Artik guzel heyecanlara basladik kalpti keseydi ilk 3 aydi derken simdi cinsiyet oda kiyafet basladik :))Ay ne güzel tatlı telaşlardan konusuluyormus bende fikir amaclı paylasayım sizle benım yatak odam kücük olduğu icin oda yapmak zorunda kalmıstım üc kapaklı dolap beşik birde yavrulu bazalardan tercih etmiştim ilk zamanlar o odayı kullanır büyüdüğündede beşiği cıkarttıkmı olur genç odasıEşyaları icin 24 haftaya kadar hiç bişey almamıstım ama ozamana kadar 5lt su şişesine para toplamıstık toplu alısveriş yapmıstık hem kolaylık olmustu ister istemez herşeyi biranda almak zor olur diye şimdi birşey almayı düşünmüyorum halıyla perde eksık kalmıstı busefer kullanmak kucağıma almak nasip olur hepimize nasip olur inşallh
Ihlamur içilebiliyor ama tavsiyem; taze zencefil bir kibrit kutusu kadar+1 kabuklu elma+1 portakal+1 nar içi katı meyve sıkacağından geçirip içerken de bir kaşık bal karıştırıp iç. Bizzat kadın Doğum doktorumun tavsiyesi ve çok çok iyi geliyor. Geçmiş olsun.selam milletbir hafta giremedim okadar özlemişim ki burayı. izin alıp ailemin yanına gittim. hala daha kimseye müjdeyi vermedim. ama haftaya sölicem artık bu arada boğazım ağrıyo iki gündür sakınan göze çöp batar misali o kadar dikkat etmeme rağmen kaptık heralde biyerlerden virüs. ıhlamur içebiliyormuyuz dr.una soran danışan var mı?
Bizim yatak odası küçük,ikeadan tahta beşik almıştım, odasına büyüyen yatak ve dolap almıştık. Gündüzleri odasındaki yatağında yatırıyordum,geceleri bizim odadaki beşikte. 1 yaşına kadar bizim odadaydı sonra odasına geçirdik. Belki gündüzleri odasında uyuduğu için odasını ayırırken hiç zorlanmadık. Eğer oda yapmayacaksanız sadece bir dolap ve yatak odasına konan beşik yeterli olur bence.Günaydınnnnn millettttt... bebişler için oda yapılıyor mu yada yapacak mısınız?? Bu konularda pek bi bilgim yok.. eşimin çalışma odasını bozmayı düşünüyoruz.. komple bebek odası alıp oda mı yapalım, yoksa sadece yatağın yanına konulan beşikler yeterli oluyor mu ilk etapta??
Artik guzel heyecanlara basladik kalpti keseydi ilk 3 aydi derken simdi cinsiyet oda kiyafet basladik :))
Rabbim hepimizin evladini korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin haber bekleyen arkadaslarada insallah hayirli haberler gelsin bizde sevinelim onlarla beraber ..
Ihlamur içilebiliyor ama tavsiyem; taze zencefil bir kibrit kutusu kadar+1 kabuklu elma+1 portakal+1 nar içi katı meyve sıkacağından geçirip içerken de bir kaşık bal karıştırıp iç. Bizzat kadın Doğum doktorumun tavsiyesi ve çok çok iyi geliyor. Geçmiş olsun.
Bizim yatak odası küçük,ikeadan tahta beşik almıştım, odasına büyüyen yatak ve dolap almıştık. Gündüzleri odasındaki yatağında yatırıyordum,geceleri bizim odadaki beşikte. 1 yaşına kadar bizim odadaydı sonra odasına geçirdik. Belki gündüzleri odasında uyuduğu için odasını ayırırken hiç zorlanmadık. Eğer oda yapmayacaksanız sadece bir dolap ve yatak odasına konan beşik yeterli olur bence.
Bu isler birazda ilgi meselesi para meselesi yer meselesi :) Yatak yanina bir besik aldik mi yeterli oluyor ilk etapta tabiki ..
Ama imkani olan yeri musait olan odayi yapiyor .. Bana sorarsan ben yatagimin yanina sepet besik almayi dusunuyorum odasinida ikeadan begendigim buyuyen yatagi alip odasini da kurmayi dusunuyorum .. Ama zaman ne gosterir bilmiyorum :-/
Aa ne güzel :) kişilik çatışması yaşar diyolar ama :) inşallah hayırlı olur
merhaba hanımlar. birşey sormakistiyorum. ikinci hamileliğimde 18. haftaya geldim. ama hareketlerini anlamıyorum. ikinci hamilelikte daha erken anlaşılır diyorlar halbuki. sizlerde durum nasıl. hareketleri net olarak anlayan var mı?
teşekkür ederim cevap için. cinsiyet farkı olabilir. benim de ilki ogluştu şimdi kız :) bir an önce hareket etsin istiyor insan.Bende aynıyım, oğlumda çok net 16.haftada hissrtmiştim ve ilk hissettiğim an bebeğim olduğunu anlamıştım ama şimdi hala hissettiğim şeyin o olduğuna emin değilim, cinsiyet farkına bağlıyorz
Amin canim cumlemiz saglikla kucaklayalim o gunler gelsin insallah..ayy valla gozumde buyuyor ama rabbime sukur bekledik istedik cifte mutluluk verdi hamdolsun.Evimi bi getireyim sonra kizçeme alisverise baslarim .. Aynen yaza denk geliyor zaten kiyafet atlet yeterNasilsa altinda bezi var Senin bebisler ayri bisi ya iki tane ikiside ayri Allahim nazarlardan korusun sana yardimci sart :)
teşekkür ederim cevap için. cinsiyet farkı olabilir. benim de ilki ogluştu şimdi kız :) bir an önce hareket etsin istiyor insan.
Evet suan herseye saldirasim var ama x2 aliyorum ona ne alirsam digerinede aliyorum nasil olcak .. :))İlk kuzusu olanlara ne tatlı telaşlar
Bizim beşiği arabası oto koltuğu ana kucağı büyük parçalar hep abiden var,
işimiz daha kolay olacak gibi
Birde ilkinde neyin kullanışlu olup neyin olmadığınu bilmeden almıştım, şimdi olmazsa olmazlarım ve asla almayacaklarım var
Ilk ay sana bez yetmeyecek walla :)) Cunku ilk gunler bebekler habire cis kaka yapiyor sonralari duzene giriyor .. O yuzden ilk zaman cok bez onemli degil marka olarak poposunda cok kalmiyor sonraki donem önemli sanirim cunku bez ustunde daha cok kalacak ..Evet suan herseye saldirasim var ama x2 aliyorum ona ne alirsam digerinede aliyorum nasil olcak .. :))
Kiyafet evet bebe urunleri almayin diyor arkadasim bazisi atiyorum uni bayb almis bazisi mustella bazisi en ucuz markalari bebisin hassasiyetine gore degisiyormus..
Sende yasadinmi boyle bir sorun..arkadasimin onden aldigi primalar hic kullanilmamis mesela stok yapmaktan korktum bende
Evet suan herseye saldirasim var ama x2 aliyorum ona ne alirsam digerinede aliyorum nasil olcak .. :))
Kiyafet evet bebe urunleri almayin diyor arkadasim bazisi atiyorum uni bayb almis bazisi mustella bazisi en ucuz markalari bebisin hassasiyetine gore degisiyormus..
Sende yasadinmi boyle bir sorun..arkadasimin onden aldigi primalar hic kullanilmamis mesela stok yapmaktan korktum bende
Aynen ilk bezlerini aldik rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin insallah :)Ilk ay sana bez yetmeyecek walla :)) Cunku ilk gunler bebekler habire cis kaka yapiyor sonralari duzene giriyor .. O yuzden ilk zaman cok bez onemli degil marka olarak poposunda cok kalmiyor sonraki donem önemli sanirim cunku bez ustunde daha cok kalacak ..
Primaya cok kisi alerji yapiyor diyor yorumlarda .. :-/ Cidden heyecan verici konusmalar basladi ya ❤
Bu yorumun aynisini cok kisiden duydum primaya kokusu cok rahatsiz edici diyorlar .. Huggies in kiz erkek ayri bezlerini kullananlar cok memnun vede bimin bezlerinden cok memmnunlar :) Ben islak mendil kullanma taraftari degilim icerisinde nasil bir kimyasal varsa bir yere bisi dokulse silsek geciyor yikayip kullanabilirim diyorum ama buyukte konusmak istiyorum susuyorum :)Kesinlikle çok fazla stok yapmaktan yana değilim bende, dediğin gibi kimine primadan memnun kimisi huggies, her bebek bambaşka inan hiç geçmeyen pişiği bim marketlerinin bezi ile geçtiğine bile şahit oldum, biraz deneme yanılma işi annelik bence
Ben genel olarak unibaby yenidoğan ıslak mendilinden ve hugguies bebek bezinden memnun kaldım, uzun süre prima premiumcare kullandık ama kokusu beni çok rahatsız ediyordu, mesela herkes pişik kremi kullanır, bize pişik olmadıkça hiç pişik kremi kullanmamı önermişti drumuz deriyi inceltip hassaslaştırırmış, köpek dişlerin kadar hiç pişik sorunu yaşamadık
Bu yorumun aynisini cok kisiden duydum primaya kokusu cok rahatsiz edici diyorlar .. Huggies in kiz erkek ayri bezlerini kullananlar cok memnun vede bimin bezlerinden cok memmnunlar :) Ben islak mendil kullanma taraftari degilim icerisinde nasil bir kimyasal varsa bir yere bisi dokulse silsek geciyor yikayip kullanabilirim diyorum ama buyukte konusmak istiyorum susuyorum :)
Bende ikiser paket alirim diye dusunuyorum elimiz ayagimiz birbirine karismasin o anlarda sonrasinda bebislere gore hareket ederiz evet bimi bende duydum canim..bakalim biz neleri deneyimlicez :)hakkimizda hayirlisiKesinlikle çok fazla stok yapmaktan yana değilim bende, dediğin gibi kimine primadan memnun kimisi huggies, her bebek bambaşka inan hiç geçmeyen pişiği bim marketlerinin bezi ile geçtiğine bile şahit oldum, biraz deneme yanılma işi annelik bence
Ben genel olarak unibaby yenidoğan ıslak mendilinden ve hugguies bebek bezinden memnun kaldım, uzun süre prima premiumcare kullandık ama kokusu beni çok rahatsız ediyordu, mesela herkes pişik kremi kullanır, bize pişik olmadıkça hiç pişik kremi kullanmamı önermişti drumuz deriyi inceltip hassaslaştırırmış, köpek dişlerin kadar hiç pişik sorunu yaşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?