2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar. birşey sormakistiyorum. ikinci hamileliğimde 18. haftaya geldim. ama hareketlerini anlamıyorum. ikinci hamilelikte daha erken anlaşılır diyorlar halbuki. sizlerde durum nasıl. hareketleri net olarak anlayan var mı?

Artik guzel heyecanlara basladik kalpti keseydi ilk 3 aydi derken simdi cinsiyet oda kiyafet basladik :))
Rabbim hepimizin evladini korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin haber bekleyen arkadaslarada insallah hayirli haberler gelsin bizde sevinelim onlarla beraber ..

Ihlamur içilebiliyor ama tavsiyem; taze zencefil bir kibrit kutusu kadar+1 kabuklu elma+1 portakal+1 nar içi katı meyve sıkacağından geçirip içerken de bir kaşık bal karıştırıp iç. Bizzat kadın Doğum doktorumun tavsiyesi ve çok çok iyi geliyor. Geçmiş olsun.

Bizim yatak odası küçük,ikeadan tahta beşik almıştım, odasına büyüyen yatak ve dolap almıştık. Gündüzleri odasındaki yatağında yatırıyordum,geceleri bizim odadaki beşikte. 1 yaşına kadar bizim odadaydı sonra odasına geçirdik. Belki gündüzleri odasında uyuduğu için odasını ayırırken hiç zorlanmadık. Eğer oda yapmayacaksanız sadece bir dolap ve yatak odasına konan beşik yeterli olur bence.

Teşekkür ederim. Akşam tarifi uygulayacağım.

Biz de dün beşiklere baktık biraz çok tatlı çok güzel şeyler var..Ben de ufak beşik almayı düşünüyorum 1 yıl idare edebileceği sonra oda yapmayı düşünüyoruz montesörri yatakları ve odaları da ilgimi çekmeye başladı birde onlara takıldım araştıyordum sürekli :) rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip eder..

Ben oğlumda çok hevesliydim şartlarda elverişliydi oda yaptık, çok da memnunum büyük dolap almıştım, şimdi beraber kullanıcak iki kardeş

Odasına yatak koymadım sadece yatağı baştan bizim odadaydı, snradan odasına geçirdik

Aa ne güzel :) kişilik çatışması yaşar diyolar ama :) inşallah hayırlı olur

Hiç duymadım canım çatışma olayını ama, Rabbim hayıırlı ömür versin, herkes bayılır çocuğuna tabii ki ama oğlum gerçekten farklı ve uyumlu bir çocuktur maşAllah diyim herkesin gönlünü fetheder duam kardeşi de ona benzesin

Bende aynıyım, oğlumda çok net 16.haftada hissrtmiştim ve ilk hissettiğim an bebeğim olduğunu anlamıştım ama şimdi hala hissettiğim şeyin o olduğuna emin değilim, cinsiyet farkına bağlıyorz

İlk kuzusu olanlara ne tatlı telaşlar
Bizim beşiği arabası oto koltuğu ana kucağı büyük parçalar hep abiden var,
işimiz daha kolay olacak gibi
Birde ilkinde neyin kullanışlu olup neyin olmadığınu bilmeden almıştım, şimdi olmazsa olmazlarım ve asla almayacaklarım var

Bende aynıyım, oğlumda çok net 16.haftada hissrtmiştim ve ilk hissettiğim an bebeğim olduğunu anlamıştım ama şimdi hala hissettiğim şeyin o olduğuna emin değilim, cinsiyet farkına bağlıyorz
teşekkür ederim cevap için. cinsiyet farkı olabilir. benim de ilki ogluştu şimdi kız :) bir an önce hareket etsin istiyor insan.

Evimi bi getireyim sonra kizçeme alisverise baslarim .. Aynen yaza denk geliyor zaten kiyafet atlet yeter Nasilsa altinda bezi var Senin bebisler ayri bisi ya iki tane ikiside ayri Allahim nazarlardan korusun sana yardimci sart :)
Amin canim cumlemiz saglikla kucaklayalim o gunler gelsin insallah..ayy valla gozumde buyuyor ama rabbime sukur bekledik istedik cifte mutluluk verdi hamdolsun.
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese versin insallah :)

Evet suan herseye saldirasim var ama x2 aliyorum ona ne alirsam digerinede aliyorum nasil olcak .. :))
Kiyafet evet bebe urunleri almayin diyor arkadasim bazisi atiyorum uni bayb almis bazisi mustella bazisi en ucuz markalari bebisin hassasiyetine gore degisiyormus..
Sende yasadinmi boyle bir sorun..arkadasimin onden aldigi primalar hic kullanilmamis mesela stok yapmaktan korktum bende

Ilk ay sana bez yetmeyecek walla :)) Cunku ilk gunler bebekler habire cis kaka yapiyor sonralari duzene giriyor .. O yuzden ilk zaman cok bez onemli degil marka olarak poposunda cok kalmiyor sonraki donem önemli sanirim cunku bez ustunde daha cok kalacak ..
Primaya cok kisi alerji yapiyor diyor yorumlarda .. :-/ Cidden heyecan verici konusmalar basladi ya ❤

Kesinlikle çok fazla stok yapmaktan yana değilim bende, dediğin gibi kimine primadan memnun kimisi huggies, her bebek bambaşka inan hiç geçmeyen pişiği bim marketlerinin bezi ile geçtiğine bile şahit oldum, biraz deneme yanılma işi annelik bence
Ben genel olarak unibaby yenidoğan ıslak mendilinden ve hugguies bebek bezinden memnun kaldım, uzun süre prima premiumcare kullandık ama kokusu beni çok rahatsız ediyordu, mesela herkes pişik kremi kullanır, bize pişik olmadıkça hiç pişik kremi kullanmamı önermişti drumuz deriyi inceltip hassaslaştırırmış, köpek dişlerin kadar hiç pişik sorunu yaşamadık

Aynen ilk bezlerini aldik rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin insallah :)
Evet tatli heyecanlarimiz basladi sukur

Bu yorumun aynisini cok kisiden duydum primaya kokusu cok rahatsiz edici diyorlar .. Huggies in kiz erkek ayri bezlerini kullananlar cok memnun vede bimin bezlerinden cok memmnunlar :) Ben islak mendil kullanma taraftari degilim icerisinde nasil bir kimyasal varsa bir yere bisi dokulse silsek geciyor yikayip kullanabilirim diyorum ama buyukte konusmak istiyorum susuyorum :)

Haha kesinlikle alpicim
Bende bu konuda aynı düşünüyordum bir süre pamuk ve su ile idare ettik her kakada yıkıyordum ama biraz büyüyünce özellikle dışarıda çok çok zor oluyor, hem hassasiyetleri de azalmış oluyor, unibaby öneririm zaten saf su panuk diye satıyorlar diğerlerinden bir tık pahalı ve bir de leke çıkarmıyor biraz büyüyüp ek gıdaya geçince iki farklı mendil taşımak zorunda kalmıştım
Prima bez dolunca ciddi kötü kokuyor, özellikle geceden sabaha, ben huggies erkek için olanı geç keşfettim ama çok memnun kaldık huggies ywnidoğan almayı düşünüyorum

Bende ikiser paket alirim diye dusunuyorum elimiz ayagimiz birbirine karismasin o anlarda sonrasinda bebislere gore hareket ederiz evet bimi bende duydum canim..bakalim biz neleri deneyimlicez :)hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…