2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar güzel Gebisler ne güzel odalar eşyalar herkes bi heves düşünmeye başlamış bugün dayanamadim cinsiyet için Dr a gittim ama göstermedi sipa bağdas kurmuş oturuyodu cozmedi bacaklarını cuma tekrar gel dedi Dr ayrıca bir kilo daha vermisim bulantı kusma olmamasina rağmen hayırlısı artık hayaller cuma ya

Kesinlikle katılıyorum. İlk 5 ay pamuk ve su kullandım dışarıda da olsam bir şekilde hallettim,her kakada yıkadım poposunu. Sonraları dışarda kokusuz,üzerinde sadece saf su yazan ıslak mendillerinden kullandım kızımda.özellikle kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu riski de daha fazla, temizlik ve silme şekli çok önemli. Mermerşahin diye satılan inçe pamuklu bezler var,onlardan alıp küçük küçük kesebilirsiniz,ıslak pamukla kullandıktan sonra ben o bezlerle kuruluyordum,onlar yıkanıp tekrar kullanılıyor

Bende öyle düsünüyorum cok zorda kalirsamda yikayip kullanmayi dusunuyorum yoksa pamuklar var ya hazir makyaj pamuklari kare onlari kullanirim buyuk ihtimal .. Sansimiza yaza denk geliyo bol bol yikariz popolari

Güzel anneler merhaba, bugün çok mutluyum çünkü harmoni testimizin sonucunu aldık. Bebeğimde herşey yolunda çok şükür. Ve harmoni ile cinsiyetini de öğrendik nihayet, hayırlısıyla oğlumuz olacak. Daha önceki ultrasonlarda dr.umuz cinsiyetine bakmamıştı, biz de üstelememiştik. İlk sayfadaki listeye beni de eklerseniz çok sevinirim.

Bugun bebisimizi gorduk. Uclu test icin 2 tup kan ve 60 tl verdik. 1 hafta sonra alacakmisiz sonucimuzu. Bebisimiz iyi cok şükür. Kiz oldugu lesinlestigi icin kapi suslemesi icin pembisler aldik:) Evde esimle kendimiz yapalim dedik. Sağsalim büyüyüp gelsinler yanımıza inş. Bide dayanamayip hastane cikisi aldik:)

Bugun ılk defa baska bır hastaneye gıttım normalde daha 2hafta sonra kendı doktorumda randevum baska bır doktorda gorsun istedim hem cınsıyet bakmasını ıstedım 14haftalık olmus doktor okadar cok ugrastı kı yok yuzustu yatıodu neyaptıysak hareket etmedıkı gotermedı ogrenemedık malesef ama doktor cok ıyıydı ızmırde karatas hastanesi burda sezeryan ve normal dogumda 1900 mus ben medıcale gdıyorum normalde ama cok pahalı dogum falan bılemedım devammı etsem degıstırsemmı

Kızlarrrrr dr dan çıktıkkkkk.. Rabbime binlerce şükürler olsun herşey yolunda.. kocaman olmuş "sıpa" demiyeceğim "prensesim".. evetttt ikili teste muhtemelen kız demişti drumuz , bugün %98 oranla netleştirdik.. ayyyyyy gelsin kokoş giysilerrr..Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinnnn.. 4 hafta sonra da organ ultasonu var.. 200€ .. sağlıklı sıhhatli olsunda herşeyi ödeneye razıyız..

Stok yapmayı bnde sevmiyorum ve 9 ay önce doğum yapmış biri olarak oğlumdada stok yapmadım bitince zaten babası alıp geliyordu. İlk 4 ay pamukla temizledim zaten hersabah popoyu yıkıyorduk.. hazirandan sonrada hergün banyo yaptırdık..ıslak mendil halen unibaby kullanıyorum..en iyisi sanırım o

Ohh masallah oglusuna .. Darisi haber bekleyen diger arkadaslarimiza olsun insallah birazdan eklerim ilk sayfaya

Reactions: SGd
Cuma mubarek gun hic gostermez bak diyeyim ben sana

Cuma mubarek gun hic gostermez bak diyeyim ben sana
Valla tatlım cuma da göstermezse kendi randevumuzu beklicez 9 Şubat a kalir randevu pek sımarik keyfine düşkün olacak benim sipa babası ölcek yazık meraktan bu arada gebelik kursuna başlıyorum bu hafta sonu değişiklik iyi olur heralde belki istahim açılır

Herkese selam..uzun bir aradan sonra tekrar yazayım dedim Al_pi veni de erkek olarak ekleyebilirsin :) bende nifty test ile 10. haftada öğrendim..bu arada yazismalardan okudugum kadarıyla herkesi alisveris heyecani sarmış Benim bir tane de 4 yaşında kızım olduğu için onun unisex kiyafetlerini ayirdim. Puseti,arabası var.ama yine de arabayı yenileyebilirim..Kızım masallah hakkını iyi verdi arabanın..Kızımın solabinin bir bölümünü kullanacagım.. kuzenimde chicco next anne yanı beşiği alacağım..O beni 6-7 ay götürür.. 1 sene Sonra Allah kısmet ederse ranzalı hem kizima hem oglusuma uygun bir oda yaparım. Oğluma şuanda aldigim tek şey kıyafet.. Çünkü heryerde inanilmaz indirim var.3-6 ay 6-9 ay bizim kışa denk geleceği icin ona uygun seyler alıyorum..öyle ki montunu bile aldım 15 tl ye yenidogan ve ilk 3 ay icin gerekli olanları son üç ayda alırım..
Bu arada kizimin hareketlerini gec hissetmiştim ve gayet siddetliydi.. simdi bazen karnimda ozellikle kasiklarima dogru küçük küçük atmalar hissediyorum ama acaba oglusum mudur

Aa ne guzel bende arastirayim dedim varsa burada gideyim ama ben evi getirip yerlesene kadar cocuk dogar
Zaten ilk cocuk tek cocuk beklenen cocuk simarik olmasinda ne olsun

Aa ne guzel bende arastirayim dedim varsa burada gideyim ama ben evi getirip yerlesene kadar cocuk dogar
Zaten ilk cocuk tek cocuk beklenen cocuk simarik olmasinda ne olsun
orası öyle tatlım kıymetli bebek bunlar zaten şimdiden yerleşmiş bu bebisime nasıl bi keyif annesinin babasının meleği olacak nasılsa bu sıpalar Allah can sağlığı versin insallah :) Sen evi yerlestirmeyi bekleme bence varsa araştır git zaten haftada bir gün oluyormuş genelde kadın doğum uzmanı doğum kocu birde ebe katilacakmis programa.

Bi arastirayim bakayim Eslerle birlikte olsa guzel olur aksam giderdik :)

Karatas hastanesine sanirim Melissa81 de gidiyordu ..

benim doktorum özel ama büyük ihtimal orda doğum olur canm anlaşmalı olduğu hastanelerden biri etrafimdada cok dogum yapan var orda ama oranin doktorlarıni bilmiyorum

Canim hangi dr gittin hastaneden bende cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…