Kesinlikle katılıyorum. İlk 5 ay pamuk ve su kullandım dışarıda da olsam bir şekilde hallettim,her kakada yıkadım poposunu. Sonraları dışarda kokusuz,üzerinde sadece saf su yazan ıslak mendillerinden kullandım kızımda.özellikle kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu riski de daha fazla, temizlik ve silme şekli çok önemli. Mermerşahin diye satılan inçe pamuklu bezler var,onlardan alıp küçük küçük kesebilirsiniz,ıslak pamukla kullandıktan sonra ben o bezlerle kuruluyordum,onlar yıkanıp tekrar kullanılıyorBu yorumun aynisini cok kisiden duydum primaya kokusu cok rahatsiz edici diyorlar .. Huggies in kiz erkek ayri bezlerini kullananlar cok memnun vede bimin bezlerinden cok memmnunlar :) Ben islak mendil kullanma taraftari degilim icerisinde nasil bir kimyasal varsa bir yere bisi dokulse silsek geciyor yikayip kullanabilirim diyorum ama buyukte konusmak istiyorum susuyorum :)
Bende öyle düsünüyorum cok zorda kalirsamda yikayip kullanmayi dusunuyorum yoksa pamuklar var ya hazir makyaj pamuklari kare onlari kullanirim buyuk ihtimal .. Sansimiza yaza denk geliyo bol bol yikariz popolariKesinlikle katılıyorum. İlk 5 ay pamuk ve su kullandım dışarıda da olsam bir şekilde hallettim,her kakada yıkadım poposunu. Sonraları dışarda kokusuz,üzerinde sadece saf su yazan ıslak mendillerinden kullandım kızımda.özellikle kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu riski de daha fazla, temizlik ve silme şekli çok önemli. Mermerşahin diye satılan inçe pamuklu bezler var,onlardan alıp küçük küçük kesebilirsiniz,ıslak pamukla kullandıktan sonra ben o bezlerle kuruluyordum,onlar yıkanıp tekrar kullanılıyor
Stok yapmayı bnde sevmiyorum ve 9 ay önce doğum yapmış biri olarak oğlumdada stok yapmadım bitince zaten babası alıp geliyordu. İlk 4 ay pamukla temizledim zaten hersabah popoyu yıkıyorduk.. hazirandan sonrada hergün banyo yaptırdık..ıslak mendil halen unibaby kullanıyorum..en iyisi sanırım oEvet suan herseye saldirasim var ama x2 aliyorum ona ne alirsam digerinede aliyorum nasil olcak .. :))
Kiyafet evet bebe urunleri almayin diyor arkadasim bazisi atiyorum uni bayb almis bazisi mustella bazisi en ucuz markalari bebisin hassasiyetine gore degisiyormus..
Sende yasadinmi boyle bir sorun..arkadasimin onden aldigi primalar hic kullanilmamis mesela stok yapmaktan korktum bende
Ohh masallah oglusuna .. Darisi haber bekleyen diger arkadaslarimiza olsun insallah birazdan eklerim ilk sayfayaGüzel anneler merhaba, bugün çok mutluyum çünkü harmoni testimizin sonucunu aldık. Bebeğimde herşey yolunda çok şükür. Ve harmoni ile cinsiyetini de öğrendik nihayet, hayırlısıyla oğlumuz olacak. Daha önceki ultrasonlarda dr.umuz cinsiyetine bakmamıştı, biz de üstelememiştik. İlk sayfadaki listeye beni de eklerseniz çok sevinirim.
Cuma mubarek gun hic gostermez bak diyeyim ben sanaMerhabalar güzel Gebisler ne güzel odalar eşyalar herkes bi heves düşünmeye başlamış bugün dayanamadim cinsiyet için Dr a gittim ama göstermedi sipa bağdas kurmuş oturuyodu cozmedi bacaklarını cuma tekrar gel dedi Dr ayrıca bir kilo daha vermisim bulantı kusma olmamasina rağmen hayırlısı artık hayaller cuma ya
Valla tatlım cuma da göstermezse kendi randevumuzu beklicez 9 Şubat a kalir randevu pek sımarik keyfine düşkün olacak benim sipa babası ölcek yazık meraktan bu arada gebelik kursuna başlıyorum bu hafta sonu değişiklik iyi olur heralde belki istahim açılırCuma mubarek gun hic gostermez bak diyeyim ben sana
Aa ne guzel bende arastirayim dedim varsa burada gideyim ama ben evi getirip yerlesene kadar cocuk dogarValla tatlım cuma da göstermezse kendi randevumuzu beklicez 9 Şubat a kalir randevu pek sımarik keyfine düşkün olacak benim sipa babası ölcek yazık meraktan bu arada gebelik kursuna başlıyorum bu hafta sonu değişiklik iyi olur heralde belki istahim açılır
orası öyle tatlım kıymetli bebek bunlar zaten şimdiden yerleşmiş bu bebisime nasıl bi keyif annesinin babasının meleği olacak nasılsa bu sıpalar Allah can sağlığı versin insallah :) Sen evi yerlestirmeyi bekleme bence varsa araştır git zaten haftada bir gün oluyormuş genelde kadın doğum uzmanı doğum kocu birde ebe katilacakmis programa.Aa ne guzel bende arastirayim dedim varsa burada gideyim ama ben evi getirip yerlesene kadar cocuk dogar
Zaten ilk cocuk tek cocuk beklenen cocuk simarik olmasinda ne olsun
Bi arastirayim bakayimorası öyle tatlım kıymetli bebek bunlar zaten şimdiden yerleşmiş bu bebisime nasıl bi keyif annesinin babasının meleği olacak nasılsa bu sıpalar Allah can sağlığı versin insallah :) Sen evi yerlestirmeyi bekleme bence varsa araştır git zaten haftada bir gün oluyormuş genelde kadın doğum uzmanı doğum kocu birde ebe katilacakmis programa.
Karatas hastanesine sanirimBugun ılk defa baska bır hastaneye gıttım normalde daha 2hafta sonra kendı doktorumda randevum baska bır doktorda gorsun istedim hem cınsıyet bakmasını ıstedım 14haftalık olmus doktor okadar cok ugrastı kı yok yuzustu yatıodu neyaptıysak hareket etmedıkı gotermedı ogrenemedık malesef ama doktor cok ıyıydı ızmırde karatas hastanesi burda sezeryan ve normal dogumda 1900 mus ben medıcale gdıyorum normalde ama cok pahalı dogum falan bılemedım devammı etsem degıstırsemmı
benim doktorum özel ama büyük ihtimal orda doğum olur canm anlaşmalı olduğu hastanelerden biri etrafimdada cok dogum yapan var orda ama oranin doktorlarıni bilmiyorumBugun ılk defa baska bır hastaneye gıttım normalde daha 2hafta sonra kendı doktorumda randevum baska bır doktorda gorsun istedim hem cınsıyet bakmasını ıstedım 14haftalık olmus doktor okadar cok ugrastı kı yok yuzustu yatıodu neyaptıysak hareket etmedıkı gotermedı ogrenemedık malesef ama doktor cok ıyıydı ızmırde karatas hastanesi burda sezeryan ve normal dogumda 1900 mus ben medıcale gdıyorum normalde ama cok pahalı dogum falan bılemedım devammı etsem degıstırsemmı
Canim hangi dr gittin hastaneden bende cok memnunumBugun ılk defa baska bır hastaneye gıttım normalde daha 2hafta sonra kendı doktorumda randevum baska bır doktorda gorsun istedim hem cınsıyet bakmasını ıstedım 14haftalık olmus doktor okadar cok ugrastı kı yok yuzustu yatıodu neyaptıysak hareket etmedıkı gotermedı ogrenemedık malesef ama doktor cok ıyıydı ızmırde karatas hastanesi burda sezeryan ve normal dogumda 1900 mus ben medıcale gdıyorum normalde ama cok pahalı dogum falan bılemedım devammı etsem degıstırsemmı
Evet canim bende hastanedende drdanda cok memnunum..dogum parasida 2,5 diye duymustum ama sormadim uygunmus bayaKaratas hastanesine sanirimMelissa81 de gidiyordu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?