2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim bende hastanedende drdanda cok memnunum..dogum parasida 2,5 diye duymustum ama sormadim uygunmus baya
Bana cok uzak yoksa bende gelirdim :) Benim doktora ilk defa gideyim dedim aradim bugun yillik izne cikiyomus haftaya dedi :)

Cnm en onemli ultrason bu sefer ki, butun organlar tek tek incelenecek. Istege bagli degil diye biliyorum.
Arabayı chicco nun liteway top puset olanını aldım yeni çıkmış. Oto koltuğunu ise maxicosi aldık. Tek uçak onaylı. Uçaktada kullanılabiliyor ve 1 yaşına kadat kullanılabilir. Jokerde indirim vardı arabada mama sandalyrsi oto koltuğu parkbeşiklerde bir alana ikincisi %40 indirimli diye. Toplamda 830a halletmiş olduk. Chicconun istediğim takımı 1299du çok kar etmiş olduk

Rabbim sağlıklı günlerde kullandırmayı nasip etsin canım.. aldığın arabanın tekerleri nasıl?? Dün eşimle gezerken gördüğüm bebek arabalarının tekerleri, traktör tekerleri gibiydi kocaman çok kabaydı.. acaba moda mı?? Benim Gördüğüm bebek arabalarıyla tarlada, dağda, bayırda çok rahat gezilir...

Canim hangi dr gittin hastaneden bende cok memnunum
canım ümran özer dıye bır doktor cok tatlı bır kadındı cok ayrıntılı anlattı konustuk dogumda uygunmus baya senın doktorun kım o nasıl?dogumu ordamı dusunuosun ben medicaldende memnunm tedavıden sonra dıye devam ettim ama deıstırsemmi bilemedim

Zekeriya beyemi gideceksin canim karar verdinmi medikalmi
Evet canim hastane olarak bana en yakini ve en kapsamli olani o yuzden onu tercih edecegim .. Haftaya pazartesi izni bitiyormus sonra musait bi gunde ilk gorusmeye gidicem insallah ..

Kizlar araba varken bebek arabasi da gerekli mi sizce her kafadan bi ses çıkıyor kimi araban var napacaksin bebek arabasini diyor kimi de al diyor

Benim dr evrim ko yalioglu ben cok memnunum evet canim dogumda nasipse orda ama fiyatini daha cok biliyordum.sen sekreterdenmi ogrendin?senin dr pek unlu cok gelen var ona guler yuzlu dr :)

Evet canim hastane olarak bana en yakini ve en kapsamli olani o yuzden onu tercih edecegim .. Haftaya pazartesi izni bitiyormus sonra musait bi gunde ilk gorusmeye gidicem insallah ..
Arkadasimin dr cok sever ta bizim balcovadan kalkip oraya gidiyo ona baya mesafe var aradan..insallah sende cok memnun kalirsin canim

Kizlar araba varken bebek arabasi da gerekli mi sizce her kafadan bi ses çıkıyor kimi araban var napacaksin bebek arabasini diyor kimi de al diyor
Canim araba varda hic bi bir yere yuruyerek gitmeyeceksiniz mesela biz avm ye cok gideriz ee cocuk kucakta mi gezecegiz yazik nasil uyuyacak ..
Bence en gereklilerden biri ..

Canim araba varda hic bi bir yere yuruyerek gitmeyeceksiniz mesela biz avm ye cok gideriz ee cocuk kucakta mi gezecegiz yazik nasil uyuyacak ..
Bence en gereklilerden biri ..
Haklisin kuzum aslinda herkes bi sey diyo ya cok kafam atiyor.. Şunu alcam diyorum yokne gerek var ilk çocuğun diye her seyi lazim saniyosun falan filan...

Gezmeyi seviyorsanız mutlaka al, tabii etrafımızda alıo kullanamayan çok oldu ama biz anakucaklı bebek arabamızı 1sene full kullandık mart doğumluydu oğlum bütün yaz arabayla dışarlarda geçti, arabasını ve koltuğunu inanılmaz seviyordu, ertesi sene büyük oto koltuğuna geçtik, birde pratik olsun diye baston aldık, diğer araba kardeşe kalktı, 3senede maclaren bastonun canını çıkardık, hamile kaldığımı öğrenince yeniden baston aldım bu defa tam yatışlı, şimdilik abimiz kullanıyor sonrasında kardeşine nasip olur inşAllah

canım o kişiden kişiye göre değişiyor senin kilona bebeğin hareketliliğine falan bağlı banada doktorum erken hissedersin bunda dedi ama ilkinde 20 de hissetmiştim bundada 20 ye kadar endişelenmem sende merak etme onlar halinden memnun

Haklisin kuzum aslinda herkes bi sey diyo ya cok kafam atiyor.. Şunu alcam diyorum yokne gerek var ilk çocuğun diye her seyi lazim saniyosun falan filan...

Ah o her kafadan çıkan sesler yok mu, şimdi başlar büyütürken de devam eder,
Ben zamanında ne yersiz kafama takmışım, aslında tek bir doğru yok, kiminin doğrusu kimine yanlış, her çocuk bambaşka ve anne olunca insan herşeyi deneye yanıla öğreniyor

Benim dr evrim ko yalioglu ben cok memnunum evet canim dogumda nasipse orda ama fiyatini daha cok biliyordum.sen sekreterdenmi ogrendin?senin dr pek unlu cok gelen var ona guler yuzlu dr :)
dogum ıcın fıyatlandırma kısmı vardı gırıste hemen kayıt bölumunun yanında ordan konustuk ayy evet kadın cok tatlı tesadufen ona randevu varmıs sevdım medıcalde tup bebek doktoruma devam edıyorum cok bılgılı bır doktor ama pek konusmuyo cokda bılgı vermez medıcalde devam etmek ıstıorm ama dogum ucreetlerı falan uçuk 4500den fazla galiba şuan ama evımın karsısı hastane bakalım ılerleyen haftalarda karar verıcem

Sende deki sizene alan babasi isteyen ben :))) Alacagiz tabi allah allah :)
Biz haric hepsi biliyor onlara kalsa zaten :))) yorumlar için teşekkürler kızlar listesi olan varsa bi atsin fikir olsun bana da :)

Hayirlisi olsun canim neresi kafana yatarsa dr ilgisi cok onemli cepten yazisabilmek cekinmeden konusabilmek guzel..evet orasi genelde ozel saglik sigortasi yaptiranlarin tercih ettigi bir hastane temizmis ama ucuk gercekten fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…