bizim ikinciler şanslı mı şanssızmı bilemedim bizimde herşey abiden kardeşe geçecek oğluma park yatak almıştım şimdiye kadar kullandı yaza doğru oğluma yatak almayı park yatağıda kardeşe düşünüyorum ama benimde olmazsa olmazlarım ve asla almayacaklarım var oto koltuğuda yeni alacam ama oda abiye olacak küçüğü kardeşe kalacakİlk kuzusu olanlara ne tatlı telaşlar
Bizim beşiği arabası oto koltuğu ana kucağı büyük parçalar hep abiden var,
işimiz daha kolay olacak gibi
Birde ilkinde neyin kullanışlu olup neyin olmadığınu bilmeden almıştım, şimdi olmazsa olmazlarım ve asla almayacaklarım var
Sanirim.nisan 2016 annesi siniz? Normal mi.dogdu bebeginiz sezeryanmi?Stok yapmayı bnde sevmiyorum ve 9 ay önce doğum yapmış biri olarak oğlumdada stok yapmadım bitince zaten babası alıp geliyordu. İlk 4 ay pamukla temizledim zaten hersabah popoyu yıkıyorduk.. hazirandan sonrada hergün banyo yaptırdık..ıslak mendil halen unibaby kullanıyorum..en iyisi sanırım o
Allah razı olsun canım amin inşallah. Ben arabayı alırken özellikle hafif olmasına dikkat ettim. Tekerlekleri gayet normal boyutlarda. Arabaya sığmaması durumunda ön tekerler sökülebiliyor. Arabanın 5 yatış ayarı var. Kolay kapanabiliyor. Travel tarzıdır senin baktıkların. Benim aldığım baston puset tarzı. 0-36ay arasında kullanılabiliyormuşRabbim sağlıklı günlerde kullandırmayı nasip etsin canım.. aldığın arabanın tekerleri nasıl?? Dün eşimle gezerken gördüğüm bebek arabalarının tekerleri, traktör tekerleri gibiydi kocaman çok kabaydı.. acaba moda mı??Benim Gördüğüm bebek arabalarıyla tarlada, dağda, bayırda çok rahat gezilir...
Hayırlı sabahlar canımmmm... erkencisin... burda saat 04:35 ve bennn 03:00 den beri ayaktayım.. boğazım ağrıyor nedense...Gunaydinlar
kız onlar inada başladımı çok fena oluyorlar bende oğlumda çok geç öğrenmiştim babalar çatlasın biraz :) keşke buradada kurs olsa bende giderdim çok güzel yaValla tatlım cuma da göstermezse kendi randevumuzu beklicez 9 Şubat a kalir randevu pek sımarik keyfine düşkün olacak benim sipa babası ölcek yazık meraktan bu arada gebelik kursuna başlıyorum bu hafta sonu değişiklik iyi olur heralde belki istahim açılır
Çok geçmiş olsun canım ben yeni atlattım çok zorHayırlı sabahlar canımmmm... erkencisin... burda saat 04:35 ve bennn 03:00 den beri ayaktayım.. boğazım ağrıyor nedense...
Bugün yarın derken 13 hafta geride kaldı gün gün sabah akşam saydik ama 13 hafta gectiGünaydın anneler zaman çok hızlı geçmiyor mu sizcede?:) mutluluğa adım adım..
20 ile 22.haftada ayrintili ultrason yapiliyir yani 4lu test deniliyor onu yaptirirsin zaten bir sorun olursa orda cikar .. Ama neden iki doktorda testi tamamlat dedigi halde tamamlatmadin onu anlamadim ozeldeki doktorun da aynisini demis ..Merhaba kızlar. Biraz uzun olucak ama sorum olucak size. Bu arada bir sıkıntı çıkmazsa bende temmuz annesiyim. Ben 2li testler için doktora gittim kan aldırdım o gün içinde birde ultrasonla baktı . Üstüme ultrasonu koydu sanki birşey olmuş gibi birşey demeden gitti. Gelmedi sonra kağıt aldı birşeyler yazsı.Hiç kalbi atıyor sorun yok yaşıyor gibi birşey demedi. Benim ilk gebeliğim zaten ne nasıl yapılır napılcak bilmiyorum üstüne birde korktum. Kanı aldır 2 gün sonra ultrasona gel dedi ve ben tabiki gitmedim.okadar çok gerildimki. Bu doktor bursa devlette en övülen doktordu birde. Tamam özel ilgi beklemiyorum ama en azından bir sorun görünmüyor diyebilirdi birde bir karış surat. Sanki birşey olmuş terslik var gibi. Her neyse ben testi tamamlatmadım. Özelde doktora gittim. O testi muhakkak tamamlat dedi. Ama ense kalınlığında falan sıkıntı yok dedi sorunda görrünmüyor kilosunda boyunda suyunda.Ama ben resmen gitmek istemiyorum. 2li testi tamamlatamadım. Zaten 1 haftadan fazla geçti kan tahlilinden. Sizce gitsemmi çok önemlimi yada 4lü testimi yaptırsam. Kaçıncı haftada yapılıyor 4lü test onuda bilmiyorum. Off hiç birşey bilmemekte çok zor açıkçası.napıcağımı bilmiyorum :S
Gunaydin kızlar
Bnce gerekli bi yerde oturmak isteyeceksin yürümek isteyeceksin ozmn araba sart bebek kendi arabasında rahatça yatar sende rahat edersinKizlar araba varken bebek arabasi da gerekli mi sizce her kafadan bi ses çıkıyor kimi araban var napacaksin bebek arabasini diyor kimi de al diyor
Evt 2016 nisan ömrümün engüzel dönemiydi.sezeryanSanirim.nisan 2016 annesi siniz? Normal mi.dogdu bebeginiz sezeryanmi?
Canim ikili test 11 14 arasi yapilirmis hastaligi varmi erken tarama testi.hastada olsa dwon send. Vs aldirmicam diyorsan yaptirmasanda olur demisti dr icimiz rahat etsin diye yaptirdik.ozel hastanelerde yapiyor bu testi sadece kan tahlili aliniyor birde bebegin ense kalinligi olculuyor..yaptirmak istiyorsan vakit kaybetmeden arastir..tabi bundan sonraki asamalarda 3 lu ve 4 lu testlerde var bunlarda tarama testleri..Merhaba kızlar. Biraz uzun olucak ama sorum olucak size. Bu arada bir sıkıntı çıkmazsa bende temmuz annesiyim. Ben 2li testler için doktora gittim kan aldırdım o gün içinde birde ultrasonla baktı . Üstüme ultrasonu koydu sanki birşey olmuş gibi birşey demeden gitti. Gelmedi sonra kağıt aldı birşeyler yazsı.Hiç kalbi atıyor sorun yok yaşıyor gibi birşey demedi. Benim ilk gebeliğim zaten ne nasıl yapılır napılcak bilmiyorum üstüne birde korktum. Kanı aldır 2 gün sonra ultrasona gel dedi ve ben tabiki gitmedim.okadar çok gerildimki. Bu doktor bursa devlette en övülen doktordu birde. Tamam özel ilgi beklemiyorum ama en azından bir sorun görünmüyor diyebilirdi birde bir karış surat. Sanki birşey olmuş terslik var gibi. Her neyse ben testi tamamlatmadım. Özelde doktora gittim. O testi muhakkak tamamlat dedi. Ama ense kalınlığında falan sıkıntı yok dedi sorunda görrünmüyor kilosunda boyunda suyunda.Ama ben resmen gitmek istemiyorum. 2li testi tamamlatamadım. Zaten 1 haftadan fazla geçti kan tahlilinden. Sizce gitsemmi çok önemlimi yada 4lü testimi yaptırsam. Kaçıncı haftada yapılıyor 4lü test onuda bilmiyorum. Off hiç birşey bilmemekte çok zor açıkçası.napıcağımı bilmiyorum :S
Sabah mutlaka haslanmis 1 yumurta peynir zeytin iki uc dilim ekmek yiyorum .. Arada patates haslama kizartma vs de oluyor ..Arkadaşlar beslenme düzeniniz nasıl?cok fazla kılo almısım gercekten ama duruduramıyorum sız genelde neler yıyorsunuz calostıgım ıcın sabah kahvaltı yapamıyorum tost falan oluyor mecburen oglende illakı bırsey yemem gerekıyor neyapsam bılemedım
Esim diyor ki hemen gelse keske diyorum sus sakin öyle deme zamaninda gelsin gelisimini tamamlasin :))Günaydın herkese..
4 ay boyunca içim ilk defa çok rahat. Ilk başlarda bulantılarım kanımın düşük olması halsizlik derken hiç huzurum yoktu benim. Bir ara işyerimde de çok sıkıntılar oldu. Doktorumu rizeden degilde trabzondan seçtiğim için memur olmam dolayısıylada çok sıkıntı çektim. Ama çok şükür hepsi bu hafta bebeğimin cinsiyetini öğrenmemle geçti gitti. Şimdi başka şeyler düşünmeye başladım. Direkt oda takımlarına aksesuarlara anne kız kombinlerine odaklandım. Gerçekten bende acaba bunları düşünecek miyim diyordum. Simdi tatlı bi telaşın içindeyim. Kullanacağım bezden yatak çarşafına kadar onu incitmeyecek şeylerin peşindeyim. Bazen kendi kendime diyorum ki abartma ilk çocuk doğuran sen değilsin. Ayrıca sende prensesler gibi büyümedin. Ama öyle olmuyor işte en iyisini yapmak geçiyor içimden. Şimdilerde bunun yerine deneyimli annelerin bloglarını okuyorum. Not alıyorum. Eksikleri yazmaya çalışıyorum. Vakit buldukça da netten ihtiyaçlara bakıyorum. Aslında tek gayemiz sağlıklı mutlu sağlam karakterli hayırlı bir evlat yetiştirmek. Bunu düşününce çok daha mutlu oluyorum. Inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz bi an önce. Haa bu arada 40 hafta çok uzun geliyor. Bazen diyorum ki 32 35inci haflarda falan gelse sonra ne diyorum ben gelişimini tamamlayıp öyle gelsin güzel kızım diyorum. Allah hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?