2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oglum 9 aylikken hamile kaldim yani benimde aralari kisa doktorlar herhangi birsey dedimi beni biraZ korkuttular.bende sezeryanim O yuzden sordum.

Ya bende peşpeşe iki çocuk dogurmak istiyorum ikiz çok istemistim ama basip olmadı. Temmuz da 32 yaşında ilk bebek annesi olucam. Diyorum ki 33 te de allah nasip ederse bi bebeğim daha olsun. Ama yaşları çok yakın olunca acaba sıkıntı olur mu sizlere sormak istiyorum. Mesela ilk bebeğim 6 aylık olunca 2.yi düşünüyorum. Bu seferde sütümle onu besleyemezsem diye üzülüyorum. Siz nasıl karar verdiniz?

Açıkcası ben badem ceviz fındık hiç yiyemiyorum..her gün 1 tane yumurta da yıyemıyorum..tiksinti başlıyor busefer hergün aynı şeyleri yersem..

Açıkcası ben badem ceviz fındık hiç yiyemiyorum..her gün 1 tane yumurta da yıyemıyorum..tiksinti başlıyor busefer hergün aynı şeyleri yersem..
Bende bir ara yiyemiyordum canim gorunce bile midem bulaniyordu ama simdi yiyorum gunde 5er adet yiyorum zaten ..
Yumurtayi sevdigim icin onda hic sıkıntı yasamadim simdilik ..

kızlar tiksinmeyin diye yazmayayım dedim ama yine de sorayım dedim sizlere... yüzümü yıkamaya gitiğimde sabah, bugün sol burnumdan kah pıhtısı geldi, burnu kanayan var mı benim gibi.. şimdi geçti şükür..

Kızlar 18 haftanın içindeyim sağlık ocağı aşı için çağırmış benimle aynı hafta da olan arkadaşlar cagrildiniz mi ? Birde sanki burda okumuştum 20 haftadan sonra vuruluyor filan diye .

Kızlar 18 haftanın içindeyim sağlık ocağı aşı için çağırmış benimle aynı hafta da olan arkadaşlar cagrildiniz mi ? Birde sanki burda okumuştum 20 haftadan sonra vuruluyor filan diye .
Benim normalde yarin ası günüm ama baska sehirde oldugum icin burdaki saglik ocagina gittim 20.haftada yapiyoruz biz dedi . Ama erken yaptirmanin zarari yok internette cok arastirdim 3. Ayiniz dolunca yapilir diyor..

Kan akisi fazla oldugundan normal canim.benimde bu aralar öyle birde 12.haftalarda yasamistim..

Mrb pişik kreminden bahsetmişiniz eğer ilk aylarda pişik kremi kullanmak istemezseniz anne sütü sürün poposuna hiç bir sorun yaşamazsınız .pişiğe çok iyi geliyor. Başında konak oluşursa çogu bebekdede oluşuyor genelde mustelanın konak şampuanı var zeytin yağla yumuşatıp şampuanla yıkayınca hiç sorun kalmıyor.ve bir daha tekrarlamıyor . Primanın beyaz paketi premium care ilk ayda 3 paket rahat kullancaksınız ilk günlerde çok kullanılıyor günde 10-12 - adet gibi. Heleki sıcak günlerde dogum yapcaz pişik olmaması için dikkat etmeliyiz.ilk günlerde ıslak mendil kullanmayın. Pamuk ve ılık suyla silin.yeni doğan bebek teni çok hassas oldugu için iyice silip kuru şekilde kapatılmalı popo.
2.Hamileliği olan arkadaşlar biliyordur zaten ilk hamileliği olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazdım.
17.hafta itibariyle sırt üstü ayagımızı uzatarak yatmak anne karnındaki bebeğe zararlı oldugu için yan yatmak özellikle sola yatmak önemlidir.

Ben yüzüstü dönüyormusum normalde diger turlu hic uyuyamam baska sekilde ama smdi zar zor alıştım bu seferde gece yuzustu dönüyormusum insallah bi sorun olmuyodu esim görünce çeviriyorum geri seni dedi ben farkin degilim

Yan yatarken sırtına destek amaçlı bir yastık koy ozaman hiç kıpırdamadan uyursun.dönmek istesende yastıgı farkedip dönmüyorsun .kendim denemiş biri olarak faydasını gördüm birde bacak arasına koyarak uyursan dönmüyorsun zaten.

Sagol canimmm

Canim.bebegini emzirebilirisin 9 aya kadar ondan yana sknti yok. Sknti tabi ikiside kucuk oldugu icin biraz zorlanilir ama ikisi buyur gider :) rabbim.gonlune gore versin insaallah. Ben karar vermedim korunurken hamile.kaldim.canim :)

Aynen arkadasima katiliyorum. Pisik kremine gelince ben bephantol baby extra kullandm hala kullaniyorum fakat cok sık degil. Bebegin poposunu kakadan sonra hemen almak ve sildikten sonra havalandirmak islak birakmamak cok onemli ben bu sekilde hic pisik problemi yasamadim tabiki emzirirken gidalariniz cok onemli bebeginizde sut alerjisi olup olmamasida onemli.

Icini rahat tut canim bi sknti olmaz skinti olacak.zamanlarda zaten istesende yuz ustu donekiyceksin gobusten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…