2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım son bir aydır bende de sürekli var o kan pıhtıları. Özellikle akşam yatarken tıkanıklık oluyor ve sabaha kadar burnum hemen hemen hep tıkalı kalıyor. Hormonlar ve kan hacminin yükselmesiyle ilgili, endişelenme.

Bi arastirayim bakayim Eslerle birlikte olsa guzel olur aksam giderdik :)
kız onlar inada başladımı çok fena oluyorlar bende oğlumda çok geç öğrenmiştim babalar çatlasın biraz :) keşke buradada kurs olsa bende giderdim çok güzel ya
Valla tatlım çok inat inan şimdiden belli ikili taramada ayrıntılı baktı Dr yön degistirsin diye elinden geleni yaptı adam karnimi salladı oksurdum bana misin demedi valla hatta uykuya geçti dünde bağdaş halindeydi onca çikolata yedim bana misin demedi bana da acaba kız mi göstermiyor sorusu geldi aklıma

Sağol canım teşekkür ederim

Bende oglum 9 aylikken hamile kaldim yani benimde aralari kisa doktorlar herhangi birsey dedimi beni biraZ korkuttular.bende sezeryanim O yuzden sordum.
Yok cnm doktor 4 5 aylık olsaydı blki sıkıntı yaşardık dikişlerle ilgili.. doktorum sevindi hatta oğlum 4 yıl geç geldi :)

kızlar ben dik oturunca karnım ağrıyor illa yaslancam veya yatıcam rahat olamıyorum sıkışıyor mu acaba ?

kızlar ben dik oturunca karnım ağrıyor illa yaslancam veya yatıcam rahat olamıyorum sıkışıyor mu acaba ?
Meraba canım benimde geceleri oluyo sol tarafıma yatınca bı baskı oluyo sanki sonra sırt üstü yatıyorum oda bi zaman sonra yine rahatsız ediyo sonra sağıma yatıyorum ozaman rahatım ama süreklide sağda yatılmıyo ki üff geceleri sıkıntılı geçiyo anlıycağın bilmiyorum neden

cnm bende çaalışıyorum. sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi işe getiriyorum. sabahları saklama kabının içine bir gün peynir zeytin domates salatalık hazırlıyorum, bir gün de yumurta peynir zeytin. yumurtadan sıkılmamak için birer gün arayla yiyorum yani. ara öğünde fındık ceviz abartmadan 5er 6şar tane yiyorum. öğlen de yanımda gene ısıtmaya gerek olmayan zeytinyağlılardan bir porsiyon getiriyorum. yanına salata ya da yoğurt. tekrar ara öğün geldiğinde muz ya da yeşil elma yiyorum. zaten işten 5de çıkıyorum. akşamları da protein ağırlıklı besleniyorum. ekmek de tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği yiyorum. ekmek konusunda kısıtlamıyorum kendimi kilo problemim yok. sana da tavsiyem iş yerine yanında götür. her gün tost simit vs çok kilo aldırır..

Kızlar 18 haftanın içindeyim sağlık ocağı aşı için çağırmış benimle aynı hafta da olan arkadaşlar cagrildiniz mi ? Birde sanki burda okumuştum 20 haftadan sonra vuruluyor filan diye .
Bana doktorum 28.haftadan önce vurulma ded

Pazartesi ilk defa kustugumu soylemistim. O gunden beri fena oldum. Yuzum kizamik cikarir gibi sivilce icinde kipkirmizi. Doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi mecbur antibiyotige basladim. O gunden beri de ishalim gecmek bilmiyor. Bebek iyi ama ben kendimk iyi hissetmiyorum. Su icemiyorum. Bir de 2li test yaptirmistim gecen hafta ama kan degerlendirilmemis. Iyi ki hastaneyi aradim doktora guvenmedim. Yarin gidip tekrar kan vereceğim

Bu arada asiyi babamin arkadasi onermedi. Prof doktor. Erken dogum riski olusturdugunu söyledi

ben bu yatağı almayı düşünüyorum. Sizce kullanışlı olur mu?
Özellikleri:

• Bebek beşiklerimiz %100 10 mm. Ham mdfden üretilmiştir.
  • Bebek beşiklerimiz beş ayrı parçadan oluşmaktadır. Yatak kısmı - iki yan parça - ön ve arka parça.
  • İstenildiği zaman sallanır istenildiği zaman sabitlenir olma özelliğine sahiptir.
  • Tekerlekleri sayesinde evinizde rahatça taşıyabilirsiniz.
  • Dayanıklıdır bebeğinizin sağlığına zarar vermez.
  • Sağlıklı bir mobilyadır.
  • Beşiklerimizde kullandığımız tüm renklendiriciler e1 normlarına uygun su bazlı olup insan sağlığına zararlı kimyasal madde içermemektedir.
  • Hitap ettiği yaş aralığı: 0 - 4 yaş
  • Bebeğe sağladığı fayda: Bebek için hijyenik, konforlu sıcak ve sağlıklı bir mekan sunar.
  • Anneye sağladığı fayda: %100 organik olmasından dolayı bebeğinin sağlıklı bir ortamda olduğunun verdiği huzur ve çivisiz vidasız kolay kurulumun verdiği rahatlıktır.
  • Ürünün ölçüleri:
  • Eni: 70 cm. Derinliği: Alt kat: 56 cm. Üst kat: 36 cm. Boyu: 120 cm. Yüksekliği: 85 cm.
  • Ürünün ağırlığı: 18 kg.
  • Garanti süresi: 2 Yıl
  • Temizleme şartları: Nemli, deterjan içermeyen bez ile temizlenir.
  • Ürünün madde içeriği: %100 ham mdf
  • Kullanım amacı ve faydası: Evlerimizde yer kazandırıp, çocuğumuza kaliteli bir yaşam alanı yaratır.
  • Bebeğinizin ilk aylarında yanınızda olmasını sağlar.
  • Bebeğinizin güven de hissetmesini sağlar.
  • Hafif ve kolay kurulum olmasından dolayı rahatça istenilen yere taşınabilir.
  • Paket içeriği: Bebek beşiği-montaj aparatı
  • Üretim Yeri: Türkiye
  • Markanın ait olduğu ülke: Türkiye
  • 280 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…