Insaallah canim hosgeldin.merhaba hanımlar, ben de yeni katıldım aranıza:)herkes sağlıkla kavuşur bebeğine inşallah
Ayy buyuse de artik minnoslar gelse temmuz ayii :))Icini rahat tut canim bi sknti olmaz skinti olacak.zamanlarda zaten istesende yuz ustu donekiyceksin gobusten
Canım son bir aydır bende de sürekli var o kan pıhtıları. Özellikle akşam yatarken tıkanıklık oluyor ve sabaha kadar burnum hemen hemen hep tıkalı kalıyor. Hormonlar ve kan hacminin yükselmesiyle ilgili, endişelenme.kızlar tiksinmeyin diye yazmayayım dedim ama yine de sorayım dedim sizlere... yüzümü yıkamaya gitiğimde sabah, bugün sol burnumdan kah pıhtısı geldi, burnu kanayan var mı benim gibi.. şimdi geçti şükür..
Bi arastirayim bakayimEslerle birlikte olsa guzel olur aksam giderdik :)
Valla tatlım çok inat inan şimdiden belli ikili taramada ayrıntılı baktı Dr yön degistirsin diye elinden geleni yaptı adam karnimi salladı oksurdum bana misin demedi valla hatta uykuya geçti dünde bağdaş halindeydi onca çikolata yedim bana misin demedi bana da acaba kız mi göstermiyor sorusu geldi aklımakız onlar inada başladımı çok fena oluyorlar bende oğlumda çok geç öğrenmiştim babalar çatlasın biraz :) keşke buradada kurs olsa bende giderdim çok güzel ya
Gelir canm oglum ne zaman 1 yasina geldi anlamadm bile. Zaman cok hizli geciyor. Her aninizi her duygunuzu yazin ve en guzelide karninizda hareketleri belli oldugu zaman video cekin simdi ben bakip bakip gulumsuyorum :)Ayy buyuse de artik minnoslar gelse temmuz ayii :))
Kan akisi fazla oldugundan normal canim.benimde bu aralar öyle birde 12.haftalarda yasamistim..
Canım son bir aydır bende de sürekli var o kan pıhtıları. Özellikle akşam yatarken tıkanıklık oluyor ve sabaha kadar burnum hemen hemen hep tıkalı kalıyor. Hormonlar ve kan hacminin yükselmesiyle ilgili, endişelenme.
Yok cnm doktor 4 5 aylık olsaydı blki sıkıntı yaşardık dikişlerle ilgili.. doktorum sevindi hatta oğlum 4 yıl geç geldi :)Bende oglum 9 aylikken hamile kaldim yani benimde aralari kisa doktorlar herhangi birsey dedimi beni biraZ korkuttular.bende sezeryanim O yuzden sordum.
maşallah canım :) benimde 17 hafta :)Bugün yarın derken 13 hafta geride kaldı gün gün sabah akşam saydik ama 13 hafta gecti
Bende öyleyim illa yatış yapmam lazım oturamiyirum is yerinde zor oluyor bu yüzdenkızlar ben dik oturunca karnım ağrıyor illa yaslancam veya yatıcam rahat olamıyorum sıkışıyor mu acaba ?
Meraba canım benimde geceleri oluyo sol tarafıma yatınca bı baskı oluyo sanki sonra sırt üstü yatıyorum oda bi zaman sonra yine rahatsız ediyo sonra sağıma yatıyorum ozaman rahatım ama süreklide sağda yatılmıyo ki üff geceleri sıkıntılı geçiyo anlıycağın bilmiyorum nedenkızlar ben dik oturunca karnım ağrıyor illa yaslancam veya yatıcam rahat olamıyorum sıkışıyor mu acaba ?
Arkadaşlar beslenme düzeniniz nasıl?cok fazla kılo almısım gercekten ama duruduramıyorum sız genelde neler yıyorsunuz calostıgım ıcın sabah kahvaltı yapamıyorum tost falan oluyor mecburen oglende illakı bırsey yemem gerekıyor neyapsam bılemedım
Bana doktorum 28.haftadan önce vurulma dedKızlar 18 haftanın içindeyim sağlık ocağı aşı için çağırmış benimle aynı hafta da olan arkadaşlar cagrildiniz mi ? Birde sanki burda okumuştum 20 haftadan sonra vuruluyor filan diye .
Beni 20.haftada çağırdılar. 15 Şubatta. Doktorum geçe kalmadan vurul dedi. Doktora göre değişyor galiba..Bana doktorum 28.haftadan önce vurulma ded
Özellikleri:
ben bu yatağı almayı düşünüyorum. Sizce kullanışlı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?