2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beni 20.haftada çağırdılar. 15 Şubatta. Doktorum geçe kalmadan vurul dedi. Doktora göre değişyor galiba..
Galiba canım. Bana diyen doktor ablamında doktoru onada öyle yaptırdı. Bebeğin iyice büyümesini gelişmesini bekliyor. Benide 6şubatta çağırdılar mesela 18-19.haftada olacağım. Ama yaptırmayacağım. Bana zaten aile hekim hemşires önce doktoruna sor mutlaka dedi illa yapıcaz demed

Cok sukur canim insallah bir daha kanama yasamazsin .. Is filan yapma zaten bosver

Doktor gittiğimizde 2li testte sıkıntı yoktu dedi 3lüyü yaptırmadık 4lü yaptırmak ister misiniz dedi? Bizde bilemedik doktor sonrasında ben gerek görmüyorum ama siz karar vereceksiniz dedi. Biz de o zaman yaptırmayalım dedik. Sonrasında AFP testini size sormuyorum kesin yapılacak dedi. 2 tüp kan verdim 1 haftaya sonucu çıkacak Bu arada ücret ödemedik.

Kizlar netten hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz..guvenilir sitrler varmi ?
Kiyafet almak istiyorum yavas yavas..
Birde tatli birseyler yedigimde sizlama seklinde birsey hissediyorum kasiklarimda elimi koyfugumda minik minik pit pitlar hissediyorum :)))

Gecmis olsun bol bol su ic hem isale iyi gelir hemde enfeksiyonuna .. Biraz limon damlat daha kolay icersin belki birde muz ye bol bol bebege kilo yapar ishalinide keser ..

Bende seni merak ediyordum bugun etiketleyecktim :) hadi bakalim saglikla gelsin pamuk kizin .. ❤

Trendyol ve markafoniden hep alisveris yapiyorum .. Arada cok guzel ürunler geliyor bebek anne hersey var iadesindede hic sorun yasamiyorum ..

benm de yüzüm sivilce içinde kaldı. akşamları doğal maskeler vs yapıyorum ama nafile. daha beter kaşındırıyor. kız bebek annenin güzelliğini alır derler. kız mı olcek acep :)

canim ozamanlr benimde gostermedi naptiysak acmadi bacaklarini 16dan sonra netlesti erkek oldugu hepsi saklayabiliyor :)

benm de yüzüm sivilce içinde kaldı. akşamları doğal maskeler vs yapıyorum ama nafile. daha beter kaşındırıyor. kız bebek annenin güzelliğini alır derler. kız mı olcek acep :)
benim de yüzümde sivilce değil de kırmızı kırmızı benekler oldu hep. kaşınıyorlar falan. hiç olmazdı eskiden ama takmıyorum kafaya. ben de acaba kız mı diye düşünmüyo değilim :)

Ben beğendim açıkcası ,tekerlekli olması çok iyi..bu ön taraftaki koruma indirilip yükseltilebiliniyor mu acaba?birde nerden bu mobilya, hangi siteden magazadan??
Korkulukları alçaltılmıyor. yatak için iki ayarı varmış alçak yüksek. İndirime girmiş ebebekte. Siparişi verdik. Eşim ben kurarım dedi.

Evetttt kız kızzzzzzzz... benimde önce büyük şimdide minik minik sivilce doldu yüzüm.. hamilelik beni çirkinleştirdi.. ama çok güzel bir kızım olacakkk.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…