Galiba canım. Bana diyen doktor ablamında doktoru onada öyle yaptırdı. Bebeğin iyice büyümesini gelişmesini bekliyor. Benide 6şubatta çağırdılar mesela 18-19.haftada olacağım. Ama yaptırmayacağım. Bana zaten aile hekim hemşires önce doktoruna sor mutlaka dedi illa yapıcaz demedBeni 20.haftada çağırdılar. 15 Şubatta. Doktorum geçe kalmadan vurul dedi. Doktora göre değişyor galiba..
Dogumda kullandiklari aletlerden mikrop kapip olebiliriz ama bunun garantisinide veriyor mu sana vurulma diyen doktor ..Bu arada asiyi babamin arkadasi onermedi. Prof doktor. Erken dogum riski olusturdugunu söyledi
Cok sukur canim insallah bir daha kanama yasamazsin .. Is filan yapma zaten bosverMeraba bugun evime döndüm kayinvalidemde kaliyordum cumartesiden beri.. çok şükür lekelenme kesildi ama simdilik ev isi falan pek yapmamaya gayret edicem.. şimdilik iyiyiz henüz hissetmelerde başlamadı malesef hissetmeyi bekliyorummm :)
Gecmis olsun bol bol su ic hem isale iyi gelir hemde enfeksiyonuna .. Biraz limon damlat daha kolay icersin belki birde muz ye bol bol bebege kilo yapar ishalinide keser ..Pazartesi ilk defa kustugumu soylemistim. O gunden beri fena oldum. Yuzum kizamik cikarir gibi sivilce icinde kipkirmizi. Doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi mecbur antibiyotige basladim. O gunden beri de ishalim gecmek bilmiyor. Bebek iyi ama ben kendimk iyi hissetmiyorum. Su icemiyorum. Bir de 2li test yaptirmistim gecen hafta ama kan degerlendirilmemis. Iyi ki hastaneyi aradim doktora guvenmedim. Yarin gidip tekrar kan vereceğim
Bende seni merak ediyordum bugun etiketleyecktim :) hadi bakalim saglikla gelsin pamuk kizin .. ❤Uzun bir aradan sonra merhabalar tatlı annişkolar :)
Biz cuma günü cinsiyetimizi öğrenir gibi olduk pamuk gibi bir KIZIM olacak galiba. Ama doktorcum kesin diyemedi. Yine de ben kendimi alıştırdım sanki. İnşallah bundan sonra değişmez.
Uzun sure kullanirsin tekerlekli de istedigin yere sur :) Bence guzel canim ..
ben bu yatağı almayı düşünüyorum. Sizce kullanışlı olur mu?
Trendyol ve markafoniden hep alisveris yapiyorum .. Arada cok guzel ürunler geliyor bebek anne hersey var iadesindede hic sorun yasamiyorum ..Kizlar netten hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz..guvenilir sitrler varmi ?
Kiyafet almak istiyorum yavas yavas..
Birde tatli birseyler yedigimde sizlama seklinde birsey hissediyorum kasiklarimda elimi koyfugumda minik minik pit pitlar hissediyorum :)))
Bu arada asiyi babamin arkadasi onermedi. Prof doktor. Erken dogum riski olusturdugunu söyledi
benm de yüzüm sivilce içinde kaldı. akşamları doğal maskeler vs yapıyorum ama nafile. daha beter kaşındırıyor. kız bebek annenin güzelliğini alır derler. kız mı olcek acep :)Pazartesi ilk defa kustugumu soylemistim. O gunden beri fena oldum. Yuzum kizamik cikarir gibi sivilce icinde kipkirmizi. Doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi mecbur antibiyotige basladim. O gunden beri de ishalim gecmek bilmiyor. Bebek iyi ama ben kendimk iyi hissetmiyorum. Su icemiyorum. Bir de 2li test yaptirmistim gecen hafta ama kan degerlendirilmemis. Iyi ki hastaneyi aradim doktora guvenmedim. Yarin gidip tekrar kan vereceğim
ben bu yatağı almayı düşünüyorum. Sizce kullanışlı olur mu?
canim ozamanlr benimde gostermedi naptiysak acmadi bacaklarini 16dan sonra netlesti erkek oldugu hepsi saklayabiliyor :)Valla tatlım çok inat inan şimdiden belli ikili taramada ayrıntılı baktı Dr yön degistirsin diye elinden geleni yaptı adam karnimi salladı oksurdum bana misin demedi valla hatta uykuya geçti dünde bağdaş halindeydi onca çikolata yedim bana misin demedi bana da acaba kız mi göstermiyor sorusu geldi aklıma
benim de yüzümde sivilce değil de kırmızı kırmızı benekler oldu hep. kaşınıyorlar falan. hiç olmazdı eskiden ama takmıyorum kafaya. ben de acaba kız mı diye düşünmüyo değilim :)benm de yüzüm sivilce içinde kaldı. akşamları doğal maskeler vs yapıyorum ama nafile. daha beter kaşındırıyor. kız bebek annenin güzelliğini alır derler. kız mı olcek acep :)
Korkulukları alçaltılmıyor. yatak için iki ayarı varmış alçak yüksek. İndirime girmiş ebebekte. Siparişi verdik. Eşim ben kurarım dedi.Ben beğendim açıkcası ,tekerlekli olması çok iyi..bu ön taraftaki koruma indirilip yükseltilebiliniyor mu acaba?birde nerden bu mobilya, hangi siteden magazadan??
Evetttt kız kızzzzzzzz... benimde önce büyük şimdide minik minik sivilce doldu yüzüm.. hamilelik beni çirkinleştirdi.. ama çok güzel bir kızım olacakkk.. :)benm de yüzüm sivilce içinde kaldı. akşamları doğal maskeler vs yapıyorum ama nafile. daha beter kaşındırıyor. kız bebek annenin güzelliğini alır derler. kız mı olcek acep :)
Anladim.canim hayirlisi :) guzel olmus o zaman saglikla kavus insaallahYok cnm doktor 4 5 aylık olsaydı blki sıkıntı yaşardık dikişlerle ilgili.. doktorum sevindi hatta oğlum 4 yıl geç geldi :)
vib mdf bebek karyolası diye geçiyor canım.Ben beğendim açıkcası ,tekerlekli olması çok iyi..bu ön taraftaki koruma indirilip yükseltilebiliniyor mu acaba?birde nerden bu mobilya, hangi siteden magazadan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?