Ayy her bayram öncesi insallah adet olmam bayramim cifte bayram olur diye ne dualar ederdim .. Rabbim nasip etti sonunda bayrama bebegimle girecegim insallah ❤Bende duygusalim normalde, hamilelikte iyice tavan yapıyor. Belgesele bile bakamıyorum yavrularını kaptırıyorlar nasıl dokunuyor bana.
Ne guzel bir gece doğmuşsun, Kadir gecesi doğmasada Mübarek ayda gelecek insAllah kuzun. Sen bir bayramlık hazırla annesi parlak kırmızı ayakkabıli :) bir resim görmüştüm kınalı ayak bebisin kızım olsaydı onu yapacaktım. Bulursam yüklenelim çok tatlı ya
Ayy her bayram öncesi insallah adet olmam bayramim cifte bayram olur diye ne dualar ederdim .. Rabbim nasip etti sonunda bayrama bebegimle girecegim insallah ❤
Esim kınayı görse yanina yaklasamaz :)) Kokusuna rengine dayanamaz o yuzden elleri kollari kinali bebek bizde zor :) Alayim bayramliklarini biz bize kutlariz bayrami :))
Günaydin herkese .. Cinsiyet ögrenmeye gidenler insallah ögrenirsiniz
Gözün aydın canım sağlıklı olsun cinsiyet allah ne munasip gormusseHerkese merhaba Dr dan çıktık %70 kız dedi Drbenim bebeğim pek Nazlı olacak yine tam olarak göstermedi kendini bacak arası boş gibi diye yorum yaptı yine ikilem de kaldım minigime cicili bicili şeyler alacaktim sağlıkla gelsin inşallah 9 Şubat da kesin öğrenirim artık ama ben onu pamuk prensesim diye seveceğim yinede
Ayy saglikla gelsin tabiki onceligimiz bu ama ben hep sana kiz hissediyordum :)) Hic sasirmadim erkek desen sasirirdim .. Yerim senin pamuk prensesini ❤Herkese merhaba Dr dan çıktık %70 kız dedi Drbenim bebeğim pek Nazlı olacak yine tam olarak göstermedi kendini bacak arası boş gibi diye yorum yaptı yine ikilem de kaldım minigime cicili bicili şeyler alacaktim sağlıkla gelsin inşallah 9 Şubat da kesin öğrenirim artık ama ben onu pamuk prensesim diye seveceğim yinede
İhtimali bile nasıl mutlu etti bilemezsin tatlım içimden hep kız geçti. Bende nasıl yicem pamuğu mu hele bi gelsin vakitlice totosunu isircam her gün annesinin minik prensesi olacak hele babasının biricik aşkı eşim çok mutlu oldu ağzı kulaklarında Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi da nasip etsin canımAyy saglikla gelsin tabiki onceligimiz bu ama ben hep sana kiz hissediyordum :)) Hic sasirmadim erkek desen sasirirdim .. Yerim senin pamuk prensesini ❤
Saol tatlım ben hep kızım olsun istedim önce sağlık sıhhat tabiki Rabbim en iyisini bilir hayırlı sağlıklı olsun hepsi de başım gözüm üstüne :) erkek desede uzulmezdim tabiki evlat evlattirGözün aydın canım sağlıklı olsun cinsiyet allah ne munasip gormusse
Gözünüz aydın. Hasretlik çok zor. Şükür kavuşmuşsunuz... Ben de eş durumu tayinlerinde çok çekmiştim :)Hu huuu selam kızlar
Uzuuuun zamandır ne internete girebildim ne okuyabildim. Oğlum kısmetiyle geldi ve ailemizi birleştirdi. Sonunda tayinim oldu ve ben Ankara'dayımhala yerleşmem bitmedi. Herkes iyidir inşallah. Öpüyoruz sizi
Ayy sevinilmez mi kiz olsa da erkek olsada minicik bir bebek ikinizin meyvesi ❤İhtimali bile nasıl mutlu etti bilemezsin tatlım içimden hep kız geçti. Bende nasıl yicem pamuğu mu hele bi gelsin vakitlice totosunu isircam her gün annesinin minik prensesi olacak hele babasının biricik aşkı eşim çok mutlu oldu ağzı kulaklarında Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi da nasip etsin canım
tebriklerrrrrKızlar 12. Haftada doktorum erkek demişti. Bugün 14. Haftada memleketimde başka bir doktora gittim o da kesin erkek dedibeni de ekleyebilir misiniz listeye?
Çok üzüldüm bugüne şükür kusura bakmasan ilk bebeğini neden ve nekadarlikken kaybettinmerhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim. Bebeğim erkekmiş. Kaybettiğim bebeğim kızdı. Hislerim karıştı baya.. sağlıkla gelism inşallah. Doktor bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu söyledi biraz endişelendim. Böyle olan var mı acaba. Kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim. Kendi doktoruma da mesaj attım 20.haftaya kadar kesin birşey söyleyemeyiz henüz erken dedi. İnşallah sıkıntı yoktur endişe ettim. Memlekete gidecektik 6 saatlik yola çıkacaktım, böyle olunca iptal oldu.
Amin canım öyle tabiki bizden Bir parça hele ki bunca zaman sonra geliyorsa basimiz üstüne ne garip hala soktayim çok ağladım eve gelince düşündükçe şükrum artıyor binlerce kez hamd olsun yıllar sonra onca kayiptan sonra. Şu zaman su gibi geçsin temmuz gelsin inşallahAyy sevinilmez mi kiz olsa da erkek olsada minicik bir bebek ikinizin meyvesi ❤
Amin canim vakitlice saglikla gelsinler insallah ..
tebrikkk ederim gelsin paşa oğluşunmerhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim. Bebeğim erkekmiş. Kaybettiğim bebeğim kızdı. Hislerim karıştı baya.. sağlıkla gelism inşallah. Doktor bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu söyledi biraz endişelendim. Böyle olan var mı acaba. Kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim. Kendi doktoruma da mesaj attım 20.haftaya kadar kesin birşey söyleyemeyiz henüz erken dedi. İnşallah sıkıntı yoktur endişe ettim. Memlekete gidecektik 6 saatlik yola çıkacaktım, böyle olunca iptal oldu.
Hic korkma canim benim ki basindan beri asagida ben yolculugun alasini yaptim ucakla geldim ama burdan sehir merkezi 1.bucuk saat kac kere gun icinde gidip geldigim belli degil ..merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim. Bebeğim erkekmiş. Kaybettiğim bebeğim kızdı. Hislerim karıştı baya.. sağlıkla gelism inşallah. Doktor bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu söyledi biraz endişelendim. Böyle olan var mı acaba. Kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim. Kendi doktoruma da mesaj attım 20.haftaya kadar kesin birşey söyleyemeyiz henüz erken dedi. İnşallah sıkıntı yoktur endişe ettim. Memlekete gidecektik 6 saatlik yola çıkacaktım, böyle olunca iptal oldu.
Aynen canim hala tedirginlik korku endise var bende de iki haftadir doktora gitmedim o kadar merak ediyorum ki anlatamam..Amin canım öyle tabiki bizden Bir parça hele ki bunca zaman sonra geliyorsa basimiz üstüne ne garip hala soktayim çok ağladım eve gelince düşündükçe şükrum artıyor binlerce kez hamd olsun yıllar sonra onca kayiptan sonra. Şu zaman su gibi geçsin temmuz gelsin inşallah
Çok üzüldüm bugüne şükür kusura bakmasan ilk bebeğini neden ve nekadarlikken kaybettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?