2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy her bayram öncesi insallah adet olmam bayramim cifte bayram olur diye ne dualar ederdim .. Rabbim nasip etti sonunda bayrama bebegimle girecegim insallah ❤
Esim kınayı görse yanina yaklasamaz :)) Kokusuna rengine dayanamaz o yuzden elleri kollari kinali bebek bizde zor :) Alayim bayramliklarini biz bize kutlariz bayrami :))

Günaydin herkese .. Cinsiyet ögrenmeye gidenler insallah ögrenirsiniz

Günaydın canım, ay evet 4şubatta randevum net bir şekilde o zaman söyleyeceğiz dedi cinsiyeti..hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olsun da inşallah..evet ya bak hiç düşünmemiştim bayrama birlikte gireceğiz bebişlerimizle inşallah..

Herkese merhaba Dr dan çıktık %70 kız dedi Dr benim bebeğim pek Nazlı olacak yine tam olarak göstermedi kendini bacak arası boş gibi diye yorum yaptı yine ikilem de kaldım minigime cicili bicili şeyler alacaktim sağlıkla gelsin inşallah 9 Şubat da kesin öğrenirim artık ama ben onu pamuk prensesim diye seveceğim yinede

Gözün aydın canım sağlıklı olsun cinsiyet allah ne munasip gormusse

Ayy saglikla gelsin tabiki onceligimiz bu ama ben hep sana kiz hissediyordum :)) Hic sasirmadim erkek desen sasirirdim .. Yerim senin pamuk prensesini ❤

Ayy saglikla gelsin tabiki onceligimiz bu ama ben hep sana kiz hissediyordum :)) Hic sasirmadim erkek desen sasirirdim .. Yerim senin pamuk prensesini ❤
İhtimali bile nasıl mutlu etti bilemezsin tatlım içimden hep kız geçti. Bende nasıl yicem pamuğu mu hele bi gelsin vakitlice totosunu isircam her gün annesinin minik prensesi olacak hele babasının biricik aşkı eşim çok mutlu oldu ağzı kulaklarında Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi da nasip etsin canım

Gözün aydın canım sağlıklı olsun cinsiyet allah ne munasip gormusse
Saol tatlım ben hep kızım olsun istedim önce sağlık sıhhat tabiki Rabbim en iyisini bilir hayırlı sağlıklı olsun hepsi de başım gözüm üstüne :) erkek desede uzulmezdim tabiki evlat evlattir

Gözünüz aydın. Hasretlik çok zor. Şükür kavuşmuşsunuz... Ben de eş durumu tayinlerinde çok çekmiştim :)

Ayy sevinilmez mi kiz olsa da erkek olsada minicik bir bebek ikinizin meyvesi ❤
Amin canim vakitlice saglikla gelsinler insallah ..

merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim. Bebeğim erkekmiş. Kaybettiğim bebeğim kızdı. Hislerim karıştı baya.. sağlıkla gelism inşallah. Doktor bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu söyledi biraz endişelendim. Böyle olan var mı acaba. Kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim. Kendi doktoruma da mesaj attım 20.haftaya kadar kesin birşey söyleyemeyiz henüz erken dedi. İnşallah sıkıntı yoktur endişe ettim. Memlekete gidecektik 6 saatlik yola çıkacaktım, böyle olunca iptal oldu.

Çok üzüldüm bugüne şükür kusura bakmasan ilk bebeğini neden ve nekadarlikken kaybettin

Ayy sevinilmez mi kiz olsa da erkek olsada minicik bir bebek ikinizin meyvesi ❤
Amin canim vakitlice saglikla gelsinler insallah ..
Amin canım öyle tabiki bizden Bir parça hele ki bunca zaman sonra geliyorsa basimiz üstüne ne garip hala soktayim çok ağladım eve gelince düşündükçe şükrum artıyor binlerce kez hamd olsun yıllar sonra onca kayiptan sonra. Şu zaman su gibi geçsin temmuz gelsin inşallah

tebrikkk ederim gelsin paşa oğluşun

Hic korkma canim benim ki basindan beri asagida ben yolculugun alasini yaptim ucakla geldim ama burdan sehir merkezi 1.bucuk saat kac kere gun icinde gidip geldigim belli degil ..
Haftaya tekrar ucakla gidip donecegim.. Doktoruna danis yinede ama sorun olmaz yeterki cok ayakta kalma agir is yapma Oglusunda saglikla gelsin..

Aynen canim hala tedirginlik korku endise var bende de iki haftadir doktora gitmedim o kadar merak ediyorum ki anlatamam..
Sabah yazdim bende her bayram guzel bir mujde alirmiyim acaba diye beklerken hep regl olurdum bu mucizeyi hic tadamayacagimi dusunurdum ama rabbim nasip etti .. Insallah sagliklada kucagimiza alacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…