2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım sağol siz oğluşun ddedikçe içim kıpır kıpır oldu. Hep kız bebek fikrine alışkınım. Bu sefer erkek olduğunu hissediyordum hep sol kasık sızlıyordu am a ne bileyim bir tuhaf oldum. Sanki kız olsa kaybettiğim bebeğimin yerine gelip teselli olacakmış gibi hissettim herhalde. Doktor erkek deyince beklememe rağmen bi tuhaf oldum. Pembe herşeyimiz hazırdı şimdi oğluma hazırlık yapacağız anlaşılan :)

Doktor kanaman olabilir dedi biraz endişe ettim. Kendi doktorum da zaruri olmadıkça yolculuk önermem deyince aman dedim gitmyeyim zaten çok gidesim yoktu:) sana ne söylüyor canım doktorun bu bebeğin eşiyle ilgili?

Ah canım hayırlısıyla gelir inşallah yasadığımız acıdan sonra yeterki kucağımıza sağ salim alalım diyoruz ama icimiz bi karısık oluyor seni cok iyi anlıyorum banada ilk erkek dediğinde kabullenememiştim ne üzülmüş ne sevinmiştim kesin erkek demişti bastan karmakarısık duygular yasadım kabullenip alısmıstım 2haftada oğlum diye seviyordum dedim hep Allah kaybettiğimizin yerine koymayalım diye erkek nasip etti diye sonra kız dedi ozamanda üzülmüş korkmustum ya yine aynısı olursa cünkü etrafımdakiler buda kız olursa aynısı olursa tüpbebekle erkeğe hamile kal demek sen kız bebekleri taşıyamıyorsun diye söylüyolardı cok üzülmüştüm ama rabbim hakkımızda bizim icin en hayırlısını nasip ediyor eş olayında benımde aşağıda hatta rahim ağzını kapamıstı ağır iş yapma cok yorma kendini haftalar ilerledikce yukarı cıkıyor benım de suan kenarda ama aşağıda yavas yavas cıkıcak yukarı hiç stres yapma sağlıkla gelsin oğlun

Sana yeniden hazirlik yaptiracak iste tekrar hevesle dizeceksin insallah sagliklada alacaksin kucagina
Bana agir is yapma kanaman filan olursa bu bebekten degil korkma esi asagida ondan dedi 24.haftaya kadar yukariya cikabiliyormus benim en son kontrolde hala asagidaydi ama yolculuk yapabilirsin dedi .. Hic riske atma o zaman doktor gitme dediyse ..

Biz elimizden geleni yapıp bol dua edip tevekkül edeceğiz canım. 40 hafta hastanede yatsak da olacak varsa olur. Hep güzel ihtimalleri düşünelim biz inşallah bu sefer kavuşacağız yavrularımıza. Kız da olsa erkek de dünya nimeti. Cennet meleklerimiz de şefaatçimiz inşallah..

Eşiyle ilgili sezeryan yerine yapışmış gibi birşeyler dedi ama inşallah yukarı çıkar bakalım kendi doktorum olmadığı için çok da güvenmiyorum. Haftaya kendi doktoruma gideceğim inşallah.

Hayırlı olsun prensesin insallah bende ögrenirim artık ya cok merak ediyorum

beyazpeynir1 cnm cok üzüldüm.. rabbim tontişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Biberonla bebeğini beslemiş biri olarak dr browns öneririm gaz yapmıyor.. şimdi avent kullanıyorum oda cok iyi.

kizlar, ikili testimin sonucu iyi cikti sukur. Ama raporda papp-a değerinin haftama gore yuksek oldugu yaziyor. Sebebini arastirdim bulamadim. Doktor da bir sey demedi. Bu konuda bilgisi olan var mi?

kizlar, ikili testimin sonucu iyi cikti sukur. Ama raporda papp-a değerinin haftama gore yuksek oldugu yaziyor. Sebebini arastirdim bulamadim. Doktor da bir sey demedi. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Kac cikti canim doktor mu dedi yuksek diye sadece yaziyor mu kagitta ..

Selam kızlar benim de bebişim erkekmiş.biraz zor gösterdi kendini ama doktorumuz son anda emin oldu.
Oda için konuşmuşsunuz ben de ilk başta oda düşünüyodum ama ilk zamanlar kendi odamda yatırmayı düşündüğüm için vaz geçtim.erteledim daha doğrusu.park yatak almayı düşünüyorum.büyükce bir de şifonyer yaptiricam.oturma odası tarzinda bir oda düşünüyorum.oraya koyacağım.
Kıyafet alanlar var ben daha hic birşey almadim ama anneannemiz birsürü aldı bile

Hayırlı olsun prensesin insallah bende ögrenirim artık ya cok merak ediyorum
Saol tatlım çok teşekkür ederim inşallah öğrenirsin yakinda inan ben kendimi şu an gerçekten anne olacak gibi hissediyorum:) nöbet ten çıktım sabah ve 24 saatti sabah Dr a gittim is yerinden eve geldim falan heyecandan uyuyamadim ne kadar güzel duyguymus Rabbim e sonsuz binlerce şükür darısı hemencecik sana tatlım

Erkekler cogaliyor yahu :) Saglikla gelsin pasa ilk sayfa guzellesiyor bakalim listeyi tamamlayacakmiyiz ..
Ögrenenler yazsin ekleyeyim..
Bende daha birsey almadim iki tane corap hariç alanlara hevesleniyorum ama sanirim 2 ay daha beklerim ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…