- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
tebrikkk ederim gelsin paşa oğluşun
Hic korkma canim benim ki basindan beri asagida ben yolculugun alasini yaptim ucakla geldim ama burdan sehir merkezi 1.bucuk saat kac kere gun icinde gidip geldigim belli degil ..
Haftaya tekrar ucakla gidip donecegim.. Doktoruna danis yinede ama sorun olmaz yeterki cok ayakta kalma agir is yapmaOglusunda saglikla gelsin..
çok zormuş yaşadığın.. Allah bu bebişine sağlıklı uzun ömür versin.Yok canım ne kusuru. Doğuma çok yakın kaybettim. Normal doğumu bekliyorduk 39+6 da. Bir sebep bulunamadı herşeyi normaldi..
çok zormuş yaşadığın.. Allah bu bebişine sağlıklı uzun ömür versin.
Ah canım hayırlısıyla gelir inşallah yasadığımız acıdan sonra yeterki kucağımıza sağ salim alalım diyoruz ama icimiz bi karısık oluyor seni cok iyi anlıyorum banada ilk erkek dediğinde kabullenememiştim ne üzülmüş ne sevinmiştim kesin erkek demişti bastan karmakarısık duygular yasadım kabullenip alısmıstım 2haftada oğlum diye seviyordum dedim hep Allah kaybettiğimizin yerine koymayalım diye erkek nasip etti diye sonra kız dedi ozamanda üzülmüş korkmustum ya yine aynısı olursa cünkü etrafımdakiler buda kız olursa aynısı olursa tüpbebekle erkeğe hamile kal demek sen kız bebekleri taşıyamıyorsun diye söylüyolardı cok üzülmüştüm ama rabbim hakkımızda bizim icin en hayırlısını nasip ediyor eş olayında benımde aşağıda hatta rahim ağzını kapamıstı ağır iş yapma cok yorma kendini haftalar ilerledikce yukarı cıkıyor benım de suan kenarda ama aşağıda yavas yavas cıkıcak yukarı hiç stres yapma sağlıkla gelsin oğlunmerhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim. Bebeğim erkekmiş. Kaybettiğim bebeğim kızdı. Hislerim karıştı baya.. sağlıkla gelism inşallah. Doktor bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu söyledi biraz endişelendim. Böyle olan var mı acaba. Kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim. Kendi doktoruma da mesaj attım 20.haftaya kadar kesin birşey söyleyemeyiz henüz erken dedi. İnşallah sıkıntı yoktur endişe ettim. Memlekete gidecektik 6 saatlik yola çıkacaktım, böyle olunca iptal oldu.
Sana yeniden hazirlik yaptiracak iste tekrar hevesle dizeceksin insallah sagliklada alacaksin kucaginaAyy canım sağol siz oğluşun ddedikçe içim kıpır kıpır oldu. Hep kız bebek fikrine alışkınım. Bu sefer erkek olduğunu hissediyordum hep sol kasık sızlıyordu am a ne bileyim bir tuhaf oldum. Sanki kız olsa kaybettiğim bebeğimin yerine gelip teselli olacakmış gibi hissettim herhalde. Doktor erkek deyince beklememe rağmen bi tuhaf oldum. Pembe herşeyimiz hazırdı şimdi oğluma hazırlık yapacağız anlaşılan :)
Doktor kanaman olabilir dedi biraz endişe ettim. Kendi doktorum da zaruri olmadıkça yolculuk önermem deyince aman dedim gitmyeyim zaten çok gidesim yoktu:) sana ne söylüyor canım doktorun bu bebeğin eşiyle ilgili?
Ah canım hayırlısıyla gelir inşallah yasadığımız acıdan sonra yeterki kucağımıza sağ salim alalım diyoruz ama icimiz bi karısık oluyor seni cok iyi anlıyorum banada ilk erkek dediğinde kabullenememiştim ne üzülmüş ne sevinmiştim kesin erkek demişti bastan karmakarısık duygular yasadım kabullenip alısmıstım 2haftada oğlum diye seviyordum dedim hep Allah kaybettiğimizin yerine koymayalım diye erkek nasip etti diye sonra kız dedi ozamanda üzülmüş korkmustum ya yine aynısı olursa cünkü etrafımdakiler buda kız olursa aynısı olursa tüpbebekle erkeğe hamile kal demek sen kız bebekleri taşıyamıyorsun diye söylüyolardı cok üzülmüştüm ama rabbim hakkımızda bizim icin en hayırlısını nasip ediyor eş olayında benımde aşağıda hatta rahim ağzını kapamıstı ağır iş yapma cok yorma kendini haftalar ilerledikce yukarı cıkıyor benım de suan kenarda ama aşağıda yavas yavas cıkıcak yukarı hiç stres yapma sağlıkla gelsin oğlun
Hayırlı olsun prensesin insallah bende ögrenirim artık ya cok merak ediyorumHerkese merhaba Dr dan çıktık %70 kız dedi Drbenim bebeğim pek Nazlı olacak yine tam olarak göstermedi kendini bacak arası boş gibi diye yorum yaptı yine ikilem de kaldım minigime cicili bicili şeyler alacaktim sağlıkla gelsin inşallah 9 Şubat da kesin öğrenirim artık ama ben onu pamuk prensesim diye seveceğim yinede
Kac cikti canim doktor mu dedi yuksek diye sadece yaziyor mu kagitta ..kizlar, ikili testimin sonucu iyi cikti sukur. Ama raporda papp-a değerinin haftama gore yuksek oldugu yaziyor. Sebebini arastirdim bulamadim. Doktor da bir sey demedi. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Ohh gelsin gelsin erkekler bastirdi kizlar azaliyorduSevgili Al_pi bize de minnoş bir kız geliyormuş. Bugün öğrendik
Çok teşekkür ederim hepsi sağlıkla gelir inşallahOhh gelsin gelsin erkekler bastirdi kizlar azaliyorduSaglikla gelsin insallah ..
Bir haber var mı canım inşallah güzel sonuçlarını yazarsınAmin canım inşallah, Sağol. .Yarın ya da p.tesi bekliyorum. .Hayırlısıyla güzel haber veririm inşallah. .
Çok üzüldüm canım oğluşun sağlıkla gelsin inşallah.Yok canım ne kusuru. Doğuma çok yakın kaybettim. Normal doğumu bekliyorduk 39+6 da. Bir sebep bulunamadı herşeyi normaldi..
Yok tatlım, aradık bugün, yarın dediler, kalbim duracak artık.Bir haber var mı canım inşallah güzel sonuçlarını yazarsın
Saol tatlım çok teşekkür ederim inşallah öğrenirsin yakinda inan ben kendimi şu an gerçekten anne olacak gibi hissediyorum:) nöbet ten çıktım sabah ve 24 saatti sabah Dr a gittim is yerinden eve geldim falan heyecandan uyuyamadim ne kadar güzel duyguymus Rabbim e sonsuz binlerce şükür darısı hemencecik sana tatlımHayırlı olsun prensesin insallah bende ögrenirim artık ya cok merak ediyorum
Erkekler cogaliyor yahu :) Saglikla gelsin pasa ilk sayfa guzellesiyor bakalim listeyi tamamlayacakmiyiz ..Selam kızlar benim de bebişim erkekmiş.biraz zor gösterdi kendini ama doktorumuz son anda emin oldu.
Oda için konuşmuşsunuz ben de ilk başta oda düşünüyodum ama ilk zamanlar kendi odamda yatırmayı düşündüğüm için vaz geçtim.erteledim daha doğrusu.park yatak almayı düşünüyorum.büyükce bir de şifonyer yaptiricam.oturma odası tarzinda bir oda düşünüyorum.oraya koyacağım.
Kıyafet alanlar var ben daha hic birşey almadim ama anneannemiz birsürü aldı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?