Hayirli olsun canim saglikla gelsin kuzular :) benimde bir kiz bir erkek :)Allah izin verirse 1 kız 1 erkek benim renk ortak şeyler almaya çalışıyorum beşik bebek odası çok kafamı karistiriyor ne alsak diye büyük karyola tarzı Beşikten 2 tane alsak çok yer kapliyacak küçük beşik alsak 6 ay diyorlar cinsiyet bellimi senin canim
Ayy 2 ay nasıl sabredeceksin ben hemen tulum Tayt falan alicam ama 9 subattan sonra iple çekiyorum öyle güzel kız bebislere kıyafetler var ki insan in içi gidiyorErkekler cogaliyor yahu :) Saglikla gelsin pasa ilk sayfa guzellesiyor bakalim listeyi tamamlayacakmiyiz ..
Ögrenenler yazsin ekleyeyim..
Bende daha birsey almadim iki tane corap hariç alanlara hevesleniyorum ama sanirim 2 ay daha beklerim ben ..
Amin canım cok güzel duygular allah her bayana tattırsın insallah bende ilk defa bugün hareketini hissettim ve cok mutlu oldum insallah 1hafta sonra randevum bende ögrenirimde ona göre biseyler bakmaya baslarım bebegimeSaol tatlım çok teşekkür ederim inşallah öğrenirsin yakinda inan ben kendimi şu an gerçekten anne olacak gibi hissediyorum:) nöbet ten çıktım sabah ve 24 saatti sabah Dr a gittim is yerinden eve geldim falan heyecandan uyuyamadim ne kadar güzel duyguymus Rabbim e sonsuz binlerce şükür darısı hemencecik sana tatlım
Sen net olarak öğrenirsin canım bebis iyice büyümüş olacak hayırlısı ile büyüyup gelsinler inşallahAmin canım cok güzel duygular allah her bayana tattırsın insallah bende ilk defa bugün hareketini hissettim ve cok mutlu oldum insallah 1hafta sonra randevum bende ögrenirimde ona göre biseyler bakmaya baslarım bebegime
Benimde kasık ağrım bazen şiddetli oluyor ama beni öldüren şey sırt ağrısı erken başladı bende sırt ağrısından uyuyamiyorm oturqmiyorum 3rken başladı sanki bu ağrılarKızlar su sıralar kasık bel ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor biliyorum büyüyor ondan ama tedirgin oluyorum bazen bıçak gibi saplanıyor kipirdayasim gelmiyo
Sanirim tuzda ödem yapiyor bu haftalardan sonra azaltmamiz lazim tuzuda ..Selam anniskolar bebislerin cinsiyetleri ogrenilmis hayirli olsun..
Bugun dr kontrolumuz vardi..bebiskolarim buyumus masallah saglikli gorunuyorlardi..
Fakat gobusumde ve vucudumda odem oldugunu soyledi dr.um perinatoloji uzmanina gonderdi..bakalim korktum biraz arastirdim insallah kotu birsey cikmaz sonunda..
Clexna kullanan arkadaslar dikkat edin surekli gobekten yapincada odem olurmus aklinizda bulunsun
Erken gibi geliyor canim ne bileyim elim gitmiyor begeniyorum listeme ekliyorum bunu alirim bu guzel diye simdilikAyy 2 ay nasıl sabredeceksin ben hemen tulum Tayt falan alicam ama 9 subattan sonra iple çekiyorum öyle güzel kız bebislere kıyafetler var ki insan in içi gidiyor
Doktora söyle canim belki magnezyum baslatir genelde agrilarda onu veriyor doktorlar . Benim belim hep agriyor biraz ayakta kalayim sonra uzaninca cit cit sanki kiriliyor :)Kızlar su sıralar kasık bel ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor biliyorum büyüyor ondan ama tedirgin oluyorum bazen bıçak gibi saplanıyor kipirdayasim gelmiyo
Canim ya gecmis olsun benimde agrilarim vardi soyle yap ayda 1 hafta rapor al..bir hafta dinlenmek iyi geliyor..birde dr gittiginde bacak agrilarini soyle bana magnezyum yazdi birebir cok iyi geliyor..Kızlar su sıralar kasık bel ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor biliyorum büyüyor ondan ama tedirgin oluyorum bazen bıçak gibi saplanıyor kipirdayasim gelmiyo
Evet canim peyniri zeytini diyet alcam bu hafta allahtan ekstra atmiyorum.bacaktana basladim ignedede.insallah gecer yaa..Sanirim tuzda ödem yapiyor bu haftalardan sonra azaltmamiz lazim tuzuda ..
Bebislerin cinsiyeti hakkinda yorum yaptimi tekrar degisen bisi yok dimi :)
Hayirlisi tatlım nasılsa dayanamazsin yakındaErken gibi geliyor canim ne bileyim elim gitmiyor begeniyorum listeme ekliyorum bunu alirim bu guzel diye simdilik
Kizlara hersey süslu püslü zaten ohh :)
3.71 MOM deger.Kac cikti canim doktor mu dedi yuksek diye sadece yaziyor mu kagitta ..
Ben de beklicem galiba kiyafetler için :) ama odamız için başladık bu bile çok heyecanlıErkekler cogaliyor yahu :) Saglikla gelsin pasa ilk sayfa guzellesiyor bakalim listeyi tamamlayacakmiyiz ..
Ögrenenler yazsin ekleyeyim..
Bende daha birsey almadim iki tane corap hariç alanlara hevesleniyorum ama sanirim 2 ay daha beklerim ben ..
Oyyy yerim ya senin kontrolde yaninda olup ikisini izlemek isterdim yaa :)) Cok heyecan verici olsa gerek iki tane ayni anda .. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ..❤Evet canim peyniri zeytini diyet alcam bu hafta allahtan ekstra atmiyorum.bacaktana basladim ignedede.insallah gecer yaa..
Ayy evet bugun pipisini gosterdi kizimda netlesti :)) hanim hanim duruyordu orda oglusumda kipirdak :))
Doktor birsey demediyse demekki birsey yok canim icini ferah tut ..3.71 MOM deger.
sadece kagitta yaziyor. iki hafta sonra da ucluye cagirdi.
Bende evime gecsem yavas yavas alirim heralde diyorum ama bir yandan da erken biraz daha diyorum :) Zaten eve yerlesip eksikleri tamamlayana kadar 1-2 ay gecer sonra da kizimin odasina baslarim..Ben de beklicem galiba kiyafetler için :) ama odamız için başladık bu bile çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?