2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bir süredir yazamadım ve eksik kalmayayım dedim bizde cinsiyeti öğrendik erkek yüzde yüz dedi doktorumuz
Ilk sayfadakileri etiketleyecektim bende ismini yazdirip kaybolan cok oldu :) Saglikla gelsin oglusun ..

Amin canim cumlemiz saglikla alalim insallah
Evet heyecanli oluyor muayene bi ona bakiyoruz bi digerine :)))

Mothercare'de oto koltuklari cok uygun kullanan var mi merak ettim normalde cok ucuk fiyatlari çünkü..

Sevgili Al_pi bize de minnoş bir kız geliyormuş. Bugün öğrendik

Selam kızlar bir süredir yazamadım ve eksik kalmayayım dedim bizde cinsiyeti öğrendik erkek yüzde yüz dedi doktorumuz

İyi akşamlar cici anneler. Uzun zamandır topigi takip edemedim umarım her şey yolundadır. Bizim de 2. Yavrumuz Erkekmiş.bu yıl sanırım erkek yılı

Bugün ne çok anne cinsiyet öğrenmiş maşallah hepsine

Ben ilk oğluma park yatak almıştım 3 yaşına kadar kullandık kaldirdik ikeadan ahşap yatak aldık odasına bundada o park yatağı kullanacağız baya sağlam aslında Kraft almıştık biz ilk günkü gibi duruyor zamanı gelince odayada yine ikeadan bi yatak daha alırım yada ranza da olabilir

Hastanede süt gelmese bile siringayla veriyor hemşireler mamayı alismasin biberona diye benim sütüm vardı şükür ama oğlum ilk gün hiç uyanıp emmemisti hemşire sarılık olmasın diye mama verelim demişti zaten ufacık şeyle soyuyorlar ilk günler ilk kolostrum sütünü içmişti hemen doğumhanede odaya çıktık hiç uyanıp emmedi ikinci gün uyandı ama ememedi tutamadı bi türlü memeyi yada almak istemedi evdede ilk gün alamadı memeyi ama hiç pes etmedim her fırsatta denedim ve çok şükür emmeye başladı 2 yaşına kadarda emdi biberonu hic almadı ek gıdaya geçince 1 yaşında süte geçincede almadı çok denedim sulukla içti sütü

Ve çok az alışveriş yapabileceğim hevesleniyordum kız bebek ürünlerine kıyafetlerine ama olmadı nasip değilmiş demekki
Hayirlisi buymus canim demekki ..
Bugun cinsiyet ekle ekle bitmed bugun cuma ama bebekler masallah gostermis :)))
Yeni nesil bebeklerde utanmada kalmadi

Hayirlisi buymus canim demekki ..
Bugun cinsiyet ekle ekle bitmed bugun cuma ama bebekler masallah gostermis :)))
Yeni nesil bebeklerde utanmada kalmadi
Benim kızım çok akilliydi teyzesi Dr her çevirdiğinde bacakları kapatmak istedi ama Dr çok uğraştı yoksa benim nazlim pas vermedi Bağdaş kurdu sonrasında

Ben ayakta birsey yapamiyorum beline kırılıyor bende özledim mutfağı ama yapacak birsey yok bi süre daha devam böyle

Walla benimki hic kapatmadi direk görün ben prensesim dedi :)) Seninki utangac cikti desene ❤
Bizimkide yeter artik ogrenin dedi bir eli kafasinin altinda diger elinide selam verir gibi oynatti doktor amcamiz %90 kiz deyiverdi :) ama kanama zamani aç gittim var yaa çıldırmıştı taklalar taklalar. Benim kızımın açlığa tahammulu yok tokken yatişta :))

İyi geceler herkese. Plasentası önde gelen (aşağıda) arkadaşlar var mı? Ben bu yüzden yatak istirahatindeyim.
Ayrıca park yatak mı karyola mı konusunda neler alacağınızı merak ediyorum. Karar verdiyseniz markası nedir?

Oyy yerim ya walla yuzumuzu gulduruyor daha gelmeden birde gelince ne yapacagiz aklimizi alacaklar :)

Ben ☝ Ama bana yat demedi doktor agir is yapma dikkatli ol dedi yolculuk bile yaptim ki haftaya iki kere ucaga binecegim ..
Insallah yukari cikar biran önce hepimizimki .. Ben park yatak sevmiyorum karyola seviyorum ikeanin yatagini alacagim buyuyenden yanimada sepet besik insalalh ..

Kızlar henüz 13+4 günlük hamileyim ama karnım 6 aylık gibi şişti. Bir arkadaşa ödem demiş doktoru acaba benimki de öyle bişey olabilir mi normal gelmiyor bana.. gerçi kızıma hamileyken de göbeğim çabuk çıkmıştı ama bunda çok büyük duruyor. Bulantılardan 3 kilo verdim,kilom da normal anlamadım gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…