Ilk sayfadakileri etiketleyecektim bende ismini yazdirip kaybolan cok oldu :) Saglikla gelsin oglusun ..Selam kızlar bir süredir yazamadım ve eksik kalmayayım dedim bizde cinsiyeti öğrendik erkek yüzde yüz dedi doktorumuz
Amin canim cumlemiz saglikla alalim insallahOyyy yerim ya senin kontrolde yaninda olup ikisini izlemek isterdim yaa :)) Cok heyecan verici olsa gerek iki tane ayni anda .. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ..❤
Doktor birsey demediyse demekki birsey yok canim icini ferah tut ..
Bende evime gecsem yavas yavas alirim heralde diyorum ama bir yandan da erken biraz daha diyorum :) Zaten eve yerlesip eksikleri tamamlayana kadar 1-2 ay gecer sonra da kizimin odasina baslarim..
Cidden cok heyecan verici birsey yaa rabbim esirgesin evlatlarimizi ❤
Amin canim cumlemiz saglikla alalim insallah
Evet heyecanli oluyor muayene bi ona bakiyoruz bi digerine :)))
Herkese merhaba Dr dan çıktık %70 kız dedi Drbenim bebeğim pek Nazlı olacak yine tam olarak göstermedi kendini bacak arası boş gibi diye yorum yaptı yine ikilem de kaldım minigime cicili bicili şeyler alacaktim sağlıkla gelsin inşallah 9 Şubat da kesin öğrenirim artık ama ben onu pamuk prensesim diye seveceğim yinede
merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim. Bebeğim erkekmiş. Kaybettiğim bebeğim kızdı. Hislerim karıştı baya.. sağlıkla gelism inşallah. Doktor bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu söyledi biraz endişelendim. Böyle olan var mı acaba. Kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim. Kendi doktoruma da mesaj attım 20.haftaya kadar kesin birşey söyleyemeyiz henüz erken dedi. İnşallah sıkıntı yoktur endişe ettim. Memlekete gidecektik 6 saatlik yola çıkacaktım, böyle olunca iptal oldu.
Sevgili Al_pi bize de minnoş bir kız geliyormuş. Bugün öğrendik
Selam kızlar benim de bebişim erkekmiş.biraz zor gösterdi kendini ama doktorumuz son anda emin oldu.
Oda için konuşmuşsunuz ben de ilk başta oda düşünüyodum ama ilk zamanlar kendi odamda yatırmayı düşündüğüm için vaz geçtim.erteledim daha doğrusu.park yatak almayı düşünüyorum.büyükce bir de şifonyer yaptiricam.oturma odası tarzinda bir oda düşünüyorum.oraya koyacağım.
Kıyafet alanlar var ben daha hic birşey almadim ama anneannemiz birsürü aldı bile
Selam kızlar bir süredir yazamadım ve eksik kalmayayım dedim bizde cinsiyeti öğrendik erkek yüzde yüz dedi doktorumuz
İyi akşamlar cici anneler. Uzun zamandır topigi takip edemedim umarım her şey yolundadır. Bizim de 2. Yavrumuz Erkekmiş.bu yıl sanırım erkek yılı
Hayirlisi buymus canim demekki ..Ve çok az alışveriş yapabileceğim hevesleniyordum kız bebek ürünlerine kıyafetlerine ama olmadı nasip değilmiş demekki
Benim kızım çok akilliydi teyzesi Dr her çevirdiğinde bacakları kapatmak istedi ama Dr çok uğraştı yoksa benim nazlim pas vermedi Bağdaş kurdu sonrasındaHayirlisi buymus canim demekki ..
Bugun cinsiyet ekle ekle bitmed bugun cuma ama bebekler masallah gostermis :)))
Yeni nesil bebeklerde utanmada kalmadi
Ben ayakta birsey yapamiyorum beline kırılıyor bende özledim mutfağı ama yapacak birsey yok bi süre daha devam böyleİyi akşamlar kızlar. Bugün mutfak günü yaptım kendime:) Tatlı tuzlu hamur işine verdim kendimi. Doktor her şeyi yiyebilirsin dedi. Bugün böyle olsun dedim. Akşam yemeğimiz böyle olsun bugün. Daha şimdi çıktım mutfaktan. :özlemişim
Teşekkür ederim inşallahIlk sayfadakileri etiketleyecektim bende ismini yazdirip kaybolan cok oldu :) Saglikla gelsin oglusun ..
Walla benimki hic kapatmadi direk görün ben prensesim dedi :)) Seninki utangac cikti desene ❤Benim kızım çok akilliydi teyzesi Dr her çevirdiğinde bacakları kapatmak istedi ama Dr çok uğraştı yoksa benim nazlim pas vermedi Bağdaş kurdu sonrasında
Bizimkide yeter artik ogrenin dedi bir eli kafasinin altinda diger elinide selam verir gibi oynatti doktor amcamiz %90 kiz deyiverdi :) ama kanama zamani aç gittim var yaa çıldırmıştı taklalar taklalar. Benim kızımın açlığa tahammulu yok tokken yatişta :))Walla benimki hic kapatmadi direk görün ben prensesim dedi :)) Seninki utangac cikti desene ❤
Oyy yerim ya walla yuzumuzu gulduruyor daha gelmeden birde gelince ne yapacagiz aklimizi alacaklar :)Bizimkide yeter artik ogrenin dedi bir eli kafasinin altinda diger elinide selam verir gibi oynatti doktor amcamiz %90 kiz deyiverdi :) ama kanama zamani aç gittim var yaa çıldırmıştı taklalar taklalar. Benim kızımın açlığa tahammulu yok tokken yatişta :))
Ben ☝ Ama bana yat demedi doktor agir is yapma dikkatli ol dedi yolculuk bile yaptim ki haftaya iki kere ucaga binecegim ..İyi geceler herkese. Plasentası önde gelen (aşağıda) arkadaşlar var mı? Ben bu yüzden yatak istirahatindeyim.
Ayrıca park yatak mı karyola mı konusunda neler alacağınızı merak ediyorum. Karar verdiyseniz markası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?