Eşim diyor ki sen çok tepik yersin acıkınca :) acaba doğunca napcak :)Oyy yerim ya walla yuzumuzu gulduruyor daha gelmeden birde gelince ne yapacagiz aklimizi alacaklar :)
Benim de öyleydi uçağa da bindim, ben de park yatak sevemedim ben de ikea düşünüyorum ben de yanıma beşik alacam. Ama içime sinmiyor karyolada çarpma tehlikesi, tırmanma riski vs.Ben ☝ Ama bana yat demedi doktor agir is yapma dikkatli ol dedi yolculuk bile yaptim ki haftaya iki kere ucaga binecegim ..
Insallah yukari cikar biran önce hepimizimki .. Ben park yatak sevmiyorum karyola seviyorum ikeanin yatagini alacagim buyuyenden yanimada sepet besik insalalh ..
3 gün önce ben bel ağrımdan ağlıyordum. Oturmak yatmak işkenceydimkitkeniyordum. Doktor krem verdi sürüp sıcak su torbası koy dedi 5-10dk valla geçti 4-5 güne. Ama yanında magnezyuma da başlattı. Bi danışın doktorlarınızaBenimde kasık ağrım bazen şiddetli oluyor ama beni öldüren şey sırt ağrısı erken başladı bende sırt ağrısından uyuyamiyorm oturqmiyorum 3rken başladı sanki bu ağrılar
İyi geceler herkese. Plasentası önde gelen (aşağıda) arkadaşlar var mı? Ben bu yüzden yatak istirahatindeyim.
Ayrıca park yatak mı karyola mı konusunda neler alacağınızı merak ediyorum. Karar verdiyseniz markası nedir?
Dogunca da aglar acikinca bol bol :)Eşim diyor ki sen çok tepik yersin acıkınca :) acaba doğunca napcak :)
Olabilir canim görmezsem yazilanlari bir daha söyleyin bazen etiketler gelmiyor hemen ekliyorum pasayi
Canim ikeadaki yatak yerde tirmanacagi birsey degil cok cok onune koruma takacaksin dusmesin diye .. Ama sen tahta besiklerden istiyorsan evet ben onlardan korkuyorum uyanip sarkar inmeye calisir filan .. Ben montesorri yatagini cok istedim ama vazgectim alacagimda montesorriye uygun ama kendi uykusu gelince yatagina girip yatabilecek uyaninca kendi kalkabilecek ..Benim de öyleydi uçağa da bindim, ben de park yatak sevemedim ben de ikea düşünüyorum ben de yanıma beşik alacam. Ama içime sinmiyor karyolada çarpma tehlikesi, tırmanma riski vs.
Canim odemli olan benim ama benim sisligim asiri yok gorunurde birsey yok anliyacagin.deri altimi tam goremiyor doktor.Kızlar henüz 13+4 günlük hamileyim ama karnım 6 aylık gibi şişti. Bir arkadaşa ödem demiş doktoru acaba benimki de öyle bişey olabilir mi normal gelmiyor bana.. gerçi kızıma hamileyken de göbeğim çabuk çıkmıştı ama bunda çok büyük duruyor. Bulantılardan 3 kilo verdim,kilom da normal anlamadım gitti..
Gösterirse ögrenirim artık yanılma payıda olmaz diye düsünüyorum gecen sefer göstermedi okadar cikolata yedim bacakaları capraz yaptı bakalım canımSen net olarak öğrenirsin canım bebis iyice büyümüş olacak hayırlısı ile büyüyup gelsinler inşallah
Salı gittigimde benim de çapraz di yani bağdaş kuruyor sipalar halbuki çikolata çok yiywmiyorum sırf göstersin kendini diye onca çikolata Yemiştim bana misin demedi ha birde biraz idrara sıkışık ol canım Dr bana öyle söyledi boş mesane de daha az görüntü oluyormuş bende randevudan 3 dakika önce dayanamayıp maalesef lavaboya gitmiştim sen Yapma :) ha birde hurma yemek çikolata dan daha etkili bu defa sadece hurma yedim inan çok farkettirdiGösterirse ögrenirim artık yanılma payıda olmaz diye düsünüyorum gecen sefer göstermedi okadar cikolata yedim bacakaları capraz yaptı bakalım canım
Arkadaşlar biberon emzik takımı bildiğiniz güzel marka var mı internetten mi sipariş vereceksiniz herkes avent diyor ama birbirimize önerelim ilk gebeliğim düşük oldu çok hevesliydim araştırıyırdum hep ama şimdi bıraktım akışına boş boşta oturmak istemiyorum göğüs ucu almak gerekli mi acabaaa ucu olanda olmayanda kullanmalı mı
Salı gittigimde benim de çapraz di yani bağdaş kuruyor sipalar halbuki çikolata çok yiywmiyorum sırf göstersin kendini diye onca çikolata Yemiştim bana misin demedi ha birde biraz idrara sıkışık ol canım Dr bana öyle söyledi boş mesane de daha az görüntü oluyormuş bende randevudan 3 dakika önce dayanamayıp maalesef lavaboya gitmiştim sen Yapma :) ha birde hurma yemek çikolata dan daha etkili bu defa sadece hurma yedim inan çok farkettirdi
Canım hurma pek iyi degil bu dönemde diye biliyorum 1taneden bisey olmazda rahim kasılmasıma neden oluyormus dogumu yakın olanlar genelde yiyorki dogum baslasın diye bilgin olsunSalı gittigimde benim de çapraz di yani bağdaş kuruyor sipalar halbuki çikolata çok yiywmiyorum sırf göstersin kendini diye onca çikolata Yemiştim bana misin demedi ha birde biraz idrara sıkışık ol canım Dr bana öyle söyledi boş mesane de daha az görüntü oluyormuş bende randevudan 3 dakika önce dayanamayıp maalesef lavaboya gitmiştim sen Yapma :) ha birde hurma yemek çikolata dan daha etkili bu defa sadece hurma yedim inan çok farkettirdi
Nasıl bir yatak alacaksın alpi ve nereden, tam anlayamadım:)Dogunca da aglar acikinca bol bol :)
Olabilir canim görmezsem yazilanlari bir daha söyleyin bazen etiketler gelmiyor hemen ekliyorum pasayi
Canim ikeadaki yatak yerde tirmanacagi birsey degil cok cok onune koruma takacaksin dusmesin diye .. Ama sen tahta besiklerden istiyorsan evet ben onlardan korkuyorum uyanip sarkar inmeye calisir filan .. Ben montesorri yatagini cok istedim ama vazgectim alacagimda montesorriye uygun ama kendi uykusu gelince yatagina girip yatabilecek uyaninca kendi kalkabilecek ..
Evet progesteron iğne oluyordum 4 gün önce bitti. Belki o da şişlik yapmıştır. Bazı arkadaşlarım da ikinci gebelikte karın daha önceden gevşemiş olduğu için olabileceğini söylediler..Canim odemli olan benim ama benim sisligim asiri yok gorunurde birsey yok anliyacagin.deri altimi tam goremiyor doktor.
Senin ilktede boyleyse ic karni dar felan derler ya oyle olmasin..dr danis bakalim ne dicek..ekstra bir ilac kullaniyorsan oda arttirmis olabilir sisligi.
İnşallah canım sende dediklerimi uygulamaya çalış yinede onlar ne derse o göstermek istemezse görünmüyor maalesef :)benimki de gostermedi bugün bir daha gidecegim inşallah görürüz bu kez :)
Canim sadece ultrason öncesi yedim banada hemşire arkadaşım tavsiye etti oda bu şekilde gördü geçenlerde bebisi düzenli yemiyoruz yani arada birsey olmaz diye düşündüm bende :)Canım hurma pek iyi degil bu dönemde diye biliyorum 1taneden bisey olmazda rahim kasılmasıma neden oluyormus dogumu yakın olanlar genelde yiyorki dogum baslasın diye bilgin olsun
Salı gittigimde benim de çapraz di yani bağdaş kuruyor sipalar halbuki çikolata çok yiywmiyorum sırf göstersin kendini diye onca çikolata Yemiştim bana misin demedi ha birde biraz idrara sıkışık ol canım Dr bana öyle söyledi boş mesane de daha az görüntü oluyormuş bende randevudan 3 dakika önce dayanamayıp maalesef lavaboya gitmiştim sen Yapma :) ha birde hurma yemek çikolata dan daha etkili bu defa sadece hurma yedim inan çok farkettirdi
Hurma son aylarda yeniliyormus dogumu kolaylastirsin diye. Bende ilkten bilmiyordum esim almis getirmis yiyordum zaten kanamamda oluyordu sonra uyardilarda Allahtan kestim yemeyi.Canım hurma pek iyi degil bu dönemde diye biliyorum 1taneden bisey olmazda rahim kasılmasıma neden oluyormus dogumu yakın olanlar genelde yiyorki dogum baslasın diye bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?