Şükürler olsun... çok sevindim canım... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bundan sonra stressiz rahat bir hamileliğin olur inşallah...Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Oglumda bikere doktorum git tatlı biseyler ye oyle gel demisti ordan biliyorum ama tatli yedigim zaman kipir kipir olurdu gercektenHurma son aylarda yeniliyormus dogumu kolaylastirsin diye. Bende ilkten bilmiyordum esim almis getirmis yiyordum zaten kanamamda oluyordu sonra uyardilarda Allahtan kestim yemeyi.
Aslinda birsey yemenin cokta etkili oldugunu dusunmuyorum her bebis farkli. Benimki açken sen sen değilsin modunda kipir kipir, tokken de yan gelip yatiyor mesela :)
Ay canım benim öyle cok sevindimki biz biliyorduk zaten hep öyle inandık çok sükür artık tadını çıkar hamileligininKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Şükürler olsun rabbim sağlıkla kucapına almayı nasip etsinKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Haftanın en güzel haberi bu olsa gerek... gözün aydın canım....boşuna üzüdün demicem, sıkıntı çektin ama sonuçu güzel oldu... artık bundan sonra mutluluğuna kaldığın yerden devam edersin..Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
gözün aydın canımmmKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Ana kucağı almayı düşünüyorum ben tiny love marka titreşimli kolik bebekler içinde tavsiye ediliyor. Bebek arabalarının yanında oto koltuğu veriliyor onuda almayı düşünüyorum.Kızlar ana kucagimi pusetmi alacaksiniz hangisi daha iyi puset biraz ağır olurmu
Ayyy öom şükür bin şükür çok sevşndşm canım ya allahım sağlıkla gelsin minik prenses :)))Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Allah'a hamd olsun gözün aydın canım çok sevindimKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
İnşallah canım sende dediklerimi uygulamaya çalış yinede onlar ne derse o göstermek istemezse görünmüyor maalesef :)
Ohhh sukurler olsun. Nasıl mutlu oldum. Şimdi bir silkelen bakalım neydi benim kizim mi olacaktı, kısmından geri başla bakalımKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Araba koltuğu olarak da kullanılabildiği için puset de almıştık, ev için de anakucağı aldık. Evde o pusetler rahat olmuyor bebek içinde daralıyor gibi yamuk duruyor gibi geliyor bana hep. Anakucağını da 7. Aya kadar anca kullandık,açıkçası ilk başlarda ana kucağında hiç yatmadı kızım,sonra ek gıdalara geçtiğimizde ona koyup yedirmek rahattı. Çok da gerekli bişey değil bence :) ama tabi ki her çocuk farklı,kimisi hiç yatmaz ona,kimisi de hiç kalkmayabilir..malesef bu işler hep deneme yanılma yolu :)Kızlar ana kucagimi pusetmi alacaksiniz hangisi daha iyi puset biraz ağır olurmu
O kadar sevindim ki anlatamamKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
benım de oyleydı haftalardır cildım kurudu dökuluyordu bepanthol cılt kremı kullandım normalde de kullanırdım ben en guvendıgım o bırde merhemını de surebılırsın kotu olursa cok suan cıldım puruzsuz pamuk gıbı olduKızlar yuzum cok kurudu. Pul pul dökülüyor. Onerebileceginiz nemlendirici var mi?
Tebrikler biliyorduk temiz çıkacağını çok şükür çok sevindim belliydi zaten temiz olduguKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?