Ikeadan alacagim besik degil baza gibi ama yere yakin resmini bulup atarim simdi sonra yatak buyuyor genc yatagi oluyor hemde ..Nasıl bir yatak alacaksın alpi ve nereden, tam anlayamadım:)
Biliyorduk böyle cikacagini simdi baslasin alisveris heyecani baslasin isim bulmaKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Saglikla gelsin kizin canim ..Kızlar selam cok takıp edemıyorum telefondan. Umarım herkes bebişleriyle beraber çok iyiydir. Bizim de bugun kontrolumuz vardı cınsıyetımızı ogrendıkAl_pi canım benim hissim doğru çıktı kızımız olucak allahın izniyle çok sukur saglıgı da yerınde dr tanıdık cıkınca mınık bı tarama testı yaptı organlarını olctu gayet ıyı dedı.
Nasıl bir yatak alacaksın alpi ve nereden, tam anlayamadım:)
Çok sevindim, o kadar strese rağmen güzel haberler aldın nasıl rahatlamışsındır şimdi. Sağlıkla gelsin bebişin :))Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
cok sevindim hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Ahhh canimmm cok cok cok sevindim insallah darisi tum netice bekleyen arkadaslara..Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Çok garip hisşerim car bişey yapmak istemiyorum yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum bebeğin istbiberon isteyip istememesine bağlı demi isterse alınırben ilk bebegimde avent emzik kullanmıştım. Biberon da aventti ama işe baslayana kadar (1 yaşına kadar) kullanmadım. Bir de bebedorun bir biberonunu almıştım ama benim bebegim biberonla pek içmedi. O yüzden bence şimdiden almayin ya da ememezse diye sadece 1 tane yedek bulunsun. Göğüs ucu da almadim hiç ihtiyaç olmadı. Lazım olursa alırsınız.
Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Ana kucağı almayı düşünüyorum ben tiny love marka titreşimli kolik bebekler içinde tavsiye ediliyor. Bebek arabalarının yanında oto koltuğu veriliyor onuda almayı düşünüyorum.
Kızlar yuzum cok kurudu. Pul pul dökülüyor. Onerebileceginiz nemlendirici var mi?
Allah razı olsun hepinizden kızlar, burayı çok seviyorum, herkes destek oluyor moral veriyor, birbiri için dua ediyor, birbirinden fikir alıyor. .iyiki varsınız. Artık rahat rahat planlayabilirim herşeyi. Hiçbişey almadım daha.Buyuk eşyalarımız var bizim abiden.Besik, park yatak, mama sandalyesi, hepsi kıza da uyar, genelde kırmızi.Besigimiz sepet beşik süslü almıştık biraz, krem rengi.Kizıma cici kiyafetler alırım artık.
Aynen canım, bebek Arabamız, pusetimiz de var..Kız bebek kıyafetleri çok hoşuma gidiyordu, alırım artık bebisime. Ben de hareketleri hissediyorum, çok güzel bir duygu.Bi dahaki hafta kontrole gidicem, çok özledim Bebişimi.İkinci çocuk rahatlığı diye birşey var
Ah canım çok sevindim keyfini çıkar hamileliğin inşallah bi dolu stres yaşadınKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?