2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl bir yatak alacaksın alpi ve nereden, tam anlayamadım:)
Ikeadan alacagim besik degil baza gibi ama yere yakin resmini bulup atarim simdi sonra yatak buyuyor genc yatagi oluyor hemde ..
Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Biliyorduk böyle cikacagini simdi baslasin alisveris heyecani baslasin isim bulma Cok sevindim canim darisi diger arkadaslara insallah onlarada sevinecegiz ..

Saglikla gelsin kizin canim ..

Allah razı olsun hepinizden kızlar, burayı çok seviyorum, herkes destek oluyor moral veriyor, birbiri için dua ediyor, birbirinden fikir alıyor. .iyiki varsınız. Artık rahat rahat planlayabilirim herşeyi. Hiçbişey almadım daha.Buyuk eşyalarımız var bizim abiden.Besik, park yatak, mama sandalyesi, hepsi kıza da uyar, genelde kırmızi.Besigimiz sepet beşik süslü almıştık biraz, krem rengi.Kizıma cici kiyafetler alırım artık.

Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Çok sevindim, o kadar strese rağmen güzel haberler aldın nasıl rahatlamışsındır şimdi. Sağlıkla gelsin bebişin :))

cok sevindim hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah :)

yatak hakkında bir fikir vermek isterim. mobilya yatak alırken mobilyanın kenarlarının keskin olmamasına dikkat etmek gerekiyor. ben ilk bebeğimde dikkat etmemiştim, sıkıntısını çektim epey. fileli park yataklar var. onlar çok tahat oluyor. özellikle 6 aydan sonra bebekler oldukça hareketlendiğinden park yatak çok güvenli geliyor bana.

Ahhh canimmm cok cok cok sevindim insallah darisi tum netice bekleyen arkadaslara..
Masallah kizcene

Çok garip hisşerim car bişey yapmak istemiyorum yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum bebeğin istbiberon isteyip istememesine bağlı demi isterse alınır

Ana kucağı almayı düşünüyorum ben tiny love marka titreşimli kolik bebekler içinde tavsiye ediliyor. Bebek arabalarının yanında oto koltuğu veriliyor onuda almayı düşünüyorum.

Bizim abiden kalan tiny love var çok memnun kaldık tam yatışlı ve kademe ayarlı olması ve titreşimi çok iyi, abimiz çok seviyordu darısı kardeşine

İkinci çocuk rahatlığı diye birşey var

İkinci çocuk rahatlığı diye birşey var
Aynen canım, bebek Arabamız, pusetimiz de var..Kız bebek kıyafetleri çok hoşuma gidiyordu, alırım artık bebisime. Ben de hareketleri hissediyorum, çok güzel bir duygu.Bi dahaki hafta kontrole gidicem, çok özledim Bebişimi.

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım sea41 cok sevindim Rabbim bebisini saglıkla kucagına almayı nasip etsin.mide bulantısı kalmadı sanırım kimsede, benımde bitti diyebilirim sadece tiksinme var, cesaret edemedigim seyler var, çay balık gibi ama bitti gibi birşey...
Ben hareketleri sanırım hissetmiyorum, zaten dr gidip bebegi görmeyince hep korku doluyum.
İşyerime daha sölemedim.6 aylık calısanım,cıkarırlar korkusuyla.ama subat ortası gibi sölemeyi düsünüyorum ne olursa olsun artık...
Aileme söledim, onları videoya cektim, inanılmaz güzel bir anı oldu.hepsi agladı, duygulandık harika bir geceydi...
Rabbim hepimize saglıkla kucaga almayı nasip etsin inşallah...

Ah canım çok sevindim keyfini çıkar hamileliğin inşallah bi dolu stres yaşadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…