Çok garip hisşerim car bişey yapmak istemiyorum yapmayıncada kendimi suçlu hissediyorum bebeğin istbiberon isteyip istememesine bağlı demi isterse alınır
Güzelmiş Evet. Rengi de güzel. Erkek bebiş bekleyenler için :) Ben de 8. Ay düşünüyorum alışverişi kısmetse.Eki Görüntüle 1945492 bu yatak canim tam net resmini bulmadim ama beyazi var toz pembesi var birde bu buyuyor baza kadar buyuklukte oluyor ..
8.ayda baslarsam yetistiremem ya :) 6bucuk 7de baslarim en gec Ben beyazini almayi dusunuyorum cok pembe mavi sevmiyorum zaten illaki hediyeler filan pembe gelecek bari benim aldiklarim sade olsun :)Güzelmiş Evet. Rengi de güzel. Erkek bebiş bekleyenler için :) Ben de 8. Ay düşünüyorum alışverişi kısmetse.
Tuğra abisinin isminede uyuyorErkek ismi düşüncelerini neler mesela
Ben olsam Burak koyabilirdim.Benim oğlumun adı Buğra çok severek koydum ama şimdi bir erkek ismi daha lazım hiç aklıma bişey yatmıyor değişik hem güzel olsun istiyorum
Çınar guzl olurErkek ismi düşüncelerini neler mesela
Kullanslı gbı baya aparatlıEki Görüntüle 1945689
Star Baby Çift Yönlü Travel Sistem Lion 0-36 Ay Gri
Doğumdan itibaren kullanılabilme
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Tek elle çok kolay ve pratik açılıp kapanabilme özelliği
Farklı pozisyonlara ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
3 Farklı pozisyonda kapanabilen fermuarli tente
Ön ve üst tepside bardaklık
Çıkarılabilen ön tepsi
5 Noktalı emniyet kemeri
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler
Geniş Alt Sepet
Taşıma ile birlikte kullanabilme ( Travel System )
Maksimum 15 Kg taşıma kapasitesi
Ağırlık : 10,4 KgTaşıma / Oto Koltuğu
Grup 0+ ( 13 kg'a kadar olan bebekler için )
Ana kucağı , taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanabilme
5 noktalı emniyet kemer sistemi
3 farklı pozisyonda kullanılabilen alüminyum taşıma sapı (sabit pozisyon, taşıma pozisyonu ve sallanma pozisyonu)
Bebeğinizin rahatlığı için ekstra dolgun iç ped
Otomobile kolay monte edebilme
Ağırlık : 2,6 kg*Ürün yetişkin gözetiminde kullanılmalıdır.
Kizlar bu araba nasil? Kullanisli olur mu? Cevrenizdend uydunuz mu? Nette hic yorum bulamadim.
Oğlum çınar diye seviyor kardeşini zatenÇınar guzl olur
Ay gercktn mi ne guzel işteOğlum çınar diye seviyor kardeşini zaten
768 tl imiş.Kullanslı gbı baya aparatlı
Pahalı cnm ya 300e de cok iyileri var768 tl imiş.
Gözünaydın canım, maşallah prensesine.Selam annişler. Biz sabah doktora gittik (yeni doktor arayışındayızda) gittiğim doktor perinotologtu. 1 saat ilgilendi bizimle. 15-20dk bebeğe baktı tek tek tüm organlarına herşeyine hemde. Herşeyi sapasağlammış minnoş kızımın. Testi bende yaptırırdım ama çok basit birşey hiç kafana takmana gerek yok dedi. Ama %99 sapasağlam bi kızınız olacak dedi. 20.haftada bakılan herşeye bakmış raporuma öyle yazmış. Çok mutlu olduk. Ek olarak beni mutlu eden bir diğer şeyse kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı. Çifte mutluluk yaşadım resmen. Gerçi doğumu kendisinde yapamayacağım. Özel muayane olduğundan ve sadece kadıköy şifada doğum yaptırdığından çok aşırı masraflı bizi aşıyor. Yeniden doktor arayışına girdik ama 1-2 yaş gençleştim bugün resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?