Msjları okudum şimdi cnm Allah bagıslasın yavrunu iyi sonuçlarını almişsn gozun aydın valla cok sevindmGözünaydın canım, maşallah prensesine.
Sağol canım çok şükür. .Msjları okudum şimdi cnm Allah bagıslasın yavrunu iyi sonuçlarını almişsn gozun aydın valla cok sevindm
Minnoş kızın saglikla dogacak zaten canim doktorlar iste her önlemi alalim diye en ufak ayrintiyi atlamiyorlar ..Selam annişler. Biz sabah doktora gittik (yeni doktor arayışındayızda) gittiğim doktor perinotologtu. 1 saat ilgilendi bizimle. 15-20dk bebeğe baktı tek tek tüm organlarına herşeyine hemde. Herşeyi sapasağlammış minnoş kızımın. Testi bende yaptırırdım ama çok basit birşey hiç kafana takmana gerek yok dedi. Ama %99 sapasağlam bi kızınız olacak dedi. 20.haftada bakılan herşeye bakmış raporuma öyle yazmış. Çok mutlu olduk. Ek olarak beni mutlu eden bir diğer şeyse kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı. Çifte mutluluk yaşadım resmen. Gerçi doğumu kendisinde yapamayacağım. Özel muayane olduğundan ve sadece kadıköy şifada doğum yaptırdığından çok aşırı masraflı bizi aşıyor. Yeniden doktor arayışına girdik ama 1-2 yaş gençleştim bugün resmen
Guzel duruyor canim eger daha uygun birsey aramiyorsan fiyatida cok uçuk degil..Eki Görüntüle 1945689
Star Baby Çift Yönlü Travel Sistem Lion 0-36 Ay Gri
Doğumdan itibaren kullanılabilme
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Tek elle çok kolay ve pratik açılıp kapanabilme özelliği
Farklı pozisyonlara ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
3 Farklı pozisyonda kapanabilen fermuarli tente
Ön ve üst tepside bardaklık
Çıkarılabilen ön tepsi
5 Noktalı emniyet kemeri
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler
Geniş Alt Sepet
Taşıma ile birlikte kullanabilme ( Travel System )
Maksimum 15 Kg taşıma kapasitesi
Ağırlık : 10,4 KgTaşıma / Oto Koltuğu
Grup 0+ ( 13 kg'a kadar olan bebekler için )
Ana kucağı , taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanabilme
5 noktalı emniyet kemer sistemi
3 farklı pozisyonda kullanılabilen alüminyum taşıma sapı (sabit pozisyon, taşıma pozisyonu ve sallanma pozisyonu)
Bebeğinizin rahatlığı için ekstra dolgun iç ped
Otomobile kolay monte edebilme
Ağırlık : 2,6 kg*Ürün yetişkin gözetiminde kullanılmalıdır.
Kizlar bu araba nasil? Kullanisli olur mu? Cevrenizdend uydunuz mu? Nette hic yorum bulamadim.
benim de bulantılarım devam ediyor. canımdan bezdim resmen. doktor ilaç verdi ama kullanmak da istemiyorum. inşallah gebelik boyunca devam etmez.Günaydın kizlar 18+1 olduk şükür bugün . Ama hala sabah kusmalari ve koku hassasiyeti devam ediyor hiç kilo almadım verdim hatta bu yönden mutluyum . 20 hafta da doktor randevum var günler geçmiyor gibi ...
Ilk sayfada varmisin eklemismiydim seni yeni mi ekleyecegim..Günaydınlar uzun zamandır yazamadim en son cinsiyetjmizi yazmıştım fena bi grip atlattim cok sukurAl_pi oraya bir adet CINAR bebegi de eklermisin
hayırlı olsun canm. güle güle kullanın inşallah.Biz de dün bi çılgınlık yaptım bi kar yurusuyelim çıkalım dedik.eve bebege yatak ve dolap alarak döndükbayadir arastiyorduk en cilek te begenmistik buyuyen yatak dayanamayip aldik
Hopdudu olarak varim canim ordaIlk sayfada varmisin eklemismiydim seni yeni mi ekleyecegim..
Tesekkur ederimhayırlı olsun canm. güle güle kullanın inşallah.
Tamamdir canimHopdudu olarak varim canim orda
Tesekkur ederimTamamdir canimSaglikla gelsin Cınar Bebek ..
Bizim evde amerikan mutfak hos modern gozukebiliyor ama ben sevmiyorum kiraci olmasam kapatirdimİyi pazarlar kizlar,
Bizde ev arayışı içerisine girdik, oturduğumuz yer küçük geliyor bize artık. Yakin bi köyde ev bulduk yenı yapılmış bahçeli 4 odali, ama amerikan mutfak.
Ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada kalmayan var mı.
Benim ara ara ağrıyor. Ayaklarımı yukarı kaldırıp karanlık bir odada uzanıyorum, iyi geliyor. Baş ağrın olduğunda tansiyonuna bak demişti doktor. Yüksekse doktora git hemen, normalse ayaklarını kaldır uzan dedi. Deneyebilirsin.Tünaydın kızlapazarlar. iyi pazarlar.Dünden beri başım ağrıyor, kendimi çok sıktım heralde stresten sonuç beklerken. Baş ağrısı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?