2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Minnoş kızın saglikla dogacak zaten canim doktorlar iste her önlemi alalim diye en ufak ayrintiyi atlamiyorlar ..
Sevindim ne guzel haberler aldik ard arda Sonucu gönül rahatligiyla bekleyebilirsin artik

Guzel duruyor canim eger daha uygun birsey aramiyorsan fiyatida cok uçuk degil..
Ben pierre cardinden begendim indirime girerse onu istiyorum orayada bakabilirsin cok uygunlarida var bende travel sistem istiyorum

Günaydın kizlar 18+1 olduk şükür bugün . Ama hala sabah kusmalari ve koku hassasiyeti devam ediyor hiç kilo almadım verdim hatta bu yönden mutluyum . 20 hafta da doktor randevum var günler geçmiyor gibi ...

Biz de dün bi çılgınlık yaptım bi kar yurusuyelim çıkalım dedik.eve bebege yatak ve dolap alarak döndük bayadir arastiyorduk en cilek te begenmistik buyuyen yatak dayanamayip aldik

Günaydın kizlar 18+1 olduk şükür bugün . Ama hala sabah kusmalari ve koku hassasiyeti devam ediyor hiç kilo almadım verdim hatta bu yönden mutluyum . 20 hafta da doktor randevum var günler geçmiyor gibi ...
benim de bulantılarım devam ediyor. canımdan bezdim resmen. doktor ilaç verdi ama kullanmak da istemiyorum. inşallah gebelik boyunca devam etmez.

İyi pazarlar kizlar,
Bizde ev arayışı içerisine girdik, oturduğumuz yer küçük geliyor bize artık. Yakin bi köyde ev bulduk yenı yapılmış bahçeli 4 odali, ama amerikan mutfak.
Ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada kalmayan var mı.

Bizim evde amerikan mutfak hos modern gozukebiliyor ama ben sevmiyorum kiraci olmasam kapatirdimSürekli duzenli olmak zorundaymisjm geliyor bana tezgahta bi bardak bi kalsa kirliymis hissine kapılıyorum. Misafir geldiginde benim icin cok kotu oluyor ne yapsan görüyorlar seni ama koku konusunda sorun yaşamıyorum aspirator iyi oldugu surece ev kokmuyor

Tünaydın kızlapazarlar. iyi pazarlar.Dünden beri başım ağrıyor, kendimi çok sıktım heralde stresten sonuç beklerken. Baş ağrısı olan var mı?

Hepinizin haftası benden fazla ben Çömez oluyorum en son benim galibabeşik icin erken değilmi kızlar kirlenir toz olur meşale ben çok şaskinim ne yapacam ikiz ikiz için beşik karyola puset ne uygun olur ne alsak pratik olur bilemedim bazen zaman çok hızlı geçiyor gibiki geçiyor nerden başlasam 6 takım tulum hastane çıkışı felan aldım bide yazın battaniye gerekirmi en azından Penye örgü örecem ana 7 ci ay yelek felan giyermiki bebekler malum benimkiler allah ömür verirse küçük olurlar normale göre şaşırdım valla

Tünaydın kızlapazarlar. iyi pazarlar.Dünden beri başım ağrıyor, kendimi çok sıktım heralde stresten sonuç beklerken. Baş ağrısı olan var mı?
Benim ara ara ağrıyor. Ayaklarımı yukarı kaldırıp karanlık bir odada uzanıyorum, iyi geliyor. Baş ağrın olduğunda tansiyonuna bak demişti doktor. Yüksekse doktora git hemen, normalse ayaklarını kaldır uzan dedi. Deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…