Tamam canım, teşekkür ederim.Benim ara ara ağrıyor. Ayaklarımı yukarı kaldırıp karanlık bir odada uzanıyorum, iyi geliyor. Baş ağrın olduğunda tansiyonuna bak demişti doktor. Yüksekse doktora git hemen, normalse ayaklarını kaldır uzan dedi. Deneyebilirsin.
Ayni şeylerden endişe ediyorum bende, en çokta misafir kısmı beni dusundurenBizim evde amerikan mutfak hos modern gozukebiliyor ama ben sevmiyorum kiraci olmasam kapatirdimSürekli duzenli olmak zorundaymisjm geliyor bana tezgahta bi bardak bi kalsa kirliymis hissine kapılıyorum. Misafir geldiginde benim icin cok kotu oluyor ne yapsan görüyorlar seni ama koku konusunda sorun yaşamıyorum aspirator iyi oldugu surece ev kokmuyor
Evvelsi gün akşam saatlerinde başladı benim de geceye kadar sürdü ancak uyuyunca geçiyor bir ay önce falan da olmuştu. Buz iyi gelmişti biraz enseme koydukTünaydın kızlapazarlar. iyi pazarlar.Dünden beri başım ağrıyor, kendimi çok sıktım heralde stresten sonuç beklerken. Baş ağrısı olan var mı?
Uzun araştırmalar sonucunda biz de bunu aldık canım özelliklerimiz aşağı yukarı aynı seninkiyle..o yüzden seninkine de okey bendenEki Görüntüle 1945689
Star Baby Çift Yönlü Travel Sistem Lion 0-36 Ay Gri
Doğumdan itibaren kullanılabilme
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Tek elle çok kolay ve pratik açılıp kapanabilme özelliği
Farklı pozisyonlara ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
3 Farklı pozisyonda kapanabilen fermuarli tente
Ön ve üst tepside bardaklık
Çıkarılabilen ön tepsi
5 Noktalı emniyet kemeri
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler
Geniş Alt Sepet
Taşıma ile birlikte kullanabilme ( Travel System )
Maksimum 15 Kg taşıma kapasitesi
Ağırlık : 10,4 KgTaşıma / Oto Koltuğu
Grup 0+ ( 13 kg'a kadar olan bebekler için )
Ana kucağı , taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanabilme
5 noktalı emniyet kemer sistemi
3 farklı pozisyonda kullanılabilen alüminyum taşıma sapı (sabit pozisyon, taşıma pozisyonu ve sallanma pozisyonu)
Bebeğinizin rahatlığı için ekstra dolgun iç ped
Otomobile kolay monte edebilme
Ağırlık : 2,6 kg*Ürün yetişkin gözetiminde kullanılmalıdır.
Kizlar bu araba nasil? Kullanisli olur mu? Cevrenizdend uydunuz mu? Nette hic yorum bulamadim.
Evleneli 1,5 yıl oldu 2 ev değiştirdik ve ikisi de Amerikan mutfak başta çok eğlenceli geldi hep beraber yemek yapıp ayrı kalmadan aynı yerde olmak eşimle:)) ama sonra baktım ki misafir ağırlarken zor oluyor ister istemez mutfağın bi dağınıklığı olabiliyor ve de eşimin erkek arkadaşları gelince flan aynı ortama girmek zorunda kalıyorum ve de hamilelikte nefret ettim heryer koktu bana mutfaktan soğudum hep gözümün önünde ben de değiştirmek ve ayrı mutfaklı bir eve geçmek istiyorum nasipseİyi pazarlar kizlar,
Bizde ev arayışı içerisine girdik, oturduğumuz yer küçük geliyor bize artık. Yakin bi köyde ev bulduk yenı yapılmış bahçeli 4 odali, ama amerikan mutfak.
Ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada kalmayan var mı.
Pazar gunu buralar sakin canim hafta ici soracaklarini sor bilen yardimci olur tabiki..Hepinizin haftası benden fazla ben Çömez oluyorum en son benim galibabeşik icin erken değilmi kızlar kirlenir toz olur meşale ben çok şaskinim ne yapacam ikiz ikiz için beşik karyola puset ne uygun olur ne alsak pratik olur bilemedim bazen zaman çok hızlı geçiyor gibiki geçiyor nerden başlasam 6 takım tulum hastane çıkışı felan aldım bide yazın battaniye gerekirmi en azından Penye örgü örecem ana 7 ci ay yelek felan giyermiki bebekler malum benimkiler allah ömür verirse küçük olurlar normale göre şaşırdım valla
Tecrubem yok ama ebebekteki yataklar guzelSlm tecrübeli anneler yatak yanı besikler hakkinda ne düşünüyorsunuz ebebekte var görünüşü basit ama kullanışlı olur diye düşündüm
Doğru cnm ancak içinde olan biliyor, artık orayı en son seçenek olarak birakacagim. Sagolasin :)Evleneli 1,5 yıl oldu 2 ev değiştirdik ve ikisi de Amerikan mutfak başta çok eğlenceli geldi hep beraber yemek yapıp ayrı kalmadan aynı yerde olmak eşimle:)) ama sonra baktım ki misafir ağırlarken zor oluyor ister istemez mutfağın bi dağınıklığı olabiliyor ve de eşimin erkek arkadaşları gelince flan aynı ortama girmek zorunda kalıyorum ve de hamilelikte nefret ettim heryer koktu bana mutfaktan soğudum hep gözümün önünde ben de değiştirmek ve ayrı mutfaklı bir eve geçmek istiyorum nasipse
Sağol canım tesekkur ederimPazar gunu buralar sakin canim hafta ici soracaklarini sor bilen yardimci olur tabiki..
Yazin battaniye lazim olmaz ama ince battaniylerden penye al ne olur ne olmaz alt acmada kullanirsin .. Simdilik bir tane besikte alsan sana yeter ikisini ayni yerde yatirirsin bi kac ay zaten seviyorsan park yataklardan olabilir onlar daha genis oluyor..
Birde dogum yaza geliyor cok birsey giymezler sifir kol cicitlilardan al bolca baska birsey ilk etapta bize lazim olmaz kisada illaki yelek giyilir ..
Benim varr kuzum ya cok fena agriTünaydın kızlapazarlar. iyi pazarlar.Dünden beri başım ağrıyor, kendimi çok sıktım heralde stresten sonuç beklerken. Baş ağrısı olan var mı?
Iste buuu :)) cooook mutlu oldumm kuzumm cok sukur :)Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Galiba benimki de sizinkiyle aynı. Hayırlısıyla olsun bakalım. Cinsiyet öğrendimiz mi?Merhaba
Temmuz annesi olmayı istiyorum. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
SAT 07 ekim
Geçmiş olsun canım, bişey olmaz içini ferah tut, dualarım seninle. .Dün gece acile gittim aşırı kalp çarpıntısı iç bunalması sebebi ile doktor kansızlık yüzünden dedi fakat ben çok stresli günler geçiriyorum inşallah bebeğime bişey olmaz dualarınızı bekliyorm p.tesi tahliller için doktora gideceğim.
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, bişey olmaz içini ferah tut, dualarım seninle. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?