2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım, teşekkür ederim.

Ayni şeylerden endişe ediyorum bende, en çokta misafir kısmı beni dusunduren 4 cocukla malum günümun çogu mutfakta geçecek gözümün önünde olmuş olurlar diyorum bir yandanda ama bilemiyorum. Sagol cnm , biraz daha bakındım heralde

Tünaydın kızlapazarlar. iyi pazarlar.Dünden beri başım ağrıyor, kendimi çok sıktım heralde stresten sonuç beklerken. Baş ağrısı olan var mı?
Evvelsi gün akşam saatlerinde başladı benim de geceye kadar sürdü ancak uyuyunca geçiyor bir ay önce falan da olmuştu. Buz iyi gelmişti biraz enseme koyduk

Uzun araştırmalar sonucunda biz de bunu aldık canım özelliklerimiz aşağı yukarı aynı seninkiyle..o yüzden seninkine de okey benden 990 liraya aldık bu arada. Her ikisini de takıp çıkarmak çok kullanışlı oluyor.

Eklentiler

• IMG_7177.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 75
Evleneli 1,5 yıl oldu 2 ev değiştirdik ve ikisi de Amerikan mutfak başta çok eğlenceli geldi hep beraber yemek yapıp ayrı kalmadan aynı yerde olmak eşimle:)) ama sonra baktım ki misafir ağırlarken zor oluyor ister istemez mutfağın bi dağınıklığı olabiliyor ve de eşimin erkek arkadaşları gelince flan aynı ortama girmek zorunda kalıyorum ve de hamilelikte nefret ettim heryer koktu bana mutfaktan soğudum hep gözümün önünde ben de değiştirmek ve ayrı mutfaklı bir eve geçmek istiyorum nasipse

Pazar gunu buralar sakin canim hafta ici soracaklarini sor bilen yardimci olur tabiki..
Yazin battaniye lazim olmaz ama ince battaniylerden penye al ne olur ne olmaz alt acmada kullanirsin .. Simdilik bir tane besikte alsan sana yeter ikisini ayni yerde yatirirsin bi kac ay zaten seviyorsan park yataklardan olabilir onlar daha genis oluyor..
Birde dogum yaza geliyor cok birsey giymezler sifir kol cicitlilardan al bolca baska birsey ilk etapta bize lazim olmaz kisada illaki yelek giyilir ..

Doğru cnm ancak içinde olan biliyor, artık orayı en son seçenek olarak birakacagim. Sagolasin :)

Sağol canım tesekkur ederim

Kızlar kilolar ne durumda ben -4.5 olmuşum hala almaya geçmedim şuan için memnunum zaten kilolu kaldım umarım fazla almam alsam da vericem bi şekilde kilo olunca bebek için de iyi olmaz diye düşünüyorum biraz o korkum var biraz kendim için bakalım hayırlısı

Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Iste buuu :)) cooook mutlu oldumm kuzumm cok sukur :)

Dün gece acile gittim aşırı kalp çarpıntısı iç bunalması sebebi ile doktor kansızlık yüzünden dedi fakat ben çok stresli günler geçiriyorum inşallah bebeğime bişey olmaz dualarınızı bekliyorm p.tesi tahliller için doktora gideceğim.

Ben 67 ile basladım 69 küsür olmustum yarın tartılcam +2-2,5 kg sanırım simdilik.

Geçmiş olsun canım, bişey olmaz içini ferah tut, dualarım seninle. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…