2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eksiye düşmüşsün çok almazsın heralde..Ben 3 kilo aldım, oğlumda toplam 15 kilo almıştım ama şimdiki hamileligimden 5 kilo daha az kilo ile hamile kalmıştım. .

Eksiye düşmüşsün çok almazsın heralde..Ben 3 kilo aldım, oğlumda toplam 15 kilo almıştım ama şimdiki hamileligimden 5 kilo daha az kilo ile hamile kalmıştım. .
Umarım almam canım çok müsait vücudum kilo almaya kusmalardan verdim bu kadar o da yeni yeni geçiyo gibi çok yiyemiyorum mide problemi de yaşıyorum bebeğim sağlıklı günüyle uyumlu hatta bazen önde çıktı bir iki gün

Merabalarr. Bende 1-1.5 kg civari aldim. Agustosta rekor kiloma ulastigimdan diyet yapmistim 3 ayda 6 kg vermistim. Şuan için doktorum iyi dedi ama çok almaktan korkuyorum dikkat etmeye calisiyorum. Bu kiloyuda salcali ekmek sevdam yuzunden aldim neyse ki o furya gecti
Son bir haftadir agzimin tadi hic yok ne yesem agzimda aci bir tat. Bulanti denemez ama midemde rahatsizlik hissi kusmalar bitti ama midedeki gaz nolcak bilmiyorum ejderyalar cikmaya devam ediyor

Slm tecrübeli anneler yatak yanı besikler hakkinda ne düşünüyorsunuz ebebekte var görünüşü basit ama kullanışlı olur diye düşündüm

Canım onlar küçük olduğu için uzun süreli kullanamazsın. İkea gulliver beşik almanı tavsiye ederim. Kızım 14 gün sonra 3 yaşına girecek. Başlarda üst kademesine ayarlayıp yatağımıza bitişikti. 2 buçuk yaş gibi alt kademeye ayarlayarak yatağımızdan ayırdık. Yine aynı odadayız. Yaza fındığı odasına göndereceğim. Temmuz sonu gibi kardeş geliyor. Artık kardeşi için kullanacağım beşiği.Beşik için serüven tekrar başa dönecek

Günaydın kızlar,
bizde haftasonu bebek arabası, ana kucağı, park yatak vs. baktık, ama henüz karar veremedik ne alacağımıza. birçok çeşit ve marka var. chicco ile kraft arasında gidip geliyorum..bakalım yazarım buradan ne aldığımızı sonra.
4 şubatta kontrolümüz var. cinsiyet belli olacak çok heyecanlıyım. Rabbim hayırlısını versin. 1 ay olduğu bebeğimi görmeyeli, inşallah iyi ve sağlıklıdır büyümüştür.. hepimize güzel haberler alacağımız bir hafta diliyorum..

Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
ÇOOOK SEVİNDİM ARKADASIM GÖZLERİM DOLDU BİRDEN

merhaba canım amerikan mutfakta çocukları zapt etmek cok güç karıştırcak çok fazla şey oluyor iki kere düşün :)

Minnoş kızın saglikla dogacak zaten canim doktorlar iste her önlemi alalim diye en ufak ayrintiyi atlamiyorlar ..
Sevindim ne guzel haberler aldik ard arda Sonucu gönül rahatligiyla bekleyebilirsin artik
Aynen içim çok rahat artık. 2 gecedir uyuyabiliyorum resmen. İnşallah hepte güzel haberler alalım canım benim

Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Canım benim gözün aydın. İnanki kendim temiz sonuç almış kadar sewndim. Rabbim başka dert vermesin. Sağlıkla kucağına al inşallah

Gözünaydın canım..hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Gözünaydın canım..maşallah..hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…