Eksiye düşmüşsün çok almazsın heralde..Ben 3 kilo aldım, oğlumda toplam 15 kilo almıştım ama şimdiki hamileligimden 5 kilo daha az kilo ile hamile kalmıştım. .Kızlar kilolar ne durumda ben -4.5 olmuşum hala almaya geçmedim şuan için memnunum zaten kilolu kaldım umarım fazla almam alsam da vericem bi şekilde kilo olunca bebek için de iyi olmaz diye düşünüyorum biraz o korkum var biraz kendim için bakalım hayırlısı
Umarım almam canım çok müsait vücudum kilo almaya kusmalardan verdim bu kadar o da yeni yeni geçiyo gibi çok yiyemiyorum mide problemi de yaşıyorum bebeğim sağlıklı günüyle uyumlu hatta bazen önde çıktı bir iki günEksiye düşmüşsün çok almazsın heralde..Ben 3 kilo aldım, oğlumda toplam 15 kilo almıştım ama şimdiki hamileligimden 5 kilo daha az kilo ile hamile kalmıştım. .
Slm tecrübeli anneler yatak yanı besikler hakkinda ne düşünüyorsunuz ebebekte var görünüşü basit ama kullanışlı olur diye düşündüm
ilk aşımızi olduk kızlar biraz yaktı geçti inşallah çok ağrı yapmaz
ÇOOOK SEVİNDİM ARKADASIM GÖZLERİM DOLDU BİRDENKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
merhaba canım amerikan mutfakta çocukları zapt etmek cok güç karıştırcak çok fazla şey oluyor iki kere düşün :)İyi pazarlar kizlar,
Bizde ev arayışı içerisine girdik, oturduğumuz yer küçük geliyor bize artık. Yakin bi köyde ev bulduk yenı yapılmış bahçeli 4 odali, ama amerikan mutfak.
Ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada kalmayan var mı.
Çok sevindim büyük geçmiş olsun. Allah başka zorlukla karşılaştırmasınKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Allah razı olsun canım benim.Gözünaydın canım, maşallah prensesine.
Aynen içim çok rahat artık. 2 gecedir uyuyabiliyorum resmen. İnşallah hepte güzel haberler alalım canım benimMinnoş kızın saglikla dogacak zaten canim doktorlar iste her önlemi alalim diye en ufak ayrintiyi atlamiyorlar ..
Sevindim ne guzel haberler aldik ard arda Sonucu gönül rahatligiyla bekleyebilirsin artik
Canım benim gözün aydın. İnanki kendim temiz sonuç almış kadar sewndim. Rabbim başka dert vermesin. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Kızlar o kadar stresli ve mutsuzdumki canım hiç yazmak istemiyodu, hayattan soģumuştum, Rabbime şükürler olsun test sonucum temiz çıktı. .Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizleri seviyorum
Selam annişler. Biz sabah doktora gittik (yeni doktor arayışındayızda) gittiğim doktor perinotologtu. 1 saat ilgilendi bizimle. 15-20dk bebeğe baktı tek tek tüm organlarına herşeyine hemde. Herşeyi sapasağlammış minnoş kızımın. Testi bende yaptırırdım ama çok basit birşey hiç kafana takmana gerek yok dedi. Ama %99 sapasağlam bi kızınız olacak dedi. 20.haftada bakılan herşeye bakmış raporuma öyle yazmış. Çok mutlu olduk. Ek olarak beni mutlu eden bir diğer şeyse kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı. Çifte mutluluk yaşadım resmen. Gerçi doğumu kendisinde yapamayacağım. Özel muayane olduğundan ve sadece kadıköy şifada doğum yaptırdığından çok aşırı masraflı bizi aşıyor. Yeniden doktor arayışına girdik ama 1-2 yaş gençleştim bugün resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?