2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştu Mecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...

Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
12. Haftaya kadar 400mg folik asit kullandım , şimdide 200 mg kullanıyorum.. drum sadece folikasit kullanmaya devam dedi.. başka vitamin kullanmıcakmıyım diyince fırçaladı beni , sağlıklı beslenirsen vitamine ihtiyaç duymazsn dedi.. sebze ve meyvelerden karşılanıyormuş vitamin ihtiyacı..nasıl olcaksa artık???

Geçmiş olsun canım.. burda daha kötü deneyimleri olan arkadaşlar var,bazen kendi yaşadıklarına şükrediyor insan.. o korkular hep oluyor ama sen içini rahat tut Rabbim yardımcın olsun,en güzelinden en sağlıklısından tekrar nasip etsin..

Rabbim yardimcin olsun cogumuzun kayiplari var bir umut yeserdiginde yeniden hevesleniyor yeniden ayaklaniyorsun.korkular devam ediyor ama dr.umun bi lafi var herzaman kotu seyler seni bulmaz diyordu insallah en kisa ve en hayirli zamanda mucizeni yeniden yasarsin canim.dualarimdasin rabbim isteyen herkese nasip etsin..insallah sanada canim

Allah yardımcın olsun..inşallah en kısa sürede yine hamile kalırsın.

Nabız yksekliği bende de var canım gönlünü ferah tut iyi haberler alırsın inşAllah

Bende aynen çok memn kaldım abide ikea beşiğimizden, ona yine ikeanın çocuk yatağına geçtik, beşik kardeşe kalacak

Bizde en başta öyle konuşmuştuk ki oğlumda demir ilacı dışında multivitamin hiç almadım ama şimdi çok iştahsızım oyüzden hergün alıyorum vitamin ilaçlarını, eğer sağlıklı düzenli beslenebiliyor olsaydım yine kullanmazdım, herşeyin fazlası zarar

nasıl sevindim anlatamam. her girişimde sen müjde vermişmisin diye bakıyordum inan. sonunda aldık güzel haberini. gözünüz aydın

kızlar ben imom omega diye bi vitamin kullanıyorum. doktorun dediğine göre bu ilaç anneye değil bebeğe kilo aldırıyormuş. ilk gebeliğimde decavit kullanmıstım. 18 kg aldırdı bana

KIzlar hepiniz bırakmışsınız ben halen kullanıyorum 16 haftalık olcam iki gün sonra doktorum bırak demedi iki hafta önce gittiğimde sordu hamile kalmadan önce kullandınnı diye bn yok diyince devam dedi.. randevumada daha var bilemedim şimdi bukadar uzun süre kullanmak zararlı olurmu.. onun dışında kan ilacı oroferon kullanıyorum.. iğne coraspin dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…