- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Coktan bıraktım decavit basladım cnmKızlar folikasit ilacını bırakan varmı
12.haftada biraktim sanirim sonra multivitamine basladim ..Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
12. Haftaya kadar 400mg folik asit kullandım , şimdide 200 mg kullanıyorum.. drum sadece folikasit kullanmaya devam dedi.. başka vitamin kullanmıcakmıyım diyince fırçaladı beni , sağlıklı beslenirsen vitamine ihtiyaç duymazsn dedi.. sebze ve meyvelerden karşılanıyormuş vitamin ihtiyacı..nasıl olcaksa artık???Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
Geçmiş olsun canım.. burda daha kötü deneyimleri olan arkadaşlar var,bazen kendi yaşadıklarına şükrediyor insan.. o korkular hep oluyor ama sen içini rahat tut Rabbim yardımcın olsun,en güzelinden en sağlıklısından tekrar nasip etsin..Aranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştuMecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...
ben bırakıp decavite başladım. 1 ay oluyor.Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
Rabbim yardimcin olsun cogumuzun kayiplari var bir umut yeserdiginde yeniden hevesleniyor yeniden ayaklaniyorsun.korkular devam ediyor ama dr.umun bi lafi var herzaman kotu seyler seni bulmaz diyordu insallah en kisa ve en hayirli zamanda mucizeni yeniden yasarsin canim.dualarimdasin rabbim isteyen herkese nasip etsin..insallah sanada canimAranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştuMecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...
Bende 12 haftada birakip omega demir vs hepsini iceren bir vitamine gectim canim.Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
canım 12.haftada bıraktım bende.Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
Aranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştuMecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...
Dün gece acile gittim aşırı kalp çarpıntısı iç bunalması sebebi ile doktor kansızlık yüzünden dedi fakat ben çok stresli günler geçiriyorum inşallah bebeğime bişey olmaz dualarınızı bekliyorm p.tesi tahliller için doktora gideceğim.
Canım onlar küçük olduğu için uzun süreli kullanamazsın. İkea gulliver beşik almanı tavsiye ederim. Kızım 14 gün sonra 3 yaşına girecek. Başlarda üst kademesine ayarlayıp yatağımıza bitişikti. 2 buçuk yaş gibi alt kademeye ayarlayarak yatağımızdan ayırdık. Yine aynı odadayız. Yaza fındığı odasına göndereceğim. Temmuz sonu gibi kardeş geliyor. Artık kardeşi için kullanacağım beşiği.Beşik için serüven tekrar başa dönecek
Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
12. Haftaya kadar 400mg folik asit kullandım , şimdide 200 mg kullanıyorum.. drum sadece folikasit kullanmaya devam dedi.. başka vitamin kullanmıcakmıyım diyince fırçaladı beni , sağlıklı beslenirsen vitamine ihtiyaç duymazsn dedi.. sebze ve meyvelerden karşılanıyormuş vitamin ihtiyacı..nasıl olcaksa artık???
Allah razı olsun hepinizden kızlar, burayı çok seviyorum, herkes destek oluyor moral veriyor, birbiri için dua ediyor, birbirinden fikir alıyor. .iyiki varsınız. Artık rahat rahat planlayabilirim herşeyi. Hiçbişey almadım daha.Buyuk eşyalarımız var bizim abiden.Besik, park yatak, mama sandalyesi, hepsi kıza da uyar, genelde kırmızi.Besigimiz sepet beşik süslü almıştık biraz, krem rengi.Kizıma cici kiyafetler alırım artık.
Ben bırakmadım hâlâ canım ama ben sorunlardan dolayı sormayı da unuttum. Gittiğimde sorcam, bıraktırır büyük ihtimal. .Kızlar folikasit ilacını bırakan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?