Geçmiş olsun, çoğumuz kayıplar yaşadık, ben 3 kayip yaşadım, çok yıpraticı..Ben hamile kaldığımda önce kese gorunecekmi, sonra kalp atışı varmı, sonra hala kalbi atıyor mu endiselerim oldu.Her kontrolde kalbim çarpıyor hâlâ. Allah kimseye yaşatmasın bir daha.insallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucağına alırsın bebişini.Aranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştuMecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...
Geçmiş olsun cnm ben dusukten 5 ay sonra hamile kaldım hiç stres yapma allahın izniyle olur cnmAranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştuMecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...
Çınarlar pek bi yaramaz oluyor. Oğlum olsaydı koymayacağım isimler içinde 1. sıradaydı. Adı Çınar olan bütün öğrencilerim pek yaramazlar. Ama yakışıklılarda keratalar :)Çınar guzl olur
Geçmiş olsun, çoğumuz kayıplar yaşadık, ben 3 kayip yaşadım, çok yıpraticı..Ben hamile kaldığımda önce kese gorunecekmi, sonra kalp atışı varmı, sonra hala kalbi atıyor mu endiselerim oldu.Her kontrolde kalbim çarpıyor hâlâ. Allah kimseye yaşatmasın bir daha.insallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucağına alırsın bebişini.
Amin canım inşallah.Son kayiptan sonra bütün testleri yaptırdım, bebeğim araştırıldı bi sorun yokmuş. Benim ve eşimin Kromozomlarına bakıldı, bi sorun çıkmadı, pıhtılaşma testinde pıhtılaşmaya meyil çıktı, hamilelikten önce folik asit ve coraspin kullandım, hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye de başladım.Allah yaşatmasın bir daha canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki kayıplarının sebebini öğrenebildin mi?
Aa oylemi oluolarmış :)) tam bi jön ismi amaÇınarlar pek bi yaramaz oluyor. Oğlum olsaydı koymayacağım isimler içinde 1. sıradaydı. Adı Çınar olan bütün öğrencilerim pek yaramazlar. Ama yakışıklılarda keratalar :)
Maşallah oğluşun a. .Selam kızlar bugün oğluşumla tanıştımm :) çok hareketli maşallah :)
Valla çok güzel çocuklar yakışıklılar da. Ama cidden çok yaramaz. Uslu bir Çınar görüp bu tezimi çürütmeliyim galiba. :)Aa oylemi oluolarmış :)) tam bi jön ismi ama
Ben de Nisan annesi olacaktım gelişmedi ve kürtajla aldılar. İnşallah temmuz annesi olucam. Birazcık sabır lazım. Çeken bilir biliyorum. İçimde korkular, hala... Kürtaj sonrası gebe kalma olasılığı artıyor, umut verici bir bilgi olsun bu da :)Aranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştuMecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...
Amin canım inşallah.Son kayiptan sonra bütün testleri yaptırdım, bebeğim araştırıldı bi sorun yokmuş. Benim ve eşimin Kromozomlarına bakıldı, bi sorun çıkmadı, pıhtılaşma testinde pıhtılaşmaya meyil çıktı, hamilelikten önce folik asit ve coraspin kullandım, hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye de başladım.
Ben de Nisan annesi olacaktım gelişmedi ve kürtajla aldılar. İnşallah temmuz annesi olucam. Birazcık sabır lazım. Çeken bilir biliyorum. İçimde korkular, hala... Kürtaj sonrası gebe kalma olasılığı artıyor, umut verici bir bilgi olsun bu da :)
İnşallah bir antibiyotiklik işin vardır ve hemen geçer. İlk ve 1 sene beklediğim tedavili gebeliğimdi. Ben de ilk adetimi 30 gün sonra gördüm tatile denk geldi hafif kanamayla birlikte 7 gün geciktirici kullandım. Sonra bir 7 gün daha kanadı. Ahhh korkunçtu. Birdahaki Regl az geldi ve o da son oldu çok şükürAy canım ne kadar güzell, inşallah bana da nasip olur en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli.. Kucağına alırsın inşallah Allahın izniyle. Sen de ilk gebeliğinde mi kaybettin? Ben kürtajdan sebep problemler yaşamaktan da korkuyorum. Yapışıklık gibi.. Çünkü 50 gün adet göremeyince doktoruma gittim, bana doğum kontrol hapı verdi adet görebilmem için. Ama rahim ağzında kapanma,tıkanıklık,yapışma gibi bişeyden şüphelendi muhtemelen kanaman gelmeyecek, bana geleceksin rahim ağzını açacağım dedi. Yani anlayacağın kürtajdan sonra da işim baya uzadı benimArtık hayırlısı ne zamansa
Ben de bıraktım folik asiti imom omegaya başladımkızlar ben imom omega diye bi vitamin kullanıyorum. doktorun dediğine göre bu ilaç anneye değil bebeğe kilo aldırıyormuş. ilk gebeliğimde decavit kullanmıstım. 18 kg aldırdı bana
Bunu yeni gördüm evt daha guzelmis yatak yanina monte edilebiliyor muBende aynen çok memn kaldım abide ikea beşiğimizden, ona yine ikeanın çocuk yatağına geçtik, beşik kardeşe kalacak
Ben de imom kullaniyorum ayrica decavit kabizlik yaptigi icin doktorum gynoferon verdi.ama acaba decavitin yerini tutar mi?Ben de bıraktım folik asiti imom omegaya başladım
Malesef dr.lar bu konuda öyle düşünüyor lar, içi ve canı yanan biz oluyoruz. Bence arastir canım. Benim bir oğlum var 5 yaşında. Ondan önce bir, sonra iki kaybım var.oglumdan öncekinde kalp atışı hiç duyamamıştık, sonrakilerde kalp atışlarını duyduk ama biri 8 biri 10 haftalık kalbi durdu.oglumda birşey kullanmamistim ve cok şükür sağlıkla aldım kucağıma. .Bende araştırılsın istemiştim ama doktorum ilk kayıp olduğu için üstünde durmadı. Hatta çok normal karşıladı. Araştırdım da genelde ilk gebeliklerdeki kayıplar için teste gerek duymuyorlar hatta üniversite hastaneleri tek kayıplara tahlil yapmıyor bile. En az 3 kaybın olması gerekiyormuş3'ü görmeye mevbur muyuz anlamıyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?