2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, çoğumuz kayıplar yaşadık, ben 3 kayip yaşadım, çok yıpraticı..Ben hamile kaldığımda önce kese gorunecekmi, sonra kalp atışı varmı, sonra hala kalbi atıyor mu endiselerim oldu.Her kontrolde kalbim çarpıyor hâlâ. Allah kimseye yaşatmasın bir daha.insallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucağına alırsın bebişini.

Merhabalarr ben hala folik asite devam ediyorum doktorum vitaminleri doğal almam konusunda ısrarlı kan ilacına da bi dahaki gidişte başlıcam inş

Geçmiş olsun cnm ben dusukten 5 ay sonra hamile kaldım hiç stres yapma allahın izniyle olur cnm

Allah yaşatmasın bir daha canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki kayıplarının sebebini öğrenebildin mi?

Allah yaşatmasın bir daha canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki kayıplarının sebebini öğrenebildin mi?
Amin canım inşallah.Son kayiptan sonra bütün testleri yaptırdım, bebeğim araştırıldı bi sorun yokmuş. Benim ve eşimin Kromozomlarına bakıldı, bi sorun çıkmadı, pıhtılaşma testinde pıhtılaşmaya meyil çıktı, hamilelikten önce folik asit ve coraspin kullandım, hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye de başladım.

Ben de Nisan annesi olacaktım gelişmedi ve kürtajla aldılar. İnşallah temmuz annesi olucam. Birazcık sabır lazım. Çeken bilir biliyorum. İçimde korkular, hala... Kürtaj sonrası gebe kalma olasılığı artıyor, umut verici bir bilgi olsun bu da :)

Bende araştırılsın istemiştim ama doktorum ilk kayıp olduğu için üstünde durmadı. Hatta çok normal karşıladı. Araştırdım da genelde ilk gebeliklerdeki kayıplar için teste gerek duymuyorlar hatta üniversite hastaneleri tek kayıplara tahlil yapmıyor bile. En az 3 kaybın olması gerekiyormuş 3'ü görmeye mevbur muyuz anlamıyorum ki..

Ay canım ne kadar güzell, inşallah bana da nasip olur en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli.. Kucağına alırsın inşallah Allahın izniyle. Sen de ilk gebeliğinde mi kaybettin? Ben kürtajdan sebep problemler yaşamaktan da korkuyorum. Yapışıklık gibi.. Çünkü 50 gün adet göremeyince doktoruma gittim, bana doğum kontrol hapı verdi adet görebilmem için. Ama rahim ağzında kapanma,tıkanıklık,yapışma gibi bişeyden şüphelendi muhtemelen kanaman gelmeyecek, bana geleceksin rahim ağzını açacağım dedi. Yani anlayacağın kürtajdan sonra da işim baya uzadı benim Artık hayırlısı ne zamansa

İnşallah bir antibiyotiklik işin vardır ve hemen geçer. İlk ve 1 sene beklediğim tedavili gebeliğimdi. Ben de ilk adetimi 30 gün sonra gördüm tatile denk geldi hafif kanamayla birlikte 7 gün geciktirici kullandım. Sonra bir 7 gün daha kanadı. Ahhh korkunçtu. Birdahaki Regl az geldi ve o da son oldu çok şükür

Malesef dr.lar bu konuda öyle düşünüyor lar, içi ve canı yanan biz oluyoruz. Bence arastir canım. Benim bir oğlum var 5 yaşında. Ondan önce bir, sonra iki kaybım var.oglumdan öncekinde kalp atışı hiç duyamamıştık, sonrakilerde kalp atışlarını duyduk ama biri 8 biri 10 haftalık kalbi durdu.oglumda birşey kullanmamistim ve cok şükür sağlıkla aldım kucağıma. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…