Allah razı olsun canım benim amin cümlemizin inşallahGözünaydın canım..maşallah..hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Tatlım aynısını bende yaşadım. İlk gebeliğim 9+0da sonlandı. Ve doktorlar araştırmaya gerek duymadı. Çünkü ilk kayıplarda yapılmıyormuş genetik araştırma. Rabbim tekrar nasip edip sağlıkla kucağına almak kısmet olsun inşallah.Bende araştırılsın istemiştim ama doktorum ilk kayıp olduğu için üstünde durmadı. Hatta çok normal karşıladı. Araştırdım da genelde ilk gebeliklerdeki kayıplar için teste gerek duymuyorlar hatta üniversite hastaneleri tek kayıplara tahlil yapmıyor bile. En az 3 kaybın olması gerekiyormuş3'ü görmeye mevbur muyuz anlamıyorum ki..
Tatlım aynısını bende yaşadım. İlk gebeliğim 9+0da sonlandı. Ve doktorlar araştırmaya gerek duymadı. Çünkü ilk kayıplarda yapılmıyormuş genetik araştırma. Rabbim tekrar nasip edip sağlıkla kucağına almak kısmet olsun inşallah.
Maşallah prensesine canım.Slm herkese Biz bugun yeni doktorumuza gittik hastane otel gibiydi maşallah :)
Doktordan cok memnun kaldim tek tek inceledi bakti bayagi uzun sürdü muayenesi elini ağzına götürüp getiriyordu gördügümüzde ❤Bir hafta önden gidiyormusuz..
20.haftada aşıyı yaptir dedi prof'a yönlendirdi detayli icin 20.haftaya randevu al dedi profta perinatalog ..
imom yetersiz dedi biraktirdi baska bir multivitamin yazdi simdilik bizden böyle 230gr kizimla teyzelerini öpüyoruz :)
gözün aydın canım maşallah kızıma severim ben onun elleriniSlm herkese Biz bugun yeni doktorumuza gittik hastane otel gibiydi maşallah :)
Doktordan cok memnun kaldim tek tek inceledi bakti bayagi uzun sürdü muayenesi elini ağzına götürüp getiriyordu gördügümüzde ❤Bir hafta önden gidiyormusuz..
20.haftada aşıyı yaptir dedi prof'a yönlendirdi detayli icin 20.haftaya randevu al dedi profta perinatalog ..
imom yetersiz dedi biraktirdi baska bir multivitamin yazdi simdilik bizden böyle 230gr kizimla teyzelerini öpüyoruz :)
Çoook kisi var bana cok yardimci oldular bende internetten arastirmalarimla birlikte medical parka gitmeye karar verdim bugun ilk kontrolumuzu olduk ..kızlar aranızda izmirde olan var mı? sayfa 1447 olmus geçmiş postlara bakamadım.
aaa öyle mi? medicalde kime gittin peki? ben merve hanıma gidip çok memnun kalmıştım. şimdilerde ege üniversitesine özgür beye gidiyorumÇoook kisi var bana cok yardimci oldular bende internetten arastirmalarimla birlikte medical parka gitmeye karar verdim bugun ilk kontrolumuzu olduk ..
Zekeriya beye gittim cok memnun kaldim soruyu daha sormadan cevap veren bir doktor buldugum icin cok memnun kaldim ..aaa öyle mi? medicalde kime gittin peki? ben merve hanıma gidip çok memnun kalmıştım. şimdilerde ege üniversitesine özgür beye gidiyorum
benim arkadaşımı geçtiğimiz mart ayında doğurtmuştu zekeriya bey. işine son derece hakim olduğunu ve çok kibar olduğunu söylemişti. arkadaşımın ikinci doğumu olduğu için referansının bilinçli olduğunu düşünüyorum. bu arada beklenen doğum olarak aramızda 4 gün var. hadi bakalımZekeriya beye gittim cok memnun kaldim soruyu daha sormadan cevap veren bir doktor buldugum icin cok memnun kaldim ..
Aynen canim cok kibar gercekten de insallah böyle devam eder.. Sanki ilk defa gitmemisimde hep oymus doktorum gibiydi .. Sen memnunmusun doktorundan ? Takvimin yok bende soracaktim ama sen yazmissin zaten ..benim arkadaşımı geçtiğimiz mart ayında doğurtmuştu zekeriya bey. işine son derece hakim olduğunu ve çok kibar olduğunu söylemişti. arkadaşımın ikinci doğumu olduğu için referansının bilinçli olduğunu düşünüyorum. bu arada beklenen doğum olarak aramızda 4 gün var. hadi bakalım
Ekledim canim 37.erkek ☺ Saglikla gelsin paşa ..Al_pi teyzesi bizide yazarmisin sana zahmet erkek tahmini dogum 9 temmuz
ben memnunum canım doktorumdan. ben hamile kaldığımı bilmeden, gebelikte kullanılmaması gereken ilaç kullanmıştım 1 ay kadar. riskli gebelik uzmanı olduğu için bu doktoru seçtim. şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.. senin ilk gebeliğin sanırım?Aynen canim cok kibar gercekten de insallah böyle devam eder.. Sanki ilk defa gitmemisimde hep oymus doktorum gibiydi .. Sen memnunmusun doktorundan ? Takvimin yok bende soracaktim ama sen yazmissin zaten ..
Amin canım benim. Ben çok fazla kafama taktım. Herşeye bakıldı edildi hiçbir sorun yoktu ne bende ne eşimde. Ama olmadı 13 ay. Bende beklemek istemedim hep 30umda anne olmak istemiştim. O yüzden tüp bebek denedik. Şükürler olsun güzel sonuç aldıkAmin canım inşallah. Allah sana da hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. İlk kaybından ne kadar sonra tekrar hamile kalabildin?
Tatlım bizim sat değişti. Doğum tarihi 12 temmuz olarak görünüyor. Düzenleme yaptığında istersen düzeltirsin.Ekledim canim 37.erkek ☺ Saglikla gelsin paşa ..
Ohh iyi bari doktor cok önemli bu asamada cunkü .. evet canim Allah izin verirse ilk kayiplari saymiyorumben memnunum canım doktorumdan. ben hamile kaldığımı bilmeden, gebelikte kullanılmaması gereken ilaç kullanmıştım 1 ay kadar. riskli gebelik uzmanı olduğu için bu doktoru seçtim. şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.. senin ilk gebeliğin sanırım?
Tamam canim neden degisti ki .. önden gittigi icin mi doktor mu oyle dedi..Tatlım bizim sat değişti. Doğum tarihi 12 temmuz olarak görünüyor. Düzenleme yaptığında istersen düzeltirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?