2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım aynısını bende yaşadım. İlk gebeliğim 9+0da sonlandı. Ve doktorlar araştırmaya gerek duymadı. Çünkü ilk kayıplarda yapılmıyormuş genetik araştırma. Rabbim tekrar nasip edip sağlıkla kucağına almak kısmet olsun inşallah.

Amin canım inşallah. Allah sana da hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. İlk kaybından ne kadar sonra tekrar hamile kalabildin?

Slm herkese Biz bugun yeni doktorumuza gittik hastane otel gibiydi maşallah :)
Doktordan cok memnun kaldim tek tek inceledi bakti bayagi uzun sürdü muayenesi elini ağzına götürüp getiriyordu gördügümüzde ❤Bir hafta önden gidiyormusuz..
20.haftada aşıyı yaptir dedi prof'a yönlendirdi detayli icin 20.haftaya randevu al dedi profta perinatalog ..
imom yetersiz dedi biraktirdi baska bir multivitamin yazdi simdilik bizden böyle 230gr kizimla teyzelerini öpüyoruz :)

Maşallah prensesine canım. Biz de sizi öpüyoruz

gözün aydın canım maşallah kızıma severim ben onun ellerini dr undan memnun kalmana sevindim canım

aaa öyle mi? medicalde kime gittin peki? ben merve hanıma gidip çok memnun kalmıştım. şimdilerde ege üniversitesine özgür beye gidiyorum
Zekeriya beye gittim cok memnun kaldim soruyu daha sormadan cevap veren bir doktor buldugum icin cok memnun kaldim ..

Zekeriya beye gittim cok memnun kaldim soruyu daha sormadan cevap veren bir doktor buldugum icin cok memnun kaldim ..
benim arkadaşımı geçtiğimiz mart ayında doğurtmuştu zekeriya bey. işine son derece hakim olduğunu ve çok kibar olduğunu söylemişti. arkadaşımın ikinci doğumu olduğu için referansının bilinçli olduğunu düşünüyorum. bu arada beklenen doğum olarak aramızda 4 gün var. hadi bakalım

Aynen canim cok kibar gercekten de insallah böyle devam eder.. Sanki ilk defa gitmemisimde hep oymus doktorum gibiydi .. Sen memnunmusun doktorundan ? Takvimin yok bende soracaktim ama sen yazmissin zaten ..

Aynen canim cok kibar gercekten de insallah böyle devam eder.. Sanki ilk defa gitmemisimde hep oymus doktorum gibiydi .. Sen memnunmusun doktorundan ? Takvimin yok bende soracaktim ama sen yazmissin zaten ..
ben memnunum canım doktorumdan. ben hamile kaldığımı bilmeden, gebelikte kullanılmaması gereken ilaç kullanmıştım 1 ay kadar. riskli gebelik uzmanı olduğu için bu doktoru seçtim. şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.. senin ilk gebeliğin sanırım?

Amin canım inşallah. Allah sana da hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. İlk kaybından ne kadar sonra tekrar hamile kalabildin?
Amin canım benim. Ben çok fazla kafama taktım. Herşeye bakıldı edildi hiçbir sorun yoktu ne bende ne eşimde. Ama olmadı 13 ay. Bende beklemek istemedim hep 30umda anne olmak istemiştim. O yüzden tüp bebek denedik. Şükürler olsun güzel sonuç aldık

Ohh iyi bari doktor cok önemli bu asamada cunkü .. evet canim Allah izin verirse ilk kayiplari saymiyorum Senin ilk degil mi ?

Tatlım bizim sat değişti. Doğum tarihi 12 temmuz olarak görünüyor. Düzenleme yaptığında istersen düzeltirsin.
Tamam canim neden degisti ki .. önden gittigi icin mi doktor mu oyle dedi..

cinsiyeti hala öğrenemedim ya çok nazlı bi bebek göstermiyorrr kendimi de kıza alıştırdım bi de pipi görürsem ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…