Hayırlısı olsun canım. Tahlil yaptıracaktın nasıl çıktı?cinsiyeti hala öğrenemedim ya çok nazlı bi bebek göstermiyorrrkendimi de kıza alıştırdım bi de pipi görürsem ben şok
Tabiki mecbur degilsin canım onlar bizim ne cektigimizi umursamıyorlar benimde 1kaybım var arastırma hastanesine gittim ve 3kaybım oldugunu söyledim öyle yaptılar testleri sende òyle söyleBende araştırılsın istemiştim ama doktorum ilk kayıp olduğu için üstünde durmadı. Hatta çok normal karşıladı. Araştırdım da genelde ilk gebeliklerdeki kayıplar için teste gerek duymuyorlar hatta üniversite hastaneleri tek kayıplara tahlil yapmıyor bile. En az 3 kaybın olması gerekiyormuş3'ü görmeye mevbur muyuz anlamıyorum ki..
Maşallah güzel kızına canım:)Slm herkese Biz bugun yeni doktorumuza gittik hastane otel gibiydi maşallah :)
Doktordan cok memnun kaldim tek tek inceledi bakti bayagi uzun sürdü muayenesi elini ağzına götürüp getiriyordu gördügümüzde ❤Bir hafta önden gidiyormusuz..
20.haftada aşıyı yaptir dedi prof'a yönlendirdi detayli icin 20.haftaya randevu al dedi profta perinatalog ..
imom yetersiz dedi biraktirdi baska bir multivitamin yazdi simdilik bizden böyle 230gr kizimla teyzelerini öpüyoruz :)
yaptırıp çıktım canım eşim hastanede çalışıyor sonuçları doktorla görüşcek yarın geç gittim de biraz inş iyidir netten baktığıma göre kansızlık veya ani duygu değişimi yazıyor bu ara çok sıkıntıdayım ister istemez böyle olunca bünye etkileniyor herhaldeHayırlısı olsun canım. Tahlil yaptıracaktın nasıl çıktı?
inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. benim ikinci çocuğum olacak kısmet olursa. 4,5 yaşında bir oğlum var. ben doğum defterini kapatıp arabasından koltuguna, kıyafetlerinden yatağına her şeyini dağıtmıştım. sürpriz oldu bu bebek bize. ömrü, bahtı, yolu açık olur inşallah. bu dileğim hepimizin yavruları için. 9 aylık maraton hem bize hem de onlara zor. ucunda kavuşma olsun, varsın zor olsun...Ohh iyi bari doktor cok önemli bu asamada cunkü .. evet canim Allah izin verirse ilk kayiplari saymiyorumSenin ilk degil mi ?
Hafta sonu gittiğim perinatolog öyle hesapladı. Önden gittiği için değil. Tedavi ile ya benimki hesapladı etti öyle dedi. Ama yinede önden gidiyo kuzum benimTamam canim neden degisti ki .. önden gittigi icin mi doktor mu oyle dedi..
Geçmiş olsun canım, iyidir inşallah. Sıkıntın nedir bilmiyorum ama kendini üzme meye çalış, bebiş etkilenmesin.yaptırıp çıktım canım eşim hastanede çalışıyor sonuçları doktorla görüşcek yarın geç gittim de biraz inş iyidir netten baktığıma göre kansızlık veya ani duygu değişimi yazıyor bu ara çok sıkıntıdayım ister istemez böyle olunca bünye etkileniyor herhalde
inşallah canım eksik olma seninde tez vakit geçer inşallahNabız yksekliği bende de var canım gönlünü ferah tut iyi haberler alırsın inşAllah
hamilelik piskolojisi beni çok hassas yaptı malesef anlayış olmayınca yıpranıyorsun çok sağol canım eksik olma sana çok dua etmiştim feraha ulaştın Allahın izniyle bende ulaşırım inşallahGeçmiş olsun canım, iyidir inşallah. Sıkıntın nedir bilmiyorum ama kendini üzme meye çalış, bebiş etkilenmesin.
Allah razı olsun canım, anlayissiz insanlar bende de var canım, bebeğim iyi olsun da hiçbirini takmamaya çalışıyorum. .inşallah senin de geçer sıkıntıların. .inşallah canım eksik olma seninde tez vakit geçer inşallah
hamilelik piskolojisi beni çok hassas yaptı malesef anlayış olmayınca yıpranıyorsun çok sağol canım eksik olma sana çok dua etmiştim feraha ulaştın Allahın izniyle bende ulaşırım inşallah
amin canım :)Allah razı olsun canım, anlayissiz insanlar bende de var canım, bebeğim iyi olsun da hiçbirini takmamaya çalışıyorum. .inşallah senin de geçer sıkıntıların. .
Buraya girdiğimde hep konular oluyordu. Gözün aydın sonucun temiz çıktı çok şükürAllah razı olsun canım, anlayissiz insanlar bende de var canım, bebeğim iyi olsun da hiçbirini takmamaya çalışıyorum. .inşallah senin de geçer sıkıntıların. .
Guzelmis seninde suprizleri severim :)) Yeni bastan dizersin artik cinsiyet belli oldu mu peki .. Amin canim amin..inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. benim ikinci çocuğum olacak kısmet olursa. 4,5 yaşında bir oğlum var. ben doğum defterini kapatıp arabasından koltuguna, kıyafetlerinden yatağına her şeyini dağıtmıştım. sürpriz oldu bu bebek bize. ömrü, bahtı, yolu açık olur inşallah. bu dileğim hepimizin yavruları için. 9 aylık maraton hem bize hem de onlara zor. ucunda kavuşma olsun, varsın zor olsun...
Erken haftalarda yanilma cok oluyor .. Bence cinsiyet icin baska doktora gitmeye gerek yok zaten 3 hafta sonra kesinlesir ama ikinci dedigi dogrudur ilkte yanilma payi cok.. Tabi yinede sen bilirsin ..Merhabalar biz 3 hafta önce %70 erkek diye öğrendik şimdi kız dedi Sağlıklı olsun bir şey istemem ama sizce başka doktora gideyim mi ? Bir daha 20. Haftada çağırdı daha çok var
Günaydıııııınnnnnnnn.... nasılsın canım ,başladın mı alışverişe?? Eeee senin sıpalar 2 tane sen herşeyden 2 fazla alacaksın.. ilk tedavimde tanıştığım bi arkadaş vardı onunla görüştük, doğumu yaklaşmış, alışverişi çok erteleme dedi.. ilerleyen dönemlerde zor oluyormuş, yorgunluk tansiyon sıkıntı oluyor dedi.. bende havalar biraz ısınsın almaya başlıcam..soğukta çıkmaya üşeniyorummm..Gunaydinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?