2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım..hastanenin konforlu olmasına sevindim..hayırlı doğumların olur inşallah..

Gözünaydın canım..hastanenin konforlu olmasına sevindim..hayırlı doğumların olur inşallah..

Günaydın kızlar. Ben ucuza bulunca bebek bezini aldım:) prima premium care 1 numara aldim. Parfüm kokuyor gibi geldi. Siz hangi bezi kullanmayi dusunuyorsunuz? Tum arastirmalarim beni bu beze goturdu. Actim bakayim nasil baglayacagima dedim, her zaman yaptigim gibi ters tutmusum:)) esim sagolsun duzeltverdi.

Onun kokusundan dolayi cok kisi sikayet ettigi icin ben huggiss almayi dusunuyorum.. Zaten sonrasi deneme yanilmayla ilerler ..

ben molfix kullanmıştım, bu bebegimde de yine molfix kullanmayı düşünüyorum.

Selam ufak ufak alıyoruz da bak yukarda bi arkadaşın bebeğine erkek demişler şimdi kız diyorlarmis daha benim 14 hafta bitiyor yine kafam karıştı bizim doktor net dedi bize ama bir kız bir erkek dedi degisirmi acaba 13 Şubat bizim randevude benim 40 hafta olmaz gibi genelde 36 38 haftada doğuyor allahim o günü gösterir se inşallah ben hep yatıyorum zaten baya büyüdü karnında şimdiden ..

Hımmmm cinsiyet konusunda tereddütün varsa canım 13 şubatta ki randevun da daha garantilemiş olursun.. ondan sonra başlarsın çılgınlar gibi alışveriş yapmaya.... senin stresin bizimkinden iki kat daha fazla olacak ama olsun biz bu sıpalar için çok emek verdik..

ben molfix kullanmıştım, bu bebegimde de yine molfix kullanmayı düşünüyorum.
Canim senin ikinci bebekmiydi :) ilkinin cinsiyeti neydi ikinci kiz sanirim ben oyle okudum sanki ekledim ama :)

Kizlar içerde hareketlerini hissediyorum tekme gibi değilde oynuyo sanki yaa cok garip inanamiyorum gerçek mi bu şimdi: )
ayy canım masallah neguzel:) nasıl bır hıs oluo ben anlamıorm benım daha kucuk galıba hossetmek ıcın 15haftalık ama 3gundur oynamalar hıssedıyorum karnımda deıldır galıba dıyorum ama olabılr mı

İkinci gebeliğim benimde ama daha hissetmedim belkide hisettiklerim odur ama cok yoğun olduğum için dikkat etmiyorum.. oğlumda oturur saatlerce beklerdim hareket etsin diye 18 haftada ilk hissettim:)

İkinci gebeliğim benimde ama daha hissetmedim belkide hisettiklerim odur ama cok yoğun olduğum için dikkat etmiyorum.. oğlumda oturur saatlerce beklerdim hareket etsin diye 18 haftada ilk hissettim:)
Bende hep hissettigim seyi cikaramadim acaba mi dedim ama bu sabah ilk defa farkli birsey hissettim 18.haftadayim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…