Alsamcakta hakan kanıt var muayenesi var cnm arayıp sor bı onu gecen sene 300 e yapmstm bn ordaIzmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Ben varım, hem bel hem boyun fıtığım var.Gecen hamileliğimde boynum tutulmuştu, arkadasta hamilelikte kullanılan bir merhem vardı ondan kullanmıştım. Bi de sıcak tutmak lazım, ben çok sık tutulurum, tutuldugumda tutulan yere poşet sarıp atkiyla bagliyorum iyi geliyor.merhaba herkese aranızda bel fıtığı olan ve ara sıra tutulan var mı belim tutuldu malum ilaç iğne kullanamıyorum
Ben de hissediyorum Bebişimi, hatta önceki gün elimi koyduğum yere tekme attı, harika bir duygu. Hamileliğin en zevkli yanı. .Kizlar içerde hareketlerini hissediyorum tekme gibi değilde oynuyo sanki yaa cok garip inanamiyorum gerçek mi bu şimdi: )
Benim de gecen gün 2 gün hiç geçmeden başım ağrıdı.Ben de acaba tansiyonum mu yükseldi, bebegime bişey olur mu diye kafayı yedim, tansiyon aleti de yoktu.Hamileligimizin sonuna kadar endiselerimiz bitmeyecek galiba. Annelik hamile kaldığın andan itibaren başlıyor ve çok zor.Allah yardımcımız olsun.Merhaba kızlar. Iyice kafayı yedim ben galiba. Biraz üşüttüm galiba ve tuhaf bir baş ağrısı bu üçüncü baş ağrısı krizi bir ayda. Akşam ağladım durdum bebeğime bisey oldu diye. Bugüne kadar soğuk kanlı olan ben herseye mantıkla bakan mühendis hanım saçma sapan ağlar oldum. Eşim dayanamadı sabah gidelim dedi. Kendi doktoruma gittik izinliymis başka hastane aradık falan doğum evine girip çıkmam bir oldusonra yeni açılan özel hastaneye gittik kendi doktorum olsa açıklama falan yapmam ben korktum ve rapor istiyorum derdim biterdi bu bulduğum doktor erkekti hem. Tarzları çok farklı benim doktorum hem anlatır hem bakardı. Bu ne konuştu ne konuşturdu iyice korktum tabi. En son patladım ağladım. O da açıkladı bebek iyiymiş sağlıklı maşallah önden gidiyor yine. 234 gr olmuş oğlum. Öğleden sonra tahliller çıkacak enfeksiyon var mi diye bu hafta rapor aldım
Of ya ne tuhaf oldum ben iyice ağlamak geliyor içimden. Ama 4 boyutlu ile baktı küçük olunca zor görüntü aldı ama anlatamam ne kadar güzel bir yüzü var oğlumun
Öyle işte içimi dökmek istedim galiba
Ben oğlumda prima kullanmıştım ve memnundum, bimin bezi hakkında fikrim yok.Bunda ne kullanırım bilmiyorum henüz. Son aylar bi gelsin düşünürüm.Ya kızlar topiclerde gordumde herkes bimin bebek beznden cok memnunmus kullnn var mı aranzda daha once
Canım sanırım ayrı ücret ödemeyeceğim ben. Çünkü doktor bişey demedi. 18inde gidicem doktora o zaman detaylı galiba.Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Duydum bu doktoruda gecen sene 300 ise bu sene oda 500 olmustur :)) Benim aradigim perinatologta alsancakta ..Alsamcakta hakan kanıt var muayenesi var cnm arayıp sor bı onu gecen sene 300 e yapmstm bn orda
Aa ne guzel o zaman bende 18ine randevu almaya calistim ama cumartesi gunu diye vermediCanım sanırım ayrı ücret ödemeyeceğim ben. Çünkü doktor bişey demedi. 18inde gidicem doktora o zaman detaylı galiba.
Ama bide şöyle bir şey var herkes ücret ödüyorsa bende öderim galiba. Tam olarak bilmiyorum. Ben bi hastaneyi arayayımDuydum bu doktoruda gecen sene 300 ise bu sene oda 500 olmustur :)) Benim aradigim perinatologta alsancakta ..
Aa ne guzel o zaman bende 18ine randevu almaya calistim ama cumartesi gunu diye vermediBende 16sina aldim Detayliyi yaptirirp kendi doktoruma gececem ayni gun ..
Detayli icin mutlaka ucret alirlar mesela benim diger hastane cok uygundu orda 77tl idi detayli ama muaynede icinde olunca fark 25tl filan oluyordu ..Ama bide şöyle bir şey var herkes ücret ödüyorsa bende öderim galiba. Tam olarak bilmiyorum. Ben bi hastaneyi arayayım
Kacncı haftda detaylıya grcnz cnm bnm gttgm hastanede yapılıomus fiyatını ogrennce yzarm:)Duydum bu doktoruda gecen sene 300 ise bu sene oda 500 olmustur :)) Benim aradigim perinatologta alsancakta ..
Aa ne guzel o zaman bende 18ine randevu almaya calistim ama cumartesi gunu diye vermediBende 16sina aldim Detayliyi yaptirirp kendi doktoruma gececem ayni gun ..
20ile 22. Hafta arasi diyorlar benim doktor 20de dedi .. Bu arada senin bebisin cinsiyeti bellimi ben ilk sayfaya ekledim seni erkek yazdim :))Kacncı haftda detaylıya grcnz cnm bnm gttgm hastanede yapılıomus fiyatını ogrennce yzarm:)
Ben bimin bzini bi dncem cnmBen oğlumda prima kullanmıştım ve memnundum, bimin bezi hakkında fikrim yok.Bunda ne kullanırım bilmiyorum henüz. Son aylar bi gelsin düşünürüm.
Kız cnm :) en son gttgmde kızdı 6 subatta gtcm cnm ozmn daha bi netlesr 15.haftd kız dendi20ile 22. Hafta arasi diyorlar benim doktor 20de dedi .. Bu arada senin bebisin cinsiyeti bellimi ben ilk sayfaya ekledim seni erkek yazdim :))
Ama tamamen atmista olabilirim belkide erkek demissindir aklimda kalmis :)
Günaydın kızlar. Ben ucuza bulunca bebek bezini aldım:) prima premium care 1 numara aldim. Parfüm kokuyor gibi geldi. Siz hangi bezi kullanmayi dusunuyorsunuz? Tum arastirmalarim beni bu beze goturdu. Actim bakayim nasil baglayacagima dedim, her zaman yaptigim gibi ters tutmusum:)) esim sagolsun duzeltverdi.
Ben henuz almadim ama bir ablam huggies tavsiye etti yenidoğan da. En kucuk bez o imiş daha guzel sariyormus bebegin vucudunu. Daha sonra primaya gectim dedi. Ama ben prima dusunmuyorum. Birde her bebek farkli bebek sececek bi yerde bezinide gerekirse mamasinidaOnun kokusundan dolayi cok kisi sikayet ettigi icin ben huggiss almayi dusunuyorum.. Zaten sonrasi deneme yanilmayla ilerler ..
Prensesten özür diliyorum hemen düzeltiyorumKız cnm :) en son gttgmde kızdı 6 subatta gtcm cnm ozmn daha bi netlesr 15.haftd kız dendi
Onmli degil teyzesiPrensesten özür diliyorum hemen düzeltiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?