2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81 yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Alsamcakta hakan kanıt var muayenesi var cnm arayıp sor bı onu gecen sene 300 e yapmstm bn orda

Ya kızlar topiclerde gordumde herkes bimin bebek beznden cok memnunmus kullnn var mı aranzda daha once

Ay kızlar benımde hareketlenme var gibi içimde ilk gebelikte net 19 haftalıkta hissetmiştim sanki balık su içinde ordan oraya kayıyor gibiydi bu gebelikte 2 haftadır hissediyor gibiyim hani ameliyat olurken belden aşağı uyuşur keserler acı hissetmezsiniz ama dokunduğunu hissedersiniz öyle bişeyler oluyor icimde Elimi koyunca duruyor çekince başlıyor yarın da kontrolümüz var bakalım hayırlısıyla sağlıklı olduğunu görürüz doktoruma hareket konusunu da bi sorayım

Merhaba kızlar. Iyice kafayı yedim ben galiba. Biraz üşüttüm galiba ve tuhaf bir baş ağrısı bu üçüncü baş ağrısı krizi bir ayda. Akşam ağladım durdum bebeğime bisey oldu diye. Bugüne kadar soğuk kanlı olan ben herseye mantıkla bakan mühendis hanım saçma sapan ağlar oldum. Eşim dayanamadı sabah gidelim dedi. Kendi doktoruma gittik izinliymis başka hastane aradık falan doğum evine girip çıkmam bir oldu sonra yeni açılan özel hastaneye gittik kendi doktorum olsa açıklama falan yapmam ben korktum ve rapor istiyorum derdim biterdi bu bulduğum doktor erkekti hem. Tarzları çok farklı benim doktorum hem anlatır hem bakardı. Bu ne konuştu ne konuşturdu iyice korktum tabi. En son patladım ağladım. O da açıkladı bebek iyiymiş sağlıklı maşallah önden gidiyor yine. 234 gr olmuş oğlum. Öğleden sonra tahliller çıkacak enfeksiyon var mi diye bu hafta rapor aldım

Of ya ne tuhaf oldum ben iyice ağlamak geliyor içimden. Ama 4 boyutlu ile baktı küçük olunca zor görüntü aldı ama anlatamam ne kadar güzel bir yüzü var oğlumun

Öyle işte içimi dökmek istedim galiba

merhaba herkese aranızda bel fıtığı olan ve ara sıra tutulan var mı belim tutuldu malum ilaç iğne kullanamıyorum
Ben varım, hem bel hem boyun fıtığım var.Gecen hamileliğimde boynum tutulmuştu, arkadasta hamilelikte kullanılan bir merhem vardı ondan kullanmıştım. Bi de sıcak tutmak lazım, ben çok sık tutulurum, tutuldugumda tutulan yere poşet sarıp atkiyla bagliyorum iyi geliyor.

Kizlar içerde hareketlerini hissediyorum tekme gibi değilde oynuyo sanki yaa cok garip inanamiyorum gerçek mi bu şimdi: )
Ben de hissediyorum Bebişimi, hatta önceki gün elimi koyduğum yere tekme attı, harika bir duygu. Hamileliğin en zevkli yanı. .

Benim de gecen gün 2 gün hiç geçmeden başım ağrıdı.Ben de acaba tansiyonum mu yükseldi, bebegime bişey olur mu diye kafayı yedim, tansiyon aleti de yoktu.Hamileligimizin sonuna kadar endiselerimiz bitmeyecek galiba. Annelik hamile kaldığın andan itibaren başlıyor ve çok zor.Allah yardımcımız olsun.

Ya kızlar topiclerde gordumde herkes bimin bebek beznden cok memnunmus kullnn var mı aranzda daha once
Ben oğlumda prima kullanmıştım ve memnundum, bimin bezi hakkında fikrim yok.Bunda ne kullanırım bilmiyorum henüz. Son aylar bi gelsin düşünürüm.

Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81 yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Canım sanırım ayrı ücret ödemeyeceğim ben. Çünkü doktor bişey demedi. 18inde gidicem doktora o zaman detaylı galiba.

Alsamcakta hakan kanıt var muayenesi var cnm arayıp sor bı onu gecen sene 300 e yapmstm bn orda
Duydum bu doktoruda gecen sene 300 ise bu sene oda 500 olmustur :)) Benim aradigim perinatologta alsancakta ..
Canım sanırım ayrı ücret ödemeyeceğim ben. Çünkü doktor bişey demedi. 18inde gidicem doktora o zaman detaylı galiba.
Aa ne guzel o zaman bende 18ine randevu almaya calistim ama cumartesi gunu diye vermedi Bende 16sina aldim Detayliyi yaptirirp kendi doktoruma gececem ayni gun ..

Ama bide şöyle bir şey var herkes ücret ödüyorsa bende öderim galiba. Tam olarak bilmiyorum. Ben bi hastaneyi arayayım

Ama bide şöyle bir şey var herkes ücret ödüyorsa bende öderim galiba. Tam olarak bilmiyorum. Ben bi hastaneyi arayayım
Detayli icin mutlaka ucret alirlar mesela benim diger hastane cok uygundu orda 77tl idi detayli ama muaynede icinde olunca fark 25tl filan oluyordu ..
Bu hastane yapmiyor o yuzden ayri yere gidiyorsun gittigin yerde sirf detayli icin geldigin icin ayri ucret aliyor :)

Kacncı haftda detaylıya grcnz cnm bnm gttgm hastanede yapılıomus fiyatını ogrennce yzarm:)

Kacncı haftda detaylıya grcnz cnm bnm gttgm hastanede yapılıomus fiyatını ogrennce yzarm:)
20ile 22. Hafta arasi diyorlar benim doktor 20de dedi .. Bu arada senin bebisin cinsiyeti bellimi ben ilk sayfaya ekledim seni erkek yazdim :))
Ama tamamen atmista olabilirim belkide erkek demissindir aklimda kalmis :)

20ile 22. Hafta arasi diyorlar benim doktor 20de dedi .. Bu arada senin bebisin cinsiyeti bellimi ben ilk sayfaya ekledim seni erkek yazdim :))
Ama tamamen atmista olabilirim belkide erkek demissindir aklimda kalmis :)
Kız cnm :) en son gttgmde kızdı 6 subatta gtcm cnm ozmn daha bi netlesr 15.haftd kız dendi

Onun kokusundan dolayi cok kisi sikayet ettigi icin ben huggiss almayi dusunuyorum.. Zaten sonrasi deneme yanilmayla ilerler ..
Ben henuz almadim ama bir ablam huggies tavsiye etti yenidoğan da. En kucuk bez o imiş daha guzel sariyormus bebegin vucudunu. Daha sonra primaya gectim dedi. Ama ben prima dusunmuyorum. Birde her bebek farkli bebek sececek bi yerde bezinide gerekirse mamasinida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…