2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bakti bakti hic bisey soylemedi. Dün saglik ocaginda asi icin gittigimde ebe bebegin kalp atisini duymadigini soylemisti cok stresli bir gun gecirdim Allah kimseye yasatmasin tansiyonumda 14 e cikmisti neyseki aksama dustu.. bugun onu soyledim kalbi atiyor, pitir pitir dedi.. ne dinletti ne bir kagit verdi. Perinatologada yonlendirmedi cerrahpasa capa yada bezmialeme falan gidiliyo dediler kisaca özele git dediler yani. Bir daha yolum düşmez inşallah... Ne diyeyim bilemiyorum artik

Aynen canim bir arkadasta sormustu bimin bezini hic bu kadar kisiden duymamistim arastirma yaptikca o kadar duydum ki kesinlikle denerim onuda bazen ucuz bez dersin kotu dersin en rahat ettigin bez o olur .. Prima sanirim birazda isim yapmis yoksa canbebe var molfix var ..
Denedikce hangisi ancak oyle karar veririrz ..

Aynen oyle bnde denicem bimin bezini

Ahh canim yaa sen ne bakiyorsun saglik ocagindakilere onlarin elinde uyduruk cihaz var zaten..
Bu doktorlarda varya tobe tobe parayi almayi bilirler ama hastaya bakmaya gelince yok o aldigin para helal mi diye sorarim sana ?
Hic strest yapma bebegine bu saatten sonra Allahin izniyle birsey olmaz yerinden kaynakli bulamamistir zaten kalbini de ..

Aradım ama telefonda ücret söyleyemiyorlarmış artık gidince sürpriz olacak. 18inde öğreniriz artık.

kremin ismini hatırlıyor musunuz

5.Ayda yapılan Ayrıntılı usg için bir yeri aradım 400 tl dediler muayene+usg ....Allahım sağlıklı olsunlarda ödeyeceğiz bu paraları ne yapalım

Canım bence artık hissediyorsundur yani hissettiğin bebeğindir :) maşallah diyorum kıpırtıları eksik olmasın inşallah onlar kıpırdadıkça bizim içimiz ferahlayacak

Herkese merhaba kizlar nasilsiniz gorusmeyeli.?Benim bebekler iyiydi gecen hafta kontrol vardi..Bi kiz bi erkek diyolardi ama simdi iki erkek dedi doktor biri kesinde biri net degil..Neyse ayrintili ultrason fiyato soranlar olmus..Ben 12. Haftada bi gittim daha sonra gerek gorursem yollicam perinatologa dedi doktorum..Prof.Cihat Şen Harbiyede bi yerde 800 tl idi kizlar..Bu arada benim gibi sirt agrisi ceken varmi nerdeyse bi aydir basladi ve bu hafta artti sag kaburgam olduruyo beni biraz yurusem sadece sirt ustu yatinca azaliyo..Varmi benm gibi bide demir ilaci kabiz yapti dert cok

Canım uzme kendini devlet hastanesine gitmiştin değil mi? Devlette pek ilgi olmuyor malesef. Annenin psikolojisini zaten düşünen yok. Bende kendi doktorum izinde olduğu için bebek iyi mi diye gideyim dedim geçen perşembe ama malesef üzüldüm doktorun söylediklerine doğru mu bilmiyorum bakalım kendi doktoruma gidicem birkaç gün sonra.. sağlık ocağındaki el dopleriyle de 20.haftadan sonra duyuluyor demişti bana hemşire o yüzden duyamamıştır veya pozisyonuyla alakalı olabilir.

ayy canım masallah neguzel:) nasıl bır hıs oluo ben anlamıorm benım daha kucuk galıba hossetmek ıcın 15haftalık ama 3gundur oynamalar hıssedıyorum karnımda deıldır galıba dıyorum ama olabılr mı
Bende tam kesin emin olamiyorum bazen canim ama galiba bebislerimiz :)

Al_pi cim benimde kızım olacak inşallah allah nasip ederse bi adı zehra olacak bir adını da babası koyacak ama hâlâ kararsız :) bu arada benim canımı sıkan bişi oldu kayinvalidemin kayınvalidesi kız olacağını duyunca evdekilerin canını sıkmış galiba konunun üstüne gittim herkesin suratı asıktı. Sanki kayinvalidem erkek olsaydı ne olurdu kaynanamın diline düşmezdim der gibi bana bakıyordu. Görümcem kavga etmiş babannesiyle senin 3 oğlun varda hangisinden hayır gördün yine kızına muhtaçsın yine kız torunlarına muhtaçsın demiş. Normalde böyle şeyleri takmazdım ama duygusallıktan olsa gerek kızımı kimse istemiyor gibi hissettim. Ister istemez canım sıkıldı. Hâlâ kaldı mı böyle anneler aklıma geldikçe çok üzülüyorum..

Kızlar az önce uzanayım dedim kalkınca cok kötü karnım kasıldı hareket edemedim gecede böyle oldu oğlum ağlıyordu kalkiyim dedim karnım öyle bi sertleştiki ağrıdiki hareket edemedim nefesim kesildi resmen kıvrandım. Az öncede öyle olunca korktum uzanmaya korkar oldum.. sizce niye olmuştur başına böyle bişey gelen varmı ilk hamileliğimde hiç yaşamadım..

Canim ben çok ayakta durupta yattığım zaman sağımdan soluma solumdan sağıma donemiyorum hatta sırtüstü yatarken karnim kasiliyor diye duzelmeye calisiyorum o sirada da agri ya da sancı gibi bi si oluyor. Sırt bel agrisi ve kasılmalar cok normal demişti doktorum. O yüzden üzerine fazla dusmuyorum ama dikkat ediyorum. Bazen vajinama dogru bi ağrı giriyor sanki bebek aşağı kayiyor hissi uyanıyor bende ama çok normalmis anlattigimda herkes bunlar olacak tabi ki diyor.

Saglik ocaginda evirdi cevirdi sonrada demez mi senin nabzinda olabilir duydugum ne dediginide bilmiyorlar. Bugunde devlet hastanesiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…