Aynen canim bir arkadasta sormustu bimin bezini hic bu kadar kisiden duymamistim arastirma yaptikca o kadar duydum ki kesinlikle denerim onuda bazen ucuz bez dersin kotu dersin en rahat ettigin bez o olur .. Prima sanirim birazda isim yapmis yoksa canbebe var molfix var ..Ben henuz almadim ama bir ablam huggies tavsiye etti yenidoğan da. En kucuk bez o imiş daha guzel sariyormus bebegin vucudunu. Daha sonra primaya gectim dedi. Ama ben prima dusunmuyorum. Birde her bebek farkli bebek sececek bi yerde bezinide gerekirse mamasinida
Aynen oyle bnde denicem bimin beziniAynen canim bir arkadasta sormustu bimin bezini hic bu kadar kisiden duymamistim arastirma yaptikca o kadar duydum ki kesinlikle denerim onuda bazen ucuz bez dersin kotu dersin en rahat ettigin bez o olur .. Prima sanirim birazda isim yapmis yoksa canbebe var molfix var ..
Denedikce hangisi ancak oyle karar veririrz ..
Ahh canim yaa sen ne bakiyorsun saglik ocagindakilere onlarin elinde uyduruk cihaz var zaten..Doktor bakti bakti hic bisey soylemedi. Dün saglik ocaginda asi icin gittigimde ebe bebegin kalp atisini duymadigini soylemisti cok stresli bir gun gecirdim Allah kimseye yasatmasin tansiyonumda 14 e cikmisti neyseki aksama dustu.. bugun onu soyledim kalbi atiyor, pitir pitir dedi.. ne dinletti ne bir kagit verdi. Perinatologada yonlendirmedi cerrahpasa capa yada bezmialeme falan gidiliyo dediler kisaca özele git dediler yani. Bir daha yolum düşmez inşallah... Ne diyeyim bilemiyorum artik
Aradım ama telefonda ücret söyleyemiyorlarmış artık gidince sürpriz olacak. 18inde öğreniriz artık.Detayli icin mutlaka ucret alirlar mesela benim diger hastane cok uygundu orda 77tl idi detayli ama muaynede icinde olunca fark 25tl filan oluyordu ..
Bu hastane yapmiyor o yuzden ayri yere gidiyorsun gittigin yerde sirf detayli icin geldigin icin ayri ucret aliyor :)
Canim senin ikinci bebekmiydi :) ilkinin cinsiyeti neydi ikinci kiz sanirim ben oyle okudum sanki ekledim ama :)
kremin ismini hatırlıyor musunuzBen varım, hem bel hem boyun fıtığım var.Gecen hamileliğimde boynum tutulmuştu, arkadasta hamilelikte kullanılan bir merhem vardı ondan kullanmıştım. Bi de sıcak tutmak lazım, ben çok sık tutulurum, tutuldugumda tutulan yere poşet sarıp atkiyla bagliyorum iyi geliyor.
Hatırlamıyorum malesefkremin ismini hatırlıyor musunuz
Ay kızlar benımde hareketlenme var gibi içimde ilk gebelikte net 19 haftalıkta hissetmiştim sanki balık su içinde ordan oraya kayıyor gibiydi bu gebelikte 2 haftadır hissediyor gibiyim hani ameliyat olurken belden aşağı uyuşur keserler acı hissetmezsiniz ama dokunduğunu hissedersiniz öyle bişeyler oluyor icimde Elimi koyunca duruyor çekince başlıyor yarın da kontrolümüz var bakalım hayırlısıyla sağlıklı olduğunu görürüz doktoruma hareket konusunu da bi sorayım
Doktor bakti bakti hic bisey soylemedi. Dün saglik ocaginda asi icin gittigimde ebe bebegin kalp atisini duymadigini soylemisti cok stresli bir gun gecirdim Allah kimseye yasatmasin tansiyonumda 14 e cikmisti neyseki aksama dustu.. bugun onu soyledim kalbi atiyor, pitir pitir dedi.. ne dinletti ne bir kagit verdi. Perinatologada yonlendirmedi cerrahpasa capa yada bezmialeme falan gidiliyo dediler kisaca özele git dediler yani. Bir daha yolum düşmez inşallah... Ne diyeyim bilemiyorum artik
Canim haberleri okudum cok sevindim gecmis bitmis olsun allah saglik versin cok sevindim..Hatırlamıyorum malesef
bizim haftaya belli olcak nereye gondercegi bakalımIzmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Bende tam kesin emin olamiyorum bazen canim ama galiba bebislerimiz :)ayy canım masallah neguzel:) nasıl bır hıs oluo ben anlamıorm benım daha kucuk galıba hossetmek ıcın 15haftalık ama 3gundur oynamalar hıssedıyorum karnımda deıldır galıba dıyorum ama olabılr mı
Kızlar az önce uzanayım dedim kalkınca cok kötü karnım kasıldı hareket edemedim gecede böyle oldu oğlum ağlıyordu kalkiyim dedim karnım öyle bi sertleştiki ağrıdiki hareket edemedim nefesim kesildi resmen kıvrandım. Az öncede öyle olunca korktum uzanmaya korkar oldum.. sizce niye olmuştur başına böyle bişey gelen varmı ilk hamileliğimde hiç yaşamadım..
Saglik ocaginda evirdi cevirdi sonrada demez mi senin nabzinda olabilir duydugum ne dediginide bilmiyorlar. Bugunde devlet hastanesiydiCanım uzme kendini devlet hastanesine gitmiştin değil mi? Devlette pek ilgi olmuyor malesef. Annenin psikolojisini zaten düşünen yok. Bende kendi doktorum izinde olduğu için bebek iyi mi diye gideyim dedim geçen perşembe ama malesef üzüldüm doktorun söylediklerine doğru mu bilmiyorum bakalım kendi doktoruma gidicem birkaç gün sonra.. sağlık ocağındaki el dopleriyle de 20.haftadan sonra duyuluyor demişti bana hemşire o yüzden duyamamıştır veya pozisyonuyla alakalı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?