ayrıntılı ultrason için istanbuldan fiyat alan var mı acaba acıbadem 1100 küsür fiyat verdi medipol 320 tl başka yerlerden fiyat alan var mı
Hiiic takma kafana annesi babasi istiyorsa onu yeter .. Baskasi da sevmesin dogunca da getir görelim ozledik bilmem ne baslarlar .. Biri bana sordugunda neyin olacak diye gururla kizim olacak diyorum kiz evladi kadar hayirli evlat mi var yahu ..Al_pi cim benimde kızım olacak inşallah allah nasip ederse bi adı zehra olacak bir adını da babası koyacak ama hâlâ kararsız :) bu arada benim canımı sıkan bişi oldu kayinvalidemin kayınvalidesi kız olacağını duyunca evdekilerin canını sıkmış galiba konunun üstüne gittim herkesin suratı asıktı. Sanki kayinvalidem erkek olsaydı ne olurdu kaynanamın diline düşmezdim der gibi bana bakıyordu. Görümcem kavga etmiş babannesiyle senin 3 oğlun varda hangisinden hayır gördün yine kızına muhtaçsın yine kız torunlarına muhtaçsın demiş. Normalde böyle şeyleri takmazdım ama duygusallıktan olsa gerek kızımı kimse istemiyor gibi hissettim. Ister istemez canım sıkıldı. Hâlâ kaldı mı böyle anneler aklıma geldikçe çok üzülüyorum..
AH canım ah hemde ne ferahlamak ara ara o korku hissetmedim sanki diye paniklemekbi kıpırdama olmadı korkusu bugün yazdıktan sonra ilk defa elimi koyunca net hissettim darısı tez zamanda seninde hissetmeneCanım bence artık hissediyorsundur yani hissettiğin bebeğindir :) maşallah diyorum kıpırtıları eksik olmasın inşallah onlar kıpırdadıkça bizim içimiz ferahlayacak
Canim benim bende detayli icin alsancakta ozel bir dr gidecegim 500 lira benimdeIzmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumdaMelissa81 @yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Sırt ağrısı bende de fazla son 2 haftadır. Yan yatmak fayda etmedi bende sırt üstü yatınca geçiyor. Yarın doktor randevum var soracağım kesin. Demir ilacı kabızlık ve renk değişimi yapıyor zaten, sabah kalktığında kayısı ve sıcak su iç demişti doktor bana. İstersen dene canım.Herkese merhaba kizlar nasilsiniz gorusmeyeli.?Benim bebekler iyiydi gecen hafta kontrol vardi..Bi kiz bi erkek diyolardi ama simdi iki erkek dedi doktor biri kesinde biri net degil..Neyse ayrintili ultrason fiyato soranlar olmus..Ben 12. Haftada bi gittim daha sonra gerek gorursem yollicam perinatologa dedi doktorum..Prof.Cihat Şen Harbiyede bi yerde 800 tl idi kizlar..Bu arada benim gibi sirt agrisi ceken varmi nerdeyse bi aydir basladi ve bu hafta artti sag kaburgam olduruyo beni biraz yurusem sadece sirt ustu yatinca azaliyo..Varmi benm gibi bide demir ilaci kabiz yapti dert cok
Senin ikiz fiyat daha yuksek olur :) Hepimiz alsancaga gidecegiz sanirimCanim benim bende detayli icin alsancakta ozel bir dr gidecegim 500 lira benimde
Bwnde dün aşıya gittim misafir olarak memlekette olduğum için hiç benim kayıtlı olduğum gibi değil çok ilgilendi sağolsun kalbini dinlemeden dediki duyamayabiliriz bınlar çok kaliteli aletler değiller genelde duyamayabiliriz panikleme dedi ileri aylarda net duyuluyor dedi bi beş dk uğraştı bulamadı biraz daha aşaya indi öyle duyabildi oda tam net değildi çok onu kafana takma doktorada gittim özeldi ama oda çok tuhaftı herşey yolundamı dedim taramamı bu dedi kan testim 15 gün oldu yapılalı tekrar edelim die tutturdu filan başka doktorlara gitmek sadece moral bozuyor galibaDoktor bakti bakti hic bisey soylemedi. Dün saglik ocaginda asi icin gittigimde ebe bebegin kalp atisini duymadigini soylemisti cok stresli bir gun gecirdim Allah kimseye yasatmasin tansiyonumda 14 e cikmisti neyseki aksama dustu.. bugun onu soyledim kalbi atiyor, pitir pitir dedi.. ne dinletti ne bir kagit verdi. Perinatologada yonlendirmedi cerrahpasa capa yada bezmialeme falan gidiliyo dediler kisaca özele git dediler yani. Bir daha yolum düşmez inşallah... Ne diyeyim bilemiyorum artik
Benim de öyle oluyor canım kasilip kalıyor yumruk gibi hatta bugün doktora gitme sebeplerim den bir buydu ama şükür bebek iyi. Bence kese büyüdükçe hisseder oldukKızlar az önce uzanayım dedim kalkınca cok kötü karnım kasıldı hareket edemedim gecede böyle oldu oğlum ağlıyordu kalkiyim dedim karnım öyle bi sertleştiki ağrıdiki hareket edemedim nefesim kesildi resmen kıvrandım. Az öncede öyle olunca korktum uzanmaya korkar oldum.. sizce niye olmuştur başına böyle bişey gelen varmı ilk hamileliğimde hiç yaşamadım..
Bende merak ettim.avmlerde hersey cok pahali ve 2,3 kez giyicek bi tulumu 80 lira etiket basmislar:)Kizlar toptan fiyatina bebis kiyafetleri satan bir site buldum.ilksparislrm geldi ilk uc ay cabuk gecicek birdaha giyemicekler zibin takimlari fiyatlari cok uygun yerleride idare eder.burdan soylemek olurmu bilemedim ilgilenen olursa ozel msjla haberleselim.tavsiye ederim ben memnun kaldim.
KızlAr benim hafta da olup hala mide bulantısı çeken kusan var mı ? Koku hassasiyetim yüzünden çok kötü oluyorum . Resmen açim ama yiyemiyorum
Merhaba canım merak etme bende hala aynı yağlı ağır yemekler yiyemiyorum kırmızı etten halen miğdem bulanıyo hele kokular evdeki el sabunlarından tut deterjan şampuan hertürlü kokulu maddeyi hayatımdan çıkardım çok zor ama katlanıyoruz umarım çabuk geçer ...KızlAr benim hafta da olup hala mide bulantısı çeken kusan var mı ? Koku hassasiyetim yüzünden çok kötü oluyorum . Resmen açim ama yiyemiyorum
Bebek de büyüdü artık daha çabuk acikiyorum ekmek bile kokuyorMerhaba canım merak etme bende hala aynı yağlı ağır yemekler yiyemiyorum kırmızı etten halen miğdem bulanıyo hele kokular evdeki el sabunlarından tut deterjan şampuan hertürlü kokulu maddeyi hayatımdan çıkardım çok zor ama katlanıyoruz umarım çabuk geçer ...
Gidip mi aliyorsun randevuyu telefondan vermiyorlarmı pekibezmialemde 200 tl imiş. Bugün randevu aldim, 22 şubata randevu verdiler. Düşünüyorsanız şimdiden randevu almaya gidin.
Allah sabır versin canım .. Çekmeyen anlamıyo inan arkadaşlarım bile bana aman bi hamile kaldın öldün bittin diyolar çok sinirim bozuluyo... Sanki biz isteyerek yapıyoruzzBebek de büyüdü artık daha çabuk acikiyorum ekmek bile kokuyor
Ahh bende cnm. Birde plesanta aşağı da çok hareket de yasak diyorlar biz böyle hamile görmedik bir bebek doğurcan ne nazlandin diyorlarAllah sabır versin canım .. Çekmeyen anlamıyo inan arkadaşlarım bile bana aman bi hamile kaldın öldün bittin diyolar çok sinirim bozuluyo... Sanki biz isteyerek yapıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?