2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiiic takma kafana annesi babasi istiyorsa onu yeter .. Baskasi da sevmesin dogunca da getir görelim ozledik bilmem ne baslarlar .. Biri bana sordugunda neyin olacak diye gururla kizim olacak diyorum kiz evladi kadar hayirli evlat mi var yahu ..
Erkek arar sorar kiz sana yoldas sirdas arkadas olur bosver guzelim sen kimseyi duyma doguncada gostermem kimseye kizimi dersin

Hergün aksam iş cıkısı eve gelırken otobuse bınıyorum mesafede baya var ve yol bozuk oluyo genelde zıplayarak ya da sarsılarak gelıyorum malesef bugun kasıgıma agrı gırdı hergun korkuyorum ama mecburum bebek boyle sarsıntılardan etkılenıyormu acaba hergun boyle tedırgınım ve korku yasıyorum

Canım bence artık hissediyorsundur yani hissettiğin bebeğindir :) maşallah diyorum kıpırtıları eksik olmasın inşallah onlar kıpırdadıkça bizim içimiz ferahlayacak
AH canım ah hemde ne ferahlamak ara ara o korku hissetmedim sanki diye paniklemekbi kıpırdama olmadı korkusu bugün yazdıktan sonra ilk defa elimi koyunca net hissettim darısı tez zamanda seninde hissetmene

Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda Melissa81 @yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Canim benim bende detayli icin alsancakta ozel bir dr gidecegim 500 lira benimde

Kizlar toptan fiyatina bebis kiyafetleri satan bir site buldum.ilksparislrm geldi ilk uc ay cabuk gecicek birdaha giyemicekler zibin takimlari fiyatlari cok uygun yerleride idare eder.burdan soylemek olurmu bilemedim ilgilenen olursa ozel msjla haberleselim.tavsiye ederim ben memnun kaldim.

Ben 4b usg için 300 tl para verdim. 1 Mart a da randevu aldım kendi doktorum istedi.

Sırt ağrısı bende de fazla son 2 haftadır. Yan yatmak fayda etmedi bende sırt üstü yatınca geçiyor. Yarın doktor randevum var soracağım kesin. Demir ilacı kabızlık ve renk değişimi yapıyor zaten, sabah kalktığında kayısı ve sıcak su iç demişti doktor bana. İstersen dene canım.

Merhabalar memlekete geldim yoğunluktan giremedim hiç inş herkez iyidir bende iyiyim çok şükür bir ayı geçti die kontrole burda bi doktora gittim bin pişman oldum Bende artık açık ve net hissediyorum çok şükür rabbim hepimize sağlık sıhhat güzel haberler versin inş

Kızlar mrb ikili test kan sonucum çıktı bugün daha doktora gösteremedim herhangi bir risk oranı yok sadece iki tane değer var ne olduğunu anlayamadım sonucu böyle olupta bilgisi olan var mı

Bwnde dün aşıya gittim misafir olarak memlekette olduğum için hiç benim kayıtlı olduğum gibi değil çok ilgilendi sağolsun kalbini dinlemeden dediki duyamayabiliriz bınlar çok kaliteli aletler değiller genelde duyamayabiliriz panikleme dedi ileri aylarda net duyuluyor dedi bi beş dk uğraştı bulamadı biraz daha aşaya indi öyle duyabildi oda tam net değildi çok onu kafana takma doktorada gittim özeldi ama oda çok tuhaftı herşey yolundamı dedim taramamı bu dedi kan testim 15 gün oldu yapılalı tekrar edelim die tutturdu filan başka doktorlara gitmek sadece moral bozuyor galiba

Benim de öyle oluyor canım kasilip kalıyor yumruk gibi hatta bugün doktora gitme sebeplerim den bir buydu ama şükür bebek iyi. Bence kese büyüdükçe hisseder olduk

Bende merak ettim.avmlerde hersey cok pahali ve 2,3 kez giyicek bi tulumu 80 lira etiket basmislar:)

KızlAr benim hafta da olup hala mide bulantısı çeken kusan var mı ? Koku hassasiyetim yüzünden çok kötü oluyorum . Resmen açim ama yiyemiyorum

KızlAr benim hafta da olup hala mide bulantısı çeken kusan var mı ? Koku hassasiyetim yüzünden çok kötü oluyorum . Resmen açim ama yiyemiyorum
Merhaba canım merak etme bende hala aynı yağlı ağır yemekler yiyemiyorum kırmızı etten halen miğdem bulanıyo hele kokular evdeki el sabunlarından tut deterjan şampuan hertürlü kokulu maddeyi hayatımdan çıkardım çok zor ama katlanıyoruz umarım çabuk geçer ...

Bebek de büyüdü artık daha çabuk acikiyorum ekmek bile kokuyor

Bebek de büyüdü artık daha çabuk acikiyorum ekmek bile kokuyor
Allah sabır versin canım .. Çekmeyen anlamıyo inan arkadaşlarım bile bana aman bi hamile kaldın öldün bittin diyolar çok sinirim bozuluyo... Sanki biz isteyerek yapıyoruzz

Allah sabır versin canım .. Çekmeyen anlamıyo inan arkadaşlarım bile bana aman bi hamile kaldın öldün bittin diyolar çok sinirim bozuluyo... Sanki biz isteyerek yapıyoruzz
Ahh bende cnm. Birde plesanta aşağı da çok hareket de yasak diyorlar biz böyle hamile görmedik bir bebek doğurcan ne nazlandin diyorlar Rabbim yardımcımız olsun inşallah tez zaman da geçsin . Bebeğimiz sağlıklı olsun yeter annelik bu galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…