2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gidip mi aliyorsun randevuyu telefondan vermiyorlarmı peki

telefonla veya internetten kadın dogum (gebelik poliklinigi) randevusu aliyorsun canım. Oradaki doktora ayrıntılı ultrason randevusu almak istediğini söylüyorsun, o da sana bir kağıt verip perinatolojiye yönlendiriyor. Hemen aynı yerde zaten. O kağıtla perinatal tanı odasından randevu alıyorsun. Telefonla direkt detaylı ultrason randevusu alamıyormuşuz önce kadin doguma gitmemiz lazimmis.

Babynest(kuşgözü yatağı) duydunuz mu kızlar? Bebek 1-2 yaşa kadar yatabiliyormuş. Evde yapılabilir diyorlar ama benim el becerim yok. Alınabilecek güvenilir birini ya da site biliyor musunuz?

Babynest(kuşgözü yatağı) duydunuz mu kızlar? Bebek 1-2 yaşa kadar yatabiliyormuş. Evde yapılabilir diyorlar ama benim el becerim yok. Alınabilecek güvenilir birini ya da site biliyor musunuz?

Canlısını görmedim bu yatağın ama fotoğraftan gördüğüm kadarıyla yorum yapayım. Bebek 4-5 aylıkken dönmeye başlıyor, bunun içinden yuvarlanır gider bence canım. 1 2 yaşına kadar ebat olarak uygun olabilir ama bebek de koyduğun gibi yatmıyor ki :) bence 3 aya kadar falan kullanılabilir.

Çok geçmiş olsun.. ben de ilk gebeliğimde düşük yaptım. Doktor sağlıksız bebekler düşer doğal olan bu demişti,araştırılmadı. Sonra bir kızım oldu kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım,şu an 4 yaşında ☺ bir de sürpriz bebek bekliyoruz 14 haftalık olduk :) yani hiç üzülme,stres yapma. Bu dünyada içecek suyu,yiyecek ekmeği olanlar dünyaya geliyor,en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun inşallah

Sebze ve meyvelerde doğal vitamin kaldı mı acaba. hepsi hormonlu,tarım ilacı kalıntılı malesef eskiden olsaydı evet ama şu an yendiğimiz pek az şey doğal...

Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81 @yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Ayrıntılıyı sadece perinotologlar mı yapıyormuş peki? İlk gebeliğimde gittiğim doktora gidiyorum,o zaman da kendisi yapmıştı, ayrıntılı dediğimiz bütün organların incelenmesi olayı değil mi? Alsancak'ta benim de doktorum,ekstra bir ücret almadı..

Aaa kendimden birini görünce mutlu mu olsam üzülsemmi bilemedim bende sandım benim ağrı psikolojik . Sırt ağrısı öldürüyor hele sağ kaburgam ne tarafa dönersem döneyim aSLA geçmiyor yastık koydum ne yaptiysam kar etmedi Dr a sordum geçen garip şekilde bakınca bi bende oluyor sandım bende kendi Dr uma sormayı bekliyordum randevumada var biraz

Rahatlığını merak ediyorum aslında. Uzun süreli kullanılamaz ama geçici süre yanıma almam gerektiğinde kullanırım diye düşündüm. Yatak yanı yer olmadığı için anne yanı beşik alamadım. Beşik ayak ucumda duracak. Diyelim ki bebek huysuzlandı yanıma aldım bunda yatırırım diye düşündüm. Ya da gittiğim yerde kullanırım diye. Bebişin ezilme tehlikesi olmaz en azından. Uzun süreli uykuda rahat mıdır onu merak ettim.

Yok canim kendi doktorunda yapabilir .. Evet butun organlara bakiliyor ona ayrintili deniyor iste .. Perinatolog olunca biraz daha ayrintili bakiyor arastiriyor Birazda parayi cok aliyorlar tek fark o :))
Benim doktor baksa hic gitmezdim baska yere de bakmiyormus :-/

Ben ayrıntılı randevumu 28 Şubata aldım. İzmitte bir perinatoloğa gideceğim. Ücreti 350 tl imiş.

yumuşacık rahat görünüyor. Salonda otururken falan da ona koyabilirsiniz canım :)

ben ilk bebegimde sadece beşik aldim, seninki gibi ayak ucumdaydi. Gece uyaninca alıp emzirip geri koyuyordum. Çok zor olmadı ama yine de sen bilirsin tabi :)

Ben duydum canım, arkadaş bebeğine kendisi yapmıştı. Bana çok gerekli gibi gelmedi.herseyi alinca evde çok kalabalık oluyor.biz oğluma herşeyi almıştık ilk heves, beşik, park yatak, oda.sonra koyacak yer arıyoruz. Beşik annemde, onu orda kullanırım diyorum gidince, park yatağı yatak odasında kullanırım. Bi tane anadizi almayı düşünüyorum salonda, mutfakta yanımda olsun diye.bi tane beğendim, fiyatı da uygun.

Kizlar selam tekrardan.Alisverise baslayan var mi aranizda ben 6. Ayda alisverisi yapmayi dusunuyorum..Erken dogum olursa kalakalirim diye.Ama bi yandan da korkuyorum elim hic biseye gitmiyor sadece bakip begeniyorum..Bi patik bile almadim..

Kizlar selam tekrardan.Alisverise baslayan var mi aranizda ben 6. Ayda alisverisi yapmayi dusunuyorum..Erken dogum olursa kalakalirim diye.Ama bi yandan da korkuyorum elim hic biseye gitmiyor sadece bakip begeniyorum..Bi patik bile almadim..
Ben de başlamadım henüz, erken bence. 6-7.ayda düşünüyorum.

Tamam canım teşekkür ederim

ayrıntılı ultrason için istanbuldan fiyat alan var mı acaba acıbadem 1100 küsür fiyat verdi medipol 320 tl başka yerlerden fiyat alan var mı

Prof Riza Madazli'ya gidiyorum ben, özel muaynehanesnde 500₺,
cerrahpaşa da randevu ayarlayabilirsen 190₺, benim 28şubatta randevum cerrahpaşada inşAlkah

Kızlar bademciklerim şişiyor beyazlamislar zaten ıki gündür yutkunamıyorum ignesiz iyileşmezdi şimdi nasıl olacak

Bende bir tek mothercare indirimi çok cazip geldiği için int iki parça yeni sipariş verdim, onun dışında elim hiç gitmiyor, oğlumda da 6.ay bitince yapmıştık alışverişi, 8.ayda geldi kuzum, doğumdan 1güm önce eminönündeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…