Gidip mi aliyorsun randevuyu telefondan vermiyorlarmı peki
Ben İzmirdeyim cnmkızlar aranızda izmirde olan var mı? sayfa 1447 olmus geçmiş postlara bakamadım.
Babynest(kuşgözü yatağı) duydunuz mu kızlar? Bebek 1-2 yaşa kadar yatabiliyormuş. Evde yapılabilir diyorlar ama benim el becerim yok. Alınabilecek güvenilir birini ya da site biliyor musunuz?
Çok geçmiş olsun.. ben de ilk gebeliğimde düşük yaptım. Doktor sağlıksız bebekler düşer doğal olan bu demişti,araştırılmadı. Sonra bir kızım oldu kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım,şu an 4 yaşında ☺ bir de sürpriz bebek bekliyoruz 14 haftalık olduk :) yani hiç üzülme,stres yapma. Bu dünyada içecek suyu,yiyecek ekmeği olanlar dünyaya geliyor,en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun inşallahAranızda olabilmek için neler vermezdim kızlar.. 9 Aralık'ta 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve gelişimi de durmuştuMecburen aldılar... Şimdi ondan geri bir dolu hayaller kaldı geride.. Eğer hala benimle olsaydı bende bir Temmuz annesi olacaktım. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla gelsin bebişleriniz inşallah. Bana da dua etmeyi unutmayın olur mu? Tekrar hamile kalamama korkum var, kalsam yine aynı şeyi yaşama korkularım...
Sebze ve meyvelerde doğal vitamin kaldı mı acaba.12. Haftaya kadar 400mg folik asit kullandım , şimdide 200 mg kullanıyorum.. drum sadece folikasit kullanmaya devam dedi.. başka vitamin kullanmıcakmıyım diyince fırçaladı beni , sağlıklı beslenirsen vitamine ihtiyaç duymazsn dedi.. sebze ve meyvelerden karşılanıyormuş vitamin ihtiyacı..nasıl olcaksa artık???
Ayrıntılıyı sadece perinotologlar mı yapıyormuş peki? İlk gebeliğimde gittiğim doktora gidiyorum,o zaman da kendisi yapmıştı, ayrıntılı dediğimiz bütün organların incelenmesi olayı değil mi? Alsancak'ta benim de doktorum,ekstra bir ücret almadı..Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81 @yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Aaa kendimden birini görünce mutlu mu olsam üzülsemmi bilemedim bende sandım benim ağrı psikolojik . Sırt ağrısı öldürüyor hele sağ kaburgam ne tarafa dönersem döneyim aSLA geçmiyor yastık koydum ne yaptiysam kar etmedi Dr a sordum geçen garip şekilde bakınca bi bende oluyor sandım bende kendi Dr uma sormayı bekliyordum randevumada var birazHerkese merhaba kizlar nasilsiniz gorusmeyeli.?Benim bebekler iyiydi gecen hafta kontrol vardi..Bi kiz bi erkek diyolardi ama simdi iki erkek dedi doktor biri kesinde biri net degil..Neyse ayrintili ultrason fiyato soranlar olmus..Ben 12. Haftada bi gittim daha sonra gerek gorursem yollicam perinatologa dedi doktorum..Prof.Cihat Şen Harbiyede bi yerde 800 tl idi kizlar..Bu arada benim gibi sirt agrisi ceken varmi nerdeyse bi aydir basladi ve bu hafta artti sag kaburgam olduruyo beni biraz yurusem sadece sirt ustu yatinca azaliyo..Varmi benm gibi bide demir ilaci kabiz yapti dert cok
Rahatlığını merak ediyorum aslında. Uzun süreli kullanılamaz ama geçici süre yanıma almam gerektiğinde kullanırım diye düşündüm. Yatak yanı yer olmadığı için anne yanı beşik alamadım. Beşik ayak ucumda duracak. Diyelim ki bebek huysuzlandı yanıma aldım bunda yatırırım diye düşündüm. Ya da gittiğim yerde kullanırım diye. Bebişin ezilme tehlikesi olmaz en azından. Uzun süreli uykuda rahat mıdır onu merak ettim.Canlısını görmedim bu yatağın ama fotoğraftan gördüğüm kadarıyla yorum yapayım. Bebek 4-5 aylıkken dönmeye başlıyor, bunun içinden yuvarlanır gider bence canım. 1 2 yaşına kadar ebat olarak uygun olabilir ama bebek de koyduğun gibi yatmıyor ki :) bence 3 aya kadar falan kullanılabilir.
Yok canim kendi doktorunda yapabilir .. Evet butun organlara bakiliyor ona ayrintili deniyor iste .. Perinatolog olunca biraz daha ayrintili bakiyor arastiriyor Birazda parayi cok aliyorlar tek fark o :))Çok geçmiş olsun.. ben de ilk gebeliğimde düşük yaptım. Doktor sağlıksız bebekler düşer doğal olan bu demişti,araştırılmadı. Sonra bir kızım oldu kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım,şu an 4 yaşında ☺ bir de sürpriz bebek bekliyoruz 14 haftalık olduk :) yani hiç üzülme,stres yapma. Bu dünyada içecek suyu,yiyecek ekmeği olanlar dünyaya geliyor,en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun inşallah
Sebze ve meyvelerde doğal vitamin kaldı mı acaba.hepsi hormonlu,tarım ilacı kalıntılı malesef eskiden olsaydı evet ama şu an yendiğimiz pek az şey doğal...
Ayrıntılıyı sadece perinotologlar mı yapıyormuş peki? İlk gebeliğimde gittiğim doktora gidiyorum,o zaman da kendisi yapmıştı, ayrıntılı dediğimiz bütün organların incelenmesi olayı değil mi? Alsancak'ta benim de doktorum,ekstra bir ücret almadı..
Rahatlığını merak ediyorum aslında. Uzun süreli kullanılamaz ama geçici süre yanıma almam gerektiğinde kullanırım diye düşündüm. Yatak yanı yer olmadığı için anne yanı beşik alamadım. Beşik ayak ucumda duracak. Diyelim ki bebek huysuzlandı yanıma aldım bunda yatırırım diye düşündüm. Ya da gittiğim yerde kullanırım diye. Bebişin ezilme tehlikesi olmaz en azından. Uzun süreli uykuda rahat mıdır onu merak ettim.
Ben duydum canım, arkadaş bebeğine kendisi yapmıştı. Bana çok gerekli gibi gelmedi.herseyi alinca evde çok kalabalık oluyor.biz oğluma herşeyi almıştık ilk heves, beşik, park yatak, oda.sonra koyacak yer arıyoruz. Beşik annemde, onu orda kullanırım diyorum gidince, park yatağı yatak odasında kullanırım. Bi tane anadizi almayı düşünüyorum salonda, mutfakta yanımda olsun diye.bi tane beğendim, fiyatı da uygun.Babynest(kuşgözü yatağı) duydunuz mu kızlar? Bebek 1-2 yaşa kadar yatabiliyormuş. Evde yapılabilir diyorlar ama benim el becerim yok. Alınabilecek güvenilir birini ya da site biliyor musunuz?
Ben de başlamadım henüz, erken bence. 6-7.ayda düşünüyorum.Kizlar selam tekrardan.Alisverise baslayan var mi aranizda ben 6. Ayda alisverisi yapmayi dusunuyorum..Erken dogum olursa kalakalirim diye.Ama bi yandan da korkuyorum elim hic biseye gitmiyor sadece bakip begeniyorum..Bi patik bile almadim..
Tamam canım teşekkür ederimtelefonla veya internetten kadın dogum (gebelik poliklinigi) randevusu aliyorsun canım. Oradaki doktora ayrıntılı ultrason randevusu almak istediğini söylüyorsun, o da sana bir kağıt verip perinatolojiye yönlendiriyor. Hemen aynı yerde zaten. O kağıtla perinatal tanı odasından randevu alıyorsun. Telefonla direkt detaylı ultrason randevusu alamıyormuşuz önce kadin doguma gitmemiz lazimmis.
ayrıntılı ultrason için istanbuldan fiyat alan var mı acaba acıbadem 1100 küsür fiyat verdi medipol 320 tl başka yerlerden fiyat alan var mı
Aynı gün gidecekmişiz hayırlı haberlerle geliriz inşAllahBen ayrıntılı randevumu 28 Şubata aldım. İzmitte bir perinatoloğa gideceğim. Ücreti 350 tl imiş.
Kizlar selam tekrardan.Alisverise baslayan var mi aranizda ben 6. Ayda alisverisi yapmayi dusunuyorum..Erken dogum olursa kalakalirim diye.Ama bi yandan da korkuyorum elim hic biseye gitmiyor sadece bakip begeniyorum..Bi patik bile almadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?