2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi detaylı olduğunda kendi drun çağırdı mı canım?
Ben oğlumda detaylı olduğu ay ekstra muayene olmayacak demişti drumuz, sadece sonuçları whtsappdan atmıştım, telde yorumlamıştı

Kızlar bademciklerim şişiyor beyazlamislar zaten ıki gündür yutkunamıyorum ignesiz iyileşmezdi şimdi nasıl olacak
Adacayini gargara yap canim cok iyi geliyor yazli kisli bademcikleri gecmeyen ben en iyi anlarim seni ..
Birde sicak soguk icme ılık ic ye insallah ilerlemeden gecer ..

Detayliya gidip sonra yanima gel sira alma direk gel dedi ..
Sanirim oda yorumlayacak evet o gun bir daha para odemeyecegim iyi birsey :)

Adacayini gargara yap canim cok iyi geliyor yazli kisli bademcikleri gecmeyen ben en iyi anlarim seni ..
Birde sicak soguk icme ılık ic ye insallah ilerlemeden gecer ..
Bugün adacayi alıcam canım deniyorum bişeyler sabah biraz daha iyiydim sanki zaten ağrı sizi akşam tavan yapıyo bakalım akşama kadar düzelme gösterecek mi

Bugün adacayi alıcam canım deniyorum bişeyler sabah biraz daha iyiydim sanki zaten ağrı sizi akşam tavan yapıyo bakalım akşama kadar düzelme gösterecek mi
Bogaz gece kuruyor ya ondan sabah aksam daha kötü oluyor gece yumusak kalmasi lazim uyandikca agzina bal yada pekmez al bi cay kasigida olsa .. Birde kisin evler kuru ya nem lazim ev kaloriferliyse havluyu islat yattigin odaya koy nem yapsin yada su koy petegin üstüne .. Ben buhar makinasi aldim gece bogazim daha az kuruyor..
Bu arada adacayini icme hamilelere yasak sadece gargara yapacaksin

Günaydın anneler,
E-bebekte emzirme ürünlerinde bugüne özel %28 indirim varmış, şubat ayı boyunca hergün bir kategoride oluyor, takip etmenizi öneririm, oğlumda bir çok şeyi şubat indirimlerinde e-bebekten kapmıştım

Indirim gercek hemde alacaklar kacirmasin derim benim yerim yurdum belli degil internetten bisi alamiyorum
Evime gecince artik :-/

Evet canım içmek yasak bende kalorifer kurulugunu hiç sevmem yatak odamda kapalı ve hep su bulunur başımda bu bademcik beter bişey ignesiz mumkun değil düzelmez ama inşallah bebisim bana destek olacak çok sarmadan geçecek :))

Indirim gercek hemde alacaklar kacirmasin derim benim yerim yurdum belli degil internetten bisi alamiyorum
Evime gecince artik :-/

Mağazalar içinde geçerli oluyor canım stok daha sınırlı olsa da, yakınında varsa e bebek ihtiyacın olanları değerlendir
güzel oluyor şubat indirimleri, süt sağma makinası istiyrdm bugün hallederim inşAllah,
Okiedog bebek bakım çantası için 4sene önce gece 00:00 olmasını e bebek internet sitesi başında beklediğimi hayatım boyunca unutmucam

Uff burdan bi yere gitmek 1 saat :) Yoksa kacirirmiyim yakinda e bebek yok bende seviniyordum e bebek dibimde son ay bile alisveris yaparim diye ama kismet olmadi orada kalmak ..
Sut sagmayi bende dusunuyorum ama manuel alirim sanirm elektrikli cok pahali ya gerekmezse diyorum ..
Sagdikcada süt cogaliyor diyorlar kafada deli sorular
Merak ettim cantayi bakayim gece 00:00i bekleyecek kadar guzelmi

Kizlar selam tekrardan.Alisverise baslayan var mi aranizda ben 6. Ayda alisverisi yapmayi dusunuyorum..Erken dogum olursa kalakalirim diye.Ama bi yandan da korkuyorum elim hic biseye gitmiyor sadece bakip begeniyorum..Bi patik bile almadim..

Bende 7.ayda alacağım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…