- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Geçmiş olsun canım. Ballı limonlu sıcak su iç, iyi gelir.Kızlar bademciklerim şişiyor beyazlamislar zaten ıki gündür yutkunamıyorum ignesiz iyileşmezdi şimdi nasıl olacak
Sağol canım bikaç şey denedim gargara da yaptım geri gitmedi şimdi de gördüm o beyazlığı başlamışGeçmiş olsun canım. Ballı limonlu sıcak su iç, iyi gelir.
Insallah canimAynı gün gidecekmişiz hayırlı haberlerle geliriz inşAllah
Adacayini gargara yap canim cok iyi geliyor yazli kisli bademcikleri gecmeyen ben en iyi anlarim seni ..Kızlar bademciklerim şişiyor beyazlamislar zaten ıki gündür yutkunamıyorum ignesiz iyileşmezdi şimdi nasıl olacak
Detayliya gidip sonra yanima gel sira alma direk gel dedi ..Al_pi detaylı olduğunda kendi drun çağırdı mı canım?
Ben oğlumda detaylı olduğu ay ekstra muayene olmayacak demişti drumuz, sadece sonuçları whtsappdan atmıştım, telde yorumlamıştı
Bugün adacayi alıcam canım deniyorum bişeyler sabah biraz daha iyiydim sanki zaten ağrı sizi akşam tavan yapıyo bakalım akşama kadar düzelme gösterecek miAdacayini gargara yap canim cok iyi geliyor yazli kisli bademcikleri gecmeyen ben en iyi anlarim seni ..
Birde sicak soguk icme ılık ic ye insallah ilerlemeden gecer ..
Bogaz gece kuruyor ya ondan sabah aksam daha kötü oluyor gece yumusak kalmasi lazim uyandikca agzina bal yada pekmez al bi cay kasigida olsa .. Birde kisin evler kuru ya nem lazim ev kaloriferliyse havluyu islat yattigin odaya koy nem yapsin yada su koy petegin üstüne .. Ben buhar makinasi aldim gece bogazim daha az kuruyor..Bugün adacayi alıcam canım deniyorum bişeyler sabah biraz daha iyiydim sanki zaten ağrı sizi akşam tavan yapıyo bakalım akşama kadar düzelme gösterecek mi
Indirim gercek hemde alacaklar kacirmasin derim benim yerim yurdum belli degil internetten bisi alamiyorumGünaydın anneler,
E-bebekte emzirme ürünlerinde bugüne özel %28 indirim varmış, şubat ayı boyunca hergün bir kategoride oluyor, takip etmenizi öneririm, oğlumda bir çok şeyi şubat indirimlerinde e-bebekten kapmıştım
Evet canım içmek yasakBogaz gece kuruyor ya ondan sabah aksam daha kötü oluyor gece yumusak kalmasi lazim uyandikca agzina bal yada pekmez al bi cay kasigida olsa .. Birde kisin evler kuru ya nem lazim ev kaloriferliyse havluyu islat yattigin odaya koy nem yapsin yada su koy petegin üstüne .. Ben buhar makinasi aldim gece bogazim daha az kuruyor..
Bu arada adacayini icme hamilelere yasak sadece gargara yapacaksin
Indirim gercek hemde alacaklar kacirmasin derim benim yerim yurdum belli degil internetten bisi alamiyorum
Evime gecince artik :-/
Uff burdan bi yere gitmek 1 saat :) Yoksa kacirirmiyim yakinda e bebek yok bende seviniyordum e bebek dibimde son ay bile alisveris yaparim diye ama kismet olmadi orada kalmak ..Mağazalar içinde geçerli oluyor canım stok daha sınırlı olsa da, yakınında varsa e bebek ihtiyacın olanları değerlendir
güzel oluyor şubat indirimleri, süt sağma makinası istiyrdm bugün hallederim inşAllah,
Okiedog bebek bakım çantası için 4sene önce gece 00:00 olmasını e bebek internet sitesi başında beklediğimi hayatım boyunca unutmucam
Kizlar selam tekrardan.Alisverise baslayan var mi aranizda ben 6. Ayda alisverisi yapmayi dusunuyorum..Erken dogum olursa kalakalirim diye.Ama bi yandan da korkuyorum elim hic biseye gitmiyor sadece bakip begeniyorum..Bi patik bile almadim..
Günaydın anneler,
E-bebekte emzirme ürünlerinde bugüne özel %28 indirim varmış, şubat ayı boyunca hergün bir kategoride oluyor, takip etmenizi öneririm, oğlumda bir çok şeyi şubat indirimlerinde e-bebekten kapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?