- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
Çok geçmiş olsun.. ben de ilk gebeliğimde düşük yaptım. Doktor sağlıksız bebekler düşer doğal olan bu demişti,araştırılmadı. Sonra bir kızım oldu kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım,şu an 4 yaşında ☺ bir de sürpriz bebek bekliyoruz 14 haftalık olduk :) yani hiç üzülme,stres yapma. Bu dünyada içecek suyu,yiyecek ekmeği olanlar dünyaya geliyor,en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun inşallah
canım malum ben kursa başladım ordakı ebe elektrıklı sut sagma makınası na hıc gerek yok en guzel kendınızın sagması ama gerekıyorsa zorlanıyorsanız manual makına alabılırsınız demıstı evde oldugum ve beiş emdıgı surece sut sagmam ama bbegıı evde bırakmam gereken durumlar olursa mutlaka sagarım hele kı ise başlamak zorunda kalırsam kesınlıkle gereklıUff burdan bi yere gitmek 1 saat :) Yoksa kacirirmiyim yakinda e bebek yok bende seviniyordum e bebek dibimde son ay bile alisveris yaparim diye ama kismet olmadi orada kalmak ..
Sut sagmayi bende dusunuyorum ama manuel alirim sanirm elektrikli cok pahali ya gerekmezse diyorum ..
Sagdikcada süt cogaliyor diyorlar kafada deli sorular
Merak ettim cantayi bakayim gece 00:00i bekleyecek kadar guzelmi
Çok şükür gözün aydın canimkızlar az önce doktorumuarayıp 3lü tarama sonuçlarını öğrendim hiç bir sorun yok dedi çok mutluyum 2li tarama yaptırmamıştım içim çok rahatladı. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlaar nasip etsin. Düşük yapanların ve çocuk için uğraşanların da yar ve yardımcısı olsun.
Ilk zamanlar süt az geliyor ya sagdikca cogalirmis oyle diyorlar o yuzden bende alsam mi almasam mi diye dusunuyorum..canım malum ben kursa başladım ordakı ebe elektrıklı sut sagma makınası na hıc gerek yok en guzel kendınızın sagması ama gerekıyorsa zorlanıyorsanız manual makına alabılırsınız demıstı evde oldugum ve beiş emdıgı surece sut sagmam ama bbegıı evde bırakmam gereken durumlar olursa mutlaka sagarım hele kı ise başlamak zorunda kalırsam kesınlıkle gereklı
canım dün e bebekteydim beşik için anne yanı yatak beğendim 800 tl bana fazla geldi yaGünaydın anneler,
E-bebekte emzirme ürünlerinde bugüne özel %28 indirim varmış, şubat ayı boyunca hergün bir kategoride oluyor, takip etmenizi öneririm, oğlumda bir çok şeyi şubat indirimlerinde e-bebekten kapmıştım
Merhaba canim geçen hafta gittim dr erkeğe benziyor ama emin değilim demişti bende erkek hissediyorum@berkuncan @mihrimah80 @medil @bero88 @nathifa D Derya1212 kizlar nasilsiniz cinsiyetleri ogrendiniz mi hersey yolunda mi ?
Uff burdan bi yere gitmek 1 saat :) Yoksa kacirirmiyim yakinda e bebek yok bende seviniyordum e bebek dibimde son ay bile alisveris yaparim diye ama kismet olmadi orada kalmak ..
Sut sagmayi bende dusunuyorum ama manuel alirim sanirm elektrikli cok pahali ya gerekmezse diyorum ..
Sagdikcada süt cogaliyor diyorlar kafada deli sorular
Merak ettim cantayi bakayim gece 00:00i bekleyecek kadar guzelmi
Teşekkürler canım bizde öğrenmiş olduk deneyimsiziz biz dahaa...
canım dün e bebekteydim beşik için anne yanı yatak beğendim 800 tl bana fazla geldi ya
Ohh masallah saglikla gelsin oglusunMerhaba canim geçen hafta gittim dr erkeğe benziyor ama emin değilim demişti bende erkek hissediyorumçok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda 5. Aya girdik maşallah diyeyim hiç kilo almadan devam ediyorum suanda
Merhaba kizlar. Elektrikli süt sagma makinesi ne dusunuyorsunuz?
Merhaba kızlar, bence evde olanların süt sagma makinesi almasına gerek yok.Oglumda hastanede sütüm gelmedi, makineyle sagmaya çalıştılar olmadı, mama verildi. Çocuk dr.u humananin süt artırıcı çayını ic dedi onu içtim, eve gittiğimde o kadar çok süt dolduki göğüslerim taş gibi oldu, amca kızı nda vardı elektrikli sagma makinesi ondan almıştım.
Sorun olmadığı sürece ve çalışmıyorsanız gerek olmaz bence..Ćalisanlara gerekli olabilir.sut çok olursa elinizle bile sagabilirsiniz.
Baktim cantaya cok guzel ❤ Birazcik pahali ama indirime girerse olabilir :)Ben ilkinde manuel almıştım, kimse dememişti elektirikli olduğunu biliyormusun cahillik çok ihtiyacım olmuştu üzüntüden sütüm kaçınca, manuelle sağmaktan kas yapmıştımokadar içime battı ki sonradan alıcam evde dursun demiştim
Şimdi abimizde var onun okul işleri vs bırakmam gerekirse annane babanneye sütte bırakınca rahatlık olur diye istiyorm
Çanta Okiedog sırt çantası da olabilen modeli canım gözüm kapalı tavsiyw ederim bulursam foto atayım, 4senede 3çocuk büyüttük 1çantayla meleğimde de kullanmak nasip olursa 4.çocuk olacak, ilk gün ki gibi
şanslısınFiyatları bilmiyorum hiç canım bana görümcemden gelecek anne yanı onu bekliyorum ama belki senin baktığın da indirime girer takip et sitesinden
Ah canım çok zor, ben de çok zorluklar yaşadım, evde göğüslerim taş gibi olunca ateş ve ağrı yaptı, gece yarısı oturup ağladım, manuelle gelmedi sütüm, amcakızını kaldirdik gece yarisi ondan aldik.sarılığı hafif atlattı benim oğlan. Sonrasında öyle çok sütüm geldiki maşallah tasiyodu, oğlum çok tombuldu sütüm çok yaradı yagliymis, ayda 1 buçuk kilo alıyordu. .Ah bana oğlumdan öyle dert oldu ki bu süt işi, erken doğdu sarılık oldu ememedi sütüm vardı, fototerapi aldı bi gece tek gecede sütüm kaçtı üzüntüden, manuelle sağ sağ çok yıprandım, inşAllah bu defa hiç sorunsuz olur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?