2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Canım amin inşallahh. Allah bağışlasın evladını, bebeğini. Hayırlısıyla kucağına al inşallah. İnsanın ister istemez psikolojisi etkileniyor, hep aynı şeyi yaşayacakmışsın gibi hissediyorsun. Sanırım mucizelere ihtiyacım var benim de :)
 
kızlar az önce doktorumuarayıp 3lü tarama sonuçlarını öğrendim hiç bir sorun yok dedi çok mutluyum 2li tarama yaptırmamıştım içim çok rahatladı. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Düşük yapanların ve çocuk için uğraşanların da yar ve yardımcısı olsun.
 
canım malum ben kursa başladım ordakı ebe elektrıklı sut sagma makınası na hıc gerek yok en guzel kendınızın sagması ama gerekıyorsa zorlanıyorsanız manual makına alabılırsınız demıstı evde oldugum ve beiş emdıgı surece sut sagmam ama bbegıı evde bırakmam gereken durumlar olursa mutlaka sagarım hele kı ise başlamak zorunda kalırsam kesınlıkle gereklı
 
Çok şükür gözün aydın canim
 
Ilk zamanlar süt az geliyor ya sagdikca cogalirmis oyle diyorlar o yuzden bende alsam mi almasam mi diye dusunuyorum..
Yoksa evdeyim zaten aventin manuel olanini alirim alirsamda öncelik kizimin odasi esyalari :)
 
canım dün e bebekteydim beşik için anne yanı yatak beğendim 800 tl bana fazla geldi ya
 
Merhaba kızlar, bence evde olanların süt sagma makinesi almasına gerek yok.Oglumda hastanede sütüm gelmedi, makineyle sagmaya çalıştılar olmadı, mama verildi. Çocuk dr.u humananin süt artırıcı çayını ic dedi onu içtim, eve gittiğimde o kadar çok süt dolduki göğüslerim taş gibi oldu, amca kızı nda vardı elektrikli sagma makinesi ondan almıştım.
Sorun olmadığı sürece ve çalışmıyorsanız gerek olmaz bence..Ćalisanlara gerekli olabilir.sut çok olursa elinizle bile sagabilirsiniz.
 

Ben ilkinde manuel almıştım, kimse dememişti elektirikli olduğunu biliyormusun cahillik çok ihtiyacım olmuştu üzüntüden sütüm kaçınca, manuelle sağmaktan kas yapmıştım okadar içime battı ki sonradan alıcam evde dursun demiştim
Şimdi abimizde var onun okul işleri vs bırakmam gerekirse annane babanneye sütte bırakınca rahatlık olur diye istiyorm
Çanta Okiedog sırt çantası da olabilen modeli canım gözüm kapalı tavsiyw ederim bulursam foto atayım, 4senede 3çocuk büyüttük 1çantayla meleğimde de kullanmak nasip olursa 4.çocuk olacak, ilk gün ki gibi
 
Ohh masallah saglikla gelsin oglusun Ilk sayfaya baktim listede ismin var hic yazmamissin merak ettim ..
 

Ah bana oğlumdan öyle dert oldu ki bu süt işi, erken doğdu sarılık oldu ememedi sütüm vardı, fototerapi aldı bi gece tek gecede sütüm kaçtı üzüntüden, manuelle sağ sağ çok yıprandım, inşAllah bu defa hiç sorunsuz olur da
 
Baktim cantaya cok guzel ❤ Birazcik pahali ama indirime girerse olabilir :)
Calisanlar icin muthis birsey aslinda kurtaci elle yada manuel zor elektrikli kendini bagla cihaza kal oyle
 
Ah canım çok zor, ben de çok zorluklar yaşadım, evde göğüslerim taş gibi olunca ateş ve ağrı yaptı, gece yarısı oturup ağladım, manuelle gelmedi sütüm, amcakızını kaldirdik gece yarisi ondan aldik.sarılığı hafif atlattı benim oğlan. Sonrasında öyle çok sütüm geldiki maşallah tasiyodu, oğlum çok tombuldu sütüm çok yaradı yagliymis, ayda 1 buçuk kilo alıyordu. .
 
Ben de doğumda zorluklar yaşadım baya, oğlum doğduğunda aglamadi, bişeyler yutmuş, solunum sıkıntısı vardı, yoğun bakıma aldılar, Allahtan çabuk toparladı. Sonra sağlık ocağında topuk kanı sonucunda gelişim geriliği olabilir dediler yıkıldık, tekrar aldılar kan, aslında o gece az emdiği için öyle çıkmış. Sonra benim kolumda damar tıkandı ki tehlikeli bişey dedi kalp damar dr.u, pıhtı atsa ölüme bile götürür dedi.30 tane kan sulandırıcı iğne oldum.Zordu, oğlum gece hiç uyumuyodu, i kadar çok zayiflamistim ki görenler halime aciyodu..inşallah bunda o zorlukları yaşamam. Anne olmak gerçekten çok zor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…