- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Göğüs dibinden ucuna doğru sıkınca geliyor canım. Sütü çok olanlar rahatlıkla sagabiliyor, mesela benim ablamın maşallah fıskiriyo, ikinci dönem işe başlayacak elle sagmayi düşünüyor.Kızlar elle sütü sağma nasıl oluyor? Yani elimizle sıkıştırınca şıppatanak süt mü çıkıyor ?Gerçekten bilmiyorum.. ablamın , erkek kardeşimin 4'er çocukları var ama bensadece sevmeye gidiyordum.. bi de ablamla hiç böyle şeyler konuşmuyorduk... bazen burayı okuyunca hayretler içinde kalıyorum..
Tşk ederim canım..Göğüs dibinden ucuna doğru sıkınca geliyor canım. Sütü çok olanlar rahatlıkla sagabiliyor, mesela benim ablamın maşallah fıskiriyo, ikinci dönem işe başlayacak elle sagmayi düşünüyor.
canım bunun içinde en ıyısı bebegı bolca emzırmek dedı tabıkı bazı seyler tecrube ettikçe ve bebegın durumuna göre değişir ben dusunuyoru manual almayı ama duruma göre davranıcamIlk zamanlar süt az geliyor ya sagdikca cogalirmis oyle diyorlar o yuzden bende alsam mi almasam mi diye dusunuyorum..
Yoksa evdeyim zaten aventin manuel olanini alirim alirsamda öncelik kizimin odasi esyalari :)
Ah canım çok zor, ben de çok zorluklar yaşadım, evde göğüslerim taş gibi olunca ateş ve ağrı yaptı, gece yarısı oturup ağladım, manuelle gelmedi sütüm, amcakızını kaldirdik gece yarisi ondan aldik.sarılığı hafif atlattı benim oğlan. Sonrasında öyle çok sütüm geldiki maşallah tasiyodu, oğlum çok tombuldu sütüm çok yaradı yagliymis, ayda 1 buçuk kilo alıyordu. .
şanslısınpekte büyük bişey değil çünkü eğer indirim olmazsa alamam herhalde :) takipteyim canım
Baktim cantaya cok guzel ❤ Birazcik pahali ama indirime girerse olabilir :)
Calisanlar icin muthis birsey aslinda kurtaci elle yada manuel zor elektrikli kendini bagla cihaza kal oyle
Evet bakıyorum o siteyede gezdiğim bir kaç site var zatiBu bıdıklar her konuda tecrübeli yapacak sizi canım
Bu ay boyunca bakabilirsinz ihtiyacın olan şeyi uygun almak en sevdiğim
Canım hatırlatmak istemem ama merak ediyorum. Nasıl oldu gebelik zehirlenmesi, kaçıncı haftada?Bende gebelik zehirlenmsi geçirdim ilkinde, çok zor günlerdi ama sonrası güzel oldu çok şükür,
İkincileri kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alıp rahat emzireceğimiz günler olsun inşAllah canım
Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Üçüncü hamileliğim ilk ikisinin kalbi duruş ve kürtaj oldum bu sefer kan sulandırıcı kullanıyorum iğne ve aspirin. Hala korkularım hat safhada kafayı yiyorum resmen ama Rabbim koruyor her nasip vaktine esirmis onu öğrendimCanım amin inşallahh. Allah bağışlasın evladını, bebeğini. Hayırlısıyla kucağına al inşallah. İnsanın ister istemez psikolojisi etkileniyor, hep aynı şeyi yaşayacakmışsın gibi hissediyorsun. Sanırım mucizelere ihtiyacım var benim de :)
Canım hatırlatmak istemem ama merak ediyorum. Nasıl oldu gebelik zehirlenmesi, kaçıncı haftada?
geçmiş olsun inşallah bi daha böyle bişey yaşamazsın rabbim kimseye yaşatmasın..Ah canım hiç aklımdan çıkmıyor ki,
Çok menen bi hastalık hiç belirti vermedi bende, Allah korudu,
Çok çok kolay atlattık hamdolsun, 30.haftadan sonra şiddetli ödemim vardı ayaklarımda ellerimde ama idrarda protein gözükmeyince drum çok önemsememişti, 35.haftada hiç bir belirtim olmadığı halde kv rahatsızdı onunkine bakarken benim tansiyonumu da ölçtuk 16/19 çıktı, alet bozuk sandık, sabah dra gittik inip çıkıyordu tansiyonum, düzenli takip et denildi eve gönderildim, ertesi gün yeniden gittim yatış verdiler 20altına düşmeyince akşamına acil sez ile doğuma alındım, oğlımda gerilikte yoktu çok şükür 2650 doğdu küvez yaşamadık hiç, sonrası biraz sıkıntışıydı tansiyonum tekrar yükseldi bir süre ilaç kullandım snra vücut kendi kendine attı,
Rabbim kimseye yaşatmasın, ben kolaylıkla atlattım ama facebookta grup var preeklempsi geçirenler diye okudukça beynim uyuşuyor insanlar neler yaşıyor maalesef 20li haftalarda bebek kaybıyla sonuçlanıyor,
Şimdi ilkinden dolayı yine yaşama ihtimalim var, riskli gebelik takibimdeyim, detaylıyı çok büyük stressle bekliyorum, hayırlısı inşAllah
Sütün icine biraz nisasta koyup salep kivamina gelene kadar pisirip icebilirsin.surekli karistir ki dibi tutmasin.insallah isine yarar gecmis olsun(adacayiyla sık sık gargara yap ama icme bogazdaki mikroplari öldürüyormus)Selam arkadaşlar, bu ara çok sıkıntılıyım çok fena kuru öksürük ve Boğaz ağrım var dr.um prospan iç günde 3 kez demişti ama pek faydasını görmedim. Adaçayı hariç zencefil ıhlamur ve kuşburnu çaylarını günde 1-2 bardak içebilirsin dedi ama bir türlü geçmiyor günlerdir başka neler yapabilirim önerisi olan varmı. Artık öksürmekten karnım ağrıyor.
Ekledim prensesi ❤Saglikla gelsin hosgeldiniz ..Al_pi teyzesi kızımla duyduk ki temmuz bebeklerinde erkek sayısı artiyormus bizi de ekler misin ilk sayfaya dengelemede faydamız olsun
Sizide ekledim prensesinizle .. Sizde hosgeldiniz saglikla kucaginiza almak nasip olsun ..Merhabalar,gruba bakmak yeni aklima geldi uzun suredir buralarda bakinmama ragmen:)bende kiz annesi olacagim insallah.bugun mothercare'in internet sitesinden alttan citcitli bodyler aldim kisa kollu 3lu ve 5 li secenekleri var.tanesi 8 liraya geliyor uygun geldi bana(isin acemisiyim gerci ilk bebek)bir göz atmanizi tavsiye ederim bakmadiysaniz eger
Bir prenses daha mi ohh ohh erkekler gecmisti bizi ☺Eki Görüntüle 1947232 Bizim cinsiyetimizde kesinleşti, minik bir kızımız olacak inşallah. Hatta bize bakarak poz bile verdi canım. Fakat rahimde kasılma var dedi doktor, böyle bişey olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?