2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tasinabilir olanlar kucuk oluyor bu sefer iki kere almak zorunda kalacaksin .. O yuzden guzel bir yatak alman lazim uzun sure kullanmak icin onuda yatak odasina koyarsan tasimak mumkun degil ..

Gecmis olsun canim tereyagli pekmez denedin mi bogazini yumusatir belki keser öksürügüde ..

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş ikinize de bişey olmamış şükür. .inşallah bu sefer sorun yasamazsin canım içini ferah tut..

Ben oğluma sepet beşik almıştım tekerlekli taşınabilir ama 6 -7 aya kadar kullanabildim.sonra kalkmaya başladığı için tehlikeli olur düşer diye park yatak aldık. Tekerlekli mobilya besikler de var ablam aldı ama kapıdan geçmesi nasıl olur bilmiyorum. O biraz büyük, 2-3 yaşına kadar yatar.

İyi akşamlar kızlar. Bebişimizin karyolasına yatak alacağız. Nasıl bir şey almak gerek? Araştırdıkça kafam karıştı. Bugün uyku setini aldık. Çok cici bir şey :)

İçini ferah tut canım. Benim bi arkadaşımda da aynısı oldu, 2 kez düşük yaptı. 3. Gebeliginde senin gibi kan sulandırıcı kullandı bebisini sağlıkla aldı kucağına :)

Ekledim prensesi ❤Saglikla gelsin hosgeldiniz ..

Sizide ekledim prensesinizle .. Sizde hosgeldiniz saglikla kucaginiza almak nasip olsun ..

Bir prenses daha mi ohh ohh erkekler gecmisti bizi ☺
Cok tesekkurler hepimizinki saglikla gelsin insallah

İçini ferah tut canım. Benim bi arkadaşımda da aynısı oldu, 2 kez düşük yaptı. 3. Gebeliginde senin gibi kan sulandırıcı kullandı bebisini sağlıkla aldı kucağına :)
Amin hepimiz inşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz

Merhaba kızlar, bizde inşallah cuma günü öğrenicez cinsiyetimizi :)elektrikli süt sağma makinesi aveni kullanmıştı arkadaşım memnundu bana da verecek ama indirime girerse kendime almayı düşünüyorum..Kullananlar memnun 300 lira sanırım fiyatı..ilk etapta belki lazım olur hastanede..birde Ankara'da olanlar babymall diye bir mağazada Yen'i doğan biberon seti avenin 89.90 Mış Ankara'ya dönünce uğrayıp alıcam ben diğer yerlerde fiyatı daha fazlaymış

Slm biz erken mi ogrendikki cinsiyeti acaba 12 ci haftada dedi doktor bize degismi acaba

Günaydın güzel anneler.. Rabbim bugün aklınıza takılan yaşadığınız tüm olumsuzlukları gidersin inşallah. En güzel şekilde doğuma bi gün daha yaklaşalım. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin allahım yüzünüzde güller açsın güzel anneler

Günaydınlar
Bugün bizim görüş günümüz
Hem devlet hem özel takibi olunca sık görür oldum meleğimi
Asıl gitmeyi istediğim drumuz bugün doğumizninden dönüyor, uyum yakalayabilicez mi bakalım
Hepimize halden anlayan sorunsuz gebelikler geçirebileceğimiz drlar nasip olsun inşAllah

Trendyolu takip et aventin biberonuda sut sagma makinasida orada daha ucuz ..Internetten alirsin iadeside kolay ürün gelince bozuk cikarsa begenmezsen ucretsiz kargoyla yolla hemen iadesini gerceklerstiriyorlar ..

Melissa81 elmol ya bisi diyecegim o arkadasa sorsaniza detaylida farkedilmemis mi 30.haftasina gelmis yeni mi farketmisler . Cok sasirdim ..

Allah bir daha yaşatmasın canım. Peki test yapıldı mı pıhtılaşma için? Yoksa önlem olarak mı iğne ve aspirin kullanıyorsun? Pıhtılaşma benim de kafamda soru işareti çünkü ben de gelişimi durduğu için kaybettim. Fakat ilk kayıpta test falan yapmıyorlar. 2. gebeliğimde coraspirin falan kullanmam gerekir mi acaba.

Günaydın, bende gece wc ye çok kalkıyorum yatınca da bir yerde okumuştum. hep soluma dönüyorum..bebeği besleyen toplardamar sağdamıymış neymiş...robot gibi yatıp robot gibi kalkıyorum yani.. ama herşey evladımız için..değer..bugünlere kavuşmak için çok uğraştık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…