Tasinabilir olanlar kucuk oluyor bu sefer iki kere almak zorunda kalacaksin .. O yuzden guzel bir yatak alman lazim uzun sure kullanmak icin onuda yatak odasina koyarsan tasimak mumkun degil ..kızlar bana bi akıl verin bebek odası konusunda. Evim kira olduğu için bebek odasını tam takır döşemek istemiyorum. bi yandan da yatak odasına beşik almak geçiyor aklımdan. ama bu seferde her gelen yatak odasına girsin istemiyorum bana odadan odaya rahatlıkla taşıyacağım beşik önerisinde bulunur musunuz. tahtaravalli beşik gördüm gezinirken ama onda da bebek 3 5 ay anca yatar heralde.
Gecmis olsun canim tereyagli pekmez denedin mi bogazini yumusatir belki keser öksürügüde ..Selam arkadaşlar, bu ara çok sıkıntılıyım çok fena kuru öksürük ve Boğaz ağrım var dr.um prospan iç günde 3 kez demişti ama pek faydasını görmedim. Adaçayı hariç zencefil ıhlamur ve kuşburnu çaylarını günde 1-2 bardak içebilirsin dedi ama bir türlü geçmiyor günlerdir başka neler yapabilirim önerisi olan varmı. Artık öksürmekten karnım ağrıyor.
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş ikinize de bişey olmamış şükür. .inşallah bu sefer sorun yasamazsin canım içini ferah tut..Ah canım hiç aklımdan çıkmıyor ki,
Çok menen bi hastalık hiç belirti vermedi bende, Allah korudu,
Çok çok kolay atlattık hamdolsun, 30.haftadan sonra şiddetli ödemim vardı ayaklarımda ellerimde ama idrarda protein gözükmeyince drum çok önemsememişti, 35.haftada hiç bir belirtim olmadığı halde kv rahatsızdı onunkine bakarken benim tansiyonumu da ölçtuk 16/19 çıktı, alet bozuk sandık, sabah dra gittik inip çıkıyordu tansiyonum, düzenli takip et denildi eve gönderildim, ertesi gün yeniden gittim yatış verdiler 20altına düşmeyince akşamına acil sez ile doğuma alındım, oğlımda gerilikte yoktu çok şükür 2650 doğdu küvez yaşamadık hiç, sonrası biraz sıkıntışıydı tansiyonum tekrar yükseldi bir süre ilaç kullandım snra vücut kendi kendine attı,
Rabbim kimseye yaşatmasın, ben kolaylıkla atlattım ama facebookta grup var preeklempsi geçirenler diye okudukça beynim uyuşuyor insanlar neler yaşıyor maalesef 20li haftalarda bebek kaybıyla sonuçlanıyor,
Şimdi ilkinden dolayı yine yaşama ihtimalim var, riskli gebelik takibimdeyim, detaylıyı çok büyük stressle bekliyorum, hayırlısı inşAllah
Ben oğluma sepet beşik almıştım tekerlekli taşınabilir ama 6 -7 aya kadar kullanabildim.sonra kalkmaya başladığı için tehlikeli olur düşer diye park yatak aldık. Tekerlekli mobilya besikler de var ablam aldı ama kapıdan geçmesi nasıl olur bilmiyorum. O biraz büyük, 2-3 yaşına kadar yatar.kızlar bana bi akıl verin bebek odası konusunda. Evim kira olduğu için bebek odasını tam takır döşemek istemiyorum. bi yandan da yatak odasına beşik almak geçiyor aklımdan. ama bu seferde her gelen yatak odasına girsin istemiyorum bana odadan odaya rahatlıkla taşıyacağım beşik önerisinde bulunur musunuz. tahtaravalli beşik gördüm gezinirken ama onda da bebek 3 5 ay anca yatar heralde.
Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Üçüncü hamileliğim ilk ikisinin kalbi duruş ve kürtaj oldum bu sefer kan sulandırıcı kullanıyorum iğne ve aspirin. Hala korkularım hat safhada kafayı yiyorum resmen ama Rabbim koruyor her nasip vaktine esirmis onu öğrendim
Cok tesekkurler hepimizinki saglikla gelsin insallahEkledim prensesi ❤Saglikla gelsin hosgeldiniz ..
Sizide ekledim prensesinizle .. Sizde hosgeldiniz saglikla kucaginiza almak nasip olsun ..
Bir prenses daha mi ohh ohh erkekler gecmisti bizi ☺
Amin hepimiz inşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimizİçini ferah tut canım. Benim bi arkadaşımda da aynısı oldu, 2 kez düşük yaptı. 3. Gebeliginde senin gibi kan sulandırıcı kullandı bebisini sağlıkla aldı kucağına :)
Slm biz erken mi ogrendikki cinsiyeti acaba 12 ci haftada dedi doktor bize degismi acabaMerhaba kızlar, bizde inşallah cuma günü öğrenicez cinsiyetimizi :)elektrikli süt sağma makinesi aveni kullanmıştı arkadaşım memnundu bana da verecek ama indirime girerse kendime almayı düşünüyorum..Kullananlar memnun 300 lira sanırım fiyatı..ilk etapta belki lazım olur hastanede..birde Ankara'da olanlar babymall diye bir mağazada Yen'i doğan biberon seti avenin 89.90 Mış Ankara'ya dönünce uğrayıp alıcam ben diğer yerlerde fiyatı daha fazlaymış
Trendyolu takip et aventin biberonuda sut sagma makinasida orada daha ucuz ..Internetten alirsin iadeside kolay ürün gelince bozuk cikarsa begenmezsen ucretsiz kargoyla yolla hemen iadesini gerceklerstiriyorlar ..Merhaba kızlar, bizde inşallah cuma günü öğrenicez cinsiyetimizi :)elektrikli süt sağma makinesi aveni kullanmıştı arkadaşım memnundu bana da verecek ama indirime girerse kendime almayı düşünüyorum..Kullananlar memnun 300 lira sanırım fiyatı..ilk etapta belki lazım olur hastanede..birde Ankara'da olanlar babymall diye bir mağazada Yen'i doğan biberon seti avenin 89.90 Mış Ankara'ya dönünce uğrayıp alıcam ben diğer yerlerde fiyatı daha fazlaymış
Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Üçüncü hamileliğim ilk ikisinin kalbi duruş ve kürtaj oldum bu sefer kan sulandırıcı kullanıyorum iğne ve aspirin. Hala korkularım hat safhada kafayı yiyorum resmen ama Rabbim koruyor her nasip vaktine esirmis onu öğrendim
Günaydin HerkeseGeceler nasil kizlar deliksiz uyuyan var mi
Bel agrisi bir yandan uykusuzluk bir yandan bir bardak suya on bardak ciş bir yandanAma mutlumuyum evett olsundu herseey kızım için
Eylulduyguas senin cinsiyet belli olmusmuydu canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?