2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Al_pi valla ben hamileliğimin başından beri sürekli uykusuzum. İlk başlarda çok çok fazla mide bulantılarım vardı. Sonrada bel ağrısı falan başladı. Tuvalet ihtiyacını zaten hiç saymıyorum. Gecede kaç kere kalkıyorum Belli değil 1 haftadır da bende müthiş bir yorgunluk var. Sizde de oluyor mu kızlar acaba. Ben çalışıyorum. İşim oturarak. O yüzden işe giderken ve eve gelirken yürüyorum. Yaklaşık yarım saat gidiş yarım saat geliş yürüyorum. Acaba bu mu beni yoruyor bilmiyorum. Ama inanın sabah kollarımı bacaklarımı kaldıramıyorum. Sanki bir gün önceden taş taşımışım. Acaba bir vitamin eksikliğinden falan mı kaynaklanıyor.

Aynı dertler bendede var canım tuvalete gitmekten bi hal oldum gece bi uyanıyorum 2saat uyuyamıyorum

Sola yatmak lazim zaten kan akisi icin ama sola yatmak lazim ya yatiyorum uyaniyorum sirt ustu yatiyorum geri sola donuyorum sabah sol duz sol duz sabah oluyor :)

Canim biz evde oldugumuz halde yorgun oluyoruz ee hic bir is yapmasanda evde olmamak zaten yorgunluk doktoruna soyle belki sana multivitamin verir canim ..

İyi akşamlar kızlar. Bebişimizin karyolasına yatak alacağız. Nasıl bir şey almak gerek? Araştırdıkça kafam karıştı. Bugün uyku setini aldık. Çok cici bir şey :)
bende uyku seti bakıyorum iyi günlerde kullanın :) kaça ve nerden aldın canım ?
yatak için sanırım ortapedik alıcam bende araştırıyorum henüz

kızlar sizce bu ürün gerekli mi ???
kullanan anneler yorum yazabilir mi lütfen

Günaydın güzel anneler..Ben de gece sola yatayim diye uğraşıyorum ama solum uyuşuyor artık, bazen sırt üstü bazen sağa da yatıyorum. Son aylarda istesek te sırt üstü yatamicaz, nefesimiz daralcak..Benim hamileliğimin başından beri geniz akıntım var, sürekli de hapsiriyorum, alerjik gsliba.Ailede alerjik durum var..Bi de bende hâlâ akıntı çok, beyaz akıntı, sürekli çamaşır degistiriyorum, sizde de öyle mi?

Bendede akinti cok kasinti koku yoksa doktor önemseme demisti bende onemsemiyorum :-/ Ama sık sık camasirimi degisiyorum ..

bir kaç baktım int ama tam bilgim yoktu teşekkürler :)
Bebeklerin vucudu su gibi kemikler daha sertlesmedigi icin ortapedik yatak önermediklerini biliyorum .. Ortapedik yataklar vucut seklini aliyor ya sanirim bebegin gelisimini etkiliyor .. Tabi kullanan bilgili arkadaslar varsa daha aciklayici yardimci olurlar ..
Ben yatagin üzerine ince bir ped almayi dusunuyorum direk yataga yatirmamak icin ..

Bendede akinti cok kasinti koku yoksa doktor önemseme demisti bende onemsemiyorum :-/ Ama sık sık camasirimi degisiyorum ..
Kaşıntı, koku yok canım. .Ben de çok sık tuvalete gidiyorum, çok su içmeye çalışıyorum ondan, gece hiç deliksiz uyuyamıyorum, dediğin gibi uyanınca uzun süre uyuyamiyorum, uykular bölük pörçük.Bari şimdi uyuyabilsek, son aylarda ve bebek doğunca zaten uykular haram olacak.Iyi olsun minnoslarımız da razıyız.

işte o ped ne olacak pamuk ? yün ? visko ?
ne kadar çok şey var bebişlere alınacak :)

12.haftada mıde bulantım gecmıstı ama bır haftadır sureklı sabahları kusuyorum ıse geldıgım ıcın cok gelıyorum neden tekrar basladı acaba ve yıne hasta oldum acayıp başım agrıyo işteyım mecbur dınlenemıorum da dün de sandalyeden düştum ucuna oturmusum bırden pat dıye yerde buldum kendımı kanamam falan olmadı ama cok korktum dustugunden berı kasıgım agrıyo bebege bısey olmusmudur hepsı ust uste geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…