2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

işte o ped ne olacak pamuk ? yün ? visko ?
ne kadar çok şey var bebişlere alınacak :)
Pamuk olabilir yün olabilir ama visko degil .. Yatagi visko ortapedik de olsa ped ustte ya o daha onemli saglikli olmasi adina elyaf tercih edilmemeli zaten cok terletir bebegide .. Nacizane fikrim

Gebelik boyunca izinli sayilacaksiniz dogumdan sonra da 6.ay ise baslanacak ne guzel olurdu ya ..
Gecmis olsun canim cok hizli dusmediysen birsey olmaz merak etme o cok guzel korkunakli yerde

geçmiş olsun canım bir şey olmamistir insallah. Rabbim koruyor meleklerimizi. Ama için rahat etsin istiyorsan bi kontrole git istersen.

Geçmiş olsun. Ben de 7.ayda tuvlette ayağım kayıp düşmüştüm bişey olmadı çok şükür. Ağrın varsa bi dr.a görün yine de istersen.

Gebelik boyunca izinli sayilacaksiniz dogumdan sonra da 6.ay ise baslanacak ne guzel olurdu ya ..
Gecmis olsun canim cok hizli dusmediysen birsey olmaz merak etme o cok guzel korkunakli yerde
keske canım kamuda calısıyorum sadece dogum oncesı ve sonrası 4ay ıste dedıgın gıbı olsa super olurdu cok zor oluyor gercekten ısyerımde cok uzak ınsallah

bende uyku seti bakıyorum iyi günlerde kullanın :) kaça ve nerden aldın canım ?
yatak için sanırım ortapedik alıcam bende araştırıyorum henüz
Internetten arastiriyordum. Bir bayan yapiyormus. Nette 242 liraya satiyor. Ben burda( Duzcede) bir magazadan aldim. Ayni urun 190 tl. Hemen aldim.

geçmiş olsun canım bir şey olmamistir insallah. Rabbim koruyor meleklerimizi. Ama için rahat etsin istiyorsan bi kontrole git istersen.
saol canım evet ınsallah koruyor onu allahım asırı bır agrım yok ama olursa hemen gıdıcem salı gunu randevum var onu beklıyorum

Amin inşallah canım. Ölen bebeklerim tamamen eridiği için teste gönderemedi doktorum. Genetik test verdi ama yaoptiramadan hamile kaldım . Önlem olarak hem iğne kan sulandırıcı hem de aspirin başladık

Yalniz degilmisim hic degilmisim :))
Bunlar en guzel wc anilariniz son 2 ay kala ben wcde uyuya kaldigimi biliyorum. Ama mutlumusun evet yani bide yatiyosn yataga paldir kuldur tekmeler yatamiosn uyuyamiosun ama kikir kikir guluosun cok.guzel duygular verene cok sukur. Hepimiz.gorelim o gunleri insaallah.

Geçmiş olsun. Ben de 7.ayda tuvlette ayağım kayıp düşmüştüm bişey olmadı çok şükür. Ağrın varsa bi dr.a görün yine de istersen.
tesekkur ederım canım cok fazla bı agrım yok bıraz belım ve kasıgım agrıyor ama korktum eger gecmezse arıycam yarına alcam randevumu herzman da bakmıolar ultrasonları salı ve persembe gunu oluyormus ınsallah bısey olmaz

bende uyku seti bakıyorum iyi günlerde kullanın :) kaça ve nerden aldın canım ?
yatak için sanırım ortapedik alıcam bende araştırıyorum henüz
Ben ogluma karacahome dan 13 parca 350 tlye almistim cok memnun kaldim. Yine aynisindan alicam bi goz at istersen canm ihtiyacin olacak bircok sey var icinde.

Aynen ya 3 gundur gece hissediyorum kipirdadigini allahim gece gece ask yasiyorum ❤ Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari inanilmaz mucize şikayetim yok bunlar şimariklik
Yeter ki sag salim dogsun hepside gecer gider ani kalir

Kızlar hamilelik boyunca stres üzüntü vs bebek hissediyor ve doğunca hani milletten duyuyorm çocukta sinir kaldı falan bunlar doğru mu?

Dün gece üçte uyudum önceki gece 2de. Birde sol kolum aşıdan agriyordu solada yatamiyorum cok huzursuzdum. Wc konusunda gece asiri bi sikintim yok ama baslar yakinda o da :)

Kızlar hamilelik boyunca stres üzüntü vs bebek hissediyor ve doğunca hani milletten duyuyorm çocukta sinir kaldı falan bunlar doğru mu?
Walla her uzman ayni seyi söyluyor annenin hamileligi ne kadar guzel gecerse ne kadar rahat gecerse yedigine ictigine dikkat ederse o kadar mutlu bebekler dogar diye .. Ben uzmanlarin yalancisiyim :)
Dün gece üçte uyudum önceki gece 2de. Birde sol kolum aşıdan agriyordu solada yatamiyorum cok huzursuzdum. Wc konusunda gece asiri bi sikintim yok ama baslar yakinda o da :)
Ben aşıyı sağ koluma yaptirmayi dusunuyorum sirf uyku icin :) Ben gec uyumuyorum saat 11de uyuyorum ama uykuya dalis sonrasi hep uyaniyorum sabaha kadar ..

ya ben biraz takıntılıyım :) sonrada bebeğe sıkıntı veriyorum diye üzülüyorum bu durumdan sıyrılmam lazım sanırım

Yalniz degilmisim hic degilmisim :))
Ben aylardır sadece 2 gece normal uyudum tatlım yat kalk yat kalk ayak ağrısı sırt ağrısı mide gazı tuvalet tatlimsi birşey yeme hissi tuvalet dön yatakta dön modu sabaha kadar yatağın her köşesinde uyuyorum eşimin ayak ucunda siziyorum genelde sin 15 gündür de yeni moda sağ kaburgam ağrıyor yaşasın uykusuz her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…