Pamuk olabilir yün olabilir ama visko degil .. Yatagi visko ortapedik de olsa ped ustte ya o daha onemli saglikli olmasi adina elyaf tercih edilmemeli zaten cok terletir bebegide .. Nacizane fikrimişte o ped ne olacak pamuk ? yün ? visko ?
ne kadar çok şey var bebişlere alınacak :)
Gebelik boyunca izinli sayilacaksiniz dogumdan sonra da 6.ay ise baslanacak ne guzel olurdu ya ..12.haftada mıde bulantım gecmıstı ama bır haftadır sureklı sabahları kusuyorum ıse geldıgım ıcın cok gelıyorum neden tekrar basladı acaba ve yıne hasta oldum acayıp başım agrıyo işteyım mecbur dınlenemıorum da dün de sandalyeden düştum ucuna oturmusum bırden pat dıye yerde buldum kendımı kanamam falan olmadı ama cok korktum dustugunden berı kasıgım agrıyo bebege bısey olmusmudur hepsı ust uste geldı
12.haftada mıde bulantım gecmıstı ama bır haftadır sureklı sabahları kusuyorum ıse geldıgım ıcın cok gelıyorum neden tekrar basladı acaba ve yıne hasta oldum acayıp başım agrıyo işteyım mecbur dınlenemıorum da dün de sandalyeden düştum ucuna oturmusum bırden pat dıye yerde buldum kendımı kanamam falan olmadı ama cok korktum dustugunden berı kasıgım agrıyo bebege bısey olmusmudur hepsı ust uste geldı
Geçmiş olsun. Ben de 7.ayda tuvlette ayağım kayıp düşmüştüm bişey olmadı çok şükür. Ağrın varsa bi dr.a görün yine de istersen.12.haftada mıde bulantım gecmıstı ama bır haftadır sureklı sabahları kusuyorum ıse geldıgım ıcın cok gelıyorum neden tekrar basladı acaba ve yıne hasta oldum acayıp başım agrıyo işteyım mecbur dınlenemıorum da dün de sandalyeden düştum ucuna oturmusum bırden pat dıye yerde buldum kendımı kanamam falan olmadı ama cok korktum dustugunden berı kasıgım agrıyo bebege bısey olmusmudur hepsı ust uste geldı
keske canım kamuda calısıyorum sadece dogum oncesı ve sonrası 4ay ıste dedıgın gıbı olsa super olurdu cok zor oluyor gercekten ısyerımde cok uzak ınsallahGebelik boyunca izinli sayilacaksiniz dogumdan sonra da 6.ay ise baslanacak ne guzel olurdu ya ..
Gecmis olsun canim cok hizli dusmediysen birsey olmaz merak etme o cok guzel korkunakli yerde
Internetten arastiriyordum. Bir bayan yapiyormus. Nette 242 liraya satiyor. Ben burda( Duzcede) bir magazadan aldim. Ayni urun 190 tl. Hemen aldim.bende uyku seti bakıyorum iyi günlerde kullanın :) kaça ve nerden aldın canım ?
yatak için sanırım ortapedik alıcam bende araştırıyorum henüz
saol canım evet ınsallah koruyor onu allahım asırı bır agrım yok ama olursa hemen gıdıcem salı gunu randevum var onu beklıyorumgeçmiş olsun canımbir şey olmamistir insallah. Rabbim koruyor meleklerimizi. Ama için rahat etsin istiyorsan bi kontrole git istersen.
Amin inşallah canım. Ölen bebeklerim tamamen eridiği için teste gönderemedi doktorum. Genetik test verdi ama yaoptiramadan hamile kaldım . Önlem olarak hem iğne kan sulandırıcı hem de aspirin başladıkAllah bir daha yaşatmasın canım. Peki test yapıldı mı pıhtılaşma için? Yoksa önlem olarak mı iğne ve aspirin kullanıyorsun? Pıhtılaşma benim de kafamda soru işareti çünkü ben de gelişimi durduğu için kaybettim. Fakat ilk kayıpta test falan yapmıyorlar. 2. gebeliğimde coraspirin falan kullanmam gerekir mi acaba.
Bunlar en guzel wc anilariniz son 2 ay kala ben wcde uyuya kaldigimi biliyorum. Ama mutlumusun evet yani bide yatiyosn yataga paldir kuldur tekmeler yatamiosn uyuyamiosun ama kikir kikir guluosun cok.guzel duygular verene cok sukur. Hepimiz.gorelim o gunleri insaallah.Yalniz degilmisim hic degilmisim :))
tesekkur ederım canım cok fazla bı agrım yok bıraz belım ve kasıgım agrıyor ama korktum eger gecmezse arıycam yarına alcam randevumu herzman da bakmıolar ultrasonları salı ve persembe gunu oluyormus ınsallah bısey olmazGeçmiş olsun. Ben de 7.ayda tuvlette ayağım kayıp düşmüştüm bişey olmadı çok şükür. Ağrın varsa bi dr.a görün yine de istersen.
Ben ogluma karacahome dan 13 parca 350 tlye almistim cok memnun kaldim. Yine aynisindan alicam bi goz at istersen canm ihtiyacin olacak bircok sey var icinde.bende uyku seti bakıyorum iyi günlerde kullanın :) kaça ve nerden aldın canım ?
yatak için sanırım ortapedik alıcam bende araştırıyorum henüz
Almayi dusundum fakat koku yaptigi gibi yorumlar var istersen googleden bir bak yorumlarina. Memnun kalan pek azdi ben almadim.Eki Görüntüle 1947510
kızlar sizce bu ürün gerekli mi ???
kullanan anneler yorum yazabilir mi lütfen
Aynen ya 3 gundur gece hissediyorum kipirdadigini allahim gece gece ask yasiyorum ❤ Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari inanilmaz mucize şikayetim yok bunlar şimariklikBunlar en guzel wc anilariniz son 2 ay kala ben wcde uyuya kaldigimi biliyorum. Ama mutlumusun evet yani bide yatiyosn yataga paldir kuldur tekmeler yatamiosn uyuyamiosun ama kikir kikir guluosun cok.guzel duygular verene cok sukur. Hepimiz.gorelim o gunleri insaallah.
Dün gece üçte uyudum önceki gece 2de. Birde sol kolum aşıdan agriyordu solada yatamiyorum cok huzursuzdum. Wc konusunda gece asiri bi sikintim yok ama baslar yakinda o da :)Günaydin HerkeseGeceler nasil kizlar deliksiz uyuyan var mi
Bel agrisi bir yandan uykusuzluk bir yandan bir bardak suya on bardak ciş bir yandanAma mutlumuyum evett olsundu herseey kızım için
@Eylulduyguas senin cinsiyet belli olmusmuydu canim ..
Walla her uzman ayni seyi söyluyor annenin hamileligi ne kadar guzel gecerse ne kadar rahat gecerse yedigine ictigine dikkat ederse o kadar mutlu bebekler dogar diye .. Ben uzmanlarin yalancisiyim :)Kızlar hamilelik boyunca stres üzüntü vs bebek hissediyor ve doğunca hani milletten duyuyorm çocukta sinir kaldı falan bunlar doğru mu?
Ben aşıyı sağ koluma yaptirmayi dusunuyorum sirf uyku icin :) Ben gec uyumuyorum saat 11de uyuyorum ama uykuya dalis sonrasi hep uyaniyorum sabaha kadar ..Dün gece üçte uyudum önceki gece 2de. Birde sol kolum aşıdan agriyordu solada yatamiyorum cok huzursuzdum. Wc konusunda gece asiri bi sikintim yok ama baslar yakinda o da :)
Ayy süpersin canım. Bende indirime girmesini bekliyordum. Alanlar ve kullananlar çok memnun. Hemen bakıyorum. Ve tabii alıyorum.Eki Görüntüle 1947510
ya ben biraz takıntılıyım :) sonrada bebeğe sıkıntı veriyorum diye üzülüyorum bu durumdan sıyrılmam lazım sanırımWalla her uzman ayni seyi söyluyor annenin hamileligi ne kadar guzel gecerse ne kadar rahat gecerse yedigine ictigine dikkat ederse o kadar mutlu bebekler dogar diye .. Ben uzmanlarin yalancisiyim :)
Ben aşıyı sağ koluma yaptirmayi dusunuyorum sirf uyku icin :) Ben gec uyumuyorum saat 11de uyuyorum ama uykuya dalis sonrasi hep uyaniyorum sabaha kadar ..
Ben aylardır sadece 2 gece normal uyudum tatlım yat kalk yat kalk ayak ağrısı sırt ağrısı mide gazı tuvalet tatlimsi birşey yeme hissi tuvalet dön yatakta dön modu sabaha kadar yatağın her köşesinde uyuyorum eşimin ayak ucunda siziyorum genelde sin 15 gündür de yeni moda sağ kaburgam ağrıyor yaşasın uykusuz her geceYalniz degilmisim hic degilmisim :))
Bence gereksiz,hem yer kaplar hem boşuna para.. bir poşete koyup banyoda bırakıyordum ben poşeti,zaten hemen poşet doluyor ve atılıyor..Eki Görüntüle 1947510
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?