- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
Ben ogluma karacahome dan 13 parca 350 tlye almistim cok memnun kaldim. Yine aynisindan alicam bi goz at istersen canm ihtiyacin olacak bircok sey var icinde.
Hahah kendimi hatırladım oglumda calısıyordum 7.ay bitene kadar calıstım acayip uykum gelirdi bilgisayar basinda cok uyuya kaldigimi biliyorum tuvalete giderdim 2dk olsun gozlerimi kapatabilmek icin cok uyudum tuvaletlerde:))Bunlar en guzel wc anilariniz son 2 ay kala ben wcde uyuya kaldigimi biliyorum. Ama mutlumusun evet yani bide yatiyosn yataga paldir kuldur tekmeler yatamiosn uyuyamiosun ama kikir kikir guluosun cok.guzel duygular verene cok sukur. Hepimiz.gorelim o gunleri insaallah.
Ayy hic birseye hic bir kimseye takilmiyorum :) Görmemisligin de dibini yasiyorum yasayacagim da herseyi de alacagim ben nasil mutluysam oyle yasayacagimya ben biraz takıntılıyım :) sonrada bebeğe sıkıntı veriyorum diye üzülüyorum bu durumdan sıyrılmam lazım sanırım
Tekerlkli besik var bn ondan alıcm 4 yasa kadar kullnılıomus ve cok tatlı:)kızlar bana bi akıl verin bebek odası konusunda. Evim kira olduğu için bebek odasını tam takır döşemek istemiyorum. bi yandan da yatak odasına beşik almak geçiyor aklımdan. ama bu seferde her gelen yatak odasına girsin istemiyorum bana odadan odaya rahatlıkla taşıyacağım beşik önerisinde bulunur musunuz. tahtaravalli beşik gördüm gezinirken ama onda da bebek 3 5 ay anca yatar heralde.
kızlar bana bi akıl verin bebek odası konusunda. Evim kira olduğu için bebek odasını tam takır döşemek istemiyorum. bi yandan da yatak odasına beşik almak geçiyor aklımdan. ama bu seferde her gelen yatak odasına girsin istemiyorum bana odadan odaya rahatlıkla taşıyacağım beşik önerisinde bulunur musunuz. tahtaravalli beşik gördüm gezinirken ama onda da bebek 3 5 ay anca yatar heralde.
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=237520&ctrid=16272kızlar bana bi akıl verin bebek odası konusunda. Evim kira olduğu için bebek odasını tam takır döşemek istemiyorum. bi yandan da yatak odasına beşik almak geçiyor aklımdan. ama bu seferde her gelen yatak odasına girsin istemiyorum bana odadan odaya rahatlıkla taşıyacağım beşik önerisinde bulunur musunuz. tahtaravalli beşik gördüm gezinirken ama onda da bebek 3 5 ay anca yatar heralde.
12.haftada mıde bulantım gecmıstı ama bır haftadır sureklı sabahları kusuyorum ıse geldıgım ıcın cok gelıyorum neden tekrar basladı acaba ve yıne hasta oldum acayıp başım agrıyo işteyım mecbur dınlenemıorum da dün de sandalyeden düştum ucuna oturmusum bırden pat dıye yerde buldum kendımı kanamam falan olmadı ama cok korktum dustugunden berı kasıgım agrıyo bebege bısey olmusmudur hepsı ust uste geldı
Ben Mert Kazandı ya gidiyorum canım. Zekeriya bey beni de diğer doktora yönlendirdi ama benim düşüklerimden dolayı zaten Mert beye daha önceden gidiyordum bu yüzden ona gideceğim 20. Haftada. 350 tl imiş detaylı. EGE üniversitesinde profesör. Çok ilgili ve çok sabırlı. Her sorunu cevaplıyor,uzun uzun ilgileniyor. Düşüklerimden dolayı zor zamanlar geçirmiştim. Bizim için önemli bir yeri var.Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81 @yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Merhaba bende temmuz annesi olacağım inşallah Yen'i üye oldum.11+4 te kıza benziyor demişti dünkü kontrolde kesin erkek dedi. Dün 15+4 tüm bu arada
Eldiven konusunu Almanya'da tavsiye etmiyorlar. Dokunarak algılarının gelişmesi biryerlerini çizmesinden çok daha önemli. Çünkü küçükken parmak uçları ve dudaklarına çok iş düşüyor. Olabildiğince gelişmesine izin vermeliyiz.Kızlar öncelikle sütüm hemen gelir mi gelmez mi diye bile düşünmeyin. Hepimiz anneyiz ve hepimizin bebeğimizi beslemeye gücü yeter,her zaman böyle pozitif düşünün. Benim ilk doğumum sezaryendi ve bebeğim çok kilolu doğmuştu ona rağmen hemen sütüm geldi, inanın çünkü siz inandıkça sütünüz de gelecek. Sakın hemen mama vermeyin derim,bazı hastanelerde öyle bi yol izleniyor ama özellikle Doğum öncesi de görüşebiliyorsanız ebeyle,veya çocuk doktoruyla görüşün bu konuyu.
Bir de ben kızım doğduğunda daha önceden kaynatıp soğuttuğum Sudan 1 çay kaşığı kadar verdim, rahmetli ananem de bana vermiş doğduğumda. Ve sarılık geçirmedik çok şükür..
bir de eldiven konusunda da naçizane fikrim ve tecrübem,mümkün olduğunca bebeğin ellerini eldivenin içine hapsetmeyin,çünkü ne kadar dokunursa,hissederse ince motor becerileri o kadar hızlı gelişiyor. Hastaneden eve gelince çıkardım eldivenini kızımın ve bi daha takmadım ☺ gerekirse tırnaklarını kesin ama eller serbest olsun
Ne güzel şeyler almışsın , güle güle kullansın miniğin inşallah.Ayyy bugün bizde gaza geldik eşimle bişeyler almaya çıktık ama nedense gerildim biraz o kadar çok çeşit var ki neyin ne olduğunu, ne için kullanıldığını bilmediğim bir sürü şey vardı.. 4 tane emzik,2küçük 1 büyük biberon (cam), 2 kutu bşberon ağızlığı, 10'lu paket bebek önlüğü, duş sonrası panço ve havlusu, uyku tulumu, oyuncak, çıngırak, 3 tane zıbın, 3 tane atlet, 2 pakette çorap aldım...hahaha yawww gereksiz mi oldu acaba??
doğru cnm. arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı. hamileliğin son aylarında kafasına çok şey taktı üzüntü stres yaptı bazı şeyleri. göğüsleri çok büyümesine rağmen şimdi sütü hiç gelmiyor. bebek de çaba sarfediyor emmek için süt gelmedikçe sinir yapıyo hem annede hem bebekte. şimdi süt anne buldular bebek nasıl kana kana içiyor anlatamam. hep o strese bağlıyorlar bu durumuKızlar hamilelik boyunca stres üzüntü vs bebek hissediyor ve doğunca hani milletten duyuyorm çocukta sinir kaldı falan bunlar doğru mu?
Ay yataktan kalkmaktan hic hoslanmiyorum esim hemen yerimi kapiyor bana yer kalmiyor :/Walla her uzman ayni seyi söyluyor annenin hamileligi ne kadar guzel gecerse ne kadar rahat gecerse yedigine ictigine dikkat ederse o kadar mutlu bebekler dogar diye .. Ben uzmanlarin yalancisiyim :)
Ben aşıyı sağ koluma yaptirmayi dusunuyorum sirf uyku icin :) Ben gec uyumuyorum saat 11de uyuyorum ama uykuya dalis sonrasi hep uyaniyorum sabaha kadar ..
Aynen oyle oluyor canim. Hatta dogumdan aonra ozluyorsun hatta bi 15 gun ayilamiosn ne oldugunu idrak edemiyor insan rabbim isteyen herkese nasip etsnAynen ya 3 gundur gece hissediyorum kipirdadigini allahim gece gece ask yasiyorum ❤ Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari inanilmaz mucize şikayetim yok bunlar şimariklik
Yeter ki sag salim dogsun hepside gecer gider ani kalir
Internetten bakabilirsin canim karaca home 13 parca uyku seti yaz cikioCanım nasıl bir set? fotografı var mı içinde neler var merak ettim
Aynen bende oyle.oglumda :) sabaha kadar tekmeler uyutmazdi beniHahah kendimi hatırladım oglumda calısıyordum 7.ay bitene kadar calıstım acayip uykum gelirdi bilgisayar basinda cok uyuya kaldigimi biliyorum tuvalete giderdim 2dk olsun gozlerimi kapatabilmek icin cok uyudum tuvaletlerde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?