2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar süt sağma makinelerinden konuşulmuş. Göğüs kanalım tıkanıp mastit olunca araştıramadan avent almıştım hiç memnun kalmadım,hatta sonradan iki arkadaşıma daha verdim önle da memnun kalmadı. Kızım 3 aylıkken süt artsın diye ameda lactaline marka sağma makinesi aldım, şu an 4. Bebeği büyütüyor o makine, ben de verdiğim kişiden geri alacağım bebek doğunca. Onu kesinlikle tavsiye ederim ama bence Doğumdan önce almak çok da mantıklı değil eğer işe başlamayacaksanız. Ama işe başlayacaksanız kesinlikle sağmak gerekiyor o yüzden indirimden filan denk getirip almak mantıklı olur

Hahah kendimi hatırladım oglumda calısıyordum 7.ay bitene kadar calıstım acayip uykum gelirdi bilgisayar basinda cok uyuya kaldigimi biliyorum tuvalete giderdim 2dk olsun gozlerimi kapatabilmek icin cok uyudum tuvaletlerde:))

ya ben biraz takıntılıyım :) sonrada bebeğe sıkıntı veriyorum diye üzülüyorum bu durumdan sıyrılmam lazım sanırım
Ayy hic birseye hic bir kimseye takilmiyorum :) Görmemisligin de dibini yasiyorum yasayacagim da herseyi de alacagim ben nasil mutluysam oyle yasayacagim
Insallah bebegimde benim gibi olur ❤

Tekerlkli besik var bn ondan alıcm 4 yasa kadar kullnılıomus ve cok tatlı:)

http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=237520&ctrid=16272

Benimde 12. Haftada bulantılarım geçmişti ama 16.haftada işyerinde durup dururken bulantim oluyordu ve çıkarıyordum buna olabilir dedi doktor bulantı hapini hissettiği an icebilirsin bebeğe hic bi zararı yok dedi. Aynı şekilde benimde karda yürürken ayağım kaydı kasiklarimda bi sızı hissettim korktum ama bişi yokmuş ilk 3 ay düşük riski daha çok oldugundan bu aylarda büyük bi darbe olmadıkça düşük riski olmazmış geçmiş olsun

Izmirliler detayli icin randevu alan varmi ? Benim doktor yapmiyor profa yönlendirdi 430tl imis
Sizin fiyatlar ne durumda @Melissa81 @yesilbalon Etiketleyecegim cok kisi var ama isimlerinden emin degilim görenlerden cvp bekliyorum
Ben Mert Kazandı ya gidiyorum canım. Zekeriya bey beni de diğer doktora yönlendirdi ama benim düşüklerimden dolayı zaten Mert beye daha önceden gidiyordum bu yüzden ona gideceğim 20. Haftada. 350 tl imiş detaylı. EGE üniversitesinde profesör. Çok ilgili ve çok sabırlı. Her sorunu cevaplıyor,uzun uzun ilgileniyor. Düşüklerimden dolayı zor zamanlar geçirmiştim. Bizim için önemli bir yeri var.

Eldiven konusunu Almanya'da tavsiye etmiyorlar. Dokunarak algılarının gelişmesi biryerlerini çizmesinden çok daha önemli. Çünkü küçükken parmak uçları ve dudaklarına çok iş düşüyor. Olabildiğince gelişmesine izin vermeliyiz.

Ne güzel şeyler almışsın , güle güle kullansın miniğin inşallah.

Kızlar hamilelik boyunca stres üzüntü vs bebek hissediyor ve doğunca hani milletten duyuyorm çocukta sinir kaldı falan bunlar doğru mu?
doğru cnm. arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı. hamileliğin son aylarında kafasına çok şey taktı üzüntü stres yaptı bazı şeyleri. göğüsleri çok büyümesine rağmen şimdi sütü hiç gelmiyor. bebek de çaba sarfediyor emmek için süt gelmedikçe sinir yapıyo hem annede hem bebekte. şimdi süt anne buldular bebek nasıl kana kana içiyor anlatamam. hep o strese bağlıyorlar bu durumu

Ay yataktan kalkmaktan hic hoslanmiyorum esim hemen yerimi kapiyor bana yer kalmiyor :/

kızlar üst üste o kadar çok dikkatsizlik ettim ki.. kendime çok kızıyorum öyle durumlarda. dün önce bi arkadaşımın çocuğunu boş bulundum kucaklayıp indirdim arabadan. hemen karnıma kramp girdi. bugün de iş yerinde biri sandalyede otururken sandalye ve duvar arasında kalan daracık yerden geçtim sandalyenin arkasına karnımı sıyırttım. gene çok acıdı. bu gibi şeyler yapınca çok kızıyorum kendime. hiç aklıma gelmiyor gün içinde hamile olduğum bir de bugün çok olmadık bir şeye canımı sıktım ağladım ağladım harab ettim kendimi. şimdi kendime gelince değer mi ya dedim. bebeğimi etkiledim yoktan yere. üzen insan kim ki sonuçta ben ağlarken o farkında bile değil dedim. hep sonradan dank ediyor bana bazı şeyler ama iş işten geçmiş oluyor. şimdi de sırtım belim kaskatı kesildi stresten. oturduğum yer bile batıyor. bir an önce mesai bitsin de evime gideyim istiyorum.

Aynen ya 3 gundur gece hissediyorum kipirdadigini allahim gece gece ask yasiyorum ❤ Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari inanilmaz mucize şikayetim yok bunlar şimariklik
Yeter ki sag salim dogsun hepside gecer gider ani kalir
Aynen oyle oluyor canim. Hatta dogumdan aonra ozluyorsun hatta bi 15 gun ayilamiosn ne oldugunu idrak edemiyor insan rabbim isteyen herkese nasip etsn

Hahah kendimi hatırladım oglumda calısıyordum 7.ay bitene kadar calıstım acayip uykum gelirdi bilgisayar basinda cok uyuya kaldigimi biliyorum tuvalete giderdim 2dk olsun gozlerimi kapatabilmek icin cok uyudum tuvaletlerde:))
Aynen bende oyle.oglumda :) sabaha kadar tekmeler uyutmazdi beni

Çok şükür güzel haberlerle geldik biz dr.dan
herşey iyi gidiyormuş, meleğimin kız olduğu kesinleşti, 1hafta önden gidiyoruz, ama dr ne yaptıysa yüzünü göstermedi kızımız totosunu döndü bize uykuya devam etti
İlk defa gittim bu dra, 1saate yakın sürdü muayenemiz uzun uzun sohbet etme şansımız oldu, gittiğim perinatolog hocası çıktı, bu da benim için çok büyük bir artı oldu, şimdi 28şubatı beklicez detaylı ultrason için

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…