2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh masallah canim kizina ❤ Doya doya gördun desene .. Benim 16sina detayli az kaldi onuda atlattik mi bitti strestli gunler insallah :)

Maşallah kızına canım, benim de c.tesi kontrolüm, inşallah herşey yolundadir.Olumsuz bişey duymak istemiyorum, gün yaklaştıkça stres arttı.

Benim de sırt Ağrım var Canım 1haftadır fena (Sırt üstü yatınca diniyor ama sırt üstü de yatmak istemiyorum fazla.

Arkadaslar bugün bunlara karar verdim iki yatak alıcam birini yatak odasına koyup digerini odadan odaya taşımak için belki kayinvalideme de goturebilirm çünkü ise başlayınca o bakacak. Cantada sırt çantası olarak bunu beğendim. Yan cantaları tasiyamiyorum bu çanta eşiminde taşıması için kolaylık saglayacak inşallah. Simdi sirada yatak ve uyku seti var. Çantanın icini de hafta sonları görerek dokunarak tamamlarım heralde.

Kızlar hamilelik boyunca stres üzüntü vs bebek hissediyor ve doğunca hani milletten duyuyorm çocukta sinir kaldı falan bunlar doğru mu?
Evt bence doğru bizzat yaşadım.. 4 yıl bebek bekledik iki kaybım var oğluma hamile kalınca hamilelik boyunca evhamlıydım korkuyordum stresliydim heran bişey olcak.. doktordan cıktğım gün tek rahattım.. hem cok mutluydum hem cok stresliydim.. oğlum doğduğunda emmedi göğsümü aramadı ..ben ona bağladım bilmiyorum belkide yanılıyorumdur

Hangi siteden alıyorsun ?

Cok begendim besigiyle salincak olani. Aklimda kalmayacagini bilsem sepet besik yerine alirdim bunu Ama aklimda kalir eminim :)

Maşallah Allahım korusun meleklerimizi hayırlı olsun canım prensesin :)) sağlıkla gelsin inşallah

Cok begendim besigiyle salincak olani. Aklimda kalmayacagini bilsem sepet besik yerine alirdim bunu Ama aklimda kalir eminim :)

Sepet beşik bende istiyordum ama çok az kullanıcam onu 3 5 ay için degmeyecek bunun hamak seklinde olanı da vardi yanlari korumasız ordan da düşer korkusuyla buna karar verdim. Katlanıp taşınabiliyor olması aradığım özellikti fiyatı da gayet uygun geldi bana

Ayy hic birseye hic bir kimseye takilmiyorum :) Görmemisligin de dibini yasiyorum yasayacagim da herseyi de alacagim ben nasil mutluysam oyle yasayacagim
Insallah bebegimde benim gibi olur ❤
Beğendim bu bakış açısını
benimde kaybım var etrafımda duyduğum şeylere fln kafayı takınca sonrada bebeği sıkıntıya soktuğumu düşünerek kendime kızıyorum sonuçta zor kavuştum
inşallah öyle bişeyim olmaz yaa

Töbe töbe ya çok geçmiş olsun canım

Balkona kur bunu guneslensin yavrucak :) Kafam karisti su an Neyse zaten zaman cok daha ben alana kadar iyice bir dusuneyim

Günaydın kızlar nasılsınız, benim göbüş son 3-4 günde büyüdü resmen bide yanları kupkuru pul pul dökülüyor. Yağlar kremler sürmediğim şey kalmadı iki gündür sabahtan aksama yine aynı oluyor lierac jelden sipariş ettim daha öncede palmersin yağını almıştım + bebek losyonu bakalım işe yarar umarım
birde artık bebiş kıpır kıpır gece uykumdan bile kaldırdı

Günaydın kızlar, bende mağaza, internet vs. geziyorum ama bir şey alamıyorum
Bahar gibi evi taşıyacaz, kış geçsin diye bekliyoruz. şuan hiçbirşey almıyorum o yüzden..evi taşıdıktan yerleştikten sonra alacağım, sizin baktıklarınıza burda bakıyorum kendi alacaklarımı da not ediyorum..evi yerleştirdikten sonra alacağım 7.ay da çok ağırlaşmam heralde... şu kış bitsin artık yaa...güneşli günlerde yürüyüşler yapalım...çok soğuk oldu bu kış...üfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…