Ohhh masallah canim kizina ❤ Doya doya gördun desene .. Benim 16sina detayli az kaldi onuda atlattik mi bitti strestli gunler insallah :)Çok şükür güzel haberlerle geldik biz dr.dan
herşey iyi gidiyormuş, meleğimin kız olduğu kesinleşti, 1hafta önden gidiyoruz, ama dr ne yaptıysa yüzünü göstermedi kızımız totosunu döndü bize uykuya devam etti
İlk defa gittim bu dra, 1saate yakın sürdü muayenemiz uzun uzun sohbet etme şansımız oldu, gittiğim perinatolog hocası çıktı, bu da benim için çok büyük bir artı oldu, şimdi 28şubatı beklicez detaylı ultrason için
Maşallah kızına canım, benim de c.tesi kontrolüm, inşallah herşey yolundadir.Olumsuz bişey duymak istemiyorum, gün yaklaştıkça stres arttı.Çok şükür güzel haberlerle geldik biz dr.dan
herşey iyi gidiyormuş, meleğimin kız olduğu kesinleşti, 1hafta önden gidiyoruz, ama dr ne yaptıysa yüzünü göstermedi kızımız totosunu döndü bize uykuya devam etti
İlk defa gittim bu dra, 1saate yakın sürdü muayenemiz uzun uzun sohbet etme şansımız oldu, gittiğim perinatolog hocası çıktı, bu da benim için çok büyük bir artı oldu, şimdi 28şubatı beklicez detaylı ultrason için
Benim de sırt Ağrım var Canım 1haftadır fenaHerkese merhaba kizlar nasilsiniz gorusmeyeli.?Benim bebekler iyiydi gecen hafta kontrol vardi..Bi kiz bi erkek diyolardi ama simdi iki erkek dedi doktor biri kesinde biri net degil..Neyse ayrintili ultrason fiyato soranlar olmus..Ben 12. Haftada bi gittim daha sonra gerek gorursem yollicam perinatologa dedi doktorum..Prof.Cihat Şen Harbiyede bi yerde 800 tl idi kizlar..Bu arada benim gibi sirt agrisi ceken varmi nerdeyse bi aydir basladi ve bu hafta artti sag kaburgam olduruyo beni biraz yurusem sadece sirt ustu yatinca azaliyo..Varmi benm gibi bide demir ilaci kabiz yapti dert cok
Evt bence doğru bizzat yaşadım.. 4 yıl bebek bekledik iki kaybım var oğluma hamile kalınca hamilelik boyunca evhamlıydım korkuyordum stresliydim heran bişey olcak.. doktordan cıktğım gün tek rahattım.. hem cok mutluydum hem cok stresliydim.. oğlum doğduğunda emmedi göğsümü aramadı ..ben ona bağladım bilmiyorum belkide yanılıyorumdurKızlar hamilelik boyunca stres üzüntü vs bebek hissediyor ve doğunca hani milletten duyuyorm çocukta sinir kaldı falan bunlar doğru mu?
Hangi siteden alıyorsun ?Eki Görüntüle 1947774 Eki Görüntüle 1947775 Eki Görüntüle 1947776
Arkadaslar bugün bunlara karar verdim iki yatak alıcam birini yatak odasına koyup digerini odadan odaya taşımak için belki kayinvalideme de goturebilirm çünkü ise başlayınca o bakacak. Cantada sırt çantası olarak bunu beğendim. Yan cantaları tasiyamiyorum bu çanta eşiminde taşıması için kolaylık saglayacak inşallah. Simdi sirada yatak ve uyku seti var. Çantanın icini de hafta sonları görerek dokunarak tamamlarım heralde.
Merhaba hanımlar cinsiyeti kaç haftada ogrenebiliyoruz.
Cok begendim besigiyle salincak olani. Aklimda kalmayacagini bilsem sepet besik yerine alirdim bunu Ama aklimda kalir eminim :)Eki Görüntüle 1947774 Eki Görüntüle 1947775 Eki Görüntüle 1947776
Arkadaslar bugün bunlara karar verdim iki yatak alıcam birini yatak odasına koyup digerini odadan odaya taşımak için belki kayinvalideme de goturebilirm çünkü ise başlayınca o bakacak. Cantada sırt çantası olarak bunu beğendim. Yan cantaları tasiyamiyorum bu çanta eşiminde taşıması için kolaylık saglayacak inşallah. Simdi sirada yatak ve uyku seti var. Çantanın icini de hafta sonları görerek dokunarak tamamlarım heralde.
Maşallah Allahım korusun meleklerimizi hayırlı olsun canım prensesin :)) sağlıkla gelsin inşallahÇok şükür güzel haberlerle geldik biz dr.dan
Cok begendim besigiyle salincak olani. Aklimda kalmayacagini bilsem sepet besik yerine alirdim bunu Ama aklimda kalir eminim :)
Beğendim bu bakış açısınıAyy hic birseye hic bir kimseye takilmiyorum :) Görmemisligin de dibini yasiyorum yasayacagim da herseyi de alacagim ben nasil mutluysam oyle yasayacagim
Insallah bebegimde benim gibi olur ❤
benimde kaybım var etrafımda duyduğum şeylere fln kafayı takınca sonrada bebeği sıkıntıya soktuğumu düşünerek kendime kızıyorum sonuçta zor kavuştumdoğru cnm. arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı. hamileliğin son aylarında kafasına çok şey taktı üzüntü stres yaptı bazı şeyleri. göğüsleri çok büyümesine rağmen şimdi sütü hiç gelmiyor. bebek de çaba sarfediyor emmek için süt gelmedikçe sinir yapıyo hem annede hem bebekte. şimdi süt anne buldular bebek nasıl kana kana içiyor anlatamam. hep o strese bağlıyorlar bu durumu
inşallah öyle bişeyim olmaz yaaEvt bence doğru bizzat yaşadım.. 4 yıl bebek bekledik iki kaybım var oğluma hamile kalınca hamilelik boyunca evhamlıydım korkuyordum stresliydim heran bişey olcak.. doktordan cıktğım gün tek rahattım.. hem cok mutluydum hem cok stresliydim.. oğlum doğduğunda emmedi göğsümü aramadı ..ben ona bağladım bilmiyorum belkide yanılıyorumdur
Töbe töbe ya çok geçmiş olsun canım12.haftada mıde bulantım gecmıstı ama bır haftadır sureklı sabahları kusuyorum ıse geldıgım ıcın cok gelıyorum neden tekrar basladı acaba ve yıne hasta oldum acayıp başım agrıyo işteyım mecbur dınlenemıorum da dün de sandalyeden düştum ucuna oturmusum bırden pat dıye yerde buldum kendımı kanamam falan olmadı ama cok korktum dustugunden berı kasıgım agrıyo bebege bısey olmusmudur hepsı ust uste geldı
Balkona kur bunu guneslensin yavrucak :) Kafam karisti su anSepet beşik bende istiyordum ama çok az kullanıcam onu 3 5 ay için degmeyecek bunun hamak seklinde olanı da vardi yanlari korumasız ordan da düşer korkusuyla buna karar verdim. Katlanıp taşınabiliyor olması aradığım özellikti fiyatı da gayet uygun geldi bana
Internetten bakabilirsin canim karaca home 13 parca uyku seti yaz cikio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?