- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Çok şükür güzel haberlerle geldik biz dr.dan
herşey iyi gidiyormuş, meleğimin kız olduğu kesinleşti, 1hafta önden gidiyoruz, ama dr ne yaptıysa yüzünü göstermedi kızımız totosunu döndü bize uykuya devam etti
İlk defa gittim bu dra, 1saate yakın sürdü muayenemiz uzun uzun sohbet etme şansımız oldu, gittiğim perinatolog hocası çıktı, bu da benim için çok büyük bir artı oldu, şimdi 28şubatı beklicez detaylı ultrason için
Hosgeldiniz saglikla gelsin bebeginiz .. Prenses mi prens mi geliyor :)herkese merhabalar,aranıza yeni katıldım bende nasipse temmuz annesi olacağım inş.
11.hafta cok erken cinsiyet icin zaten .. Hosgeldiniz saglikla gelsin oglusunuz da ..Merhaba bende temmuz annesi olacağım inşallah Yen'i üye oldum.11+4 te kıza benziyor demişti dünkü kontrolde kesin erkek dedi. Dün 15+4 tüm bu arada
nasipse bir kızım olacak inş.Hosgeldiniz saglikla gelsin bebeginiz .. Prenses mi prens mi geliyor :)
Ohh masallah masallah erkekler artmisti bir kiz daha ekliyorum listeyenasipse bir kızım olacak inş.
Ne zamandır giremiyordum malum bir bebiş daha var bende :) cinsiyeti geçen hafta öğrendik erkekmiş tosbiğim, ayrıntılı ultrason için gün alıcaz 21. Haftada o yapılacak inşallah. sen nasılsın bebişin nasıl?@berkuncan @mihrimah80 @medil @bero88nathifa @Derya1212 kizlar nasilsiniz cinsiyetleri ogrendiniz mi hersey yolunda mi ?
Iyiyiz cok sukur bizde kizimla haberlesiyoruz artik kendini belli ediyor ❤ Saglikla gelsin pasa masallah .. Diger bebis kizdi dimi ..Ne zamandır giremiyordum malum bir bebiş daha var bende :) cinsiyeti geçen hafta öğrendik erkekmiş tosbiğim, ayrıntılı ultrason için gün alıcaz 21. Haftada o yapılacak inşallah. sen nasılsın bebişin nasıl?
Benim kasilmam var canım doktor normal dedi magnezyum başladık baya azaldı ama yatakta dönerken bile oluyor korkmuyorum artık çok şükürKızlar aranızda rahimde kasılması olan başka kimse yok mu?? Doktor bol su iç dedi ve magnezyum yazdı. Ama ben kasılma olup olmadığını hissetmiyorum bile. Riskli birşey mi onu da anlamadım
Peki canım bu kasılmayı sen nasıl hissediyorsun? Acı ağrı filan mı oluyor?Benim kasilmam var canım doktor normal dedi magnezyum başladık baya azaldı ama yatakta dönerken bile oluyor korkmuyorum artık çok şükür
Canım ben acılı kramplar şeklinde hissediyorum duruş ya da yatış şeklimi değiştirince geçiyor yavaş yavaşPeki canım bu kasılmayı sen nasıl hissediyorsun? Acı ağrı filan mı oluyor?
Teşekkür ederim, ben öyle kramp filan da hissetmiyorum genelde ağrı acı olmuyor. Sadece çok kısa süreli saniyelik batma şeklinde oluyor o da çok nadiren. Düşüğe sebep olur mu diye biraz korkuyorum açıkçası.Canım ben acılı kramplar şeklinde hissediyorum duruş ya da yatış şeklimi değiştirince geçiyor yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?