2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım, maşallah..

Merhaba bende temmuz annesi olacağım inşallah Yen'i üye oldum.11+4 te kıza benziyor demişti dünkü kontrolde kesin erkek dedi. Dün 15+4 tüm bu arada
11.hafta cok erken cinsiyet icin zaten .. Hosgeldiniz saglikla gelsin oglusunuz da ..

Iyiyiz cok sukur bizde kizimla haberlesiyoruz artik kendini belli ediyor ❤ Saglikla gelsin pasa masallah .. Diger bebis kizdi dimi ..

Kızlar aranızda rahimde kasılması olan başka kimse yok mu?? Doktor bol su iç dedi ve magnezyum yazdı. Ama ben kasılma olup olmadığını hissetmiyorum bile. Riskli birşey mi onu da anlamadım

Kızlar aranızda rahimde kasılması olan başka kimse yok mu?? Doktor bol su iç dedi ve magnezyum yazdı. Ama ben kasılma olup olmadığını hissetmiyorum bile. Riskli birşey mi onu da anlamadım
Benim kasilmam var canım doktor normal dedi magnezyum başladık baya azaldı ama yatakta dönerken bile oluyor korkmuyorum artık çok şükür

Maşallah bu sene erkek senesimi yoksa:)
Nasipse bende 7 subatta ogrenicem İnşallah cinsiyetini.

Kızlar bebek anne karnında kaçıncı haftada anneden beslenmeye başlar, nette bir türlü sorumun cevabını bulamadim?

Canım ben acılı kramplar şeklinde hissediyorum duruş ya da yatış şeklimi değiştirince geçiyor yavaş yavaş
Teşekkür ederim, ben öyle kramp filan da hissetmiyorum genelde ağrı acı olmuyor. Sadece çok kısa süreli saniyelik batma şeklinde oluyor o da çok nadiren. Düşüğe sebep olur mu diye biraz korkuyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…