- 2 Şubat 2017
- 82
- 143
- 93
12.haftadan sonra canim ..Maşallah bu sene erkek senesimi yoksa:)
Nasipse bende 7 subatta ogrenicem İnşallah cinsiyetini.
Kızlar bebek anne karnında kaçıncı haftada anneden beslenmeye başlar, nette bir türlü sorumun cevabını bulamadim?
Cok pahali degil mi :-/ Yoksa guzelde bunlarin daha uygun olanlarida var ..kızlar ben beşik ,bebek arabası bakmaya başladım bile seneye ev almayı düşünüyoruz o yüzden bebek için oda yapmıcam bu yıl kendi yatagımın yanına bi beşik istiyorum netten bakındım biraz gözüme http://urun.n11.com/besik/crest-zeb...5?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell çarptı kullanan bilen var mı nasıl olur sizce?
canım fiyatlar neredeyse hep bu civar ya e bebekte de öyle.kullanışlı mıdır onu bilemıyorum ilk bebek olunca herşeye acemi oluyo insanCok pahali degil mi :-/ Yoksa guzelde bunlarin daha uygun olanlarida var ..
Tebrik ederim inşallah hepimiz erişelim o günlereMerhaba kızlarAl_pi bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızım prensesim geliyor rabbim hepimizin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin çok mutluyum bugün
MaşaallahIyiyiz cok sukur bizde kizimla haberlesiyoruz artik kendini belli ediyor ❤ Saglikla gelsin pasa masallah .. Diger bebis kizdi dimi ..
Kanama yok anladığım kadarı ile canım bence dusuge neden olmaz ve normal rahim bebekten çok büyüyor sonuçta. Gönlünü ferah Tut ki bebis de sakin mutlu olsunTeşekkür ederim, ben öyle kramp filan da hissetmiyorum genelde ağrı acı olmuyor. Sadece çok kısa süreli saniyelik batma şeklinde oluyor o da çok nadiren. Düşüğe sebep olur mu diye biraz korkuyorum açıkçası.
Hayırlı olsun prensesin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahBugün cinsiyetımız bellı oldu kızım olacakmış sonunda gosterdı kendını kuzum nasıl mutluyum bugün allah herkesın gönlune gore versın insallah
Hayırlı olsun prensesin canım darısı başıma pazartesi ögrenirim insallahBugün cinsiyetımız bellı oldu kızım olacakmış sonunda gosterdı kendını kuzum nasıl mutluyum bugün allah herkesın gönlune gore versın insallah
teşekkür ederim ınsallah hepımızın saglıklı ilerler kucagımıza alırızHayırlı olsun prensesin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
saol canım insallah senın de gönlune gore olsun insallah ogrenırsınHayırlı olsun prensesin canım darısı başıma pazartesi ögrenirim insallah
12.haftadan sonra canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?