2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bu sene erkek senesimi yoksa:)
Nasipse bende 7 subatta ogrenicem İnşallah cinsiyetini.

Kızlar bebek anne karnında kaçıncı haftada anneden beslenmeye başlar, nette bir türlü sorumun cevabını bulamadim?
12.haftadan sonra canim ..

Kızlar istanbulda olanlar için, kozyatağında demstock var. Mothercare in sezon sonu ürünleri özellikle çıtçıtlı bodyler burada epey indirimli satılıyor.

Hatta bebek mobilyası, bebek arabası falan da geliyor ara ara ama onlar çabuk satılıyor. Aklınızda olsun

Iyiyiz cok sukur bizde kizimla haberlesiyoruz artik kendini belli ediyor ❤ Saglikla gelsin pasa masallah .. Diger bebis kizdi dimi ..
Maşaallah evet benim ilki kızdı, o daha hareketliydi sanki bu haftalarda dışarıdan hissediliyordu, ama bu paşacık ağırbaşlı olacak galiba arada bir kıpraşıp duruyor o da dışarıdan hissedilmiyor

Kanama yok anladığım kadarı ile canım bence dusuge neden olmaz ve normal rahim bebekten çok büyüyor sonuçta. Gönlünü ferah Tut ki bebis de sakin mutlu olsun

Bugün cinsiyetımız bellı oldu kızım olacakmış sonunda gosterdı kendını kuzum nasıl mutluyum bugün allah herkesın gönlune gore versın insallah
Hayırlı olsun prensesin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Bugün cinsiyetımız bellı oldu kızım olacakmış sonunda gosterdı kendını kuzum nasıl mutluyum bugün allah herkesın gönlune gore versın insallah
Hayırlı olsun prensesin canım darısı başıma pazartesi ögrenirim insallah

Son paylaşımlar hep kız maşallah bakalım ben de perşembe öğrenirim inşallah :)

Hadi bi konu da ben paylaşayım hamileliği nasıl öğrendiniz eşinize nasıl söylediniz ya da ilginç bi anımız var mı ?

Benim eşim cumartesi günü test almıştı negatifti ılk defa o ısrar etti teste neyse ben ama bi değişiklik hissediyorum kendimde pazartesi günü iş çıkışı test aldım kv gittik orda yaptım eşimle annesi konuşuyordu ciddi bi konu ben testi yaptım resmi çektim önce çaktırma yazıp resmi attım gülmeye başladı annesi de kızdı komik bişey mi anlatıyorum ben diye :)))

Arkadaşlar şiddetli baş ağrısını yaşadım birkaç kere ama bu sefer baş ağrısıyla burnum da kanadı tansiyon falan mı nedendir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…