Arkadaşlar şiddetli baş ağrısını yaşadım birkaç kere ama bu sefer baş ağrısıyla burnum da kanadı tansiyon falan mı nedendir acaba
Bunlarin uygunu vardi canim ebebektede vardi bebek magazalarindada vardi ondan dedim .. Yoksa neden kullanisli olmasin cokta kullanisli olur bu yataklar ..canım fiyatlar neredeyse hep bu civar ya e bebekte de öyle.kullanışlı mıdır onu bilemıyorum ilk bebek olunca herşeye acemi oluyo insan
Oh ohhh bir prenses daha ❤Saglikla gelsin ekliyorum hemen ..Merhaba kızlarAl_pi bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızım prensesim geliyor rabbim hepimizin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin çok mutluyum bugün
Erkekler ataga gecmisti haydi kizlar bastirin :) Saglikla gelsin kuzucuk.. ❤Bugün cinsiyetımız bellı oldu kızım olacakmış sonunda gosterdı kendını kuzum nasıl mutluyum bugün allah herkesın gönlune gore versın insallah
Cook guzel olmusss .. Ismide cok guzel ❤Ellerinize saglik ..Al_pi canım prensesimizin adı ve kapı süsü hazır. Babamızla birlikte kendi ellerimizle hazırladik:)
Arkadaşlar şiddetli baş ağrısını yaşadım birkaç kere ama bu sefer baş ağrısıyla burnum da kanadı tansiyon falan mı nedendir acaba
Canim cok güzel olmuş kokulu taş ile mi yaptın ?Al_pi canım prensesimizin adı ve kapı süsü hazır. Babamızla birlikte kendi ellerimizle hazırladik:)
Keçeden yapılış akşesuarlar ve aynadan isim. Bebeğin odasında kokulu ürünler kullanmamaya dikkat ediyorum canım.Canim cok güzel olmuş kokulu taş ile mi yaptın ?
Bayadir bakamadim sayfaya canim umarim herkes iyidir ben detayliya 17+2 de 18 haftada girdim.tabi kendi drum odemin var beyin gelisimlerini goremiyorum diyince mecbur suphe kalmasin diye bu haftada gittik.ama detayli gercekten hem buyuk ekran hemde bebisler kocaman gozukuyor butun organlari her yeri evire cevire gordu dr.umuz memnun kaldik neticemizde normal olunca bizden keyiflisi yok :)Senin ikiz fiyat daha yuksek olur :) Hepimiz alsancaga gidecegiz sanirim
Kizlar asiya gidecekler sag kolunuza vurdurun artik belirli bir haftadan sonra sola yatmak gerekiyorya ben 2 gun once yaptirdim hem sis hem agri yapiyor hemde mecbur ustune yatiyorum aklinizda bulunsunbirde bol alkollu pamuk bastircakmissiniz 15 dk kadar
Sonuclarinizin iyi cikmasina cok sevindim. İnsallah bizlerde hep iyi haberler alirizBayadir bakamadim sayfaya canim umarim herkes iyidir ben detayliya 17+2 de 18 haftada girdim.tabi kendi drum odemin var beyin gelisimlerini goremiyorum diyince mecbur suphe kalmasin diye bu haftada gittik.ama detayli gercekten hem buyuk ekran hemde bebisler kocaman gozukuyor butun organlari her yeri evire cevire gordu dr.umuz memnun kaldik neticemizde normal olunca bizden keyiflisi yok :)
Rabbim tum bekleyenlere sevincli haberler versin.
Amin canim insallah herkesin guzel haberleri olsun sagolasinSonuclarinizin iyi cikmasina cok sevindim. İnsallah bizlerde hep iyi haberler aliriz
2.dozu saga yaptiricaz artik canimBende soluma yaptirdim ilk iki gun acimadi sonradan acimaya basladi. Bende acisada sola yatiyorum artik
ben hala soluma yatamıyorum ya sabaha kadar bi sağ bi sol uyumuyorum zaten sağ kaburga agrim aldı basını gıttı pazartesi dr gidicem. aylardır yanlızca 2 gece uyudum gunduz uykusu da yok çok yıprattı uykusuzluk bebeğim saglıkla gelsin de dayanıcam artık2.dozu saga yaptiricaz artik canim
Canim gecmis olsun cok kaynar olmayan sicak su torbasi koysan bel ve asagisina yasakta ben sirtima koyuyorum iyi geliyor.dr danis bak iyi gelir.uykuuu ona bende hasretim hem wc kalkmaktan hemde kalca agrisindanben hala soluma yatamıyorum ya sabaha kadar bi sağ bi sol uyumuyorum zaten sağ kaburga agrim aldı basını gıttı pazartesi dr gidicem. aylardır yanlızca 2 gece uyudum gunduz uykusu da yok çok yıprattı uykusuzluk bebeğim saglıkla gelsin de dayanıcam artık
cok saol canım ama bel agrısı da değil bıldıgın kaburga jemiğim ağrıyor yok boyle birsey o bolgeye torba koydum ama bana mısın demedı nöbete gelmek işkence 24 sat usulu calısıyorum ve oturmak mahfedıyor eşlere ne güzel hayat erkek olmak mı varmıs ne diye dusunyorum :) sonra da ama onu ben tasıyorum ben buyutuyorum ben hissediyorum aslında ben daha sanslıyım dıyıp tesellı oluyorumCanim gecmis olsun cok kaynar olmayan sicak su torbasi koysan bel ve asagisina yasakta ben sirtima koyuyorum iyi geliyor.dr danis bak iyi gelir.uykuuu ona bende hasretim hem wc kalkmaktan hemde kalca agrisindan
cok saol canım ama bel agrısı da değil bıldıgın kaburga jemiğim ağrıyor yok boyle birsey o bolgeye torba koydum ama bana mısın demedı nöbete gelmek işkence 24 sat usulu calısıyorum ve oturmak mahfedıyor eşlere ne güzel hayat erkek olmak mı varmıs ne diye dusunyorum :) sonra da ama onu ben tasıyorum ben buyutuyorum ben hissediyorum aslında ben daha sanslıyım dıyıp tesellı oluyorum
Aynen canim bu mucizeyi birebir yasamak cok guzel sikintilarimiz gecer insallah bebislerimize kavusunca unutur gideriz :))cok saol canım ama bel agrısı da değil bıldıgın kaburga jemiğim ağrıyor yok boyle birsey o bolgeye torba koydum ama bana mısın demedı nöbete gelmek işkence 24 sat usulu calısıyorum ve oturmak mahfedıyor eşlere ne güzel hayat erkek olmak mı varmıs ne diye dusunyorum :) sonra da ama onu ben tasıyorum ben buyutuyorum ben hissediyorum aslında ben daha sanslıyım dıyıp tesellı oluyorum
csnım brn sağlıkcıym 24. haftaya kadar nöbete devam edebılıyosun istersen gunduze de gecıyorsun ama ben 24 çalısıp 72 saat evde istirahatı su an daha cazıp buluyorum hergun işe gelmeye hazır değilim henuz 8 sene oldu nobet seklınde çalısalınöbete mi kalıyorsun, hamilelerin 7.5 saatten fazla çalışmaması ile ilgili yasadan yararlanamıyor musun canım?
inşallah tatlım Rabbim saglıkla vaktınde kavustursun biziAynen canim bu mucizeyi birebir yasamak cok guzel sikintilarimiz gecer insallah bebislerimize kavusunca unutur gideriz :))
csnım brn sağlıkcıym 24. haftaya kadar nöbete devam edebılıyosun istersen gunduze de gecıyorsun ama ben 24 çalısıp 72 saat evde istirahatı su an daha cazıp buluyorum hergun işe gelmeye hazır değilim henuz 8 sene oldu nobet seklınde çalısalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?