Hadi gözün aydın canım çok sükürSelam güzel annişler. Bayadır giremedim takip edemedim ama özledim sizleri. Umarım herkes iyidir. BiZim test sonucumuz çıktı doktorumuzada gösterdik. Şükürler olsun tertemizRabbim bu duruma düşenlerin yardımcısı olsun sabır versin. Biz bir sınavımızı daha vermiş olduk. Bundan sonrasında sağlıkla doğuma kadar gidebilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize
canım gözun aydın bununla gecmıs olsun ben hıc ınanmamıstım kotu sonuclar gelecegıne ne sana ne de sea41 arkadasa bundan sonra keyfını çıkar gebelıgınınSelam güzel annişler. Bayadır giremedim takip edemedim ama özledim sizleri. Umarım herkes iyidir. BiZim test sonucumuz çıktı doktorumuzada gösterdik. Şükürler olsun tertemizRabbim bu duruma düşenlerin yardımcısı olsun sabır versin. Biz bir sınavımızı daha vermiş olduk. Bundan sonrasında sağlıkla doğuma kadar gidebilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize
Gözün aydın canım çok sevindimSelam güzel annişler. Bayadır giremedim takip edemedim ama özledim sizleri. Umarım herkes iyidir. BiZim test sonucumuz çıktı doktorumuzada gösterdik. Şükürler olsun tertemizRabbim bu duruma düşenlerin yardımcısı olsun sabır versin. Biz bir sınavımızı daha vermiş olduk. Bundan sonrasında sağlıkla doğuma kadar gidebilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize
Gözün aydin canim cok sevindim saglikla gelsin bebisSelam güzel annişler. Bayadır giremedim takip edemedim ama özledim sizleri. Umarım herkes iyidir. BiZim test sonucumuz çıktı doktorumuzada gösterdik. Şükürler olsun tertemizRabbim bu duruma düşenlerin yardımcısı olsun sabır versin. Biz bir sınavımızı daha vermiş olduk. Bundan sonrasında sağlıkla doğuma kadar gidebilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize
Amin canim cumlemiz saglikla sihatle sikintisiz kucakliyalim bebislerimizi :)Günaydin herkese ..
Melissa81 canim sevindim detaylida birsey cikmamis artik gebeligin keyfini cikarma vakti desemde inanma en zorlu donem basliyor bizler icin :))) Uykusuzluk gobusler buyuyor agrilar artacak ama olsun sonrasi guzel meleklerimizi koklayacagiz
Y Yellu canim gozun aydin zaten suphem yoktu kotu haber alacagina dair bundan sonrasida cok guzel gecsin saglikla alalim kucaklarimiza insalalh ..
Nerdeee canim daha ev gelmedi haftaya insallah .. Yarin gidiyoruz evi getirmek icinAmin canim cumlemiz saglikla sihatle sikintisiz kucakliyalim bebislerimizi :)
Evet artik yataga uzanirken bicekmeler oluyor hissettiriyorlar kendilerini :)) tasinma isin ne oldu yerlesebildinmi canim
gozunaydin canim cok sevindim hayırlısı olsunSelam güzel annişler. Bayadır giremedim takip edemedim ama özledim sizleri. Umarım herkes iyidir. BiZim test sonucumuz çıktı doktorumuzada gösterdik. Şükürler olsun tertemizRabbim bu duruma düşenlerin yardımcısı olsun sabır versin. Biz bir sınavımızı daha vermiş olduk. Bundan sonrasında sağlıkla doğuma kadar gidebilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize
Gözünaydın canım çok sevindim. .Benim de bugün kontrolüm var inşallah herşey yolundadırSelam güzel annişler. Bayadır giremedim takip edemedim ama özledim sizleri. Umarım herkes iyidir. BiZim test sonucumuz çıktı doktorumuzada gösterdik. Şükürler olsun tertemizRabbim bu duruma düşenlerin yardımcısı olsun sabır versin. Biz bir sınavımızı daha vermiş olduk. Bundan sonrasında sağlıkla doğuma kadar gidebilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize
Kızlar dr.dan çıktım, Minnoşumuz iyiymiş çok şükür, bi sorun görmedi dr..Kız olduğu da netleşti..
Kızlar bu detaylı ultrason yaptırmak şart mı? Yani doktor 19. Haftada bi bakalım ona göre yaptırın veya size kalmış derim dedi. Anladığım kadarıyla olmazsa olmaz birşey değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?