2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam güzel annişler. Bayadır giremedim takip edemedim ama özledim sizleri. Umarım herkes iyidir. BiZim test sonucumuz çıktı doktorumuzada gösterdik. Şükürler olsun tertemiz Rabbim bu duruma düşenlerin yardımcısı olsun sabır versin. Biz bir sınavımızı daha vermiş olduk. Bundan sonrasında sağlıkla doğuma kadar gidebilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize

Hadi gözün aydın canım çok sükür

canım gözun aydın bununla gecmıs olsun ben hıc ınanmamıstım kotu sonuclar gelecegıne ne sana ne de sea41 arkadasa bundan sonra keyfını çıkar gebelıgının

Günaydin herkese ..
Melissa81 canim sevindim detaylida birsey cikmamis artik gebeligin keyfini cikarma vakti desemde inanma en zorlu donem basliyor bizler icin :))) Uykusuzluk gobusler buyuyor agrilar artacak ama olsun sonrasi guzel meleklerimizi koklayacagiz

Y Yellu canim gozun aydin zaten suphem yoktu kotu haber alacagina dair bundan sonrasida cok guzel gecsin saglikla alalim kucaklarimiza insalalh ..

Gözün aydın canım çok sevindim

Gözün aydin canim cok sevindim saglikla gelsin bebis

Amin canim cumlemiz saglikla sihatle sikintisiz kucakliyalim bebislerimizi :)
Evet artik yataga uzanirken bicekmeler oluyor hissettiriyorlar kendilerini :)) tasinma isin ne oldu yerlesebildinmi canim

Amin canim cumlemiz saglikla sihatle sikintisiz kucakliyalim bebislerimizi :)
Evet artik yataga uzanirken bicekmeler oluyor hissettiriyorlar kendilerini :)) tasinma isin ne oldu yerlesebildinmi canim
Nerdeee canim daha ev gelmedi haftaya insallah .. Yarin gidiyoruz evi getirmek icin
Bende bu haftadan itibaren hissetmeye basladim Allahim ne guzel duygu bu ❤

gozunaydin canim cok sevindim hayırlısı olsun

Gözünaydın canım çok sevindim. .Benim de bugün kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

Günaydin guzel anneler. Az once doktordan ciktik. 3 haftada ne kadar buyumus hayret ettim. Cinsiyeti hala erkek :) 1hafta onden gidiyor ama kendi icinde uyumlu. 4boyutlu icin 22 subata gun aldik. Herseyi karsilayan kurumum bunu karsilamiyormus medicanada 250 tl dediler. Makul geldi fiyati. 15 gun sonra yani babasiyla tanismamizin 16. Yildonumunde insallah bir sorun cikmaz da doya doya izleriz kuzumuzu.

Kızlar bu detaylı ultrason yaptırmak şart mı? Yani doktor 19. Haftada bi bakalım ona göre yaptırın veya size kalmış derim dedi. Anladığım kadarıyla olmazsa olmaz birşey değil!

Kızlar dr.dan çıktım, Minnoşumuz iyiymiş çok şükür, bi sorun görmedi dr..Kız olduğu da netleşti..

MaşAllah prensesine
Şimdi artık hamileliğin keyfini çıkarma zamanı
Abiye müjdeyi vermiş miydiniz canım?

Kızlar bu detaylı ultrason yaptırmak şart mı? Yani doktor 19. Haftada bi bakalım ona göre yaptırın veya size kalmış derim dedi. Anladığım kadarıyla olmazsa olmaz birşey değil!

Ben 2li 3lü tarama testlerinin hiç birini ne oğlumda ne de şimdi yaptırmadım ama evet benim için detaylı ultrason olmazsa olmaz, çünkü normal ultrason aletleriyle tespit edilemeyen şeyler detaylı ile farkedilebiliyor, ve bir çoğu önlem alınabilecek durumlar,
Yaşanmış kötü şeylerden bahsetmeyi sevmiyorum hepimiz hamileyiz etkileniriz diye ama önemini bekirtmek için yazıcam, arkadaşımızın bebeğinde böbrekte küçülme varmış, detaylıda farkedildi ve takipte oldu, doğum anında ameliyat ekibi hazırdı ve anında ameliyatla sorun giderildi, normal ultrasonla böyle minimal bir küçülme farkedilemezmiş ve doğumdan sonra da hiç bir bebeğe organ taraması yapılmıyor şüphe olmazsa, farkedilene kadar acı sorunlar olabilirdi, Rabbim korudu,
O nedenle ben çok önemsiyorum, he yine olur Allah'tan birşey diyemem ama tedbir almak bizden diye düşünüyorum ama hiç yaptırmayanlar da var, herkesin kendi tercihi saygı göstermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…