- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Kızlaaaaaaar bizim kızımız olacakmışşşşş
11+2 de erkeğe benziyor demişti dr değiştirir misinAl_pi teyzesi
Bayadir bakamadim sayfaya canim umarim herkes iyidir ben detayliya 17+2 de 18 haftada girdim.tabi kendi drum odemin var beyin gelisimlerini goremiyorum diyince mecbur suphe kalmasin diye bu haftada gittik.ama detayli gercekten hem buyuk ekran hemde bebisler kocaman gozukuyor butun organlari her yeri evire cevire gordu dr.umuz memnun kaldik neticemizde normal olunca bizden keyiflisi yok :)
Rabbim tum bekleyenlere sevincli haberler versin.
Kizlar asiya gidecekler sag kolunuza vurdurun artik belirli bir haftadan sonra sola yatmak gerekiyorya ben 2 gun once yaptirdim hem sis hem agri yapiyor hemde mecbur ustune yatiyorum aklinizda bulunsunbirde bol alkollu pamuk bastircakmissiniz 15 dk kadar
Aynen canım, çok şükür. .Abiye söyledik, arada geliyo göbeğim e dokunuyor. .19.haftada gitcem ben de detaylıya.Dr.um detaylı diye bişey yok diyo, ticari oldu diyor, ben sorun görmüyorum, yine de gidin üniversite ye dedi..Ben oğluma hamileyken detaylı diye bişey yoktu gerçekten, kendi dr.umdan başka dr.a gitmemistim.MaşAllah prensesine
Şimdi artık hamileliğin keyfini çıkarma zamanı
Abiye müjdeyi vermiş miydiniz canım?
bebeklerinizin boyu kilosu nedir kızlar
Aynen canım, çok şükür. .Abiye söyledik, arada geliyo göbeğim e dokunuyor. .19.haftada gitcem ben de detaylıya.Dr.um detaylı diye bişey yok diyo, ticari oldu diyor, ben sorun görmüyorum, yine de gidin üniversite ye dedi..Ben oğluma hamileyken detaylı diye bişey yoktu gerçekten, kendi dr.umdan başka dr.a gitmemistim.
Bizde 20li haftalarda söylicez bakalım,
Oğlum neredeyse 4yaşında benim ozamanda yönlendirmişti benim dr.um, organ taraması adı altında, şimdi benimde Cerrahpaşada bakılacak bakalım, benim için ayrıca önemli kan akımları bakılacağı için muhtemelen 28gibi birdaha giricem ben
Evet kuzummm belli oldu bi erkek bebiş bekliyorum.. Bu arada geceleri o çiş meselesi valla hergece aynı şey oluyo bi bardaksuya dediğin gibi sanki mesane patlıycak :)))Günaydin HerkeseGeceler nasil kizlar deliksiz uyuyan var mi
Bel agrisi bir yandan uykusuzluk bir yandan bir bardak suya on bardak ciş bir yandanAma mutlumuyum evett olsundu herseey kızım için
Eylulduyguas senin cinsiyet belli olmusmuydu canim ..
Medipol megaya geçiş yapacağım nasipse orda nagihan hanıma gitmek istiyorum ama çalışmaya da başladım sadece ctesileri gidebileceğim geçen randevu almak istedim 20. Hafta için ama dr o gün izinliymiş. Anlayacağın şimdilik ortada kaldım tıp merkezine gittik bugün de sen nereye gidiyorsunHayırlı olsun kızçen
Dr kararsızlığı yaşıyordun sanırım canım nerede karar kıldın?
merhaba canım kan akımlarına bakılmasının sebebi kan sulandırıcı iğne kullanmak mı? kullanıyordun değil mi öyle hatırlıyorum. doktorun mu söyledi 28de yeniden bakılacağını. bende clexane kullanıyorum. detaylı için 21.haftada yaparız dedi doktorum. ilk bebeğimi kaybettim bir miktar kan pıhtılaşması var. fakat ben perinatologa gitmiyorum normal kadın doğum uzmanına gidiyorum doktorumdan çok memnunum ancak daha özel bir doktora gitmediğim için birşey kaçırıyor muyum acaba diye endişe ediyorum bazen..
Medipol megaya geçiş yapacağım nasipse orda nagihan hanıma gitmek istiyorum ama çalışmaya da başladım sadece ctesileri gidebileceğim geçen randevu almak istedim 20. Hafta için ama dr o gün izinliymiş. Anlayacağın şimdilik ortada kaldım tıp merkezine gittik bugün de sen nereye gidiyorsun
Ben 2li 3lü tarama testlerinin hiç birini ne oğlumda ne de şimdi yaptırmadım ama evet benim için detaylı ultrason olmazsa olmaz, çünkü normal ultrason aletleriyle tespit edilemeyen şeyler detaylı ile farkedilebiliyor, ve bir çoğu önlem alınabilecek durumlar,
Yaşanmış kötü şeylerden bahsetmeyi sevmiyorum hepimiz hamileyiz etkileniriz diye ama önemini bekirtmek için yazıcam, arkadaşımızın bebeğinde böbrekte küçülme varmış, detaylıda farkedildi ve takipte oldu, doğum anında ameliyat ekibi hazırdı ve anında ameliyatla sorun giderildi, normal ultrasonla böyle minimal bir küçülme farkedilemezmiş ve doğumdan sonra da hiç bir bebeğe organ taraması yapılmıyor şüphe olmazsa, farkedilene kadar acı sorunlar olabilirdi, Rabbim korudu,
O nedenle ben çok önemsiyorum, he yine olur Allah'tan birşey diyemem ama tedbir almak bizden diye düşünüyorum ama hiç yaptırmayanlar da var, herkesin kendi tercihi saygı göstermek lazım
Canım bende pıhtılaşma yok ama oğlumda preeklampsi geçirdim o nedenle coraspirin kullanıyorum 12de bakıldı ilk olarak kan akımlarıma çentikleşme var mı diye, çok şükür temizdi, 22de tekrar bakılacak dendi, çentiklwşme görülürse iğneye geçicem,
seninde 21de bakan perinatolog damarlara bakacaktır, zaten iğne de kullanıyormuşsun sen içini ferah tut bir sorun olmayacaktır Allahın izniyle
Evet canim kiz erkek kesin.amin amin canim hepiniz guzel haberlerle gelin insallah.odem degilmis ben zaten kilolu hamile kaldigim icin o benim gobek yagimmis :)) plesentalarda gobek yagina yakin yerlesimli oldugu icin odem gibi duruyor 15 kilo alman lazim odem diyebilmem icin dedi.sen zaten 3 kilo almissin deyince icim rahatladi.kaldi 4 ay az kilo almaya duaciyim Allahtan yaz geliyor gecistiririmMaşAllah bebişlerine canım,
Ne güzel haberler almışsın darısı bizlere,
Ödem nedenmiş bilgi aldınmı?
1kız 1erkek kesinleşti dimi?
Ay canim gecen hafta dr stresinden pek girip okumadim keske gorseymisim carsambadan bu yana agri var.bugun hafifledi AllahtanAyy ben demiştim aslında ama kaçırmışsın demek ki canım, ağrısı fena oluyor ilk dozun, kolumu kaldıramadığımı hatırşıyorum, ama 2.dozda hiç bir ağrı sızı olmuyor
Canim insallah bu hamilelikte yasamazsin boyle birsey gebelik zehirlenmesi ama detayini bilmiyorum.kan degerlerin nasil karaciger fonksiyonlari kolesterol felan.birde kasinma oluyormuydu ozamanlar.centiklesme testi nedirCanım bende pıhtılaşma yok ama oğlumda preeklampsi geçirdim o nedenle coraspirin kullanıyorum 12de bakıldı ilk olarak kan akımlarıma çentikleşme var mı diye, çok şükür temizdi, 22de tekrar bakılacak dendi, çentiklwşme görülürse iğneye geçicem,
seninde 21de bakan perinatolog damarlara bakacaktır, zaten iğne de kullanıyormuşsun sen içini ferah tut bir sorun olmayacaktır Allahın izniyle
Iyiyiz cok sukur. Bigun hafif karin agrim var. Gazdan diye dusunuyorum. Benim minigim de icten dışa pit pit yapmaya basladi artik :) surekli olmasada arada hissediyorum. Sen nasilsin canimmerhaba kızlar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?