2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MaşAllah bebişlerine canım,
Ne güzel haberler almışsın darısı bizlere,
Ödem nedenmiş bilgi aldınmı?
1kız 1erkek kesinleşti dimi?

Ayy ben demiştim aslında ama kaçırmışsın demek ki canım, ağrısı fena oluyor ilk dozun, kolumu kaldıramadığımı hatırşıyorum, ama 2.dozda hiç bir ağrı sızı olmuyor

MaşAllah prensesine
Şimdi artık hamileliğin keyfini çıkarma zamanı
Abiye müjdeyi vermiş miydiniz canım?
Aynen canım, çok şükür. .Abiye söyledik, arada geliyo göbeğim e dokunuyor. .19.haftada gitcem ben de detaylıya.Dr.um detaylı diye bişey yok diyo, ticari oldu diyor, ben sorun görmüyorum, yine de gidin üniversite ye dedi..Ben oğluma hamileyken detaylı diye bişey yoktu gerçekten, kendi dr.umdan başka dr.a gitmemistim.

bebeklerinizin boyu kilosu nedir kızlar

281gr dedi canım bize 2gün önce kilosuna +-30gr yanılma payı varmış
Boyunu önemsemiyorum dedi çünkü secde pozisyonundaydı kızım, bacak kemiğine göre ölçüyor sanırım 18küsür cm yazıyor ult kağıdında,
Allahım ne minikler ama heryerleri yerinde maşAllah mucizeşerimize

Bizde 20li haftalarda söylicez bakalım,
Oğlum neredeyse 4yaşında benim ozamanda yönlendirmişti benim dr.um, organ taraması adı altında, şimdi benimde Cerrahpaşada bakılacak bakalım, benim için ayrıca önemli kan akımları bakılacağı için muhtemelen 28gibi birdaha giricem ben

merhaba canım kan akımlarına bakılmasının sebebi kan sulandırıcı iğne kullanmak mı? kullanıyordun değil mi öyle hatırlıyorum. doktorun mu söyledi 28de yeniden bakılacağını. bende clexane kullanıyorum. detaylı için 21.haftada yaparız dedi doktorum. ilk bebeğimi kaybettim bir miktar kan pıhtılaşması var. fakat ben perinatologa gitmiyorum normal kadın doğum uzmanına gidiyorum doktorumdan çok memnunum ancak daha özel bir doktora gitmediğim için birşey kaçırıyor muyum acaba diye endişe ediyorum bazen..

Evet kuzummm belli oldu bi erkek bebiş bekliyorum.. Bu arada geceleri o çiş meselesi valla hergece aynı şey oluyo bi bardaksuya dediğin gibi sanki mesane patlıycak :)))

Hayırlı olsun kızçen
Dr kararsızlığı yaşıyordun sanırım canım nerede karar kıldın?
Medipol megaya geçiş yapacağım nasipse orda nagihan hanıma gitmek istiyorum ama çalışmaya da başladım sadece ctesileri gidebileceğim geçen randevu almak istedim 20. Hafta için ama dr o gün izinliymiş. Anlayacağın şimdilik ortada kaldım tıp merkezine gittik bugün de sen nereye gidiyorsun

Canım bende pıhtılaşma yok ama oğlumda preeklampsi geçirdim o nedenle coraspirin kullanıyorum 12de bakıldı ilk olarak kan akımlarıma çentikleşme var mı diye, çok şükür temizdi, 22de tekrar bakılacak dendi, çentiklwşme görülürse iğneye geçicem,
seninde 21de bakan perinatolog damarlara bakacaktır, zaten iğne de kullanıyormuşsun sen içini ferah tut bir sorun olmayacaktır Allahın izniyle

Nagihan hanım yoğunluğuyla meşhur duyduğum kadarıyla ama gidip memnun olan arkadaşlarım çok, bende tıp merkeziyle başlamıştım, şimdi acıbadem atakentte derya hanıma geçiş yaptım, biryandan da cerrahpaşa da devam ediyorum

Testler konusunda tamamen katılıyorum canım +1 biz de 14 şubatta gideceğiz ayrıntılı için inşallah ama kendi doktorum bakacak

İnşallah canım, senin de güzel olur sonuçların sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bende hem coraspin hem iğne kullanıyorum. İlk hamileliğimde çok az direnç görülmüştü damarda ama önemsenmedi. İnşallah fayda ediyordur kan sulandırıcılar.

MaşAllah bebişlerine canım,
Ne güzel haberler almışsın darısı bizlere,
Ödem nedenmiş bilgi aldınmı?
1kız 1erkek kesinleşti dimi?
Evet canim kiz erkek kesin.amin amin canim hepiniz guzel haberlerle gelin insallah.odem degilmis ben zaten kilolu hamile kaldigim icin o benim gobek yagimmis :)) plesentalarda gobek yagina yakin yerlesimli oldugu icin odem gibi duruyor 15 kilo alman lazim odem diyebilmem icin dedi.sen zaten 3 kilo almissin deyince icim rahatladi.kaldi 4 ay az kilo almaya duaciyim Allahtan yaz geliyor gecistiririm

Ayy ben demiştim aslında ama kaçırmışsın demek ki canım, ağrısı fena oluyor ilk dozun, kolumu kaldıramadığımı hatırşıyorum, ama 2.dozda hiç bir ağrı sızı olmuyor
Ay canim gecen hafta dr stresinden pek girip okumadim keske gorseymisim carsambadan bu yana agri var.bugun hafifledi Allahtan

Canim insallah bu hamilelikte yasamazsin boyle birsey gebelik zehirlenmesi ama detayini bilmiyorum.kan degerlerin nasil karaciger fonksiyonlari kolesterol felan.birde kasinma oluyormuydu ozamanlar.centiklesme testi nedir

merhaba kızlar nasıl gidiyor
Iyiyiz cok sukur. Bigun hafif karin agrim var. Gazdan diye dusunuyorum. Benim minigim de icten dışa pit pit yapmaya basladi artik :) surekli olmasada arada hissediyorum. Sen nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…