2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiyiz cok sukur. Bigun hafif karin agrim var. Gazdan diye dusunuyorum. Benim minigim de icten dışa pit pit yapmaya basladi artik :) surekli olmasada arada hissediyorum. Sen nasilsin canim
bende hissedyorum ama çok hafif tekme atsa mutlu olcam o derece :) hamd olsun bugünlerimize duacıyım canım yolları yarıladık artık çoğu bitti diyebilirim ❤

Merhaba güzel anneler. 2016 temmuz annesiyim, 2017'yi görünce bir bakayım dedim. Birkaç sayfa okuyunca duygulandım hemen. Geçen yıl aynı kaygılar, mutluluklar, heyecanları yaşarken şimdi kızımlayım çok şükür. Rabbim hepinize kolaylık, iç ferahlığı nasip etsin. Sağlıkla huzurla alın kucaklarınıza bebeklerinizi inşaallah.

Ben bugün Bebişimi gördüm mutlu oldum, ellerini, ayaklarını, ayak tabanını, parmaklarını, gözlerini heryerini gösterdi dr.amcamiz.Annesine benziyo dedi, o da ayrıca mutlu etti beni..Kabız oluyorum bugünlerde, afedersiniz hemoroid de var, rahatsız ediyo, dr.um ilaç yazdı kabızlık için ama ben doğal yollarla çözmeye çalışıcam, kayısı filan..

Bnde artık hissediyorum bebişimi 16 haftalığız gerçekten cok farklı bi duyguymuş.. allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım nasıl hissediyorsun ben henuz hissetmiyorum bir de 1 ay olcak hftaya doktora gitmedim.korkular endiseler gerdim kendimi iyice.sol tarafta batma oluyor kramp gibi ama o degildir sanırım

Günaydın herkese nasılsınız
Üç hafta oldu bebegimi görmeyeli cok merak ediyorum iki gün kaldi randevuya, sanki karnım indi gibi bugün hiç bişey hissetmiyorum İnşallah normaldir

Günaydın herkese nasılsınız
Üç hafta oldu bebegimi görmeyeli cok merak ediyorum iki gün kaldi randevuya, sanki karnım indi gibi bugün hiç bişey hissetmiyorum İnşallah normaldir
Bir iki haftaya hissettirecek annesi merak etme buyuyor hizla :)
Masallah artik bizde 1 ay arayla gificez sabretmek zor olacak

Günaydın kızlar. Ben hala sabah kahvaltilarinda cok zorlanıyorum. Agzima lokma attigim gibi kendimi lavaboda buluyorum. Hala cok uyuyorum. Ilk 3 ay nasilsa ikincisi de oyle gececek sanirim:)

Günaydın tatlı anneler..Ben de uykulara doyamıyorum..Bir de süt sevmiyorum ve içmiyorum. Ama artık zorla da olsa içicem.Siz pastörize süt mü iciyorsunuz.Sütçüden alınan süt iyice kaynatilinca icilirmi acaba.

Ben köyden süt alıyorum, iyice kaynatıyorum. Bir kısmını içmeye ayırıyorum, bir kısmını yoğurt yapıyorum. Evde kalmadığında pastörize içiyorum. Süt yoğurt tüketmeyi seviyorum. Yumurtayı haftada iki zor yiiyorum.

Kızlar günaydın vajinal akıntınız oluyor mu? Şeffaf beyazımsı su gibi tereddüt ediyor insan?

Günaydın anneler . Şükür yarısına geldik hamileliğin . 1 ay olacak Bebeğimi görmeyeli her sabah bugün doktora gitcem dayanamıyorum diye uyanıp sabrettim 5 gün sonra inşallah buluşma . Kusmalar azaldı plesanta sorunumuz da geçmiştir inşallah artık rahatlariz.

Gunaydın canım epey olmuş bebeğin büyümüştür annesi. Birşey kalmamış randevunuza. Plesenta sorununuz neydi canım

Canım nasıl hissediyorsun ben henuz hissetmiyorum bir de 1 ay olcak hftaya doktora gitmedim.korkular endiseler gerdim kendimi iyice.sol tarafta batma oluyor kramp gibi ama o degildir sanırım

Canım bizler için henüz erken sanırım 16.hafta dolunca hissetmek için beklememiz gerekiyor. Hatta ilk hamileliğinse 20ye kadar uzayabiliyor.

Ben de süt alıyorum Sütçüden, hepsini yoğurt yapıyorum. Oğluma hamileyken hep pastörize süt içtim. .Şimdi hiç canım istemiyo sma zorla icicem..Her gün yumurta yiyorum ben, seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…