- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
bende hissedyorum ama çok hafif tekme atsa mutlu olcam o derece :) hamd olsun bugünlerimize duacıyım canım yolları yarıladık artık çoğu bitti diyebilirim ❤Iyiyiz cok sukur. Bigun hafif karin agrim var. Gazdan diye dusunuyorum. Benim minigim de icten dışa pit pit yapmaya basladi artik :) surekli olmasada arada hissediyorum. Sen nasilsin canim
Merhaba bel ağrısı hariç şükür iyimerhaba kızlar nasıl gidiyor
Canım nasıl hissediyorsun ben henuz hissetmiyorum bir de 1 ay olcak hftaya doktora gitmedim.korkular endiseler gerdim kendimi iyice.sol tarafta batma oluyor kramp gibi ama o degildir sanırımBnde artık hissediyorum bebişimi 16 haftalığız gerçekten cok farklı bi duyguymuş.. allahım isteyen herkese nasip etsin
Gunaydin canim minnoslar nasil seninde bel agrin var sanirim iki gundur sirt agrisi yasiyorum bende.2 trimester super diyorlardi ben goremedim :))Gunaydinlar hayırlı pazarlar canlar
Bir iki haftaya hissettirecek annesi merak etme buyuyor hizla :)Günaydın herkese nasılsınız
Üç hafta oldu bebegimi görmeyeli cok merak ediyorum iki gün kaldi randevuya, sanki karnım indi gibi bugün hiç bişey hissetmiyorum İnşallah normaldir
Ben köyden süt alıyorum, iyice kaynatıyorum. Bir kısmını içmeye ayırıyorum, bir kısmını yoğurt yapıyorum. Evde kalmadığında pastörize içiyorum. Süt yoğurt tüketmeyi seviyorum. Yumurtayı haftada iki zor yiiyorum.Günaydın tatlı anneler..Ben de uykulara doyamıyorum..Bir de süt sevmiyorum ve içmiyorum. Ama artık zorla da olsa içicem.Siz pastörize süt mü iciyorsunuz.Sütçüden alınan süt iyice kaynatilinca icilirmi acaba.
Rahatsız edici ama oluyor canımKızlar günaydın vajinal akıntınız oluyor mu? Şeffaf beyazımsı su gibi tereddüt ediyor insan?
Evet oluyor. İlk başlarda daha şeffaf tam olarak su gibiydi ve çok daha fazlaydı,şimdi günde 2 sefer filan beyazımsı akıntı oluyor. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok..Kızlar günaydın vajinal akıntınız oluyor mu? Şeffaf beyazımsı su gibi tereddüt ediyor insan?
Günaydın anneler . Şükür yarısına geldik hamileliğin . 1 ay olacak Bebeğimi görmeyeli her sabah bugün doktora gitcem dayanamıyorum diye uyanıp sabrettim 5 gün sonra inşallah buluşma . Kusmalar azaldı plesanta sorunumuz da geçmiştir inşallah artık rahatlariz.
Canım nasıl hissediyorsun ben henuz hissetmiyorum bir de 1 ay olcak hftaya doktora gitmedim.korkular endiseler gerdim kendimi iyice.sol tarafta batma oluyor kramp gibi ama o degildir sanırım
Ben de süt alıyorum Sütçüden, hepsini yoğurt yapıyorum. Oğluma hamileyken hep pastörize süt içtim. .Şimdi hiç canım istemiyo sma zorla icicem..Her gün yumurta yiyorum ben, seviyorum.Ben köyden süt alıyorum, iyice kaynatıyorum. Bir kısmını içmeye ayırıyorum, bir kısmını yoğurt yapıyorum. Evde kalmadığında pastörize içiyorum. Süt yoğurt tüketmeyi seviyorum. Yumurtayı haftada iki zor yiiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?