Benim akıntım başından beri var.Gecen çamaşırımi degistirir degistirmez tekrar oldu, sürekli çamaşır degistiriyorum. Genelde beyaz oluyor bazen şeffaf. Dün dr.a sordum normal dedi.Kızlar günaydın vajinal akıntınız oluyor mu? Şeffaf beyazımsı su gibi tereddüt ediyor insan?
Plesantam asagida idi rahim ağzına doğru çok hareket yasak biraz dolassam sancilaniyorum sabah akşam progestan kullanıyorum inşallah geçmıstir diye ümit ediyorumGunaydın canım epey olmuş bebeğin büyümüştür annesi. Birşey kalmamış randevunuza. Plesenta sorununuz neydi canım
Günaydın kızlar. Ben hala sabah kahvaltilarinda cok zorlanıyorum. Agzima lokma attigim gibi kendimi lavaboda buluyorum. Hala cok uyuyorum. Ilk 3 ay nasilsa ikincisi de oyle gececek sanirim:)
Günaydın kızlar. Ben hala sabah kahvaltilarinda cok zorlanıyorum. Agzima lokma attigim gibi kendimi lavaboda buluyorum. Hala cok uyuyorum. Ilk 3 ay nasilsa ikincisi de oyle gececek sanirim:)
Göbeğimin altında pıt pıt şekilde.. zaten cok nadir hissediyorum.. ikicisinde rahat olunuyor bende 3 hafta oldu gitmeyeli bi on gün daha gitmeyi düşünmüyorum.. cnm bişeyi yoktur merak etme srninde az kalmıştır hissetmene belkide hissediyorsun sen çözemiyorsun :) ben başta öyle sandım meğer bebekmişCanım nasıl hissediyorsun ben henuz hissetmiyorum bir de 1 ay olcak hftaya doktora gitmedim.korkular endiseler gerdim kendimi iyice.sol tarafta batma oluyor kramp gibi ama o degildir sanırım
Plesantam asagida idi rahim ağzına doğru çok hareket yasak biraz dolassam sancilaniyorum sabah akşam progestan kullanıyorum inşallah geçmıstir diye ümit ediyorum
Evet inşallah 20 hafta da tam yerleşir dedi doktorum inşallah yukarı da yerleşir .İnşallah yükselmiştir canım. Bana doktorum son anda bile yukarı çıkabilir sürekli değişme ihtimali var demişti. İlk doğumun mu olacak nasipse
Evet inşallah 20 hafta da tam yerleşir dedi doktorum inşallah yukarı da yerleşir .
Yapabilir ama belki zor olur. Bi arkadaş normal doğum yapmıştı sonra beli kilitlendi doğumdan sonra, ameliyat oldu..Benim de bel fıtığım var, epidural sezeryan olur mu diye sordum, anestezi uzmaniyla görüşmek lazım dedi . Oğlumda fıtık tan haberim yoktu epidural sezeryan oldum.Kızlar bel fıtığı olan kisiler normal doğum yapabilir mi ?
Su uykularinizin yarısını bana verebilir misiniz ya ne gece ne de gündüz uyuyabiliyorum istah da yok hiç kilo almadım bulantı da yok sanki gebe değilim eşim sabırsızlıkla büyük göbus bekliyor benden ama hanimi yiyip içmedigi için sonrasında değişir inşallahGünaydın kızlar. Ben hala sabah kahvaltilarinda cok zorlanıyorum. Agzima lokma attigim gibi kendimi lavaboda buluyorum. Hala cok uyuyorum. Ilk 3 ay nasilsa ikincisi de oyle gececek sanirim:)
Çok tedirgin oldum kilo da var bende birde geçen sene ameliyat olacaktım fıtıktan fizik tedavi oldum geçti . Bu hafta doktora gidince sormam lazım .Yapabilir ama belki zor olur. Bi arkadaş normal doğum yapmıştı sonra beli kilitlendi doğumdan sonra, ameliyat oldu..Benim de bel fıtığım var, epidural sezeryan olur mu diye sordum, anestezi uzmaniyla görüşmek lazım dedi . Oğlumda fıtık tan haberim yoktu epidural sezeryan oldum.
Canım sorma bende biraz yürüdüğüm zaman nefes negese kalıyorum, enerjik olmayı bırak kollarımın üzerinde sürünücem resmen.. belim hemen aprıyor..böyle giderse son aylarımı hiç düşünemiyorum.. cinsellik meselesine gelince bizdede durum aynı ilk başta ben çok korkuyordum, şimdi de eşim bebeğimize bişey olmasın diyor o korkuyor...anlıyacağın kardeş kardeş uyuyoruz..Doktor bana artık bol bol yürümem gerektıgını soyledı ama kasık agrım hep oluyo bugun sabahtan berı agrım hıc kesılmedı yıne de bıraz yuruyus yapayım dedım az yırudum ınanılmaz yoruldum belım agrıdı hemen döndum neden bukadar yoruluyorum artık enerjık olmamız gerekıyormus ama yok olamıyorum..bır de doktora sormadım ama cınsellık bastan berı hıc olmadı korkuyoruz eşim de yaklasmyo tedavıyle olunca ben zaten ıstemıorm ama esım de kalıyo aklım sız de durum nedır hıc olmasın mı acaba
Koku kaşıntı yok canımEvet oluyor. İlk başlarda daha şeffaf tam olarak su gibiydi ve çok daha fazlaydı,şimdi günde 2 sefer filan beyazımsı akıntı oluyor. Koku ve kaşıntı yoksa sorun yok..
Tamam canım sağolasın..insan tereddüt ediyorBenim akıntım başından beri var.Gecen çamaşırımi degistirir degistirmez tekrar oldu, sürekli çamaşır degistiriyorum. Genelde beyaz oluyor bazen şeffaf. Dün dr.a sordum normal dedi.
aynen canım başta ben korkuyordum şimdi de eşim korkuyor kesınlıkle ıstemıyor bısey olursa dıye ama ınsan erkekler dayanamıyo dıye tuhaf hıssedıyo walla bız evde ev arkdası gıbı olduk beraber de yatmıyoruz benden rahatsız oluyo sureklı tuvalete gıttıgım ıcın yan odada uyuyoCanım sorma bende biraz yürüdüğüm zaman nefes negese kalıyorum, enerjik olmayı bırak kollarımın üzerinde sürünücem resmen.. belim hemen aprıyor..böyle giderse son aylarımı hiç düşünemiyorum.. cinsellik meselesine gelince bizdede durum aynı ilk başta ben çok korkuyordum, şimdi de eşim bebeğimize bişey olmasın diyor o korkuyor...anlıyacağın kardeş kardeş uyuyoruz..ikimizinde tek isteği sağlıcakla kucağımıza bebeğimizi alabilmek.. herşeyden geçtik..
Benim hiç ağrım olmamıştı şimdiye kadar, bugün sağ tarafım ağrıdı biraz.Simdi geçti gibi..Cinsellik bizde de olmadı hiç ogrendigimizden beri.Dr.yasak demedi ama biz cesaret edemiyoruz. Doğuma kadar böyle gider..Oğluma hamileyken 8 haftalikken olmuştu ilişki, ertesi sabah felaket bir baş dönmesi başladı ve 1 hafta yataktan kalkamadim baş donmesinden.Dr.onunla ilgisi yok desede eşim de ben de cesaret edememistik.Doktor bana artık bol bol yürümem gerektıgını soyledı ama kasık agrım hep oluyo bugun sabahtan berı agrım hıc kesılmedı yıne de bıraz yuruyus yapayım dedım az yırudum ınanılmaz yoruldum belım agrıdı hemen döndum neden bukadar yoruluyorum artık enerjık olmamız gerekıyormus ama yok olamıyorum..bır de doktora sormadım ama cınsellık bastan berı hıc olmadı korkuyoruz eşim de yaklasmyo tedavıyle olunca ben zaten ıstemıorm ama esım de kalıyo aklım sız de durum nedır hıc olmasın mı acaba
aynen canım doktor bize de yasak demedi ama cesaret edemedik benım ılk hamılelıgım korkuyorum zaten tup bebek dıye neyse artık doguma kadar boyle olsun bebeklerımızı sag saglım kucagımıza alalım da gecelerı zaten hep korku dolu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum bebegıme hep bısey oluyo sanırım bılınçaltıBenim hiç ağrım olmamıştı şimdiye kadar, bugün sağ tarafım ağrıdı biraz.Simdi geçti gibi..Cinsellik bizde de olmadı hiç ogrendigimizden beri.Dr.yasak demedi ama biz cesaret edemiyoruz. Doğuma kadar böyle gider..Oğluma hamileyken 8 haftalikken olmuştu ilişki, ertesi sabah felaket bir baş dönmesi başladı ve 1 hafta yataktan kalkamadim baş donmesinden.Dr.onunla ilgisi yok desede eşim de ben de cesaret edememistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?