2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kizlar son gunlerde yüreğim yaniyo gibi bi sey oluyo su icmesem fenalik gecircem sanki o an bi tuhaf oluyor icim anlatamıyorum tam gogus kafesimde hissettiğim bir rahatsizlik gbi sizde oluyo mu bu

Ya kizlar son gunlerde yüreğim yaniyo gibi bi sey oluyo su icmesem fenalik gecircem sanki o an bi tuhaf oluyor icim anlatamıyorum tam gogus kafesimde hissettiğim bir rahatsizlik gbi sizde oluyo mu bu
Cnm rahatsızlık değilde bendede su şalgam ne içsem rahatlatmıyor daralıyorum ama bu aralar geçti sanki sürekli soğuk bişeyler içsem fenalığım gececek gibi oluyordu tabi geçmiyordu

Benim de hiç iştahım Yok,hiç dengeli beslenemiyorum. Artık kusmuyorum ama bulantı hiç geçmiyor,ağzımdaki acı tat da hep var süt,yoğurt,et yiyemiyorum ki bunlar çok önemli besinler.. su da içemiyorum,günde 3-4 bardak ancak içiyorum.. vücut susuz kaldı resmen pul pul dökülüyor derim kuruluktan..
bizde de cinsel ilişki Yok,başlarda zaten yasaktı şimdi de denemeyiz bile sanırım ☺ kızıma hamileyken de hiç olmamıştı.
Yorgunluk bende de var,gündüz hep uyku hali ama gece hep uyanıyorum ve çok kabus görüyorum. Doktor kontrolümüz haftaya pazartesi,tam 1 ay olacak görmeyeli ☺ kendimi zor tutuyorum ben de. Cinsiyeti 12 haftalıkken öğrenmiştik, bakalım bir değişiklik olacak mı merak ediyorum

Uzun zamandır giremedim Nasılsıniz anneler umarım herkes iyidir , bebis lerde tabi . size bişey danışmaliyim. Bugün baya uzun süre yürüdüm , yürürken gobegimin sağ üst tarafimda bir nokta sürekli ağrı yapıyordu. Eve geldim devam etti ağrı sonra yavaş yavaş yerini seyirmeye bıraktı . yani ağrı olan yer suan durup durup seyiriyor, bu neden olabilir

Canım bizler için henüz erken sanırım 16.hafta dolunca hissetmek için beklememiz gerekiyor. Hatta ilk hamileliğinse 20ye kadar uzayabiliyor.
Sanırım canım cünkü hissettigim bisey yok cok nadır olan kramplar dısınd

Belkıde canım bazen yorulunca bıseyler oluyor ya da tatlı yiyince ama bebek gibi degil de kramp gibi :)

Herkesee iyi akşamlar yarın gorus gunumuz var cok heyecanlıyız
Bizim de cuma çok merak ediyorum günümüz aynı sat neydi sizin ? Bu arada inşallah güzel haberlerle gelin cinsiyet belli mi ? Birde detayliyi ne zmn yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Bizim de cuma çok merak ediyorum günümüz aynı sat neydi sizin ? Bu arada inşallah güzel haberlerle gelin cinsiyet belli mi ? Birde detayliyi ne zmn yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Oncelik çok saol cnm sat 25 eylul
Cınsıyet bır ay once gttgmde kız dendi.
Detaylıyıda yarın doktruma sorucam cnm olursa haftya dusunuom 20haftklıkkn. Senin detaylı nzmn blli mi

Detaylı yaptırcak kızlar bu detaylıyı her hastane yapıyor mu medical da yokmuş mesela dısarda ücretleri pahalı mı?

Oncelik çok saol cnm sat 25 eylul
Cınsıyet bır ay once gttgmde kız dendi.
Detaylıyıda yarın doktruma sorucam cnm olursa haftya dusunuom 20haftklıkkn. Senin detaylı nzmn blli mi
Benim sat 24 eylül. Bende doktora danışıp gidicem 22 hafta da gitmeyi düşünüyorum sağlıcakla alalım inşallah kucağımiza.

Kızlar daha önce bu konu konusuldumu bilmiyorum ama fasulye yatağın faydalarini araştırdım biraz çok beğendim hiç duydunuzmu? Büyük ihtimallede alicam 0-4 yaş grubu için uygunmus
Ama bunu alirsam beşiğe veya diğer yataklarada gerek varmı sizce almaya? Yoksa sadece bu yeterlimidir?

O nasl bişey hiç duymadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…