Aynen cnm yatılı misaefrlıkte gotrrsn yanına hem:)Banada oyle geldi, bu gün içersinde cok iyi ama gece beşiğe yatırmak daha doğru olcak sanırım
Aynen cnm yatılı misaefrlıkte gotrrsn yanına hem:)
Bnmde aklıma soktun iyi mi :)Eveetttt ayy bak şimdi cok heves ettimmm:)))
Bnmde aklıma soktun iyi mi :)
Daralma iste aynen kuzum neden oluyo acaba normal herhalde dimiCnm rahatsızlık değilde bendede su şalgam ne içsem rahatlatmıyor daralıyorum ama bu aralar geçti sanki sürekli soğuk bişeyler içsem fenalığım gececek gibi oluyordu tabi geçmiyordu
Benim kabızlığa günde 2 portakal çok iyi geldi tavsiye ederimBen bugün Bebişimi gördüm mutlu oldum, ellerini, ayaklarını, ayak tabanını, parmaklarını, gözlerini heryerini gösterdi dr.amcamiz.Annesine benziyo dedi, o da ayrıca mutlu etti beni..Kabız oluyorum bugünlerde, afedersiniz hemoroid de var, rahatsız ediyo, dr.um ilaç yazdı kabızlık için ama ben doğal yollarla çözmeye çalışıcam, kayısı filan..
Canim niveanin dusta vucut kremi var ben pulpullugu onla yendim.birde kasinti yapiyordu uyuz gibi simdi nemli nemli iyi geliyor vucudumaBenim de hiç iştahım Yok,hiç dengeli beslenemiyorum. Artık kusmuyorum ama bulantı hiç geçmiyor,ağzımdaki acı tat da hep varsüt,yoğurt,et yiyemiyorum ki bunlar çok önemli besinler.. su da içemiyorum,günde 3-4 bardak ancak içiyorum.. vücut susuz kaldı resmen pul pul dökülüyor derim kuruluktan..
bizde de cinsel ilişki Yok,başlarda zaten yasaktı şimdi de denemeyiz bile sanırım ☺ kızıma hamileyken de hiç olmamıştı.
Yorgunluk bende de var,gündüz hep uyku hali ama gece hep uyanıyorum ve çok kabus görüyorum. Doktor kontrolümüz haftaya pazartesi,tam 1 ay olacak görmeyeli ☺ kendimi zor tutuyorum ben de. Cinsiyeti 12 haftalıkken öğrenmiştik, bakalım bir değişiklik olacak mı merak ediyorum
Ozelde muayenehanede 500 yaptirdim benDetaylı yaptırcak kızlar bu detaylıyı her hastane yapıyor mu medical da yokmuş mesela dısarda ücretleri pahalı mı?
Canim insallah bu hamilelikte yasamazsin boyle birsey gebelik zehirlenmesi ama detayini bilmiyorum.kan degerlerin nasil karaciger fonksiyonlari kolesterol felan.birde kasinma oluyormuydu ozamanlar.centiklesme testi nedir
bıızm de cınsıyetımız yenı bellı oldu bızde bırseyler bakmaya basladık karyola da aslında kucuk bır besık almaya dusnuyorum yanıma ama dolapta almamız gerek oyuzden takım almak daha mantıklı gıbı de geldı bı tarftanda hem bakıyorum hem erken oldugunu soyluyor herkes tabıkı allah korusun ama ınsan bı dusunuo bı traftan da sımdıden almaya baslarsam ancak yetıstırırız dıyoruz bırden alamam cunku ben herseyı hangısı daha mantıklı acabaGünaydın kızlar, hepimize çok mutlu bir hafta diliyoruumm...
cinsiyetimiz kesinleşti ya, dün hemen gezmeye çıktık, pembişlere baktık.. çok güzel bir duygu..bebek arabası, karyola baktık ana kucağı vs. ama almadık, şuan iyice araştırıyoruz. envai çeşit bebek arabası marka ve modeli var..karar veremedik ..sizler neye karar verdiniz..karyola, bebek arabası ??
Oh maşallah senin baya hersey hazirGünaydın güzel anneler. Güzel bir hafta olsun inşallah. Ben bulantıyla başladım güne hayrolsun. Biz kızımızın arabasını ve oto koltuğunu aldık. 0-3ay kıyafetlerini tamamladık hastane çıkışı hariç. Hediyede gelir diye daha almıcaz. Bir tane nevresim takımı, 2 tane banyo havlusu, 2 tane penye 1 tane nohut battaniye aldık 1 tanede ananesi örüyo12 tane çorap 10tane ağız mendili de aldık. Oda takımına hiç bakmadık henüz erken gibi değil mi ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?