2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kabızlığa günde 2 portakal çok iyi geldi tavsiye ederim

Canim niveanin dusta vucut kremi var ben pulpullugu onla yendim.birde kasinti yapiyordu uyuz gibi simdi nemli nemli iyi geliyor vucuduma

Günaydın kızlar, hepimize çok mutlu bir hafta diliyoruumm...
cinsiyetimiz kesinleşti ya, dün hemen gezmeye çıktık, pembişlere baktık.. çok güzel bir duygu..bebek arabası, karyola baktık ana kucağı vs. ama almadık, şuan iyice araştırıyoruz. envai çeşit bebek arabası marka ve modeli var..karar veremedik ..sizler neye karar verdiniz..karyola, bebek arabası ??

Canim insallah bu hamilelikte yasamazsin boyle birsey gebelik zehirlenmesi ama detayini bilmiyorum.kan degerlerin nasil karaciger fonksiyonlari kolesterol felan.birde kasinma oluyormuydu ozamanlar.centiklesme testi nedir

Herşey iyi gidiyordu canım sadece şiddetli ödemim vardı el ve ayakta,
bir anda tansiyon yükselmesiyle oldu benim canım şanslıydık 35.haftada hafif gebelik zehirlenmesi dendi ikimizde sağsalim kurtulduk,

Çentikleşme testi değil de detaylı da renkli doppler ile bebeğe giden kan akımlarına bakıyorlar ya sana da bakılmıştır muhakkak, böyle damarları kırmızı&mavi boyuyor, orada görüyorlar beebği besleyen anne damarları normal mi diye, benim risk var diye 12de bakıldı normal çıktı, şimdi 22yi bekliyoruz

Gunaydinlar sonun da bende öğrencilerime kavustum kardan dolayı dışarıya cikamayinca tatilde cok sıkılmıştm bizde bebise ciciler almaya basladik 12 . Hafta da doktorumuz erkek dedi pipi de gösterdi bu hafta kontrolüm değişiklik olmaz heralde dolap erkek kıyafetleri ile dolmaya başladı. Babamiz odasi icin boya bile aldi

bıızm de cınsıyetımız yenı bellı oldu bızde bırseyler bakmaya basladık karyola da aslında kucuk bır besık almaya dusnuyorum yanıma ama dolapta almamız gerek oyuzden takım almak daha mantıklı gıbı de geldı bı tarftanda hem bakıyorum hem erken oldugunu soyluyor herkes tabıkı allah korusun ama ınsan bı dusunuo bı traftan da sımdıden almaya baslarsam ancak yetıstırırız dıyoruz bırden alamam cunku ben herseyı hangısı daha mantıklı acaba

Bizde baya erken basladik sanirim cilek te indirim vardi hala var sanırım.buyuyen yatak olan beşik ve 3 kapili dolap aldik bizde ama henüz eve gelmedi nisan mayıs gelir dediler stoklarda yoktu. Onun dışında birde ana kucagu alcaz inşallah baska yatak la ilgili bisey almayi düşünmüyoruz ana kucaginida prego diye bi marka ablamda onu kullanmisti 360 derece donuyordu heryone sallanıyordu o daha mantıklı güzel geldi bana

herkese mutlu ve sağlıklı haftalar :) daha bişey almamak için kendime söz verdiim ama az önce tren diye başlayan alışveriş sitesinde anne ve bebekler için herşey diye bir kampanya gördüm. hakkatten de ihtiyacımız olan herşey var ve fiyatlar da uygun. bi göz gezdirin isterseniz.

Günaydın güzel anneler. Güzel bir hafta olsun inşallah. Ben bulantıyla başladım güne hayrolsun. Biz kızımızın arabasını ve oto koltuğunu aldık. 0-3ay kıyafetlerini tamamladık hastane çıkışı hariç. Hediyede gelir diye daha almıcaz. Bir tane nevresim takımı, 2 tane banyo havlusu, 2 tane penye 1 tane nohut battaniye aldık 1 tanede ananesi örüyo 12 tane çorap 10tane ağız mendili de aldık. Oda takımına hiç bakmadık henüz erken gibi değil mi ya??

Oh maşallah senin baya hersey hazir bizim evdede bir suru bos oda olunca biz aldik valla sıkıntıdan ne yapacağımızı sasirdik babaya bıraksam suan doguma hazir dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…