- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
bıızm de cınsıyetımız yenı bellı oldu bızde bırseyler bakmaya basladık karyola da aslında kucuk bır besık almaya dusnuyorum yanıma ama dolapta almamız gerek oyuzden takım almak daha mantıklı gıbı de geldı bı tarftanda hem bakıyorum hem erken oldugunu soyluyor herkes tabıkı allah korusun ama ınsan bı dusunuo bı traftan da sımdıden almaya baslarsam ancak yetıstırırız dıyoruz bırden alamam cunku ben herseyı hangısı daha mantıklı acaba
Bizde baya erken basladik sanirimcilek te indirim vardi hala var sanırım.buyuyen yatak olan beşik ve 3 kapili dolap aldik bizde ama henüz eve gelmedi nisan mayıs gelir dediler stoklarda yoktu. Onun dışında birde ana kucagu alcaz inşallah baska yatak la ilgili bisey almayi düşünmüyoruz ana kucaginida prego diye bi marka ablamda onu kullanmisti 360 derece donuyordu heryone sallanıyordu o daha mantıklı güzel geldi bana
Günaydın güzel anneler. Güzel bir hafta olsun inşallah. Ben bulantıyla başladım güne hayrolsun. Biz kızımızın arabasını ve oto koltuğunu aldık. 0-3ay kıyafetlerini tamamladık hastane çıkışı hariç. Hediyede gelir diye daha almıcaz. Bir tane nevresim takımı, 2 tane banyo havlusu, 2 tane penye 1 tane nohut battaniye aldık 1 tanede ananesi örüyo12 tane çorap 10tane ağız mendili de aldık. Oda takımına hiç bakmadık henüz erken gibi değil mi ya??
Teşekkür ederim canım bakayım ben de deneyeyim. Bugün cildiyeye gittim hiçbir şey vermedi kadın doğumcuya sormamız gerek diyip durdu,başka bir yere daha gideceğim..Canim niveanin dusta vucut kremi var ben pulpullugu onla yendim.birde kasinti yapiyordu uyuz gibi simdi nemli nemli iyi geliyor vucuduma
Çok geçmiş olsun canım. Ne desem çare olmaz acına.çok şükür bu günüme canım. Çok değişik garip duyguları bir arada yaşıyorum. İşe döndüm daha az düşünmek için evde kafayı yicektim artık düşünmekten. Eşimi de çok yıprattım, üzülmesin artık diye unutmuş gibi yapıyorum herkese bazen çok zor geliyor kendi kendime ağlıyorum ama Rabbim bi şekilde veriyormuş sabrını. En son 2 hafta önce gittim kanuni ye kurula çıkarın madem bir umut yok artık beklemek istemiyorum diye ama prof olan doktor ısrarla beklemek istiyor ki tam olarak tehsis konulsun bir sonra ki gebelik için daha çok yardım edebilelim diye. Şimdi 16 şubatı bekliyoruz. O zamana cvs sonucunu da alıp görüşeceğiz. Bebeğin gelişimi ve hareketleri durmuş zaten sadece kalbi atıyorRabbim sizlerin bebeklerini korusun kimseyi evlat ile sınamasın gerçekten çok zor. hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş yavrularınızı.
Çekirdek ye cnm hem faydalı hem kalori yapıoKızlar merhaba, heryerde günlük extra 300 kalori alınması gerektiği yazıyor. Buna dikkat edebiliyor musunuz? Ben iştahsızım yumurta,süt,peynir,meyve ve salata dışında yemek tarzı birşeyler yiyemiyorum. Vitamin kullanıyorum eksiği tamamlamaya yardımcı olsun diye ama işe yarıyordur umarım. Bu yemek tiksintileri geçmeyecek galiba sonuna kadarSizler nasılsınız?
Bir de minyon yapılı olduğum halde göğüslerim fazla şişti bence. 6 haftada B Den D ye büyüdü e rahatsızlık veriyor. Doğuma kadar büyümeye devam edecek mi ? Tecrübeli arkadaşlar sizde Nasıl oldu?
Eheheh ne güzel heyecanlar. Bizim harmony testiyd ikiliydi derken daha cuma günü oh dedik o yüzden aklıma bile gelemedi odasına bakmak diğerlerini dışarı gidegeke aldım. Bakalım kısmet olsun inşallah hepimizeOh maşallah senin baya hersey hazirbizim evdede bir suru bos oda olunca biz aldik valla sıkıntıdan ne yapacağımızı sasirdik babaya bıraksam suan doguma hazir dim
şuan bende şokHastaneden gldik smdi cok sukur iyiyiz kızlar:) prenses oldgu netlestı ayrıntılı usg 20 subatta cektrcz fiyatı 45 tl miş ben şok
Çok teşekkür ederim hepimiz güle güle giydirelim inşallah. Daha önce kaybımız oldu ozamandan kalan baya şeyleri varmış ablam saklamış kaybettiğimde onları verince üzerinede ekledik bisürü şeyimiz oldu :)Maşallah baya birşey almışsınız..güle güle kullansın bebişin..
çok şükür bu günüme canım. Çok değişik garip duyguları bir arada yaşıyorum. İşe döndüm daha az düşünmek için evde kafayı yicektim artık düşünmekten. Eşimi de çok yıprattım, üzülmesin artık diye unutmuş gibi yapıyorum herkese bazen çok zor geliyor kendi kendime ağlıyorum ama Rabbim bi şekilde veriyormuş sabrını. En son 2 hafta önce gittim kanuni ye kurula çıkarın madem bir umut yok artık beklemek istemiyorum diye ama prof olan doktor ısrarla beklemek istiyor ki tam olarak tehsis konulsun bir sonra ki gebelik için daha çok yardım edebilelim diye. Şimdi 16 şubatı bekliyoruz. O zamana cvs sonucunu da alıp görüşeceğiz. Bebeğin gelişimi ve hareketleri durmuş zaten sadece kalbi atıyorRabbim sizlerin bebeklerini korusun kimseyi evlat ile sınamasın gerçekten çok zor. hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş yavrularınızı.
sepet beşik aldım internetten yekta bebe diye bir siteden bebek arabası da concordun travel sistemini aldımGünaydın kızlar, hepimize çok mutlu bir hafta diliyoruumm...
cinsiyetimiz kesinleşti ya, dün hemen gezmeye çıktık, pembişlere baktık.. çok güzel bir duygu..bebek arabası, karyola baktık ana kucağı vs. ama almadık, şuan iyice araştırıyoruz. envai çeşit bebek arabası marka ve modeli var..karar veremedik ..sizler neye karar verdiniz..karyola, bebek arabası ??
Canim ya ben yeni okudum nedenir ki bu durumda rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin.zor rabbim sabir dayanma gucu versin..çok şükür bu günüme canım. Çok değişik garip duyguları bir arada yaşıyorum. İşe döndüm daha az düşünmek için evde kafayı yicektim artık düşünmekten. Eşimi de çok yıprattım, üzülmesin artık diye unutmuş gibi yapıyorum herkese bazen çok zor geliyor kendi kendime ağlıyorum ama Rabbim bi şekilde veriyormuş sabrını. En son 2 hafta önce gittim kanuni ye kurula çıkarın madem bir umut yok artık beklemek istemiyorum diye ama prof olan doktor ısrarla beklemek istiyor ki tam olarak tehsis konulsun bir sonra ki gebelik için daha çok yardım edebilelim diye. Şimdi 16 şubatı bekliyoruz. O zamana cvs sonucunu da alıp görüşeceğiz. Bebeğin gelişimi ve hareketleri durmuş zaten sadece kalbi atıyorRabbim sizlerin bebeklerini korusun kimseyi evlat ile sınamasın gerçekten çok zor. hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş yavrularınızı.
Allah kolaylik versin canim zorİyi akşamlar kızlar yine bir nöbet yine inanılmaz bir baş ağrısı sabah olurum ki bu gece️
Ozel medifama hastnsi cnm kontrle gttgm hstne izmrşuan bende şoknerden aldınız bu fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?