2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben beşik ve dolap almayı düşünmüyorum canım. Karyolalar, beşik gibi sallanıyorda, altta çekmeceleri filan da var...evde bir fazladan minnak beyaz dolabim var..pofidiğimie yeter gibi o şimdilik...nasip olursa bende mayısta alcam koycam eve..ama bakıyoruz bizde mobilya vs.

Hayırlı olsun canım güle güle kulansın bebişin ana kucağı için pregoya bakıyımbende sağol canım

Maşallah baya birşey almışsınız..güle güle kullansın bebişin..

Kızlar herkese selam bende baktımda bi ben kalmışım bişiycikler almayan heralde... Ama merak etmeyin neden almıyon diye annane babane tamamladılar bile artık onlar alıyo diyemidir bilmiom benim alasım gelmiyo. Zaten fazla kıyafete karşıyım ilk çocuğumda giyemeden küçülen kullanamadan büyüyen bissürü eşya verdim .

ALYALAL canim nasilsin senide merak ediyorum ..

çok şükür bu günüme canım. Çok değişik garip duyguları bir arada yaşıyorum. İşe döndüm daha az düşünmek için evde kafayı yicektim artık düşünmekten. Eşimi de çok yıprattım, üzülmesin artık diye unutmuş gibi yapıyorum herkese bazen çok zor geliyor kendi kendime ağlıyorum ama Rabbim bi şekilde veriyormuş sabrını. En son 2 hafta önce gittim kanuni ye kurula çıkarın madem bir umut yok artık beklemek istemiyorum diye ama prof olan doktor ısrarla beklemek istiyor ki tam olarak tehsis konulsun bir sonra ki gebelik için daha çok yardım edebilelim diye. Şimdi 16 şubatı bekliyoruz. O zamana cvs sonucunu da alıp görüşeceğiz. Bebeğin gelişimi ve hareketleri durmuş zaten sadece kalbi atıyor Rabbim sizlerin bebeklerini korusun kimseyi evlat ile sınamasın gerçekten çok zor. hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş yavrularınızı.

Canim niveanin dusta vucut kremi var ben pulpullugu onla yendim.birde kasinti yapiyordu uyuz gibi simdi nemli nemli iyi geliyor vucuduma
Teşekkür ederim canım bakayım ben de deneyeyim. Bugün cildiyeye gittim hiçbir şey vermedi kadın doğumcuya sormamız gerek diyip durdu,başka bir yere daha gideceğim..
ALYALAL canım Allah sabrını versin inşallah dualarımız seninle... çok zor ama hepsi bi sınav, allahım yüzünü gösterdikten sonra dert vermesin.

Çok geçmiş olsun canım. Ne desem çare olmaz acına.

Kızlar merhaba, heryerde günlük extra 300 kalori alınması gerektiği yazıyor. Buna dikkat edebiliyor musunuz? Ben iştahsızım yumurta,süt,peynir,meyve ve salata dışında yemek tarzı birşeyler yiyemiyorum. Vitamin kullanıyorum eksiği tamamlamaya yardımcı olsun diye ama işe yarıyordur umarım. Bu yemek tiksintileri geçmeyecek galiba sonuna kadar Sizler nasılsınız?
Bir de minyon yapılı olduğum halde göğüslerim fazla şişti bence. 6 haftada B Den D ye büyüdü e rahatsızlık veriyor. Doğuma kadar büyümeye devam edecek mi ? Tecrübeli arkadaşlar sizde Nasıl oldu?

Çekirdek ye cnm hem faydalı hem kalori yapıo

Oh maşallah senin baya hersey hazir bizim evdede bir suru bos oda olunca biz aldik valla sıkıntıdan ne yapacağımızı sasirdik babaya bıraksam suan doguma hazir dim
Eheheh ne güzel heyecanlar. Bizim harmony testiyd ikiliydi derken daha cuma günü oh dedik o yüzden aklıma bile gelemedi odasına bakmak diğerlerini dışarı gidegeke aldım. Bakalım kısmet olsun inşallah hepimize

Maşallah baya birşey almışsınız..güle güle kullansın bebişin..
Çok teşekkür ederim hepimiz güle güle giydirelim inşallah. Daha önce kaybımız oldu ozamandan kalan baya şeyleri varmış ablam saklamış kaybettiğimde onları verince üzerinede ekledik bisürü şeyimiz oldu :)

Cok gecmis olsun canm, uzun süre foruma göz atamamistim daha yeni haberim oldu cok üzüldüm, buda bi sınav Allah yardimciniz olsun cok üzüldüm ya

sepet beşik aldım internetten yekta bebe diye bir siteden bebek arabası da concordun travel sistemini aldım

Canim ya ben yeni okudum nedenir ki bu durumda rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin.zor rabbim sabir dayanma gucu versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…