2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beşik ve bebek arabası düşüncem bunlar silivride albebekten almayi dusunuyorum. Tabi henuz gitmedim once inceleyecegim.. haftasonu esimle Eminönüne gittikte fiyatlar cik fazla.. bugun e bebekten de alisveris yaptim indirimler cok guzeldiler dayanamadim :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-05-01-52-05.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2017-02-02-20-43-33.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2017-02-06-16-05-17.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2017-02-06-16-05-22.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 108
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. .Bu durumda ne desek boş biliyorum. .Insallah kısa sürede atlatirsin.Çok üzüldüm.

ALYALAL çok geçmiş olsun canım Rabbim sabrini versin kaç haftaliktiki çok üzüldüm

Bnde bugun gttm cnm 20 subatta detaylıya grcm benim hastane yapıo radyoloji bolumu 45 tlymiş cok sasrdm:)

Karatasa gdıodun sen orda nie yapmadlar cnm
Evet canim.ikiz gebelikya dr aklimizda bir tereddut kalmasin dedi beyin yapisini tam goremedigini soyleyince mecbur en gelismis teknolojiye kostuk.sukurki iyi sonuclar aldik.yanliz detaylida bildigin gogus altimdan bile gordu cok sasirarak izledik muayeneyi.. :))

Ne guzel cnm Allah kucgna almyı nasip etsin darısı bıze ınsallh :))

Sağlıkla al canm kucağına ins senin ikiz olduğu için benim bi arkadas da özel muayeneye gitti

Naçizane tavsiyem bebek arabasını 3 yaşına kadar olabilecek büyüklükte ve 180 derece yatan geniş yatak gibi olabilen bebek arabalarından alın.çocuk 3 yaşına kadar yarı yolda ben yoruldum diyip eve kadar ne sırt kalıyor ne bel.180 derece yatması da ben her yere tatile düğüne derneğe yatırıyorum uyuyor rahat rahat uyuyor çocuk yazın çaybahçesinde akşam uykusu öğlen uykusunda bende rahat rahat oturdum.kızımda çok faydasını gördüm tavsiye ederim bebek arabasında şıklık ve kibarlıktan çok bebeğin dümdüz ve 3 yaşına kadar sığarak yatmasını önemseyin yazık çocuklar boynu bükük arabada uyumak zorunda kalıyorlar bu modellerde.çok uzattım galiba

Bahsettiginiz modeli tam bilemiyorum daha once hic karsilasmadim. Bizim kendi arabamiz var zaten yani uyuyacagi zaman arabaya gecirebiliriz diye dusunuyorum. Bahsettiginiz modele ornek varsa resim atabilir misiniz?

Arkadaslar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 59+1 oldum 15 haftaligiz sizler ne durumdasiniz

Bahsettiginiz modeli tam bilemiyorum daha once hic karsilasmadim. Bizim kendi arabamiz var zaten yani uyuyacagi zaman arabaya gecirebiliriz diye dusunuyorum. Bahsettiginiz modele ornek varsa resim atabilir misiniz?
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1410/evo-iki-yonlu-bebek-arabasi.aspx
Mesela bu tarz benim arabam buna benziyordu.kuzımı uyutuyorum bunun içinde bi sağa bi sola atıyorum tatildeyiz akşam dışarda oturmak istiyorum o rahat rahat uyuyor yanımda ben de oturup çayımı kahvemi içiyorum eşimle arkadaşlarımla yoksa çocukla otel odasına dön.düğünlerde uyurdu kızım annemin yanına bırakırdım hayatta uyanmazdı.veya parka gideriz oynar oynar öğlen uykusunu iki sağa Sol sallamayla uyur bende parktaki çaybahçesinde çayımı içer gazetemi okurdum.3 yaşına kadar çok güzel idare etti.fikir olsun diye söylüyorum işinize karışmak gibi olmasın :)

Ayyy 45 tl ayrıntılı cok ıyıymıs ya bende ızmırdeyım medıcale gıdıyorum medıcalde yokmuş bende yaptırmasammı acaba dıyorum cok pahalı dısarda da ayrancılar cok uzak olmasa gıderım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…