Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. .Bu durumda ne desek boş biliyorum. .Insallah kısa sürede atlatirsin.Çok üzüldüm.çok şükür bu günüme canım. Çok değişik garip duyguları bir arada yaşıyorum. İşe döndüm daha az düşünmek için evde kafayı yicektim artık düşünmekten. Eşimi de çok yıprattım, üzülmesin artık diye unutmuş gibi yapıyorum herkese bazen çok zor geliyor kendi kendime ağlıyorum ama Rabbim bi şekilde veriyormuş sabrını. En son 2 hafta önce gittim kanuni ye kurula çıkarın madem bir umut yok artık beklemek istemiyorum diye ama prof olan doktor ısrarla beklemek istiyor ki tam olarak tehsis konulsun bir sonra ki gebelik için daha çok yardım edebilelim diye. Şimdi 16 şubatı bekliyoruz. O zamana cvs sonucunu da alıp görüşeceğiz. Bebeğin gelişimi ve hareketleri durmuş zaten sadece kalbi atıyorRabbim sizlerin bebeklerini korusun kimseyi evlat ile sınamasın gerçekten çok zor. hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş yavrularınızı.
Bnde bugun gttm cnm 20 subatta detaylıya grcm benim hastane yapıo radyoloji bolumu 45 tlymiş cok sasrdm:)bu akşam kontrolümüz vardı kızlar herşey yolunda çok şükür 15 gün sonra ayrıntılıya gidicem alsancakta doktorumun anlaşmalı olduğu biryer 200-250 civarında tutuyormuş inşallah bunuda atlatırız hepimiz
uygunmus canim Karataşa mi gidiyordun :)Bnde bugun gttm cnm 20 subatta detaylıya grcm benim hastane yapıo radyoloji bolumu 45 tlymiş cok sasrdm:)
Yok canm bz ayrancılara tasındık. Medifamaya gdıom oyuzden:)uygunmus canim Karataşa mi gidiyordun :)
Karatasta 100liraymis canim arkadasim yaptirdi.bende mecbur 18 haftada girdim ozel muayenehanede 500 verdim cok iyimis sizinkiler.20 haftada dr mecbur tutmazsa karatasa giderim..uygunmus canim Karataşa mi gidiyordun :)
Karatasa gdıodun sen orda nie yapmadlar cnmKaratasta 100liraymis canim arkadasim yaptirdi.bende mecbur 18 haftada girdim ozel muayenehanede 500 verdim cok iyimis sizinkiler.20 haftada dr mecbur tutmazsa karatasa giderim..
Evet canim.ikiz gebelikya dr aklimizda bir tereddut kalmasin dedi beyin yapisini tam goremedigini soyleyince mecbur en gelismis teknolojiye kostuk.sukurki iyi sonuclar aldik.yanliz detaylida bildigin gogus altimdan bile gordu cok sasirarak izledik muayeneyi.. :))Karatasa gdıodun sen orda nie yapmadlar cnm
Ne guzel cnm Allah kucgna almyı nasip etsin darısı bıze ınsallh :))Evet canim.ikiz gebelikya dr aklimizda bir tereddut kalmasin dedi beyin yapisini tam goremedigini soyleyince mecbur en gelismis teknolojiye kostuk.sukurki iyi sonuclar aldik.yanliz detaylida bildigin gogus altimdan bile gordu cok sasirarak izledik muayeneyi.. :))
Amin canim cumlemiz saglikla kucakliyalim insallah bebislerimizi :)Ne guzel cnm Allah kucgna almyı nasip etsin darısı bıze ınsallh :))
Sağlıkla al canm kucağına ins senin ikiz olduğu için benim bi arkadas da özel muayeneye gittiEvet canim.ikiz gebelikya dr aklimizda bir tereddut kalmasin dedi beyin yapisini tam goremedigini soyleyince mecbur en gelismis teknolojiye kostuk.sukurki iyi sonuclar aldik.yanliz detaylida bildigin gogus altimdan bile gordu cok sasirarak izledik muayeneyi.. :))
Naçizane tavsiyem bebek arabasını 3 yaşına kadar olabilecek büyüklükte ve 180 derece yatan geniş yatak gibi olabilen bebek arabalarından alın.çocuk 3 yaşına kadar yarı yolda ben yoruldum diyip eve kadar ne sırt kalıyor ne bel.180 derece yatması da ben her yere tatile düğüne derneğe yatırıyorum uyuyor rahat rahat uyuyor çocuk yazın çaybahçesinde akşam uykusu öğlen uykusunda bende rahat rahat oturdum.kızımda çok faydasını gördüm tavsiye ederim bebek arabasında şıklık ve kibarlıktan çok bebeğin dümdüz ve 3 yaşına kadar sığarak yatmasını önemseyin yazık çocuklar boynu bükük arabada uyumak zorunda kalıyorlar bu modellerde.çok uzattım galibaBeşik ve bebek arabası düşüncem bunlar silivride albebekten almayi dusunuyorum. Tabi henuz gitmedim once inceleyecegim.. haftasonu esimle Eminönüne gittikte fiyatlar cik fazla.. bugun e bebekten de alisveris yaptim indirimler cok guzeldiler dayanamadim :)
Naçizane tavsiyem bebek arabasını 3 yaşına kadar olabilecek büyüklükte ve 180 derece yatan geniş yatak gibi olabilen bebek arabalarından alın.çocuk 3 yaşına kadar yarı yolda ben yoruldum diyip eve kadar ne sırt kalıyor ne bel.180 derece yatması da ben her yere tatile düğüne derneğe yatırıyorum uyuyor rahat rahat uyuyor çocuk yazın çaybahçesinde akşam uykusu öğlen uykusunda bende rahat rahat oturdum.kızımda çok faydasını gördüm tavsiye ederim bebek arabasında şıklık ve kibarlıktan çok bebeğin dümdüz ve 3 yaşına kadar sığarak yatmasını önemseyin yazık çocuklar boynu bükük arabada uyumak zorunda kalıyorlar bu modellerde.çok uzattım galiba
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1410/evo-iki-yonlu-bebek-arabasi.aspxBahsettiginiz modeli tam bilemiyorum daha once hic karsilasmadim. Bizim kendi arabamiz var zaten yani uyuyacagi zaman arabaya gecirebiliriz diye dusunuyorum. Bahsettiginiz modele ornek varsa resim atabilir misiniz?
hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin :) nerdesin 45 tl bende şok :)Hastaneden gldik smdi cok sukur iyiyiz kızlar:) prenses oldgu netlestı ayrıntılı usg 20 subatta cektrcz fiyatı 45 tl miş ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?