2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir de bu ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynı şey değil genelde ayrıntılı ultrasonu 2boyutlu da yapılıyormuş yaptırmısken 4boyutlu olsa karataş hastanesınde yaptıran varmı?orda nasıl oluyormus

Hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin

Olur mu ne güzel bize tecrübelerini aktarıyorsun...teşekkürler...

Günaydın canlar. Dün zorlu birgündü bugün güzel olsun inşallah. ALYAAL arkadaşım Rabbim yardımcınız olsun. Ümit vermem gibi olmasın ama kuzenimin bebeğine 3.aydan itibaren bu çocuk kesin ölür. Kalbi delik böbrekleri organları hiçbişeyi çalışmıyo dediler. Ama bitürlü almadılar gezmedikleri yer kalmadı. Sonuç mu yawrusu 1.5yaşında tosuncuk maşallah demem oki Allahtan ümit kesilmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cogu dr detayli istiyor canim karatas uzal gelmezse 100 liraymis ozele gore uygun fiyati.birde en net resmi detaylida veriliyor album yapacaksan

Doktordan geliyorum kizlar 233 gram olmus bebisim 18+2 gorunuyo ultrasonda normal mi kilosu sizce doktorumuz cok rahat herseye cok guzel diyor doktora gidince kalakaliyorum bebegi gorunce allahtan esim tum sorulari soruyor
Canim bende gecen hafta gittigimde 200_215 grdi normal bence endise etme

niye önermedi? bi açıklama yaptı mı?
Sonucta dısarıdan bebege bisey enjekte ediyorsun dedi evde dogum yapmıycagına göre hicbirsey olmaz steril kosullarda yapıcaksın kendisi uzun yıllarda yurt dısımda calısmıs yurt dısında yapılmıyor dedi 21 yıllık calısma hayatım boyumca hicbir vaka olmadı dedi zor durumda kalmadıkca anne ve bebegin hayatını etkiliycek bisey olmadıktan sonra önermem dedi

Cogu dr detayli istiyor canim karatas uzal gelmezse 100 liraymis ozele gore uygun fiyati.birde en net resmi detaylida veriliyor album yapacaksan
evet canım karataş yakın zaten konakta calısıyorum uygunmuş orda fiyatı ama orda doktora gotmıorm doktora ayrı muayenemı alıosun yoksa dırekt detaylı randevusumu? Evet en net resım onda ama ayrıntılıya 2boyutlu bakan da varmıs 4boyutlu da hangısı var acaba onlarda

Hic bilmiyorum canim istersen bir musteri hizmetleriyle gorus.bence 2boyutludur yoksa benim dr beni disari gondermezdi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…