- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
sepet beşik aldım internetten yekta bebe diye bir siteden bebek arabası da concordun travel sistemini aldım
Beşik ve bebek arabası düşüncem bunlar silivride albebekten almayi dusunuyorum. Tabi henuz gitmedim once inceleyecegim.. haftasonu esimle Eminönüne gittikte fiyatlar cik fazla.. bugun e bebekten de alisveris yaptim indirimler cok guzeldiler dayanamadim :)
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1410/evo-iki-yonlu-bebek-arabasi.aspx
Mesela bu tarz benim arabam buna benziyordu.kuzımı uyutuyorum bunun içinde bi sağa bi sola atıyorum tatildeyiz akşam dışarda oturmak istiyorum o rahat rahat uyuyor yanımda ben de oturup çayımı kahvemi içiyorum eşimle arkadaşlarımla yoksa çocukla otel odasına dön.düğünlerde uyurdu kızım annemin yanına bırakırdım hayatta uyanmazdı.veya parka gideriz oynar oynar öğlen uykusunu iki sağa Sol sallamayla uyur bende parktaki çaybahçesinde çayımı içer gazetemi okurdum.3 yaşına kadar çok güzel idare etti.fikir olsun diye söylüyorum işinize karışmak gibi olmasın :)
Evet canim tek bebek incelemesi daha kolay oluyormus..sen nasilsin nasil gidiyor bebis nasil :)Sağlıkla al canm kucağına ins senin ikiz olduğu için benim bi arkadas da özel muayeneye gitti
Cogu dr detayli istiyor canim karatas uzal gelmezse 100 liraymis ozele gore uygun fiyati.birde en net resmi detaylida veriliyor album yapacaksanAyyy 45 tl ayrıntılı cok ıyıymıs ya bende ızmırdeyım medıcale gıdıyorum medıcalde yokmuş bende yaptırmasammı acaba dıyorum cok pahalı dısarda da ayrancılar cok uzak olmasa gıderım aslında
niye önermedi? bi açıklama yaptı mı?Selam arkadaşlar sonunda bizde cinsiyeti ögrendik büyük ihtimal kızımız olucakmış bacak arası boş dedi doktorAl_pi bizide ekleyebilirsin artık canım bu arada doktorum tetanoz asısını önermedi yaptırmıycam
Canim bende gecen hafta gittigimde 200_215 grdi normal bence endise etmeDoktordan geliyorum kizlar 233 gram olmus bebisim 18+2 gorunuyo ultrasonda normal mi kilosu sizce doktorumuz cok rahat herseye cok guzel diyor doktora gidince kalakaliyorum bebegi gorunce allahtan esim tum sorulari soruyor
Sonucta dısarıdan bebege bisey enjekte ediyorsun dedi evde dogum yapmıycagına göre hicbirsey olmaz steril kosullarda yapıcaksın kendisi uzun yıllarda yurt dısımda calısmıs yurt dısında yapılmıyor dedi 21 yıllık calısma hayatım boyumca hicbir vaka olmadı dedi zor durumda kalmadıkca anne ve bebegin hayatını etkiliycek bisey olmadıktan sonra önermem dediniye önermedi? bi açıklama yaptı mı?
evet canım karataş yakın zaten konakta calısıyorum uygunmuş orda fiyatı ama orda doktora gotmıorm doktora ayrı muayenemı alıosun yoksa dırekt detaylı randevusumu? Evet en net resım onda ama ayrıntılıya 2boyutlu bakan da varmıs 4boyutlu da hangısı var acaba onlardaCogu dr detayli istiyor canim karatas uzal gelmezse 100 liraymis ozele gore uygun fiyati.birde en net resmi detaylida veriliyor album yapacaksan
Hic bilmiyorum canim istersen bir musteri hizmetleriyle gorus.bence 2boyutludur yoksa benim dr beni disari gondermezdi diye dusunuyorumevet canım karataş yakın zaten konakta calısıyorum uygunmuş orda fiyatı ama orda doktora gotmıorm doktora ayrı muayenemı alıosun yoksa dırekt detaylı randevusumu? Evet en net resım onda ama ayrıntılıya 2boyutlu bakan da varmıs 4boyutlu da hangısı var acaba onlarda
Melissa ikiz için beşik felan ne düşündünEvet canim tek bebek incelemesi daha kolay oluyormus..sen nasilsin nasil gidiyor bebis nasil :)
Canim sepetlerden almak cok istedim ama 2 tane ayri ayri zaptedemem diye simdi anne yani buyuk karyola alicam yanyana araya bir yastikla ayiricam ilk etapta boyle dusundum sende nasil fikirler ?Melissa ikiz için beşik felan ne düşündün
aradım sordum canım 4 boyutlu dedıler fıyat soyleyemem dedı ama senın doktor senı neden dısarı gonderdı acabaHic bilmiyorum canim istersen bir musteri hizmetleriyle gorus.bence 2boyutludur yoksa benim dr beni disari gondermezdi diye dusunuyorum
maşallah canim hayırlı olsun iki yaramazin olcak ne güzel anlaşırlar :)ikiz erkeklerim geliyor :)
maşallah canim hayırlı olsun iki yaramazin olcak ne güzel anlaşırlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?