Saol cnmmm izmirdeyim medifama hastansihayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin :) nerdesin 45 tl bende şok :)
Hayat hastanes bi sor orasıda ucuzdr bnce cnm konaktaAyyy 45 tl ayrıntılı cok ıyıymıs ya bende ızmırdeyım medıcale gıdıyorum medıcalde yokmuş bende yaptırmasammı acaba dıyorum cok pahalı dısarda da ayrancılar cok uzak olmasa gıderım aslında
lierac elindeyse başla arkadasım bnde aldım kullanıyorum + hindistan cevizi yağı kullanıyorum palmers almıstım arada onuda sürüyorum. doğumdan sonra lierac çatlak geçiren serumlarını kullanıcaz sanıyorum skma canını sağlıklı gelsinde bebişlerherkese merhaba gebişler bugun gune maalesef çatlamış göğüsle uynadım halbukı nemlendırıyodum ama lierac vb çatlak onleyıcı henuz başlamamıstım erken dıye bir gunde yırtılmış kırmızı kırmızı olmuşlar herhangi bir onerısı olan var mı eczacı arkadaslar vardı ya
Bizim gecen hafta 17+0 da 117 gr demisti ya biz cok mu kucuk kalmisizCanim bende gecen hafta gittigimde 200_215 grdi normal bence endise etme
orası muhakkak tatlım bebısler saglıkla gelsınde ama ben bu kadar erken beklemıyodum guguslerı sasırdım lierac başlıcam mutela nında bebe yagını alıcam çatlayan yerler kasınıyor çunkılierac elindeyse başla arkadasım bnde aldım kullanıyorum + hindistan cevizi yağı kullanıyorum palmers almıstım arada onuda sürüyorum. doğumdan sonra lierac çatlak geçiren serumlarını kullanıcaz sanıyorum skma canını sağlıklı gelsinde bebişler
Evet canım mustela göğüs serumu kullanıyorum. Ayrıca çatlak öncesi yağını banyo sonrası tüm vücuda sürüyorum.elvaven canım sen eczacıydın sanırım bana herhangi bir önerin var mı
mustela gogus serumu henuz yok elımde ama alırım su an catlamaya başladıgı için faydası olur mu yanı bıraz gec kaldım ya bu satten sonra etkisi olur mu acabaEvet canım mustela göğüs serumu kullanıyorum. Ayrıca çatlak öncesi yağını banyo sonrası tüm vücuda sürüyorum.
canım benim tiroıdım yuksektı ama ust sınır 4 ikn benım 3.75 di ben biraz saalmasayson dusurdum degeri 1.20 olmus bu hormınlar gebelıge bağlı artıs gosterıyormus bende onemsemedım gectı ama benım daha oncesınden tiroıd sorunum yoktu. eger senın varsa boyle bır durumun tekrar bı kan ver baktır aıle hekımlıgınde bakılıyortiroid ile ilgili hormonu yüksek çıkıp ilaç kullanan arkadaşlar, ilacı bir süre kullandıktan sonra yeniden test yaptırdınız mı?
canım benim tiroıdım yuksektı ama ust sınır 4 ikn benım 3.75 di ben biraz saalmasayson dusurdum degeri 1.20 olmus bu hormınlar gebelıge bağlı artıs gosterıyormus bende onemsemedım gectı ama benım daha oncesınden tiroıd sorunum yoktu. eger senın varsa boyle bır durumun tekrar bı kan ver baktır aıle hekımlıgınde bakılıyor
Benimde hamilelikten once yoktu canım. İlk haftalarda 3,5 cıkmıstı ilaca baslamıstım 2 nin altına düşmüştü ama bugün 3 çıkmış yine çok üzüldümkeşke daha önce yaptırsaydım test. 1 ayı geçti ilaca başlayalı unutmuşum takip etmeyi. Sanırım dozu yükseltilecek. Yaptırmayan arkadaşlar varsa hatırlatmış olayım 3-4 haftada bir kontrol etmemiz gerekiyormuş
Benim başta 7 çıktı o zamandan beri ilaç kullanıyorum şuan 0,3 ve her ay kan veriyorum
ben cocuklugımdan berı hıpıtrıoıd hastasıyım ılac kullanmama ragmen hamıle kaldıgımda 17 ye yukseldı ılacın dozunu 2kat artırdık smdı 4haftada tahlıl yaptrıypruz bır kere yukseldıyse unutma her ay kontrol olmalısın canım sakın ıhmal etme cok onemlı bır de 4e yıkselmesyle hemen beebege bırsey olmaz ki aylarca farletmezsen ancak ozman kotu olur ben artık bu konuda prof olcam 20yıldırtiroid ile ilgili hormonu yüksek çıkıp ilaç kullanan arkadaşlar, ilacı bir süre kullandıktan sonra yeniden test yaptırdınız mı?
canım ınan stres de onemlı faktor uzulme sakın daha da yukselır dr um bana ısrarla endokrne gıtmen lazım dediği halde gidemedım kendılıgınden dustu ben yokmus gıbı davrandım kafana takma duse rınsallah tekrar kan verisinBenimde hamilelikten once yoktu canım. İlk haftalarda 3,5 cıkmıstı ilaca baslamıstım 2 nin altına düşmüştü ama bugün 3 çıkmış yine çok üzüldümkeşke daha önce yaptırsaydım test. 1 ayı geçti ilaca başlayalı unutmuşum takip etmeyi. Sanırım dozu yükseltilecek. Yaptırmayan arkadaşlar varsa hatırlatmış olayım 3-4 haftada bir kontrol etmemiz gerekiyormuş
aynı şeyleri kullanıyoruz ve miisss gibi kokuyor :) canım lierac ben int aldım beyaz kapaklı içi sarı şeffaf gibi aynı demi ?çatlaklar için tavsiye istemişsiniz. ben lierac ve organik hindistan cevizi yağını dönüşümlü kullanıyorum. lieracı bilmeyen yoktur zaten. hindistancevizi yağı da kavanozun içinde satılıyor. katı kıvamda sürerken vücut sıcaklığıyla eriyor. çok güzel nemlendiriyor ben bukadar memnun kalacağımı düşünmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?