2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcısı olsun k.v'nin..

Benim de hamileliğimin başında troidim 8 çıkmıştı, 0.25 lik eutr.ile başlayan ilacı kullanıyorum, önceki ay 2 çıkmıştı, c.tesi dr.a gittiğimde tekrar kan verdim, sonuçlar iyi demiş dr . eşime tlfnda, kaç çıktığını bilmiyorum. Benim de hamilelikten önce trioidim yoktu.

Gecmis olsun canim rabbim sifasini versin
Dikkat et kendine sik acikiyorum bende artik.

Bizim gecen hafta 17+0 da 117 gr demisti ya biz cok mu kucuk kalmisiz
Bir de önceki kontrollerde hep 4-5 gün ondeydi bebeğim, bu sefer tam gunuyle uyumlu çıktı, dr.a daha önce önde çıkıyordu dedim, o önemli değil dedi.

Canim hinfistan cevizi yagini nerden temin edebiliriz

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebisinle.Saglikla gelsin oğluşun.

lieraca bugun itibariyle başladım biraz gogusler çatladı ama yapacak bırsey yok hindistan cevizi yağını da alırım bugun yarın . mustelanın çatlak koruyucu yağı var bugun onu aldım. benim bu gidişle gunde 3 ogun yağlanmam gerekecek :) iyiki hiç kilo almadım alsam demekkı karnımı basenlerı dusunemıyorum

Bir de önceki kontrollerde hep 4-5 gün ondeydi bebeğim, bu sefer tam gunuyle uyumlu çıktı, dr.a daha önce önde çıkıyordu dedim, o önemli değil dedi.
Gittiğim doktor kendi doktorum değildi ama birden çok düsük geldi 120 gr 16+6 idik bizde.. zaten normalde de bazen ileri bazen geri geliyordu şimdilerde gününde çikiyor. İyi olsunda kiloyuda toparlar. O degilde ben kendim kilo aliyorum demekki aldiklarim bana ekleniyor, bir daha ki gidiste diyet talep edicem doktordan

canım dogum gunun kutlu olsun hayırlı olsun mınık prensın saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat olsun inşallah

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebisinle.Saglikla gelsin oğluşun.

Cok teşekkür ederim canm amiin cumlemizin bebisi İnşallah

canım dogum gunun kutlu olsun hayırlı olsun mınık prensın saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat olsun inşallah

Amiin canm cok teşekkür ederim Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…