- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
- 123
evet cnm aynısı.. inşallah sonuna kadar böyle gider. genelde son ayda başlıyor çatlaklar..aynı şeyleri kullanıyoruz ve miisss gibi kokuyor :) canım lierac ben int aldım beyaz kapaklı içi sarı şeffaf gibi aynı demi ?
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcısı olsun k.v'nin..Selam kızlar, kayinvalidem kısmi felç geçirdi beyine pıhtı atmasından onun derdinden bir cok şeyle ilgilenemedim.
Aç karnına tartılıyorum sürekli sanırım hiç kilo almadım.beslenmeme pek dikkat etmiyorum onceki gibi normal yiyorum.ama sanki daha sık acıkıyorum
Alış veriş hiç yapmadım henüz.yeni bir oda hazırlıyoruz ona yoğunlaştık.bir de bebek arabası joie litetrax 4 düşünüyorum.kullanmis olanlar varsa yorumlarinizi alabilirim.yatak olarak da casual aqua yada kraft calipso park yatak arasinda kaldım.karar veremiyorum
Benim de hamileliğimin başında troidim 8 çıkmıştı, 0.25 lik eutr.ile başlayan ilacı kullanıyorum, önceki ay 2 çıkmıştı, c.tesi dr.a gittiğimde tekrar kan verdim, sonuçlar iyi demiş dr . eşime tlfnda, kaç çıktığını bilmiyorum. Benim de hamilelikten önce trioidim yoktu.Benimde hamilelikten once yoktu canım. İlk haftalarda 3,5 cıkmıstı ilaca baslamıstım 2 nin altına düşmüştü ama bugün 3 çıkmış yine çok üzüldümkeşke daha önce yaptırsaydım test. 1 ayı geçti ilaca başlayalı unutmuşum takip etmeyi. Sanırım dozu yükseltilecek. Yaptırmayan arkadaşlar varsa hatırlatmış olayım 3-4 haftada bir kontrol etmemiz gerekiyormuş
Bilemedim simdi perinatolog cihazlari dahami farkli oluyor riskli gebelik uzmaniydi altinyurt hoca.aradım sordum canım 4 boyutlu dedıler fıyat soyleyemem dedı ama senın doktor senı neden dısarı gonderdı acaba
Hayirli olsun canim saglikla gelsinlerikiz erkeklerim geliyor :)
Canim eutr..kullaniyorum ayda bir tshlara bakiliyortiroid ile ilgili hormonu yüksek çıkıp ilaç kullanan arkadaşlar, ilacı bir süre kullandıktan sonra yeniden test yaptırdınız mı?
Gecmis olsun canim rabbim sifasini versinSelam kızlar, kayinvalidem kısmi felç geçirdi beyine pıhtı atmasından onun derdinden bir cok şeyle ilgilenemedim.
Aç karnına tartılıyorum sürekli sanırım hiç kilo almadım.beslenmeme pek dikkat etmiyorum onceki gibi normal yiyorum.ama sanki daha sık acıkıyorum
Alış veriş hiç yapmadım henüz.yeni bir oda hazırlıyoruz ona yoğunlaştık.bir de bebek arabası joie litetrax 4 düşünüyorum.kullanmis olanlar varsa yorumlarinizi alabilirim.yatak olarak da casual aqua yada kraft calipso park yatak arasinda kaldım.karar veremiyorum
Cok cabuk buyuyecekler dedi dr bir ay icerisinde seninkide almaya baslar kilo merak etme canim.Bizim gecen hafta 17+0 da 117 gr demisti ya biz cok mu kucuk kalmisiz
Benim de 16+5 de 136 gr.dedi dr.Normal dedi, ben de burdan okuyunca benimki çok mu küçük diye düşünüyordum.Bizim gecen hafta 17+0 da 117 gr demisti ya biz cok mu kucuk kalmisiz
Bir de önceki kontrollerde hep 4-5 gün ondeydi bebeğim, bu sefer tam gunuyle uyumlu çıktı, dr.a daha önce önde çıkıyordu dedim, o önemli değil dedi.Bizim gecen hafta 17+0 da 117 gr demisti ya biz cok mu kucuk kalmisiz
Canim hinfistan cevizi yagini nerden temin edebilirizçatlaklar için tavsiye istemişsiniz. ben lierac ve organik hindistan cevizi yağını dönüşümlü kullanıyorum. lieracı bilmeyen yoktur zaten. hindistancevizi yağı da kavanozun içinde satılıyor. katı kıvamda sürerken vücut sıcaklığıyla eriyor. çok güzel nemlendiriyor ben bukadar memnun kalacağımı düşünmezdim.
Ayda bir düzenli yaptiriyorum doktor muhakkak istiyortiroid ile ilgili hormonu yüksek çıkıp ilaç kullanan arkadaşlar, ilacı bir süre kullandıktan sonra yeniden test yaptırdınız mı?
erkek canim inşallah kucağımıza alalımamin canım inşallah öyle olur çok uğraştırmazlar beni :) senin kız erkek?
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebisinle.Saglikla gelsin oğluşun.Selam kızlar bugün benim doğum günüm sanırım en güzel doğum günümü geçirdim bugün, bebisimin cinsiyetini öğrendik erkekmis:)Al_pi canm tahmini doğum tarihini 26 Temmuz diye degistirirmisin cinsiyetiyle birlikte
lieraca bugun itibariyle başladım biraz gogusler çatladı ama yapacak bırsey yok hindistan cevizi yağını da alırım bugun yarın . mustelanın çatlak koruyucu yağı var bugun onu aldım. benim bu gidişle gunde 3 ogun yağlanmam gerekecek :) iyiki hiç kilo almadım alsam demekkı karnımı basenlerı dusunemıyorumçatlaklar için tavsiye istemişsiniz. ben lierac ve organik hindistan cevizi yağını dönüşümlü kullanıyorum. lieracı bilmeyen yoktur zaten. hindistancevizi yağı da kavanozun içinde satılıyor. katı kıvamda sürerken vücut sıcaklığıyla eriyor. çok güzel nemlendiriyor ben bukadar memnun kalacağımı düşünmezdim.
Gittiğim doktor kendi doktorum değildi ama birden çok düsük geldi 120 gr 16+6 idik bizde.. zaten normalde de bazen ileri bazen geri geliyordu şimdilerde gününde çikiyor. İyi olsunda kiloyuda toparlar. O degilde ben kendim kilo aliyorum demekki aldiklarim bana ekleniyor, bir daha ki gidiste diyet talep edicem doktordanBir de önceki kontrollerde hep 4-5 gün ondeydi bebeğim, bu sefer tam gunuyle uyumlu çıktı, dr.a daha önce önde çıkıyordu dedim, o önemli değil dedi.
ben erken başladım çatlamayaevet cnm aynısı.. inşallah sonuna kadar böyle gider. genelde son ayda başlıyor çatlaklar..
canım dogum gunun kutlu olsun hayırlı olsun mınık prensın saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat olsun inşallahSelam kızlar bugün benim doğum günüm sanırım en güzel doğum günümü geçirdim bugün, bebisimin cinsiyetini öğrendik erkekmis:)Al_pi canm tahmini doğum tarihini 26 Temmuz diye degistirirmisin cinsiyetiyle birlikte
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebisinle.Saglikla gelsin oğluşun.
canım dogum gunun kutlu olsun hayırlı olsun mınık prensın saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?