2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canim nice mutlu yillar oglusunla

Beni ayda bir çağırdı doktor cnm takip etmek için triod hormonunu

Selam kızlar. Aranızda bebeğini hisseden var mı? Özellikle öğlen ve akşam yatağa yattığımda kasık kısımlarına yakın karnımda bi seyirme oluyor. Hani göz seyirir ya öyle. Bir yda iki defa atıp duruyor. İlk bebeğim :) tecrübeli değilim.. çok nadir oluyor ama.. bazen hiç olmuyor bile. Acaba gaz falan varda ben mi karıştırıyorum..

Valla bende bazen balık gbi kayıyor hissediyorum cnm benimde ilk bebegim

Canım ben 15+2 den beri hissediyorum. İlk başlarda benimde senin gibi seyirme şeklindeydi. Son 1 haftadır güçlü güçlü vuruyor kızım artık. Harika bir duygu bin şükğr Rabbime. Karıştırmıyorsundur. İnsanın gazının olduğunu anlamaz mı yahu :) gazdır diyenleri hiç anlamam

Hahahha alemsinn. Evett yaaa çok garip oluyorumm.. artık kasıklarım daha sert :) yüz üstü yatmayı çok seven ben yatamaz hale geldim. Gece farkında olmadan yatıyorum lakin sertliği hissedip hemen uyanıyorum. Sanki bi portakal var gbi :) aman aman hissedelim de bebişlerimizii. İnşallah bende oğluşumu daha net hissederim :)

Valla bende bazen balık gbi kayıyor hissediyorum cnm benimde ilk bebegim

Kızlar bu biborandan alsam nasıl sizce kullanislimidir ki biliyomusunuz

Eklentiler

• 20170208_010233.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bu biborandan alsam nasıl sizce kullanislimidir ki biliyomusunuz
Biberon konusunda avent ile dr brown arasinda gidip geliyorum. Biberon, emzik ve süt pompasini bir ay sonraya attim. Bugun biraz gezdik. Baby me nin kiz tanisma paketini aldik. Kiyafet aldik bol bol:) o kadar yorulmusum ki 6 gb donduk. Ben dokuz bucukta uyumusum. Somdi uyandik uyuyamiyoruz.

Bende bilemedim çokmu fazla olur gereksiz mi dye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…