Hayirli olsun canim nice mutlu yillar oglusunlaSelam kızlar bugün benim doğum günüm sanırım en güzel doğum günümü geçirdim bugün, bebisimin cinsiyetini öğrendik erkekmis:)Al_pi canm tahmini doğum tarihini 26 Temmuz diye degistirirmisin cinsiyetiyle birlikte
Bertilda doğum günün kutlu olsunnnn
Hayirli olsun canim nice mutlu yillar oglusunla
Doğum günün kutlu olsun cnmTeşekkür ederim kizlar:)
Şükür cnm iyi 21 şubatta kontrol bakalım Büyümüş mü yaramaz sen nasılsınEvet canim tek bebek incelemesi daha kolay oluyormus..sen nasilsin nasil gidiyor bebis nasil :)
Şükür cnm iyi 21 şubatta kontrol bakalım Büyümüş mü yaramaz sen nasılsınEvet canim tek bebek incelemesi daha kolay oluyormus..sen nasilsin nasil gidiyor bebis nasil :)
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcısı olsun k.v'nin..
Gecmis olsun canim rabbim sifasini versin
Dikkat et kendine sik acikiyorum bende artik.
Masallah canim buyumezmi hergittigimizde dahada buyumus oluyorlar.Şükür cnm iyi 21 şubatta kontrol bakalım Büyümüş mü yaramaz sen nasılsın
Aman iyi olun cnmMasallah canim buyumezmi hergittigimizde dahada buyumus oluyorlar.
Hamdolsun canim iyiyiz bizde
Canım ben 15+2 den beri hissediyorum. İlk başlarda benimde senin gibi seyirme şeklindeydi. Son 1 haftadır güçlü güçlü vuruyor kızım artık. Harika bir duygu bin şükğr Rabbime. Karıştırmıyorsundur. İnsanın gazının olduğunu anlamaz mı yahu :) gazdır diyenleri hiç anlamamSelam kızlar. Aranızda bebeğini hisseden var mı? Özellikle öğlen ve akşam yatağa yattığımda kasık kısımlarına yakın karnımda bi seyirme oluyor. Hani göz seyirir ya öyle. Bir yda iki defa atıp duruyor. İlk bebeğim :) tecrübeli değilim.. çok nadir oluyor ama.. bazen hiç olmuyor bile. Acaba gaz falan varda ben mi karıştırıyorum..
HahahhaCanım ben 15+2 den beri hissediyorum. İlk başlarda benimde senin gibi seyirme şeklindeydi. Son 1 haftadır güçlü güçlü vuruyor kızım artık. Harika bir duygu bin şükğr Rabbime. Karıştırmıyorsundur. İnsanın gazının olduğunu anlamaz mı yahu :) gazdır diyenleri hiç anlamam
Ayy cidden mii :) bm dha seyirme hissediyorum sdce. Maşallah valla darısı başımızaValla bende bazen balık gbi kayıyor hissediyorum cnm benimde ilk bebegim
Biberon konusunda avent ile dr brown arasinda gidip geliyorum. Biberon, emzik ve süt pompasini bir ay sonraya attim. Bugun biraz gezdik. Baby me nin kiz tanisma paketini aldik. Kiyafet aldik bol bol:) o kadar yorulmusum ki 6 gb donduk. Ben dokuz bucukta uyumusum. Somdi uyandik uyuyamiyoruz.Kızlar bu biborandan alsam nasıl sizce kullanislimidir ki biliyomusunuz
Bende bilemedim çokmu fazla olur gereksiz mi dye düşünüyorumBiberon konusunda avent ile dr brown arasinda gidip geliyorum. Biberon, emzik ve süt pompasini bir ay sonraya attim. Bugun biraz gezdik. Baby me nin kiz tanisma paketini aldik. Kiyafet aldik bol bol:) o kadar yorulmusum ki 6 gb donduk. Ben dokuz bucukta uyumusum. Somdi uyandik uyuyamiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?